A Solana mémérme piaca megdöbbent, mikor a Raboo maga mögött hagyja a Bonkot!

A megfelelő érme megtalálása ebben az időszakban meglehetősen nehézzé vált. Ez a változó piacnak köszönhető. Az olyan érmék, mint a Solana és a Bonk jelenleg pirosban kereskednek, aggodalmat keltve a befektetők körében. A Raboo azonban a remény világítótornyaként szolgált a befektetési lehetőségeket kereső befektetők számára. A Raboo egy új AI mémérme, amely különféle funkciókkal rendelkezik, és az év végéig 100x-os növekedést ígér. Tudjon meg többet.

A Solana mémérme piaca megdöbbent, mikor a Raboo maga mögött hagyja a Bonkot!

A Solana ára továbbra is mélypontokat ér el

A Solana egy másik vonzó kriptovaluta, amelynek rendszerének számos aspektusa meglehetősen csábító, és a lánc az innováció egyik legfényesebb példája. A Solana díjai rendkívül alacsonyak, mindössze 0,00001 dollár, míg a tranzakciós idő hihetetlenül rövid, maximum 2,5 másodperc, vagy akár 65 000 TPS – ami a blokklánc magas hatékonyságát és működési kapacitását bizonyítja.

A Solana ára, a kriptopiac legvolatilisebb altcoinja, az elmúlt nap folyamán 1,43%-kal csökkent, és a kereskedési volumen 17,5%-kal esett vissza. A Relative Strength Index (RSI) átlaga folyamatosan csökkent, és nem tudott a semleges pozíció fölé emelkedni. Emiatt a trendvonal folyamatosan a túladott zónája közelében mozgott, ami további eladási nyomásra utal a kriptopiacon.

A Solana érme ára újra lendületet kaphat, és kihívást jelenthet a 155 dolláros ellenállási szintje felé, ha a piac a kritikus 127 dolláros támogatási szint fölött tartja. Továbbá, ha a piaci hangulat optimistábbá válik, a Solana kriptovaluta ára 181,50 dollár felső ellenállási szintje felé is haladhat.

Bonk: a csökkenő trend folytatódik a visszapattanás jelei nélkül

A Bonk ára folyamatos csökkenése sokkot küldött a kriptopiacra, és kétségeket ébresztett a cég jövőjét illetően. Az érme azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy visszakapaszkodjon. A Bonk fokozatosan bővíti funkcionalitását a decentralizált pénzügyi (DeFi) integrációk felé. A kriptopiaci ökoszisztémák között a projekt integrálódik az NFT piacterekkel és a láncközi üzenetküldési protokollokkal.

A Bonk jelenleg 0,00002043 dolláron áll, és 16,9%-kal csökkent a heti diagramon. Ez a trend már hetek óta tart, és aggodalommal tölti el a befektetőket. 0,000020 dollár erős támogatási szintnek bizonyult március közepe óta, mivel az ár csak egyszer hatolt át ezen a szinten. Korábbi esetekben, amikor a BONK visszapattant a 0,000020 dolláros területről, a BONK támogatást kapott a DMÁ-kból is.
Bár nincs garancia arra, hogy a BONK ezúttal is vissza fog pattanni, a befektetők optimisták.

A Raboo előértékesítése továbbra is hullámokat kelt

Raboo kripto token ICO

Minden jel arra mutat, hogy az AI-alapú mémérme létrehozása az egyik legjobb befektetési valuta lesz 2024-ben, és az előértékesítés utolsó néhány hónapja tovább bizonyította ezt. A Raboo 0,003 dolláron kezdte a kereskedést, és jelenleg a 4. szakaszban van 0,0048 dolláron. A Raboo a legfontosabb területeken nőtt. A token ára jelentősen emelkedett, az első szakasztól a negyedik szakaszig 60%-os növekedést mutatva.

Még az előértékesítési szakaszban is 8000 ember regisztrált az újonnan létrehozott AI mémérmére, ami egyszerűen hihetetlen. A Raboo jelenleg a legjobb érme, amelybe befektethet. Körülbelül 2500 ember vásárolt Raboo tokeneket.

A Raboo rövid idő alatt sok mindent elért, mindezt az előértékesítési szakaszban, tehát mi több történhet jelenleg, ami meglephet minket? Az elemzők szerint a Raboo a bevezetéskor 100x növekedést fog elérni.

Összegzés

A Raboo egyértelműen itt marad, amit folyamatos sikere is bizonyít. Kétségtelenül a legjobb érme, amelybe most befektethet, lenyűgöző előértékesítési növekedése és bővülő közössége miatt! A Raboo minden szakaszban tovább növekszik, új és izgalmas lehetőséget kínálva olyan befektetőknek, mint Ön, miközben a Dogecoin és a Bonk küzd. Ne hagyja, hogy a izgalom elmenjen Ön mellett!

Vegyen részt a Raboo előértékesítésében ITT

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mitől szűz valójában az extra szűz olívaolaj?

Mitől szűz az extra szűz olívaolaj? Miért drágább és mennyiben más, mint az ami nem extra szűz? Milyen elvárások vannak az extra szűz olívaolajjal szemben? Milyen technológiát használnak az olaj sajtolásakor és mitől függ, hogy egy olaj milyen minőségű lesz? Milyen egyéb minőségi kategóriák vannak az olívaolajok között?
2024. 10. 23. 05:00
Megosztás:

Nagy Márton: elérhető az 1.000 eurós minimálbér és az 1 millió forintos átlagkereset

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a mai napon egyeztetett a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) tagjaival, mindazon munkáltatói és munkaadói szervezetek képviselőivel, amelyek részt vesznek a minimálbér meghatározásában.
2024. 10. 23. 04:00
Megosztás:

Nem változtatott a magyar kamaton az MNB - hogy állunk most?

Ezúttal kamattartásról határozott az MNB. Az előzetes várakozásoknak és jegybanki kommunikációnak megfelelően 6,50 százalékon maradt a hazai alapkamat.
2024. 10. 23. 03:00
Megosztás:

Ha ez a 8 tárgy a hálószobádban van, akkor meghatározza, mennyi pénz áll a házhoz!

Van néhány tárgy, amelyről az ezoterikus hagyományok azt tartják, hogy befolyásolhatják a pénzügyeidet. Ezek a hétköznapi tárgyak nemcsak dekorációk, hanem jelek, amelyek felfedik, mennyire lesz sikeres anyagilag a jövőd.
2024. 10. 23. 02:00
Megosztás:

Megvizsgáltuk az Algopyrint! Kiderült, miért működik ilyen hatékonyan

Az Algopyrin, ez a jól ismert fájdalomcsillapító, évtizedek óta kíséri mindennapjainkat. De mi teszi különlegessé? A gyógyszerpiacon számtalan fájdalomcsillapító verseng a figyelmünkért, mind azt ígérve, hogy gyorsan és hatékonyan enyhítik a fájdalmat. Mégis, amikor igazán elviselhetetlen fej- vagy fogfájás üti fel a fejét, sokan újra és újra az Algopyrint választják.
2024. 10. 23. 01:00
Megosztás:

Megütötték rendesen a GE részvényeit

Harmadik negyedéves jelentését követően mélyrepülésbe kezdett a GE Aerospace árfolyama, a piacnyitás óta már 8 százalékot csökkent.
2024. 10. 23. 00:30
Megosztás:

Az ApeCoin árfolyam 130%-ot ugrott az ApeChain bevezetése után – a Pepe Unchained lehet a következő?

Az ApeCoin (APE) legutóbb 130%-os növekedésével került a figyelem középpontjába. A látványos emelkedés az ApeChain nevű, Layer 3 blokklánc elindításának köszönhető, amely új lehetőségeket kínál az APE token felhasználására.
2024. 10. 23. 00:01
Megosztás:

Egy veterán kriptobefektető szerint egy olcsó XRP rivális 30 nap alatt 20 000%-os növekedést érhet el

Egy tapasztalt kereskedő szerint egy megfizethető XRP rivális akár 20 000%-os növekedést is elérhet egy hónap alatt. Az ilyen hatalmas nyereség lehetősége lázba hozta a kriptovaluta rajongókat, miközben az új kitörési sztárt keresik a digitális valuta világában. A piacok folyamatos változásával a befektetők arra törekednek, hogy felfedezzék, mely feljövő érmék hozhatnak rendkívüli hozamokat.
2024. 10. 22. 23:30
Megosztás:

Ezek lehetnek az 5 leggyorsabban dráguló altcoin, amelyet érdemes megvásárolni idén októberben, akár 8000-szeres hozamot is hozhat 2024 decemberéig

Október kiváló lehetőséget kínál bizonyos altcoinokba való befektetésre, amelyek akár 8000-szeres értéknövekedést is elérhetnek 2024 decemberére. Fedezze fel azt az öt gyorsan növekvő kriptovalutát, amelyek kis befektetéseket jelentős vagyonná alakíthatnak. Ez a cikk bemutatja a kriptopiac potenciális játékmódosítóit.
2024. 10. 22. 23:00
Megosztás:

Kötelező altcoinok, amelyek akár 15-szörös növekedést érhetnek el az év végéig – Plusz 1 új érme, amit érdemes felfedezni

Ahogy a kriptopiac potenciális növekedésre készül, bizonyos altcoinok felkeltették a szemfüles befektetők figyelmét. Ezek a digitális eszközök akár tizenötszörös értéknövekedést is elérhetnek az év végéig. Emellett egy új szereplő is hullámokat kelt a kripto szférában. Ideje megvizsgálni, mely érmék mutathatnak jelentős növekedési potenciált.
2024. 10. 22. 22:00
Megosztás:

2024 első három negyedévében is európai második a magyarországi e-autóflotta bővülése

Málta után Magyarországon nőtt a legnagyobb arányban az újonnan forgalomba helyezett tisztán elektromos autók száma az idei első kilenc hónapban - olvasható az Energiaügyi Minisztérium (EM) közösségi oldalának keddi bejegyzésében.
2024. 10. 22. 22:00
Megosztás:

Ahogy a kriptotőzsdék egyre gyorsabban listázzák az új tokeneket, ez a mémérme (DOGEN) a szakértők szerint 17 000%-kal szárnyalhatja túl a DOGE-t

Egy új szereplő a kripto világában készül túlszárnyalni a Dogecoint, az elemzők szerint pedig akár 17 000%-os növekedést is elérhet. Ahogy a tőzsdék egyre gyorsabban listázzák az új tokeneket, ez a mémérme egyre nagyobb figyelmet kap. Ez a cikk feltárja azokat az érméket, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak.
2024. 10. 22. 21:30
Megosztás:

Rejtett tartalék a munkaerőpiacon: karrierszünet után visszatérőket vár a Morgan Stanley

Szülési szabadság, hozzátartozók ápolása, betegségből való felépülés vagy éppen továbbtanulás – akármilyen okból is szakítja meg valaki a karrierjét hosszabb időre, sokaknak nem könnyű visszarázódni a munka világába. Pedig ezek az inaktív szakemberek fontos tartalékot jelenthetnek egy olyan kifeszített munkaerőpiaci környezetben, mint a mostani. A Morgan Stanley budapesti irodája immár kilencedik alkalommal hirdette meg Return to Work – Lendülj újra munkába! programját, amelynek keretében a karrierjüket bármilyen okból megszakítóknak segít visszarázódni. A 16 hetes képzésre október végéig lehet jelentkezni.
2024. 10. 22. 21:00
Megosztás:

A PEPE legutóbbi megbotlása utat nyitott Dogen 11.000%-os ralija előtt, miközben a Dogecoin küzd, hogy visszaszerezze a mémcoinok trónját

A mémérmék világa gyors ütemben változik, ahogy egy token hibái mások számára megnyitják az utat a fellendülésre. Míg egy jól ismert kedvenc azon küzd, hogy visszaszerezze vezető pozícióját, egy váratlan versenyző elképesztő nyereségekkel tört előre. Ez a cikk a kriptomém világ változó dinamikáját tárgyalja, és feltárja, mely érmek mutathatnak ígéretes növekedést.
2024. 10. 22. 20:30
Megosztás:

Japán hitelminősítő ajánlja befektetésre Magyarországot

A japán R&I hitelminősítő megerősítette Magyarország befektetésre ajánlott besorolását stabil kilátások mellett - mondta keddi videóüzenetében a pénzügyminiszter.
2024. 10. 22. 19:30
Megosztás:

Így élénkülhet jövőre a lakáspiac

A fiatalokat hozhatja helyzetbe a kormányhatározatba foglalt, 21 pontból álló Új Gazdaságpolitikai Akcióterv, amely támogatásokkal és korlátozásokkal élénkítené jövőre a lakáspiac forgalmát - közölte az ingatlan.com kedden az MTI-vel.
2024. 10. 22. 19:00
Megosztás:

Csinálj 500 dollárból akár 1 milliót ezzel a mesterséges intelligencia alapú kriptovalutával, amely várhatóan túlszárnyalja a Shiba Inut és a Chainlinket a 2024-es altcoin őrületben

Egy 500 dolláros befektetés elképesztő módon akár 1 millió dollárrá is változhat egy forradalmi mesterséges intelligencia (AI) alapú kriptovalutával, amely jelenleg nagy figyelmet kap. A digitális eszköz várhatóan túlszárnyalhat olyan jelentős tokeneket, mint a Shiba Inu és a Chainlink, miközben exponenciális növekedés előtt áll a 2024-es altcoin-őrületben. Ez a cikk bemutatja, hogyan válhat ez az új kriptovaluta játékváltóvá a befektetők számára, akik rendkívüli hozamokra vágynak.
2024. 10. 22. 18:30
Megosztás:

Így fejlesztik az agrárképzéseket

Innovatív fejlesztések történtek az agrárszakképzésben - jelentette ki Nobilis Márton, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszergazdaságért és agrárszakképzésért felelős államtitkára a Kisalföldi ASzC Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium okostanterem átadó ünnepségén az AM keddi közleménye szerint.
2024. 10. 22. 18:00
Megosztás:

Az IMF nem változtatott idei globális gazdaságnövekedési előrejelzésén

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint nem változtak a világgazdaság idei és jövő évi kilátásai a szervezet előző, áprilisi előrejelzése óta.
2024. 10. 22. 17:30
Megosztás:

Nem módosította az alapkamatot a monetáris tanács

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa nem változtatott keddi ülésén az alapkamaton, amely így változatlanul 6,5 százalék, nem változott a kamatfolyosó két széle sem.
2024. 10. 22. 17:00
Megosztás: