A Solana (SOL) közelíti a csúcsot? A Filecoin (FIL) és a Pullix (PLX) még bőven emelkedhet

A Solana (SOL) kroptopénz minden kétséget kizáróan jó befektetésnek bizonyult az elmúlt időszakban. Csak az elmúlt évben több mint 303%-kal növelte értékét, így a Solana coin valóban az egyik legjobban teljesítő kriptopénz. Miután egy hónap alatt 7,18%-os veszteséget könyvelt el, a Solana most jeleket mutat egy újabb potenciális feltámadásnak, az elmúlt hét során pedig bullish jeleket mutatott. A SOL mellett a Filecoin (FIL) és a Pullix (PLX) két olyan kriptopénz, amelyek sok ígéretet hordoznak a befektetők számára, mivel jelentős mértékben emelkedhetnek a jövőben. Különösen a Pullix pozicionálja magát a legjobb kriptó befektetési platformként, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy részesüljenek ajándék jogosultságokban az éppen futó előértékesítési kampányában.

A Solana (SOL) közelíti a csúcsot? A Filecoin (FIL) és a Pullix (PLX) még bőven emelkedhet

Solana (SOL) egy bullish hetet zárt az enyhe havi veszteség után

Solana az év elején fordult le a havi ellenállási szintjéről, ami 114,70 dollár volt. Ezt követően az év első heteiben a Solana folytatta a csökkenését, amelynek során az árfolyama egészen 80 dollárig esett. Azonban, mint az egyik legellenállóbb kriptopénz a legjobban teljesítő hálózatok között, a SOL token pozitív lendületet szerzett vissza 3 hétnyi folyamatos csökkenés után.

A Solana sikeresen 8,51%-os nyereséget ért el az elmúlt 7 napban. Bár a Solana nem tudott egyelőre tartósan áttörni a 100 dolláros küszöbön, a coin időnként megközelítette a 106 dollárt is, melyről ismét visszapattan a 100 dolláros szint alá.

Míg a Solana jelenleg egy rövid ideig tartó csökkenéssel szembesül, általános kilátásai erősnek tűnnek. Ahogy a Solana megtartja heti árfolyamtartományát 88 és 105 dollár között, a szakértők szerint elképzelhető, hogy ismét eléri vagy akár túllépi korábbi rekordját.

A Filecoinnak (FIL) nagy tere van a növekedésre, bár jelenleg egy csökkenő fázisban mozog

A Filecoin 2021-ben meteorikus emelkedést mutatott, elérve áprilisban minden idők legmagasabb pontját, 236 dollárt, de ezután zuhanni kezdett, ésés 11 dolláron tudott stabilizálódni. Jelenleg a Filecoin token heti tartománya 4,9 és 5,4 dollár között mozog, és nincsenek jelek a jelentős áremelkedésről.

A Filecoin az elmúlt 30 napban akár 30,94%-os nyereséget is elkönyvelt, bár a múlt héten 1,56%-ot veszített az értékéből. Bár a tokennek még mindig sok helye van a növekedésre, valószínű, hogy a Filecoin továbbra is küzdeni fog a 10 dollár alatti árszinten, hacsak egy közvetlen piaci hatás ki nem mozdítja onnan.

A Bitcoin feleződésének reményében, ami pozitívan befolyásolhatja az összes altcoint, a Filecoin továbbra is komoly növekedési lehetőséget kínál. Bár a Filecoin token talán nem sorolható az első tíz kriptopénz közé befektetés szempontjából, hosszú távon jelentős emelkedési potenciállal rendelkezik.

A Pullix (PLX) exponenciális növekedési potenciált mutat, miután bevezette hibrid tőzsdéjét

A Pullix (PLX) növekedését várhatóan idén 10-szeres növekedés jellemzi majd a start után. A platformnak nagy tere van a növekedésre, és a legjobb kriptó befektetések közé kerülhet, mivel magas elfogadási arányt várható, köszönhetően az ökoszisztéma egyediségének.

A Pullix lendületet kaphat, mivel előrehaladt a token előértékesítés (presale) hetedik szakaszában, mindössze 0,1 dolláros áron, majdnem 5 millió dollárt gyűjtve össze támogatásként. A Pullix körül kialakult izgalom abból a vízióból táplálkozik, hogy forradalmasítja az online kereskedést, ezzel erős indításra számítva.

A Pullix főként egy sajátos hibrid kereskedési platformot fejleszt, amely integrálja mind a központi (CEX), mind a decentralizált (DEX) tőzsdék jellemzőit. A platform célja, hogy globális kereskedőknek biztosítson kiterjedt likviditást, lenyűgöző 1000:1 tőkeáttételt és egyedi portfóliókezelési rendszert.

Miután bekerült a CoinGecko listájára, a Pullix  növekvő figyelmet kapott, mely a növekedésére is hatást gyakorolt. A Pullix előértékesítésen való részvétel lehetőséget teremt arra, hogy a befektetni vágyó egyének részt vegyenek egy néhány napja kezdődött mémversenyben is, amely pénzdíjakkal jár.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban lásd az alábbi linkeket: 

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Bizonyítani kell, hogy életben van-e a nyugdíjas - ha nem bizonyítja, nem kap nyugdíjat!

Miért fizessen olyan ember után a nyugdíjfolyósító aki már nincs is az élők sorában? - teheti fel a jogos kérdést bármelyik ország intézménye. De kinek kell bizonyítania, hogy él a nyugdíjas? Neki magának vagy a nyugdíjfolyósítónak? Egy izgalmas kérdés után jártunk most.
2024. 02. 23. 01:00
Megosztás:

3 kriptó, ami milliomossá tehet

Mindenki tisztában van vele, hogy hamarosan nyakunkon a Bitcoin felezés időpontja, és ez bizony elindíthat bizonyos ciklusokat. Ahhoz, hogy erről megbizonyosodjunk, elég átnéznünk a történelmi kriptovaluta árfolyamokat, és ráébredünk, hogy itt az ideje megtennünk magunknak egy szívességet, azaz mielőbb diverzidikálnunk kell a portfóliónkat.
2024. 02. 23. 00:01
Megosztás:

Egyre több elektromos járművet vásárolnának támogatással a vállalatok

A vállalkozások február 5-e óta kérhetnek vissza nem térítendő állami hozzájárulást tisztán elektromos személygépkocsi, teherautó vagy kisbusz beszerzéséhez - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön.
2024. 02. 22. 23:30
Megosztás:

Újabb 5 évig az AutoWallis csoport lesz az Opel importőre

Újabb 5 évig, legalább 2028 végéig az AutoWallis csoport leányvállalata, az AutoWallis Distribution lesz az Opel márka nagykereskedelmi forgalmazója Magyarországon, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és Szlovéniában - közölte az AutoWallis csoport csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 22. 23:00
Megosztás:

Beadta első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary

Az elmúlt hónapok projektelőkészítési munkájának eredményeként benyújtotta nyíregyházi beruházásához kapcsolódó első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary. Pozitív elbírálás esetén az egyes ütem épületeire vonatkozó talajelőkészítő munkálatok, vagyis a cölöpözés és a mélyalapozás várhatóan tavasszal indulhatnak meg a területen. A kérelem kitér a gyár ivóvízfelhasználására is, amely maximális értéke a dokumentáció alapján nem fogja meghaladni a napi 630 köbmétert – ez egy nagyobb közintézmény átlagos napi felhasználásának felel meg. Továbbá a helyi szennyvíztisztító telep 2026 második negyedévre tervezett üzembe helyezésével az ivóvízfogyasztás mértéke nagymértékben csökkenni fog a tisztított szennyvíz használatának köszönhetően.
2024. 02. 22. 22:30
Megosztás:

Járvány van Belgrádban

Kanyarójárvány van Belgrádban - erősítette meg a szerb főváros közegészségügyi hivatala a szerbiai közszolgálati televíziónak (RTS) csütörtökön.
2024. 02. 22. 22:00
Megosztás:

ERP rendszerbe épített webáruház? Mi ez egyáltalán?

Számos webáruház tulajdonos jut el arra a pontra, hogy szükségessé válik számára egy ERP (vagyis vállalatirányítási) rendszer, ennek megfelelően pedig rengeteg fejlesztő kínál különböző webáruházhoz kapcsolható szoftvereket. Na de itt más a helyzet, a következőkben nem két különálló rendszer kapcsolatáról fogunk beszélni, hanem egy olyan megoldásról, ami ERP és WEBSHOP is egyben. Érdekes, igaz? Nézzük meg közelebbről!
2024. 02. 22. 21:30
Megosztás:

Csúcson a japán tőzsde

Új történelmi csúcsára futott a japán tőzsde, a befektetők bátrabban áramoltatnak pénzt a szigetország vállalatainak részvényeibe, miután egyre inkább úgy néz ki, hogy az ország gazdaságának sikerült megmenekülnie a deflációtól.
2024. 02. 22. 21:00
Megosztás:

Elfogadták a 13. szankciós csomagot Oroszországgal szemben

Az EU jóváhagyta az Oroszországgal szembeni 13. szankciós csomagot, ami meglehetősen enyhe és inkább csak szimbolikus lépés a háború második évfordulója előtt néhány nappal.
2024. 02. 22. 20:30
Megosztás:

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: gyengült az euróval és a dollárral szemben, erősödött kissé a svájci frank ellenében.
2024. 02. 22. 20:00
Megosztás:

Vakcinabankot nyitott a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Ceva-Phylaxia Zrt.-vel együttműködve vakcinabankot hozott létre a HPAI (highly pathogenic avian influenza) madárinfluenza vírus elleni védekezés érdekében - közölte a Nébih az MTI-vel szerdán.
2024. 02. 22. 19:30
Megosztás:

Gyengébben muzsikált a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 19:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel fejeződött be csütörtökön a kereskedés a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 02. 22. 18:30
Megosztás:

Enyhén csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 18:00
Megosztás:

A spanyol gazdák is színre léptek

Traktorokkal vonult fel több ezer tiltakozó gazda a spanyol fővárosban szerdán, hogy megoldásokat követeljen az agrárágazat problémáira.
2024. 02. 22. 17:30
Megosztás:

Szorgoskodnak a munkások Gyökön

Csaknem 400 millió forintos beruházással korszerűsítik a csapadékvíz-elvezető rendszert a Tolna vármegyei Gyönkön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásával.
2024. 02. 22. 17:00
Megosztás:

Finom változást hozott az euróövezetben a február

Az euróövezetben a vártnál kissé nagyobb mértékben javult februárban a fogyasztói hangulat az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóságának (DG ECFIN) előzetes adatokon alapuló szerdai jelentése szerint.
2024. 02. 22. 16:30
Megosztás:

Jelentés érkezett a belvízhelyzetről

Az országban 2024. elején számottevő, de nem kiemelkedően magas a belvízzel borított mezőgazdasági területek nagysága - közölte az MTI-vel kedden az Agrárminisztérium (AM).
2024. 02. 22. 16:00
Megosztás:

Összefogják az erdélyi hegyi falvakat

Romániában úttörő kezdeményezésként ökomúzeumba szervezik az Erdélyi-szigethegység hagyományos hegyvidéki településeit, több község márciusban dönt a csatlakozásról - jelentette be szerdán Alin Mos, az Erdélyi-szigethegység Nemzeti Park igazgatója.
2024. 02. 22. 15:30
Megosztás:

Csúcsot döntött a jelzálogkamat

Az Egyesült Államokban több mint kéthavi csúcsra emelkedett a 30 éves jelzáloghitelek kamata a február 16-án záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 02. 22. 15:00
Megosztás: