A Solana (SOL) közelíti a csúcsot? A Filecoin (FIL) és a Pullix (PLX) még bőven emelkedhet

A Solana (SOL) kroptopénz minden kétséget kizáróan jó befektetésnek bizonyult az elmúlt időszakban. Csak az elmúlt évben több mint 303%-kal növelte értékét, így a Solana coin valóban az egyik legjobban teljesítő kriptopénz. Miután egy hónap alatt 7,18%-os veszteséget könyvelt el, a Solana most jeleket mutat egy újabb potenciális feltámadásnak, az elmúlt hét során pedig bullish jeleket mutatott. A SOL mellett a Filecoin (FIL) és a Pullix (PLX) két olyan kriptopénz, amelyek sok ígéretet hordoznak a befektetők számára, mivel jelentős mértékben emelkedhetnek a jövőben. Különösen a Pullix pozicionálja magát a legjobb kriptó befektetési platformként, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy részesüljenek ajándék jogosultságokban az éppen futó előértékesítési kampányában.

A Solana (SOL) közelíti a csúcsot? A Filecoin (FIL) és a Pullix (PLX) még bőven emelkedhet

Solana (SOL) egy bullish hetet zárt az enyhe havi veszteség után

Solana az év elején fordult le a havi ellenállási szintjéről, ami 114,70 dollár volt. Ezt követően az év első heteiben a Solana folytatta a csökkenését, amelynek során az árfolyama egészen 80 dollárig esett. Azonban, mint az egyik legellenállóbb kriptopénz a legjobban teljesítő hálózatok között, a SOL token pozitív lendületet szerzett vissza 3 hétnyi folyamatos csökkenés után.

A Solana sikeresen 8,51%-os nyereséget ért el az elmúlt 7 napban. Bár a Solana nem tudott egyelőre tartósan áttörni a 100 dolláros küszöbön, a coin időnként megközelítette a 106 dollárt is, melyről ismét visszapattan a 100 dolláros szint alá.

Míg a Solana jelenleg egy rövid ideig tartó csökkenéssel szembesül, általános kilátásai erősnek tűnnek. Ahogy a Solana megtartja heti árfolyamtartományát 88 és 105 dollár között, a szakértők szerint elképzelhető, hogy ismét eléri vagy akár túllépi korábbi rekordját.

A Filecoinnak (FIL) nagy tere van a növekedésre, bár jelenleg egy csökkenő fázisban mozog

A Filecoin 2021-ben meteorikus emelkedést mutatott, elérve áprilisban minden idők legmagasabb pontját, 236 dollárt, de ezután zuhanni kezdett, ésés 11 dolláron tudott stabilizálódni. Jelenleg a Filecoin token heti tartománya 4,9 és 5,4 dollár között mozog, és nincsenek jelek a jelentős áremelkedésről.

A Filecoin az elmúlt 30 napban akár 30,94%-os nyereséget is elkönyvelt, bár a múlt héten 1,56%-ot veszített az értékéből. Bár a tokennek még mindig sok helye van a növekedésre, valószínű, hogy a Filecoin továbbra is küzdeni fog a 10 dollár alatti árszinten, hacsak egy közvetlen piaci hatás ki nem mozdítja onnan.

A Bitcoin feleződésének reményében, ami pozitívan befolyásolhatja az összes altcoint, a Filecoin továbbra is komoly növekedési lehetőséget kínál. Bár a Filecoin token talán nem sorolható az első tíz kriptopénz közé befektetés szempontjából, hosszú távon jelentős emelkedési potenciállal rendelkezik.

A Pullix (PLX) exponenciális növekedési potenciált mutat, miután bevezette hibrid tőzsdéjét

A Pullix (PLX) növekedését várhatóan idén 10-szeres növekedés jellemzi majd a start után. A platformnak nagy tere van a növekedésre, és a legjobb kriptó befektetések közé kerülhet, mivel magas elfogadási arányt várható, köszönhetően az ökoszisztéma egyediségének.

A Pullix lendületet kaphat, mivel előrehaladt a token előértékesítés (presale) hetedik szakaszában, mindössze 0,1 dolláros áron, majdnem 5 millió dollárt gyűjtve össze támogatásként. A Pullix körül kialakult izgalom abból a vízióból táplálkozik, hogy forradalmasítja az online kereskedést, ezzel erős indításra számítva.

A Pullix főként egy sajátos hibrid kereskedési platformot fejleszt, amely integrálja mind a központi (CEX), mind a decentralizált (DEX) tőzsdék jellemzőit. A platform célja, hogy globális kereskedőknek biztosítson kiterjedt likviditást, lenyűgöző 1000:1 tőkeáttételt és egyedi portfóliókezelési rendszert.

Miután bekerült a CoinGecko listájára, a Pullix  növekvő figyelmet kapott, mely a növekedésére is hatást gyakorolt. A Pullix előértékesítésen való részvétel lehetőséget teremt arra, hogy a befektetni vágyó egyének részt vegyenek egy néhány napja kezdődött mémversenyben is, amely pénzdíjakkal jár.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban lásd az alábbi linkeket: 

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Államháztartási, idegenforgalmi, ipari és foglalkoztatási adatok jelennek meg jövő héten

Jövő hétfőn a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatót tesz közzé az államháztartás központi alrendszerének május végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken a foglalkoztatás és munkanélküliség, az ipari termelői árak, valamint a turisztikai szálláshelyek fogalmának májusi adatait közli.
2024. 06. 23. 22:00
Megosztás:

Meghatározó szerepünk lesz a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában

Magyarország meghatározó szerepet kap a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában, mivel most Sanghaj mellett Budapest rendezi az új, modern, úgynevezett városi sportágak kvalifikációs versenyeit az idei párizsi ötkarikás játékokra - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
2024. 06. 23. 21:00
Megosztás:

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 23. 20:00
Megosztás:

Társadalmi felelősség és milliárdos megtakarítások – Értéket teremt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Évente közel kétszázmilliárd forintot fizetnek be a hazai vállalkozások rehabilitációs hozzájárulásként az államkasszába, mivel a foglalkoztatottak között a megváltozott munkaképességű alkalmazottak aránya nem éri el az öt százalékot. Becslések szerint ez a csoport akár százezres tartalékot is jelenthet a magyar munkaerőpiacnak. Az ezen munkavállalók munkába állításához szükséges jól átgondolt stratégia kidolgozásához és megvalósításához a legtöbb vállalat jelenleg nem tud megfelelő szakembert allokálni, ezért érdemes külsős szakértő vagy HR szolgáltató támogatását bevonni.
2024. 06. 23. 19:00
Megosztás:

Van igény rá, de még mindig kevesen értik az egészségpénztárat

Mostanra lezajlottak az egészségpénztárak küldöttközgyűlései, elfogadták az előző évi beszámolókat. Az egészségpénztárak taglétszáma és az általuk kezelt vagyon továbbra is növekszik, de a lakosság nagy része még mindig veszni hagyja az akár 150 ezer forint állami támogatást. A BiztosDöntés.hu arra keresi a választ, hogy miért van ez így.
2024. 06. 23. 18:00
Megosztás:

Különleges naperőmű kezdte el működését Környén

Üzembe helyezték az első hazai, ipari naperőművet, amelynek termelése automatikusan, a pillanatnyi igények szerint finomhangolható.
2024. 06. 23. 17:00
Megosztás:

Atomenergetikai együttműködésről tárgyalt a Roszatom vezetője Vietnámban

Alekszej Lihacsov, a Roszatom állami atomenergetikai vállalat vezérigazgatója Vlagyimir Putyin orosz elnök vietnámi látogatása alkalmából találkozott Pham Minh Chinh vietnámi miniszterelnökkel, akit tájékoztatott az orosz közreműködéssel megvalósuló Nukleáris Tudományos és Technológiai Központ tervéről és az atomenergia terén folytatott együttműködés újraindításának kilátásairól, valamint a kétoldalú együttműködés más területeiről.
2024. 06. 23. 16:00
Megosztás:

Közel 60%-os árbevétel növekedést ért el tavaly az online fizetési megoldásokat kínáló Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion.
2024. 06. 23. 15:00
Megosztás:

Tudatosabban tervezik vagyoni viszonyaikat a házasságra készülők

A családi vagyon egy része is múlhat egy házassági vagyonjogi szerződésen.
2024. 06. 23. 14:00
Megosztás:

Végleg velünk marad a kamatjövedelmek után fizetendő szocho!

2023. július elseje óta a kamatjövedelmek után a 15%-os személyi jövedelemadó (szja) mellett 13% szociális hozzájárulási adót (szocho) is kell fizetni. Eredetileg ez a veszélyhelyzet idejére volt csak érvényes, a Bankmonitor szakértői azonban kiszúrtak egy jogszabályváltozást, ami alapján nagyon úgy tűnik, véglegesen velünk marad a sarc.
2024. 06. 23. 13:00
Megosztás:

Az ingatlanfejlesztések modernizálásában működik együtt a Kopaszi Gát és a CETIN Hungary

Együttműködési megállapodást kötött a lakossági és az üzleti ingatlanokat fejlesztő Kopaszi Gát Zrt. és a független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary.
2024. 06. 23. 12:00
Megosztás:

Billegő helyzetben kell fenntarthatóvá válniuk a magyar kkv-knak

A kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára kulcsfontosságú, hogy már most megkezdjék a felkészülést az ESG-törvény (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) előírásainak teljesítésére. A szabályozás nem csupán új kötelezettségeket hoz, hanem jelentős lehetőségeket is kínál a fenntarthatóság és a versenyképesség növelésében. Az Erste ESG-indexszel és tanácsadással fogja segíteni kkv-ügyfeleit, hogy könnyebben tudjanak eleget tenni a jogszabályi előírásoknak.
2024. 06. 23. 11:00
Megosztás:

Napokon belül lejár a NIS2 regisztráció határideje - sok céget érhet kellemetlen meglepetés

Már csak pár napja maradt belépni a nyilvántartásba azoknak a hazai vállalatoknak, amelyekre kiterjed a NIS2, vagyis a felülvizsgált uniós kibervédelmi irányelv – hívja fel a figyelmet az EY. Résen kell lenniük a konszolidált beszámolót készítő társaságok tagvállalatainak is, hiszen elég cégcsoport szinten elérni a meghatározott minimum bevételt és létszámot, hogy rájuk is vonatkozzanak a kötelezettségek. Az óvatlan szervezetek számára a mulasztás súlyos bírsággal, sőt a vezető eltiltásával is járhat.
2024. 06. 23. 10:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalomban emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 70 378,92 ponton zárt, 842,36 ponttal, 1,21 százalékkal magasabban mint egy héttel korábban.
2024. 06. 23. 09:00
Megosztás:

A kisgyermekes szülők érdekében indított versenyfelügyeleti eljárást a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a szlovákiai EC Global SVK s.r.o. vállalkozással szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt; a GVH gyanúja szerint a cég a weboldalán reklámozott, jellemzően kisgyermekes szülőknek ajánlott termékek esetében megtéveszti a fogyasztókat az egészségre és gyógyhatásra vonatkozó állításokkal.
2024. 06. 23. 08:00
Megosztás:

Továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak az üzemanyagárak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 23. 07:00
Megosztás:

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.
2024. 06. 23. 06:00
Megosztás:

Az MNB a régióból elsőként lett a CASI nemzetközi zöld kapacitásépítő szervezet tagja

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a kelet-közép-európai régióban elsőként csatlakozott a CASI nemzetközi szervezethez, amelynek célja, hogy világszerte kellő létszámban legyenek szakértői a fenntartható befektetéseknek - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 05:00
Megosztás:

A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

A kriptovaluták világa gyorsan változik, ami az ipar növekvő érettségét és szélesebb körű elfogadását mutatja a legújabb fejlemények révén.
2024. 06. 23. 04:00
Megosztás:

Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A Real Vision alapítója és befektetési guruja szenzációs kriptopiac-elemzést közölt.
2024. 06. 23. 03:00
Megosztás: