A Stacks (STX) árfolyama emelkedik, a Tron (TRX) zuhan, miközben a KangaMoon (KANG) a 2024-es 1 dolláros célt tartja szem előtt

A számos kriptovalutát érintő medvepiaci korrekció után most ismét bikapiac érkezésére számíthatunk. Az előttünk álló altcoin szezonra való felkészülés jegyében a Stacks (STX) enyhe emelkedést mutat a havi árfolyamdiagramon, míg a Tron (TRX) további eséssel reagált az elmúlt hetekben. Eközben az előértékesítési szakaszban tartó KangaMoon (KANG) egy új mémcoin óriásnak bizonyul, készen arra, hogy forradalmasítsa a mémcoin piacot.

A Stacks (STX) árfolyama emelkedik, a Tron (TRX) zuhan, miközben a KangaMoon (KANG) a 2024-es 1 dolláros célt tartja szem előtt

Az elemzők a KangaMoon (KANG) emelkedését 1 dollárra várják 2024-ben

A Stacks és a Tron ellentétes teljesítményével szemben a KangaMoon iránti érdeklődés egyre növekszik a kripto befektetők körében. Az előértékesítés során generált figyelemmel a token nagy emelkedésre van állítva 2024-re. Az előértékesítés folyamatban lévő 4. szakaszában a KangaMoon már több mint 3,4 millió dollárt gyűjtött, és az előértékesítés befejezése előtt akár 10 millió dollárt is összegyűjthet.

A játékosokat összehozva egy fantasztikus játékélményért, a KangaMoon a mémcoin rajongók közösségét építi. Heti, havi és negyedéves játékos küldetésekkel a játékosok nemcsak képességeiket mutathatják be, hanem jelentős összegeket is nyerhetnek a küldetések megnyerésével. Emellett a KangaMoon figyelembe veszi a játékosok mellett a nézőket is, lehetővé téve számukra, hogy fogadjanak a mérkőzések kimenetelére és így keressenek pénzt.

A 0,0050 dolláros kezdeti előértékesítési áráról a KangaMoon 0,014 dollárra szökött fel, ami 180%-os ROI-t jelent a korai vásárlók számára. A KangaMoon lehetővé teszi saját tokenjének tulajdonosai számára, hogy még az előértékesítés alatt is keressenek. Az aktív közösségi részvétellel, bejegyzések kommentálásával és tweetek megosztásával a tulajdonosok ingyen KANG tokent kaphatnak.

Néhány héten belül a KangaMoon befejezi az előértékesítést és élőben lesz elérhető az első szintű tőzsdéken. Bár az előértékesítési ár tovább fog növekedni, a befektetők kihasználhatják a jelenlegi szakaszban elérhető 10%-os bónuszt, hogy annyi KANG tokent halmozzanak fel, amennyit csak lehet. Az NFT piac 2024-re várhatóan eléri a 200 milliárd dollárt, a KangaMoon pedig az egyik legjobb mémcoin befektetés, aminek potenciálja van elérni az 1 dollárt 2024-ben.

A Stacks (STX) emelkedik, de a medvepiaci aggodalmak maradnak

Bár a Stacks (STX) az elmúlt hónapban emelkedett, vannak aggodalmak, hogy a token hamarosan zuhanhat. A Stacks token 12%-os nyereséget ért el a havi árfolyamdiagramon, az ár 2,25 dollárról 3,77 dollárra mozgott. Azonban a Stacks fölött egyre több medvepiaci jel megmutatkozik, ami akadályozhatja a folyamatban lévő áremelkedés folytatódását.

Stacjks kriptó árfolyam elemzés

A Stacks kereskedési volumene csökken, ami kevesebb piaci aktivitásra utal. Mint a Bitcoinhoz kapcsolódó 2. rétegű technológia, a Stacks kihasználhatja a Bitcoin dominanciáját, hogy bikapiaci kihívást indítson. Ennek eredményeként a token a második negyedévben 5 dolláron is kereskedhet.

A Tron (TRX) esik, de az elemzők újjáéledést jósolnak

Annak ellenére, hogy a Tron (TRX) ökoszisztéma népszerű, a natív token, a TRX, nem képes igazán komolyan emelkedni. Sok token hatalmas emelkedést mutatott az elmúlt hónapokban, a Tron token mindössze 0,11 dollárról 0,14 dollárra tudott mozogni, ami erőtlen jövőképet mutat.

Az elmúlt hónapban a Tron 16%-kal esett, míg a heti árfolyamdiagram is egy enyhe, 2%-os csökkenést mutat. A Tron hálózatának folyamatos növekedésével - ahogy azt a teljes fiókregisztrációból látni - az elemzők úgy vélik, a Tron token árfolyamemelkedésére még várni kell.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) Előértékesítésének Izgalmas Lehetőségeit Már Ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Új bölcsőde épül Makón

Új, két csoportszobás, 24 férőhelyes bölcsődét épít uniós támogatással a görögkatolikus egyház Makón.
2024. 04. 23. 22:30
Megosztás:

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás:

Hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik ma Magyarországon

Jelenleg hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik Magyarországon, amelyek nyomán mintegy huszonötezer új munkahely jön létre a legfejlettebb technológiai színvonalat hozva hazánkba - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 13:00
Megosztás: