A WienerAI 1,1 millió dolláros gyűjtése feldobja a kereskedők napját

A mém érmék, melyek sosem működtek logikusan, pár hónapja hatalmas befektetői érdeklődést, no és persze nyereséget verbuváltak.

A WienerAI 1,1 millió dolláros gyűjtése feldobja a kereskedők napját

Most viszont egy új belépőt engedtek be maguk közé a WienerAI (WAI) személyében, mely röpke pár hét alatt már több, mint 1,1 millió dollárnyi ICO gyűjtési összeget hozott össze. 

A WienerAI nem csak egy egyszerű kutyás mém érme, komoly kereskedelmi technológiát is kínál 

Lehet, hogy a kutyás fizimiska egy cseppet megtévesztő, de bízz a szakértőkben, a WienerAI célja nem csak a puszta szórakoztatás.

  

Ez tulajdonképpen egy kellően ambiciózus projekt, mely előrejelző képességeiről és egyszerű kereskedési műveleteiről híres. Emellett természetesen nem véletlen a kutyás külső, hiszen a csapat ezáltal szimbolizálja, hogy az érme a kereskedők hű barátja szeretne lenni.

Ami pedig a legfontosabb, az az, hogy a WienerAI egy gyors, és felhasználóbarát mesterséges intelligencia alapú kereskedési felülettel bír. A kereskedési bot képes arra, hogy a felhasználók által megadott feltételek alapján átfésülje a piacot, miután megadták a számukra, hogy milyen kriptovaluta befeketésben gondolkodnak. Eredményként pedig a bot tálalja számukra a megfelelő lehetőségeket.

 

A WienerAI tehát megmutatja a felhasználóknak, hogy mely projektek a legnyerőbbek, ők pedig gyorsan, és kedvező áron fogják tudni lebonyolítani a csereügyleteiket a decentralizált tőzsdéken (DEX), ráadásul teljesen ingyen. 

A projekt a fehér könyvében kiemeli, hogy védelmet nyújt a Maximum Extraction Value (MEV) botokkal szemben.

A WienerAI nem csak játékos, komoly arca is van, hiszen egy modern kereskedési társ, mely valódi piaci előnyt nyújt a felhasználóinak.

A WienerAI a legjobb eszközzé szeretne válni az egész kriptoszektorban, és segíteni akarja a befektetőket abban, hogy minél kiemelkedőbb teljesítményt nyújtsanak.

Látogasd meg a WAI előértékesítését

A WAI előértékesítése kedvezményes árat kínál

A WienerAI híre, miszerint projektjét kibővíti egy kereskedési bottal is, felgyorsította a gyűjtés menetét, és így az alig egy hónapos ICO már meghaladta az 1,1 millió dollárt.

A WienerAI előértékesítése szakaszos, ami azt jelenti, hogy a natív WAI ára 48 óránként emelkedik, egészen addig, amíg eléri a hard capet.

A befektetők igyekeznek kihasználni az alkalmat, hogy a DEX-eken történő esetleges tőzsdei jegyzési árához viszonyítva jóval kedvezményesebb áron vásárolhassanak.

weinerAI kriptó

Ha számodra is csábító az MI-alapú kereskedés és a mém érme kombinációja, akkor a WAI seregében a helyed! Az, aki szeretne részt venni a WAI gyűjtésében, egyszerűen megteheti azzal, ha csatlakoztat egy ETH-val (vagy egyéb kompatibilis tokennel) feltöltött kriptotárcát, és a weboldal intuitív widgetjén keresztül WAI-ra cseréli.

A megvásárolt WAI-t rögtön lehet stakelni, és a jutalom igen magas APY lesz.

A WienerAI indulása óta az X-en több, mint 6300 követőt tudhat a magáénak, de a Telegram-közössége is vibráló, amihez már 2200-an csatlakoztak.

A hype pedig egyre csak fokozódik, és a kereskedői szemek azt lesik, hogy a WAI mikor debütál már végre a nyílt kriptopiacon.

Nézd meg a WienerAI ICO-ját

A WAI lehet a következő 100x mém érme?

Ugyan a WienerAI mesterséges intelligencia, kriptovaluta kereskedés és kutyás mémek mixe szokatlan, de a kereskedők meglátták benne a fantáziát, és elkezdték találgatni, hogy vajon ez a projekt el tud-e érni hatalmas nyereséget a tőzsdei bevezetése során. 

A 69 milliárdos érmekínálat és a jelenlegi 0,000704 dolláros ICO ár alapján a WAI kezdeti piaci kapitalizációja mindössze 48,5 millió dollár.

Persze ez igencsak eltörpül a nagy mém érmék több milliárd dolláros adataihoz képest, mint amilyen a DOGE és a SHIB is. 

Azért azt vegyük figyelembe, hogy az MI-alapú kriptoprojektek (pl.: Worldcoin, Fetch.ai) nagyon népszerűek, ezért a WAI előértékesítése most még alulértékeltnek számít. 

 

Ha hozzáadjuk az MI érmék rivaldafényét a kutyás mém érmék szívós erejéhez, egy olyan trend alakul ki, amely mellett nem lehet csak úgy elmenni, és potenciális nyeresége igen nagy.

Elsőre a 100-szoros megtérülés elérhetetlennek tűnhet, de gondolj a WIF és a POPCAT közelmúltbeli vad sikereire, és rájössz, hogy igenis lehet valóságalapja. 

Ehhez még gondold hozzá a WienerAI rohamosan növekvő közösségét és vonzó felhasználási esetét, és máris elérhetőbbnek tűnik a WAI diadala.

Látogasd meg a WAI előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

Egy kripto szakértő szerint a learn-to-earn lehet a következő nagy kriptotrend 2024-ben

A Dogeverse már a Solanán is elérhető, eddig 13 millió dollárt gyűjtött a láncokon átugráló kutya

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás:

Ha sok a készpénzed otthon, bajba kerülhetsz Magyarországon!

Az elmúlt években a készpénzhasználat Magyarországon is növekedett, sokan a biztonság és a kényelem miatt döntenek úgy, hogy nagyobb összegeket tartanak otthon. Azonban ez a döntés komoly kockázatokat rejt magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jogszabályi háttér és az otthon tartott készpénz miatti ellenőrzés kockázata.
2024. 05. 20. 01:00
Megosztás:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.
2024. 05. 20. 00:01
Megosztás:

Lassult az infláció áprilisban Ausztriában

Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedésének mértéke az előzetesen közölttel összhangban 3,5 százalékra, 2021. szeptembere óta a legalacsonyabbra csökkent áprilisban az előző havi 4,1 százalékot követően - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) pénteken közzétett végleges adataiból.
2024. 05. 19. 23:00
Megosztás:

Megszűnt Bács-Kiskun vármegyében is a tűzgyújtási tilalom

A jelenleg is tartó esőzésnek és az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 19. 22:00
Megosztás:

Tüntetést tartanak jövő héten a cseh gazdák

Megtartják jövő szerdán a már korábban bejelentett kormányellenes tüntetéseiket a cseh gazdák, a cseh szakszervezetek szövetsége viszont bejelentette, hogy a keddre tervezett tiltakozó akciójukat lemondják, mert nem akarják tovább élezni a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet következtében kialakult feszültséget - közölték pénteken Prágában.
2024. 05. 19. 21:00
Megosztás:

High-tech fejlesztéseket adtak át Sárváron

A gazdaságélénkítő beruházások támogatásának köszönhetően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elősegíti a fenntartható és inkluzív gazdasági növekedést az egész országban, ezzel magasabb versenyképességet és új perspektívákat teremtve számos vidéki településen - írta pénteki közleményében az NGM.
2024. 05. 19. 20:00
Megosztás:

Intenzív fejlődés szakaszába lép a gazdaság

Az extenzív korszakot lezárva a magyar gazdaság egyre inkább átkerül az intenzív fejlődés szakaszába, amikor jelentősen nő a hozzáadott érték - mondta a pénzügyminiszter Kaposváron, ahol támogatásáról biztosította a városban tervezett okosipari beruházást.
2024. 05. 19. 19:00
Megosztás:

Ötszörösére nőtt az új EKR-tőzsde forgalma a második aukcióra

A februárban indult szervezett piac a hitelesített energiamegtakarítások adásvételére kínál lehetőséget, közvetlenül ösztönözve a hazai energiahatékonysági fejlesztéseket; a februári első aukción 13 ezer gigajoule megtakarítás cserélt gazdát, a napokban lezajlott második forgalma ennek sokszorosa, 68 ezer gigajoule volt - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteken.
2024. 05. 19. 18:00
Megosztás:

Össze kell fognunk természeti értékeink védelméért

A természeti értékek megőrzése megköveteli a széles körű összefogást az állami intézmények, a civil és tudományos szervezetek, valamint a helyi közösségek között - mondta az Agrárminisztérium (AM) természetvédelemért felelős államtitkára Budapesten, a Magyar Nemzeti Parkok Hetének pénteki nyitó rendezvényén.
2024. 05. 19. 17:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Svájcban az első negyedévben

Az első negyedévben csökkent Svájc ipari termelése éves összevetésben - közölte a svájci szövetségi statisztikai hivatal, a Schweizer Bundesamt für Statistik (BFS) pénteken.
2024. 05. 19. 16:00
Megosztás:

Több ezer utca és járda újult meg a Magyar falu program keretében

A Magyar falu program keretében 2019 óta több mint 3200 utca újult meg, 1300 járdát újítottak fel és több mint 100 kerékpárútszakasz készült el a magyar kistelepüléseken - közölte pénteken a Vas vármegyei Magyarlakon a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, aki a térség országgyűlési képviselőjével és a község polgármesterével közösen adta át a felújított Boldog Brenner János utcát, valamint a hozzá csatlakozó, a szőlőhegyre vezető több mint egy kilométeres útszakaszt.
2024. 05. 19. 15:00
Megosztás:

2,4 százalékon maradt az euróövezeti infláció

Az előzetesen közölttel összhangban március után áprilisban is 2,4 százalék volt az éves infláció az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken közzétett végleges adatai szerint.
2024. 05. 19. 14:00
Megosztás:

Csökkent az AutoWallis árbevétele és nyeresége

Az AutoWallis csoport 89,1 milliárd forint árbevételt ért el az első negyedévben, 11 százalékkal kevesebbet, mint az előző év azonos időszakában. Adózás utáni eredménye 1,48 milliárd forint lett, 70 százalékkal csökkent a tavalyi első negyedévhez képest - közölte a vállalat pénteken.
2024. 05. 19. 13:00
Megosztás:

Manikűr otthon? Miért ne?

Szereted, ha a manikűröd mindig csodálatos? Már annyiszor ültél a manikűrösnél, hogy pontosan tudod, mit hogyan kell csinálni? Ráadásul a családtagjaid is folyton gyönyörködnek a körmöd legújabb színeiben? Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbáld otthon a gél lakkot, akkor a gél lakkot is tartalmazó szetteket neked találták ki. 
2024. 05. 19. 12:00
Megosztás: