Egy kripto szakértő szerint a learn-to-earn lehet a következő nagy kriptotrend 2024-ben

A kriptovaluta piacok figyelme az elmúlt hónapok során főleg a Bitcoinra irányult. Alig néhány hónap telt el az első Bitcoin ETF egyesült államokbeli indulása óta, amire a felezés körüli hype is rátett. Ezek együtteseként sokan bizakodóak a Bitcoinnal és a BRC-20 ökoszisztémában működő érmékkel kapcsolatban.

Egy kripto szakértő szerint a learn-to-earn lehet a következő nagy kriptotrend 2024-ben

Egy kripto szakértő, Tyler Hill szerint van egy vállalat, amelyik ügyesebben használja ki ezt, mint mások, ez pedig a 99Bitcoins. A cég már közel 1 millió dollárt gyűjtött a folyamatban lévő előértékesítése során, a finanszírozási kör első szakaszában pedig 1 711 230 dollárt szeretne.

A szakértők ezt mondják a 99Bitcoins tokenről

A 99Bitcoins egy learn-to-earn (tanulj, hogy keress) platform, amelynek célja, hogy a kezdőknek jutalmakat kínáljon a kriptovaluta piacok és a blokklánc megismeréséért cserébe. A platformon 80 órányi oktatási anyag várja az érdeklődőket, olyan témákban, mint a blokkláncok biztonsága, a letétek és a jutalmak, a DEX kereskedés vagy a BRC-20.

A több mint 90 000 YouTube feliratkozóval rendelkező Hill a videóban a következőket mondta erről: „Ez nagyon fontos, mivel az olyan témák, mint a BRC-20, elsőre még számomra is nehezen érthetők voltak. Szóval én bár mostanra értem, sokan még nem, úgyhogy nagyszerű, hogy nemcsak tanulhatsz róla, de közben még jutalmat is kapsz ezért.”

A platform oktatási anyagai modulokból, kvízekből és lépésről lépésre útmutatókból állnak, és minden tanuló teljesítményét ellenőrzik. Minél jobb teljesítményt nyújt valaki, annál több 99BTC token üti a markát. Ezek a tokenek közvetlenül az Ethereum pénztárcádban landolnak, amelyet hozzá kell kapcsolnod a platformhoz.

Egy token ára jelenleg 0,00103 dollár, ez azonban hamarosan nőni fog, ahogy az előértékesítés a következő szakaszba lép. Az előértékesítéssel kapcsolatban Hill a következőt emelte ki: „Az előértékesítési modell szerint az ár néhány naponta emelkedik, így jellemzően azok járnak a legjobban, akik korán kapcsolódnak be.”

Irány a 99Bitcoins oldala

A 99Bitcoins projekt áttekintése

Még mielőtt a projekt elkezdte volna a 99BTC tokennel kapcsolatos munkát, a 99Bitcoins platform rendkívül értékes forrást nyújtott a kezdő és haladó felhasználók oktatásában. A platform 2 845 886 e-mail feliratkozót gyűjtött, és több mint 700 000 kriptovaluta rajongóból álló közösséget épített.

A cég szeretne a közösség erejére támaszkodni, hogy a tokenjét gyakorlati felhasználási lehetőségekkel lássa el, és megjutalmazza az érme tulajdonosait, amiért foglalkoznak a tananyaggal. Az ütemterv szerint a következő szakaszban a cég szeretné listázni a tokent egy neves DEX-en, az előértékesítés során vásárolt tokenek begyűjtésével egybekötve. A céljuk ezután, hogy bekerüljenek egy központi tőzsdére, és elindítsák a platform béta verzióját, illetve egy kripto szignál szolgáltatást.

Hill szerint ez összhangban lesz a most tapasztalható piaci ciklussal, amelyben a BTC új csúcsokat állíthat, és elindíthatja a következő bika futamot.

Tokenomika és letétek

A 99BTC tokenek teljes készlete 99 milliárd darabból áll, amelyek mindegyikének fontos szerepe van a projekt fejlődésében és növekedésében. Az érmék egy részét (27,5%) a projekt fejlesztésére fordítják, a marketingre pedig 23% jut.

99BTC kripto

A teljes készlet 17%-a közösségi jutalmakra lett allokálva az oktatásban résztvevők számára, 14%-át pedig a letéti jutalmakra szánnak. Az előértékesítésre 10,5% került, a fennmaradó 8% pedig a tőzsdei likviditást szolgálja.

Ami a letéteket illeti, a 99BTC érmék tulajdonosai extra bevételhez juthatnak, ha tokenjeiket letétbe helyezik. A cikk írásakor ez 1883% évesített hozamot jelent, ami azonban csökkenni fog, ahogy egyre többen helyezik letétbe érméiket. A projekt honlapján az áll, hogy „A jutalmak minden Ethereum blokk után kerülnek kifizetésre. A token készlet 14%-a két év alatt kerül kiosztásra.” A tulajdonosok eddig már több mint 578 millió tokent helyeztek letétbe.

A projekt előrehaladásáról és a kapcsolódó hírekről a 99Bitcoins X (Twitter) oldalán és a Telegram csatornán számolnak be. 

Ne maradj le, csatlakozz te is a 99Bitcoins előértékesítéshez!

Irány a 99Bitcoins oldala

Ezek is érdekelhetnek:

Anyu pincéjéből a kriptpiac élére

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

99Bitcoins vásárlás részletesen (99BTC) – Útmutató lépésről lépésre

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A Sealana ICO-ja eddig 1,366,148.52 dollárt gyűjtött össze, és szerencséjére a SOL mém érmék iránti kíváncsiság sem apad. Sokak szerint a Sealana lesz a Solana mém érmék következő tündöklő csillaga, és egyszerűen túl jó lehetőség ahhoz, hogy szem elől téveszd.
2024. 05. 19. 00:01
Megosztás:

A jövő zöldenergiáinak találkozóhelye lehetne Magyarország

A jövő a zöldenergiáé Lantos Csaba energiaügyi miniszter szerint, ezért a legkorszerűbb nyugati és keleti technológiák találkozóhelyévé teszik Magyarországot - írta a hirado.hu pénteken.
2024. 05. 18. 23:00
Megosztás:

Franciaországban stagnált a munkanélküliség az első negyedévben

Franciaországban az elemzők által várt csökkenés helyett stagnált a munkanélküliség az idei első negyedévben.
2024. 05. 18. 22:00
Megosztás:

Csökkent a Baidu negyedéves nyeresége

Hat százalékkal csökkent a Baidu kínai multinacionális technológiai vállalat bevétele az idei első negyedévben, amikor a korrigált nyeresége a vártnál kedvezőbben alakult.
2024. 05. 18. 21:00
Megosztás:

Márciusban stagnált a munkanélküliség az OECD-országokban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országaiban átlagosan 4,9 százalék volt a munkanélküliség márciusban nem végleges adatok szerint, ami megegyezett a februárival - áll a párizsi székhelyű szervezet honlapján.
2024. 05. 18. 20:00
Megosztás:

Kínában élénkült a kiskereskedelem és az ipari termelés áprilisban

Kínában vegyes áprilisi makrogazdasági adatok láttak napvilágot pénteken: lassult a kiskereskedelmi forgalom, gyorsult az ipari termelés növekedése és esett a munkanélküliség.
2024. 05. 18. 19:00
Megosztás:

Korszerűsítések indulnak Medgyesegyházán

Két pályázaton csaknem 150 millió forintot nyert el a Békés vármegyei Medgyesegyháza, amelyből a helyi idősek klubját és az orvosi rendelőt korszerűsítik - közölte az önkormányzat közleményben az MTI-vel.
2024. 05. 18. 18:00
Megosztás:

Négy településen is turisztikai fejlesztések indulnak Komárom-Esztergom vármegyében

Félmilliárd forint értékű turisztikai fejlesztések kezdődnek Komárom-Esztergom vármegyében, négy Duna menti településen, Lábatlanon, Péliföldszentkereszten, Piliscséven és Tokodon - közölte a vármegyei közgyűlés elnöke az MTI-vel
2024. 05. 18. 17:00
Megosztás:

A tíz legjobb újító közé akarunk kerülni néhány éven belül Európában

A tudásszolgáltató rendszerek egybehangolása is azt a kormányzati célt szolgálja, hogy Magyarország 2030-ra Európa 10 legjobb innovátora közé kerüljön - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 16:00
Megosztás:

Elkötelezettek vagyunk hazánk védelme iránt is

A kormánynak költségvetési oldalon is fontos az ország védelme, ezért elkötelezett a védelmi kiadások emelése iránt a NATO elvárásainak megfelelő mértékben - mondta a Pénzügyminisztérium (PM) makrogazdasági és európai ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének konferenciáján.
2024. 05. 18. 15:00
Megosztás:

A tavalyi évben megnőtt a Bosch cégcsoport árbevétele Magyarországon

A Bosch cégcsoport 2023-ban kétbillió-kétszázhétmilliárd forint árbevételt ért el Magyarországon, beleértve a nem konszolidált vállalatok árbevételét, és a saját vállalatok közötti kereskedelmet is, a tavalyi bevétel szinte megegyezik az előző évivel - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 14:00
Megosztás:

Az EU több mint ötvennégy védelmi ipari kezdeményezést támogat

Az Európai Bizottság az Európai Védelmi Alap (EFA) keretében 1,031 milliárd euró (mintegy 412,4 milliárd forint) uniós finanszírozást hagyott jóvá 54 védelmi célú kutatási és fejlesztési kezdeményezés támogatására - tájékoztatott az uniós testület csütörtökön.
2024. 05. 18. 13:00
Megosztás:

Penészes táplákékkiegészítőt vontak ki a forgalomból

Penészgombák és Bacillus cereus spórás baktérium jelenléte miatt kivonta a forgalomból a Dragon Superfoods Bio In Shape Mix 200 grammos táplálékkiegészítő port a forgalmazója, a Culinaris Retail Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 12:00
Megosztás:

Észszerű döntés itt tartani a járműipari termelést

A hazai járműipar sikere világos üzenet a gyártóknak és a befektetőknek, hogy gazdaságilag racionális döntés a termelést Magyarországon tartani - mondta Joó István kormánybiztos, a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség vezérigazgatója a szervezet járműipari konferenciáján csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 11:00
Megosztás:

Tovább gyarapodott az önkéntes pénztárak vagyona

Az idén is folytatódott az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) nyugdíj- és egészségpénztárainak vagyongyarapodása, az összesített megtakarítás 2024. első negyedévében már meghaladta a 2000 milliárd forintot, ami egy év alatt több mint 440 milliárd forintos, azaz közel 28 százalékos növekedést jelent. Az összesített taglétszám 2,1 millióra emelkedett - közölte az szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 10:00
Megosztás:

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében, a fiktív eladások hátterét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy másik tagállam adóhatóságától kért információkkal göngyölítette fel.
2024. 05. 18. 09:00
Megosztás:

Több építkezést kezdtek meg áprilisban az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek száma csökkent, míg a megkezdett lakóingatlan-építések száma nőtt áprilisban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján.
2024. 05. 18. 08:00
Megosztás:

Kulcsfontosságú trendek, amelyeket figyelni kell a Cardano és a Polygon MATIC esetében, a KangaMoon célkeresztjében 7 millió dollár áll

A következő két hétben várhatóan átalakul a kriptopiac: a jelenlegi medvepiaci korrekcióból bikapiaci trendek alakulhatnak ki, ami reményt ad a befektetőknek a veszteségek visszanyerésére. Azonban ezen események előtt a Cardano és a Polygon tulajdonosainak figyelniük kell kulcsfontosságú trendekre, amelyek végül meghatározhatják, hogy melyik irányba mozdulnak a vezető kriptovaluták. Eközben a KangaMoon (KANG) gyorsabban halad a vártnál, és a következő hetekben célja a 7 millió dollár összegyűjtése az előértékesítés során.
2024. 05. 18. 07:00
Megosztás:

Nem érte meg befektetni a Dow Jones indexbe az elmúlt 25 évben

Történelmi jelentőségű nap volt a tegnapi. A Dow Jones Industrial Average index története során először járt a lélektaninak tekinthető 40.000 pont fölött. Annak idején a 10.000 pontot majdnem pontosan 25 éve, 1999 március 29-én érte el az index.
2024. 05. 18. 06:00
Megosztás:

Fontos hazánkban a fogyasztás és a hitelpiac helyreállítása

A fogyasztás és a hitelpiac helyreállítását, a beruházási aktivitás újraindítását, a munkaerőpiaci aktivitás növelését és a költségvetési hiány fokozatos csökkentését sorolta a legfontosabb gazdaságpolitikai célok közé a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságstratégiáért, pénzügyi forrásokért és makrogazdasági elemzésért felelős államtitkára a Figyelő Top 200 - Észak-Magyarország napilap csütörtöki gazdaságfejlesztési konferenciáján Miskolcon.
2024. 05. 18. 05:00
Megosztás: