A ZircuitDEX akár 10 000%-os növekedésre készül, miközben az Uniswap (UNI) és a Cardano (ADA) lemarad – Ez a következő ,illiomosgyártó?

Egy figyelmen kívül hagyott kriptovaluta izgalmat kelt rendkívüli megtérülés ígéretével, háttérbe szorítva azokat a már bevált tokeneket, amelyek lassulás jeleit mutatják. A kripto közösség izgatott, és találgatják, vajon ez az új platform lehet-e az a kiugrási lehetőség, amelyet a befektetők már régóta keresnek. A piaci dinamikák változnak, és egy új szereplő készülhet jelentős hullámokat kelteni.

A ZircuitDEX akár 10 000%-os növekedésre készül, miközben az Uniswap (UNI) és a Cardano (ADA) lemarad – Ez a következő ,illiomosgyártó?

ZDEX Előértékesítés: A Te arany belépőjegyed a DeFi dicsőséghez

A ZDEX előértékesítés elindult, és itt az alkalom, hogy beszállj a következő DeFi gyöngyszembe, mielőtt megindulna! Az induló ár mindössze 0,0017 USD, és a ZDEX gyorsabban emelkedik, mint a kedvenc mémérméd.

Azok a korai beszállók, akik már most csatlakoznak ehhez a rakétához, epikus nyereségekre számíthatnak a következő bika piacon, mivel az elemzők szerint a ZDEX vezetheti a DEX tokenek mezőnyét, akár 1000%-ot meghaladó potenciális megtérülést is elérve!

Zircuit DEX kriptovaluta ICO

Swapolj gyorsabban, mint az exed hangulata

A ZDEX a ZircuitDEX magját képezi, amely a következő generációs decentralizált csereplatform, a villámgyors Zircuit L2 láncon működve. Szupergyors cseréket, minimális csúszást, szinte nulla díjakat és vajsimaságú felületet kínál, így a ZircuitDEX minden szintű DeFi kereskedő számára ideális, akik komoly nyereséget akarnak elérni a következő bika piacon.

A ZircuitDEX teljesen EMV-kompatibilis, így könnyedén integrálható Ethereum eszközökkel, míg a ZK bizonyítékok titán-szintű biztonságot nyújtanak, amely keményebb, mint egy medvepiac!

Uniswap, Cardano kriptovaluta hírek és árfolyam előrejelzés

Élvezd a mémérme nyereségeket, stabilabban, mint bármely divatos őrület

Emlékszel, amikor a BRETT 14 000%-ot robbantott? A ZircuitDEX mémérme-indító platformjával már korán beszállhatsz a következő mém token szenzációba, kihasználva az első belépő előnyét. A ZircuitDEX közösségközpontú, mémekkel teli hangulata vad és jövedelmező utazássá teszi a DeFi világát, amelyet nem engedhetsz ki a kezedből az első naptól kezdve!

Láthatod, ahogy a tőkéd keményebben dolgozik, mint egy maratoni futó

Akár cserélsz, akár likviditást biztosítasz, a ZircuitDEX úgy lett kialakítva, hogy maximalizálja a nyereségedet, miközben mindent egyszerűvé és automatizálttá tesz. A koncentrált likviditási funkció 500x nagyobb tőkehatékonyságot kínál az átlagos DEX-ekhez képest, így a likviditás biztosítói kevesebbel kereshetnek többet. Ráadásul az automatizált likviditási stratégiák megszüntetik a kereskedés nehézségeit, így csak hátra kell dőlnöd, lazítanod, és figyelned, ahogy a nyereséged megsokszorozódik.

Ahogy az izgalom nő, a következő 100x tokent kereső okos befektetők rohannak a ZDEX előértékesítésbe. A token birtokosai hozzáférést kapnak kormányzási jogokhoz, exkluzív airdropokhoz, kereskedési ösztönzőkhöz és staking jutalmakhoz.

>>> Miért érnéd be az átlagossal? Szerezd meg a ZDEX-et, mielőtt kilő a Holdra, és éld át a Zircuit-őrület DEX forradalmát! <<<

Zircuit

Weboldal: ZircuitDEX

Twitter: https://x.com/ZircuitDEX

Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Uniswap UNI kriptovaluta token: Kormányzás egy Decentralizált Tőzsdén

Az Uniswap UNI egy kormányzási token, amelyet 2020 szeptemberében indítottak. Lehetővé teszi a birtokosok számára, hogy szavazzanak a platform változtatásairól, mint például a díjstruktúrák és a token elosztás. Az Uniswap vezető decentralizált tőzsde az Ethereum blokkláncon. Automatizált likviditási protokollt használ, amely lehetővé teszi a kereskedést rendelési könyv nélkül. A felhasználók teljes irányítással rendelkeznek a pénzeszközeik felett.

A platform nyílt forráskódú és ingyenes token listázást engedélyez, így különbözik a központosított tőzsdéktől az elérhetőség és a biztonság iránti elkötelezettség révén. Több mint 3 milliárd dolláros eszközállományával az egyik legnagyobb DeFi platform. Az UNI token szerepe a platform kormányzásában és a DeFi növekedésében potenciálisan vonzóvá teszi a jelenlegi piaci ciklusban.

Cardano ADA: Fenntartható és skálázható blokklánc platform

A Cardano egy olyan blokklánc platform, amely intelligens szerződésekhez készült, lehetővé téve decentralizált alkalmazások, tokenek és játékok létrehozását. Saját kriptovalutája, az ADA, amely lehetővé teszi az értéktárolást, fizetéseket és stakinget a hálózaton. A Cardano az Ouroboros proof-of-stake mechanizmust használja, amely energiatakarékosabb a proof-of-work modellekhez képest.

A blokklánc két rétegre oszlik: a Settlement Layer a tranzakciókhoz, míg a Computing Layer az intelligens szerződésekhez. Ez a kialakítás növeli a feldolgozási képességeit, akár 1 000 000 tranzakciót is lehetővé téve másodpercenként. A jelenlegi piaci ciklusban az ADA fenntartható megközelítése és skálázhatósága vonzóvá teszi a hatékony és alacsony díjú blokklánc megoldásokat kereső felhasználók és fejlesztők számára.

Következtetés

A 2024-es bikapiacon, miközben olyan érmék, mint az UNI és ADA kevésbé ígéretesek rövid távon, a ZircuitDEX kiemelkedik 500x tőkehatékonysággal, villámgyors tranzakciókkal és nulla csúszással. A ZDEX Tokenek jelentős kedvezménnyel elérhetők az előértékesítésen, így a korai alkalmazók számos előnyhöz férhetnek hozzá és alakíthatják a platform jövőjét.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Doland Tremp árfolyam-előrejelzés: a TREMP 15%-ot pumpál, a DUM 325 000 dollár felett

A kriptovaluta piac az utóbbi időben kicsit kaotikus állapotba került: a Solana hálózaton futó új mém érme, a Doland Tremp (TREMP) az elmúlt 24 órában 15%-os növekedést ért el.
2024. 10. 29. 00:01
Megosztás:

Solana bálna, aki 100 millió dollárt keresett a BOME-on, 10 000%-os növekedést jósol egy másik Solana mémcoinnak idén októberben

Egy jelentős Solana befektető, aki korábban egy mémérméből 100 millió dolláros vagyont kovácsolt, most egy újabb, a Solana hálózaton működő mém tokenre vetít elő egy megdöbbentő, 10 000%-os növekedést októberre. Ez a merész előrejelzés izgalmat és találgatásokat váltott ki a kripto közösségben, hogy melyik token érheti el ezt a robbanásszerű nyereséget.
2024. 10. 28. 23:30
Megosztás:

Vajon közeli-e a Dogecoin és PEPE rallyja, vagy egy új mémcoin fogja vezetni a piacot?

A kripto világában egyre növekszik a spekuláció, mivel a jól ismert mémérmék potenciális visszatérést jeleznek. Ahogy a digitális eszközök jelentős mozgásokat mutatnak, egy új szereplő jelenik meg a színen, készen arra, hogy kihívást jelentsen a megszokott tokenek dominanciájának. A befektetők és a rajongók alig várják, hogy lássák, mely érmék vezetik majd a következő piaci hullámot.
2024. 10. 28. 22:30
Megosztás:

Óriási tőkét mozgat meg a Boeing

A Boeing összesen közel 19 milliárd dollár értékű részvényeladással próbálja stabilizálni pénzügyi helyzetét.
2024. 10. 28. 22:00
Megosztás:

Vajon ez a 4 mémkriptó lehagyja Solanát a következő bikapiacon? Szállj be most, amíg még van egy kis üzemanyag a tartályban!

Ahogy a kriptopiac felkészül a következő emelkedésre, négy mémcoin kavarja fel a vizet. Ezek az internetes kultúrából született tokenek komoly lendületet vesznek. Egyre többen beszélnek arról, hogy akár olyan nagynevű kriptók, mint a Solana elé is kerülhetnek. A közelgő bull run új vezetőket hozhat, és most lehet a legjobb idő figyelni ezekre a feltörekvő csillagokra.
2024. 10. 28. 21:00
Megosztás:

Felejtsd el a Shiba Inu-t (SHIB) és a Dogecoin-t (DOGE) — Ezek az új mémérmék újradefiniálják a játékot

Míg a Shiba Inu és a Dogecoin régóta uralja a mémérmék színterét, egy új hullám bontakozik ki, amely kihívást jelenthet ezek dominanciájára. Ezek az innovatív tokenek friss koncepcióikkal és a piac átalakítására irányuló potenciáljukkal vonzzák a kripto közösség figyelmét.
2024. 10. 28. 20:30
Megosztás:

A 6 legjobb kriptovaluta, amely 2024-ben milliomossá teszi a 20 éveseket

Az utóbbi időben számos digitális érme tűnt fel a pénzügyi világban, amelyek fiatal lelkes rajongókat tettek egyik napról a másikra milliomossá. A kriptopiac gyorsan változik, és néhány eszköz különösen ígéretes növekedési potenciált mutat. Ez a cikk hat olyan kriptovalutát mutat be, amelyek jelentős vagyonnövekedést hozhatnak a fiatalabb generációnak a következő évben.
2024. 10. 28. 20:00
Megosztás:

Stabilcoinok és azok szabályozása - összefoglaló elemzés

Bár a stablecoinok (pl. USDT, USDC, DAI stb.) jogi kereteinek kialakítása még gyerekcipőben jár, világszerte számos szabályozó már megtette az első lépéseket. A szabályozások jelenleg még régiónként hatalmas eltéréseket mutatnak, de az előremutató megoldások létfontosságúak abban, hogy meghatározzák egy nyitottabb globális pénzügyi rendszer kereteit. Cikkünkben áttekintjük a stablecoinok típusait, és a legfontosabb szabályozási trendeket.
2024. 10. 28. 19:30
Megosztás:

Szeretné megduplázni befektetését? Íme 5 kriptovaluta, amelyek jelentős nyereséggel kecsegtetnek a következő 30 napban

Néhány kriptovaluta ígéretes növekedési jeleket mutat a közeljövőre vonatkozóan. Ez a cikk öt digitális eszközt vizsgál, amelyeket az elemzők szerint jelentős nyereséget hozhatnak a következő hónapban. Tudja meg, mely kriptovaluták kínálhatnak izgalmas lehetőségeket a portfóliójuk bővítésére vágyó befektetők számára.
2024. 10. 28. 19:00
Megosztás:

Rekordalacsony a munkanélküliség Oroszországban

Oroszországban rekordalacsony, 2,4 százalékos a munkanélküliségi ráta - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök egy gazdasági kérdésekkel foglalkozó hétfői moszkvai tanácskozáson.
2024. 10. 28. 18:30
Megosztás:

A Wizz Air növeli a Brassó-Budapest járat gyakoriságát az év végi ünnepek alatt

A Wizz Air légitársaság növeli a Brassó és Budapest között közlekedő járatának gyakoriságát az év végi ünnepek alatt – írta hétfőn a brassói nemzetközi repülőtér közlése alapján a Maszol.ro.
2024. 10. 28. 18:00
Megosztás:

Jelentősen csökkent az őzállomány Békés vármegyében

Békés vármegye erdeiben korábban 20-25 ezer őzet tartottak nyilván, az elmúlt három évben azonban a törzsállomány mintegy egyharmada eltűnt. A vadászok egyelőre nem tudják, mi áll a jelenség hátterében - mondta a Magyar Vadászkamara Békés Vármegyei Területi Szervezetének elnöke hétfőn az MTI-nek.
2024. 10. 28. 17:00
Megosztás:

Javulhatnak a munkakörülmények a hazai munkahelyeken

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) újabb szolgáltatással bővíti a munkabiztonsági szaktevékenységet végző munkavédelmi szakemberek önkéntes, országos adatbázisát, ami támogatja a munkáltatókat a számukra legkedvezőbb munkavédelmi szolgáltató kiválasztásában - közölte az NGM hétfőn az MTI-vel.
2024. 10. 28. 16:30
Megosztás:

Az MFB és az MVM Optimum egyedülálló zöld támogatási programot indít a vállalkozások energiaköltségeinek csökkentéséért

Az MFB és az MVM Optimum egyedülálló zöld támogatási programot indít a vállalkozások energiaköltségeinek csökkentéséért.
2024. 10. 28. 16:00
Megosztás:

Az EVE Power csúcstechnológiás gyárat épít Debrecenben

Az EVE Power 2023 májusában jelentette be Debrecenben, hogy az iparág csúcsát jelentő üzemet létesít az Észak-nyugati Gazdasági Övezetben. A BMW Group Debrecen gyár beszállítójaként hengeres akkumulátorcellákat gyártanak majd az elektromos autók új generációja számára. A környezettudatos, hatékony termelés az EVE Power új gyárának sarokköve.
2024. 10. 28. 15:30
Megosztás:

VV ECMO – Új távlatok a légútsebészetben

Nagy érdeklődés övezte az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben (OKPI) 2024. október 24-25. között megrendezett két napos nemzetközi szimpóziumot, amely többek között a VV ECMO légútsebészetben alkalmazott legújabb eredményeit mutatta be. A szakmai rendezvényen a hazai és külföldi szakértők tapasztalatait osztották meg, különös figyelmet fordítva az ECMO technológia klinikai alkalmazásának új távlataira.
2024. 10. 28. 15:00
Megosztás:

Új üzletágvezetők a KPMG-nél

Átalakult vezetőséggel vág neki az új pénzügyi évnek Magyarország egyik első globális és univerzális tanácsadó cége, a KPMG. A 35 évvel ezelőtt, a BIG4-ok között a hazai piacon elsőként megjelent cég célja, hogy az egyre összetettebb gazdasági környezetben is jól működő, hatékony üzleti megoldásokkal támogassa ügyfeleit.
2024. 10. 28. 14:30
Megosztás:

A Turbina lesz Budapest legújabb nemzetközi filmfesztiváljának egyik központja

Október 29. és november 3. között kerül megrendezésre a BIFF - Budapest International Film Festival, ami a világ legfrissebb és legizgalmasabb fesztiválfilm-kínálatát hozza el a fővárosba. A 19 nemzetközi filmes válogatás mellett indítanak szakmai programot is a szervezők, október 31-től látogatható a BIFF HUB a Turbinában, emellett egy fotókiállításnak és a nyitóbulinak is a nyolcadik kerületi komplexum ad helyet.
2024. 10. 28. 14:00
Megosztás:

Új eszközzel segíti Kína a bankok likviditását

A kínai jegybank új eszközzel bővíti monetáris politikai eszköztárát, hogy jobban szabályozhassa a pénzügyi rendszer likviditását.
2024. 10. 28. 13:30
Megosztás:

Bekövetkezett Japánban az, amire senki nem számított

Japán új kihívások elé néz a vasárnap megtartott parlamenti alsóházi választásokat követően.
2024. 10. 28. 13:00
Megosztás: