AAVE 30%-os emelkedésben: Túlvett a kripto? MTAUR — Új figyelendő választás

A kriptovaluta piac pezseg, és az AAVE (AAVE) sok figyelmet kap. Mindössze egy hét alatt az AAVE ára több mint 30%-kal ugrott meg. Ez felkelti mind az új, mind a tapasztalt tulajdonosok érdeklődését. De vajon túlvetté vált az AAVE? És mi történhet ezután?

AAVE 30%-os emelkedésben: Túlvett a kripto? MTAUR — Új figyelendő választás

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a legfrissebb híreket és azokat a fontos adatokat, amelyek relevánsak lehetnek. Megkérdezzük, vajon az AAVE jelenlegi ára maradhat-e ezen a magas szinten, és hogy ez a rally hogyan hathat az altcoinra. Tartós marad ez az emelkedés, vagy csak egy rövid kiugrásról van szó? Nézzük meg!

Miért érdemes figyelni az AAVE-re?

Az AAVE a decentralizált pénzügyek (DeFi) fontos része. Lehetővé teszi, hogy az emberek kriptovalutákat kölcsönadjanak és kölcsönözzenek anélkül, hogy hagyományos bankokat használnának. Ez a rendszer vonzó azok számára, akik nagyobb kontrollt szeretnének gyakorolni a saját pénzük felett. Az AAVE token működteti a platformot, és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy beleszóljanak a döntésekbe. Ahogy a DeFi növekszik, az AAVE is egyre fontosabbá válik.

Ha érdekel a kripto világa, érdemes megismerni az AAVE-t. Növekvő népszerűsége miatt az AAVE kriptovaluta árfolyam-előrejelzése biztató — a további értéknövekedés valószínű.

Elérte az AAVE ára a túlvett állapotot?

Az AAVE hírei szerint a token az elmúlt időszakban nagyon jól teljesített. Jelenlegi ára 167,27 és 178,19 dollár között mozog. Ez a nagy rally izgalmas, de vannak jelek arra, hogy hamarosan lassulhat.

Az AAVE árfolyamának relatív erősségi indexe (RSI) jelenleg 68,96-on áll. Amikor az RSI közelíti a 70-et, az gyakran azt jelzi, hogy az eszköz túlvett állapotba kerülhet. Ez hamarosan árcsökkenéshez vezethet. Korábban, amikor az AAVE RSI-je elérte ezeket a szinteket, az ár általában visszaesett. Jelenleg az AAVE ára jóval alacsonyabb a 661,69 dolláros minden idők legmagasabb értékéhez képest. Tehát bár a jelenlegi ár biztató, a tulajdonosok azt kérdezik, vajon tovább emelkedhet-e, vagy egy visszaesés várható.

AAVE árfolyamemelkedés: Túlvett állapotok?

Hogyan hathat ez az AAVE árára?

Az AAVE árának jövője attól függ, hogyan reagál a kulcsfontosságú szintekre. A jelenlegi támasz 87,78 dolláron van. A következő nagy ellenállási szint 187,23 dollárnál van. Ha az AAVE/USD árfolyam áttöri ezt, az előrejelzések szerint a token ára közelíthet a 200 dollárhoz. Ha viszont nem sikerül áttörnie, az ár visszaeshet 150-160 dollár közé.

A piaci hangulat is nagy szerepet játszik. A Coingape által közölt AAVE kriptovaluta hírek szerint a jelenlegi rally a DeFi platformok, mint például az AAVE iránti növekvő bizalomnak köszönhető. Egyre többen használják ezeket a rendszereket, ami növeli a kereskedési aktivitást. Ugyanakkor a CoinJournal arra figyelmeztet, hogy a 30%-os emelkedés után az AAVE árcsökkenést tapasztalhat. Ez azt jelentheti, hogy az ár stabilizálódhat, mielőtt újabb nagy mozgás következne be.

Minotaurus ($MTAUR) és AAVE kriptovaluták elemzése

Minotaurus ($MTAUR): Egy eszköz, amely felpörgetheti az AAVE portfóliókat

Mivel az AAVE rallyjának fenntarthatósága továbbra is bizonytalan, érdemes diverzifikálni más ígéretes lehetőségekbe. Az egyik legforróbb tipp a tapasztalt tulajdonosok között a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése. Ez lehetőséget kínál arra, hogy alacsony áron korán beszállj, és részesülj az értéknövekedésből. Mindössze 0,00005956 dolláros áron ez a token jelenleg 70%-os kedvezménnyel kapható a 0,00020 dolláros listázási árral szemben. Képzeld csak el, hogy minden befektetett 100 dollár 335 dollárrá válhat.

Minotaurus kriptovaluta árfolyama grafikonon

Mi más különleges a Minotaurus ($MTAUR) tokenben? Ellentétben sok hype-vezérelt projekttel, ez egy növekvő casual gaming iparághoz kötődik. A tokeneket játékon belüli vásárlásokra, karakterfejlesztésekre és egyéb célokra lehet felhasználni.

Minotauris kriptó vásárlás ICO

Emellett a tulajdonosok különféle előnyöket élveznek, például ajánlási bónuszokat és zárási ösztönzőket. A SolidProof és a Coinsult által végzett auditok biztosítják a vásárlók bizalmát. Ahogy a játék növekszik, úgy nő a token hasznossága és kereslete is.

Minotaurus kriptovaluta vélemények a Youtube-on

A közösség már most izgatott a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése kapcsán. Ne maradj le! Lépj be korán, és használd ki a mai árcsökkentést. Az előértékesítési tokenkészlet korlátozott, és a token értéke a következő értékesítési szakaszokban tovább nő.

>> Csatlakozz most, és spórolj 70%-ot az $MTAUR előértékesítés során <<

Következtetés

Az AAVE legutóbbi rallyja lenyűgöző, egy hét alatt 30%-os ugrással. De mivel az RSI közel van a túlvett szintekhez, a tulajdonosoknak érdemes óvatosnak lenniük. Azok számára, akik a kockázatokat szeretnék csökkenteni, az előértékesítések, mint például a Minotaurus ($MTAUR), érdemes kiegészítést jelenthetnek. Jelenleg az $MTAUR ára alacsony, és a tulajdonosi előnyök vonzónak tűnnek. Ahogy a token ára tovább emelkedik, cselekedj gyorsan, hogy a presale előnyeit maximálisan kihasználhasd.

Tudj meg többet a Minotaurusról:

Weboldal:

http://minotaurus.io/

Közlemények: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az elemző szerint a Pepe és a Pepe Unchained árfolyama is pumpálhat

Egy népszerű elemző most a Pepe-t (PEPE) vette górcső alá, és azt gondolja, hogy a token a következő bikafutam során pumpálhat.
2024. 09. 25. 00:01
Megosztás:

A CYBRO több mint 2,5 millió dollárt vonzott be Solana és Kaspa befektetőktől; Vajon ez lesz 2024 leggyorsabban növekvő kripto előértékesítése?

A CYBRO nemrég több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött Solana és Kaspa befektetőktől. Ez a jelentős befektetés arra utal, hogy a CYBRO gyorsan a 2024-es év egyik leggyorsabban növekvő kripto előértékesítésévé válhat. Ez a cikk bemutatja, miért áramlik a pénz a CYBRO-ba, és feltárja, mely kriptovaluták előtt áll lenyűgöző növekedés.
2024. 09. 24. 23:00
Megosztás:

Építési munkálatok miatt korlátozás lesz az M0-s autóút vecsési szakaszán

Javítási munkálatok előkészítése miatt forgalomkorlátozás és menetidő növekedés várható szerdától az M0-s autóút M5-ös és M4-es autópályák közötti, vecsési szakaszán - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel.
2024. 09. 24. 22:00
Megosztás:

Ismét megrendezi hagyományos pályaválasztási fesztiválját a PTE

Az intézmény minden kara bemutatja képzéseit, továbbá előadásokkal, workshopokkal várják az érdeklődőket a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Kultúrfeszt elnevezésű pályaválasztási rendezvényén, október 11-én - tájékoztatta a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-t.
2024. 09. 24. 21:30
Megosztás:

Kamatdöntés - Alig változott a forint árfolyama

Kevéssé változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedden a jegybank piaci várakozásoknak megfelelő kamatcsökkentését követően.
2024. 09. 24. 21:00
Megosztás:

Kriptovaluták alapjai: Útmutató kezdőknek

Ebben a cikkben a kriptovaluták izgalmas világába kalauzolunk el.
2024. 09. 24. 20:30
Megosztás:

Lantos Csaba: a zöldátálláshoz nélkülözhetetlen a földgáz és az atomenergia

A klímavédelem és a zöldátállás kitüntetett ügy, ezekben a folyamatokban azonban nélkülözhetetlen az atomenergia és a földgáz szerepe – hangsúlyozta az energiaügyi miniszter kedden, Balatonfüreden.
2024. 09. 24. 20:00
Megosztás:

Az árhullám levonulása után a vízügy az áradás utáni munkára koncentrál

Az árhullám csúcsa kedd éjjel elhagyja az országot, a vízügyesekre azonban további feladatok várnak: tart az ideiglenesen kiépített gátak, magasítások mérése és az adatok rögzítése a későbbiekre, ezeknek a védműveknek a bontása, valamint a helyreállítás előkészítése - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) az MTI-vel.
2024. 09. 24. 19:30
Megosztás:

A 6 legjobb altcoin, amit most érdemes megvenni: Ezek a kriptovaluták túl fogják szárnyalni az Ethereumot (akár 150x profitot hozva 2024 decemberére)

Fedezd fel, mely kevésbé ismert kriptovaluták hagyhatják maga mögött az Ethereumot. Ahogy a piaci feltételek változnak, egyes altcoinok robbanásszerű hozamot kínálhatnak. Ez a cikk bemutatja azt a hat kiemelkedő kriptovalutát, amelyek hatalmas növekedés előtt állnak 2024 végére. Tudd meg, mely digitális valutákra érdemes figyelniük a befektetőknek a lehetséges, az egekbe szökő profit reményében.
2024. 09. 24. 19:00
Megosztás:

Plagizálással gyanúsítják a román kémszolgálat vezetőjét

Plagizálással gyanúsították meg Gabriel Vlasét, a román Külföldi Hírszerző Szolgálat (SIE) igazgatóját, aki egy szóval sem tagadta, hogy egy másik szerző munkájából másolta doktori dolgozata több mint 60 oldalát.
2024. 09. 24. 18:30
Megosztás:

Romlott szeptemberben az ifo német üzleti hangulatindexe

Az aktuális helyzet romló megítélése miatt lényegesen alatta maradt a várakozásoknak az ifo gazdaságkutató intézet szeptemberi német üzleti hangulatindexe.
2024. 09. 24. 18:00
Megosztás:

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

Idén nyáron a hazai webshopok 4 százaléka kínált valamilyen terméket előfizetéses formában, azonban az adatok szerint ez az arány két-három éven belül várhatóan 23 százalékra nő. Az, hogy közel ötszörösére nőhet az előfizetéses vásárlást kínáló webáruházak száma, jól mutatja a piacon zajló jelentős változásokat – ismertette a Visa támogatásával készült friss kutatásának(1) eredményeit a Shoprenter.
2024. 09. 24. 17:30
Megosztás:

A szolgáltatóipar miatt dübörög az amerikai gazdaság

Az S&P Global feldolgozóipari beszerzésimenedzser-indexe szeptemberben 47-re csökkent az előző havi 47,9-ről, miközben az elemzők arra számítottak, hogy 48,5-re javul a mutató. A felmérés azt jelzi, hogy már harmadik hónapja tart a feldolgozóipari aktivitás visszaesése.
2024. 09. 24. 17:00
Megosztás:

Gyorsabb, de puha landolást vár a Fed

Austan Goolsbee, a chicagói Fed elnöke hétfőn azt mondta, hogy sok kamatcsökkentésre számít a következő évben.
2024. 09. 24. 16:30
Megosztás:

Szokatlan módon élesztenék fel a kínai gazdaságot

Nem mindennapi bejelentést tett a kínai jegybank elnöke, Pan Gongsheng. A gazdaság élénkítése érdekében egyszerre több fronton igyekeznek lazítani a monteráis politikán, ami intő jel lehet, hogy mennyire látják súlyosnak a gazdaság helyzetét Kínában a vezetők.
2024. 09. 24. 16:00
Megosztás:

Mohácson kedd éjjel várható az árhullám tetőzése

Mohácson kedd éjjel várható a dunai árhullám tetőzése – közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) vezetője az árvízvédelmi operatív törzs keddi ülése után tartott budapesti sajtótájékoztatón.
2024. 09. 24. 15:30
Megosztás:

Japánban kapott engedélyt a Richter egy nőgyógyászati készítménye

A Richter Gedeon Nyrt. partnere, a Fuji Pharma Co., Ltd. megkapta a Japánban kifejlesztett Alyssa kombinált tabletta forgalomba hozatali engedélyét. A jóváhagyás 10 millió eurós mérföldkőfizetést jelent a Richter 100 százalékos leányvállalata, az Estetra SRL számára - jelentette be a Richter kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 09. 24. 15:00
Megosztás:

Meddig igényelhető vissza a külföldi áfa?

Az áfa levonására jogosult hazai vállalkozások szeptember végéig nyújthatják be a külföldi áfa visszaigénylésére vonatkozó kérelmeiket - hívta fel a figyelmet keddi közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
2024. 09. 24. 14:30
Megosztás:

Nagyon pörög a CSOK Plusz és ez még sokáig így marad

Minden negyedik, a bankok által folyósított lakáshitel támogatott formában, CSOK Plusz hitelként kerül az ügyfelekhez. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a hazai családpolitika immár legkeresettebb terméke akkor is őrizni fogja komoly versenyelőnyét, ha a piaci lakáshitelek hitelköltsége valóban 5 százalék alá csökken.
2024. 09. 24. 14:00
Megosztás:

Éveken belül új biogázüzemeket létesítene Magyarországon a technológia világvezető cége

Hazánk Nemzeti Energia- és Klímaterve – összhangban az Európai Unió célkitűzéseivel – a korábbinál jóval nagyobb szerepet szán a biogáznak az energiafüggetlenség erősítése és a fenntarthatóság érdekében. Ezért is lényeges, hogy a közeljövőben egyszerre több tényező is jelentős lendületet adhat itthon a szektornak. Már zajlik a hazai biogáz-stratégia kidolgozása, a környezet pedig minden bizonnyal az eddigieknél támogatóbbá válik, amit egy rövidesen induló pályázat is bizonyít. Ezzel párhuzamosan pedig a biogáztechnológia elsőszámú globális cége, a közelmúltban egy magyar érdekeltséggel is rendelkező nemzetközi vállalat többségi tulajdonába kerülő Anaergia, is új beruházásokat tervez az országban.
2024. 09. 24. 13:30
Megosztás: