AI-kriptovaluták a csúcsra törnek? Okok, amiért az AI-alapú kriptovaluták, köztük a FET és az INJ készen állnak a fellendülésre a Q4-ben

Az AI-alapú kriptovaluták készen állnak a kitörésre az év utolsó negyedévében. A piaci elemzők lelkesedéssel beszélnek a digitális érmék, mint a FET és az INJ várható nyereségéről. Vajon ezek az AI-vezérelt tokenek hatalmas megtérülést hozhatnak? Merülj el a várt fellendülés mögött álló kulcstényezőkben, és tudd meg, mely érmékre érdemes figyelniük a befektetőknek.

AI-kriptovaluták a csúcsra törnek? Okok, amiért az AI-alapú kriptovaluták, köztük a FET és az INJ készen állnak a fellendülésre a Q4-ben

A CYBRO szembeszáll a piaci ellenszéllel, és intelligens AI-megoldásokkal erősíti a DeFi befektetéseket

A CYBRO forradalmasítja a DeFi világát, mivel a mesterséges intelligencia erejét használja ki a jövedelemszerzési lehetőségek maximalizálása érdekében a Blast blokkláncon. Bár még korai szakaszban van, ez a forradalmi projekt már most megragadta a kriptovilág lelkesedését, és előértékesítése átlépte a 2 millió dolláros határt.

A CYBRO páratlan hozamtermelő megoldásokat kínál, amelyek széles körű stratégiákat támogatnak, és bármilyen piaci körülmények között sikeresen működnek. A platform középpontjában a CYBRO token áll, egy nagy hasznosságú eszköz, amely elengedhetetlen szereplővé válhat a kriptovilágban. Jelenlegi alulértékeltsége miatt a szakértők elképesztő, 1200%-os növekedési potenciált jósolnak, így a CYBRO tokenek kötelező befektetésnek számítanak a tapasztalt befektetők számára.

A CYBRO token tulajdonosai számos exkluzív előnyt élveznek, amelyek célja a befektetési lehetőségek növelése. A versenyképes, átlagosan 10%-os staking jutalmakkal a befektetők maximalizálhatják megtérülésüket, függetlenül a piaci körülményektől.

FET, TAO, ICP és Render token árfolyam előrejelzés és CYBRO kripto ICO

Ezen felül a CYBRO tulajdonosai hozzáférést kapnak az airdropokhoz, így ingyenes tokenelosztásokban vehetnek részt. További előnyök közé tartoznak a csökkentett kereskedési és hitelfelvételi díjak, valamint egy átfogó biztosítási program, amely biztosítja a platformon belüli biztonságos és jövedelmező élményt.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre ebben az előértékesítésben, és már körülbelül 80 milliót eladtak, a CYBRO tokenek kínálata gyorsan csökken. Most van az arany lehetőség, hogy részesedést szerezz egy igazán egyedülálló projektben.

>> Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozd meg a jövőbeni akár 1200%-os megtérülést <<

NEAR Protocol növekedés előtt: Pillantás a decentralizált alkalmazásokra

A NEAR Protocol, amelyet Alex Skidanov és Illia Polosukhin alkotott, célja, hogy támogassa a fejlesztőket a decentralizált alkalmazások indításában. A sharding technika segítségével, amely növeli a hálózat hatékonyságát és méretezhetőségét, a NEAR elosztott keretrendszeren működik. Ez a megközelítés a központosított adatrendszereket tükrözi, de továbbra is decentralizált marad. Több mint 20 millió dollárnyi befektetést biztosított kockázati tőkealapoktól, és olyan funkciókat kínál, mint a Nightshade sharding megoldás és a Rainbow Bridge, amely lehetővé teszi az Ethereum tokenek átvitelét.

Emellett bevezeti az Aurorát, egy Layer 2 megoldást, amely az Ethereum technológiáját használja a hatékonyság növelése és a díjak csökkentése érdekében. Ahogy 2024 kibontakozik, a NEAR infrastruktúrája további aktivitásra számíthat, ahogy a fejlesztők felfedezik annak lehetőségeit a következő generációs decentralizált alkalmazások erejének kihasználására.

Fetch.AI: Pillantás az AI-vezérelt kriptovaluták jövőjébe

A 2017-ben alapított Fetch.AI egyedülálló kriptovaluta-élményt kínál azáltal, hogy ötvözi a mesterséges intelligenciát egy decentralizált hálózattal. Lehetővé teszi bárki számára, hogy hozzáférjen az AI technológiához és autonóm ügynököket használjon különféle feladatok elvégzésére. A Fetch.AI célja, hogy nagy adatállományok segítségével javítsa a DeFi kereskedést és optimalizálja a közlekedési hálózatokat.

A történelmi minták azt sugallják, hogy az árfolyam 2025-re emelkedhet, és akár 1,024293 dollárt is elérhet. A 2030-as előrejelzések szintén növekedési lehetőséget mutatnak, amely elérheti az 1,190916 dollárt. A jövőbe tekintve a Fetch.AI ígéretes metszéspontot képvisel a mesterséges intelligencia és a blokklánc között, és az innováció élvonalában áll.

ICP: Az internet átalakítása decentralizált számítástechnikával

Az Internet Computer Protocol (ICP) egy átalakulási szakaszra készül. A DFINITY Foundation által megálmodott ICP célja, hogy megváltoztassa az internethez való hozzáállásunkat. Kiterjeszti az internet szerepét az egyszerű információmegosztásból egy globális számítástechnikai erőművé. Képzeld el, hogy decentralizált alkalmazásokat futtatsz villámgyors sebességgel, miközben csökkented a költségeket és növeled a hatékonyságot.

Az ICP ezt szeretné elérni azáltal, hogy megszakítja a kapcsolatot a nagy technológiai felhőszolgáltatókkal, és létrehozza az önálló webet. Ez az elképzelés átformálhatja digitális világunkat, elérhetőbbé, biztonságosabbá és felhasználóbarátabbá téve azt. Ahogy 2024 közeledik, az ICP forradalmi megközelítése jelentős változást ígér.

Fetch.AI, NEAR Protocol és TAO Coin kriptodeviza árfolyam elemzés

Render Token: Forradalmasítja a renderelést decentralizált GPU erőforrással

A Render Token (RENDER) lendületet kaphat a kriptopiacon egyedülálló renderelési szolgáltatásával. Utility tokenként szolgál a The Render Network számára, amely decentralizálja a GPU-alapú renderelést. Ez lehetővé teszi az alkotók számára, hogy összetett renderelési feladatokat végezzenek csökkentett költségek mellett, kihasználva a csomópont üzemeltetők által biztosított felesleges GPU kapacitást.

Ezek az üzemeltetők RENDER tokenekkel kapnak jutalmat a hozzájárulásaikért, egy hatékony ökoszisztémát létrehozva az animációs és vizuális effektusok előállításához. Az elosztott feldolgozási erőforrások kihasználásával a Render Token új megoldást kínál az egyre növekvő renderelési igények kielégítésére, ami a bikapiaci időszakban növelheti az altcoinok iránti érdeklődést.

TAO Coin: Bittensor szerepe a mesterséges intelligencia és a blokklánc jövőjében

A Bittensor egy decentralizált megközelítést vezet be a gépi tanulás terén nyílt forráskódú protokollja segítségével, amely mesterséges intelligencia piactér létrehozására törekszik. A résztvevők a TAO tokent használják, hogy részt vegyenek ebben a kollektív gépi tanulási hálózatban. A modellek megosztják az ismereteiket, és a hozzájárulásuk értéke alapján kapnak jutalmat. A TAO lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testreszabják a hálózat tevékenységeit, és hozzáférjenek a különféle információkhoz.

A nyílt hozzáférés, a decentralizált irányítás és a mesterséges intelligencia fejlesztésének globális erőforrásai iránti elkötelezettség révén a Bittensor célja az innováció elősegítése és a tulajdonjog méltányos elosztása. Ahogy a blokklánc és az AI technológiák növekednek, a TAO lehetőséget kínál a folyamatosan fejlődő digitális térben való interakcióra, összhangban a korábbi piaci ciklusok mintáival.

Következtetés

Az AI-alapú kriptovaluták, mint a FET és a TAO, ígéretes lehetőségeket mutatnak a közeljövőben. Míg más érmék, mint a NEAR, ICP és RENDER, kevesebb azonnali potenciált hordoznak, a CYBRO vonzó befektetési lehetőségként emelkedik ki. Ez a DeFi platform mesterséges intelligenciát használ a hozamok aggregálására a Blast blokkláncon, magas jutalmakat kínálva. Funkciói közé tartoznak a jövedelmező staking jutalmak, exkluzív airdropok és pénzvisszatérítések, valamint könnyű betétek és kifizetések. A CYBRO a transzparenciára és megfelelésre összpontosít, és egy kiemelkedő projektként jelenik meg. A kriptobálnák és influenszerek erős érdeklődése tovább hangsúlyozza hosszú távú sikerének potenciálját.

Honlap:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ethereum támasz- és ellenállási szintek: Vajon az ETH bikák beindítják az altcoin-rallyt októberben a SOL, XRP, FET és CYBRO számára?

Az Ethereum egy kritikus fordulóponton áll, a kulcsfontosságú árfolyamküszöbök kerültek a figyelem középpontjába. Az altcoin-piac izgatottan várja, hogy az ETH kiválthat-e egy újabb emelkedést más érmék, mint a SOL, XRP, FET és CYBRO számára. Ez a cikk azt vizsgálja, mely kriptovaluták állhatnak készen a fellendülésre októberben. Fedezd fel azokat a tényezőket, amelyek beindíthatják ezt a potenciális rallyt.
2024. 09. 20. 23:00
Megosztás:

Megkezdődött a Cupra Terramar sorozatgyártása az Audi győri gyárában

Az Audi Hungaria Zrt. győri üzemében elindult a spanyol Cupra márka Terramar modelljének sorozatgyártása pénteken.
2024. 09. 20. 22:00
Megosztás:

Családbarát védjegyet kapott a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nemcsak szakmai tevékenységével védi a családokat, hanem családbarát munkahelyként is működik, ezt ismerte el a Családbarát Magyarország Központ azzal, hogy odaítélte a Családbarát Hely Tanúsító Védjegyet, amit a hivatal két évig használhat - közölte a GVH pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 20. 20:00
Megosztás:

BTC, ETH, SOL árfolyam előrejelzés: Egy erősebb versenytárs várhatóan 0,03 dollárról akár 100 000 dollárig emelkedhet 2024 végére

Egy eddig a háttérben maradó versenyző a kriptovilágban elképesztő növekedést érhet el, néhány centes árfolyamról indulva az egészen megdöbbentő 100 000 dollárig 2024 végére. Miközben a piac már most is pezseg a BTC, ETH és SOL által keltett hullámok miatt, a spekulációk egyre csak szaporodnak. Ez a cikk azt vizsgálja meg, hogy bizonyos kriptovaluták robbanásszerű növekedése hogyan alakulhat a közeljövőben.
2024. 09. 20. 19:00
Megosztás:

Ártéri ingatlan hitelfedezetként?

A bankok általában óvatosan kezelik az ártéren elhelyezkedő ingatlanokat, valamint a biztosítási lehetőségek korlátozottsága is gátat szabhat a hitelnyújtásnak. A money.hu szakértője összefoglalja, mire számíthatnak azok, akik vízparton, folyó közvetlen közelében szeretnének ingatlant vásárolni, milyen, a szokványostól eltérő feltételek mellett fogadnak el a bankok ártéri ingatlanokat fedezetként.
2024. 09. 20. 18:30
Megosztás:

Szabó Barnabás a VELUX Cégcsoport új üzemeltetésért és ellátásért felelős vezérigazgató-helyettese

Új üzemeltetési és ellátási vezérigazgató-helyettest nevezett ki a VELUX Cégcsoport: Szabó Barnabás 2024. szeptember 1-jétől felel a terület irányításáért és fejlesztéséért annak érdekében, hogy fenntartsák a vállalat versenyképességét, értéket teremtsenek partnereik és ügyfeleik számára, valamint teljesítsék a VELUX Cégcsoport fenntarthatósági célkitűzéseit. A kinevezés mellett Barnabás a VELUX Cégcsoport Vezetői Testületének tagjává is vált.
2024. 09. 20. 18:00
Megosztás:

A fiatalabb generáció tudatosabb, a 60 év felettiek viszont eladósodtak

Alaposabban mérlegelik a fiatalok a banki hitel felvételét mint 5 évvel ezelőtt, a 60 év felettiek esetében viszont nagy mértékben emelkedett a tartozások aránya – derül ki az EOS Csoport kutatásából.
2024. 09. 20. 17:30
Megosztás:

Visszatért Magyarországra a 9. Turkish Airlines World Golf Cup, a világ legjelentősebb vállalati golfversenye

Budapest bajnoka képviseli Magyarországot a Turkish Airlines World Golf Cup világdöntőjében.
2024. 09. 20. 17:00
Megosztás:

Új csúcsok a tőzsdéken, miért olcsók a bankrészvények?

Tegnap a DAX, az S&P500 és a Dow Jones is új csúcsra emelkedett. Habár a Nasdaq emelkedése volt a legnagyobb ezek közül (2,5 százalékos felértékelődéssel), valójában még mindig kb. 4 százalékkal a júliusban elért történelmi csúcs alatt tartózkodik.
2024. 09. 20. 16:30
Megosztás:

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a nézelődők okozzák a legtöbb gondot

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a legnagyobb gondot a nézelődők okozzák, akik hátráltatják a munkát, veszélyeztetik a töltéseket - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) pénteken napközben az MTI-vel.
2024. 09. 20. 16:00
Megosztás:

4iG 20 éve a Tőzsdén

Tőzsdei jelenlétének 20 éves évfordulója alkalmából ünnepélyes csengetéssel indította a mai kereskedést a Budapesti Értéktőzsdén a 4iG Nyrt. Az 1995-ben alapított, magyar többségi tulajdonban lévő vállalat Magyarország és a nyugat-balkáni régió egyik meghatározó informatikai és távközlési szolgáltatója, amely a jövő technológiái iránti elkötelezettségéről ismert. A társaság jelentős tőkepiaci eredményei révén egyúttal a BUX index jelentős súllyal bíró kibocsátója, amely a Prémium kategóriában van jelen.
2024. 09. 20. 15:30
Megosztás:

640 köbméter homok, 145 ezer homokzsák – megtettük, amit a Római védelmében meg lehetett tenni

A Duna vízszintje Óbudán csütörtök éjszaka várhatóan eléri a 8 méteres vízállást. A Római-parti árvízi védekezéshez estig felhasználtunk, kiadtunk 640 köbméter homokot, 145 ezer homokzsákot. A Rómain elvégezhető, a tulajdonosok által kért feladatokat elláttuk. A hullámtérbe mostantól kezdve önkénteseket biztonsági okokból már nem hívunk, nem fogadunk. Hálásan köszönjük a védekezésben segítő több száz önkéntes önzetlen munkáját!
2024. 09. 20. 15:00
Megosztás:

Csalódást okozott a FedEx

A logisztikai vállalat tegnap tőzsdezárás után számolt be 2025-ös üzleti évének első negyedéves eredményeiről.
2024. 09. 20. 14:30
Megosztás:

Szárnyal az arany árfolyama a kamatvágás után

Az arany árfolyama 2.600 dollár fölé ugrott, mivel a Fed kamatvágása nyomán a pénzügyi befektetők vásárolták a nemesfémet.
2024. 09. 20. 14:00
Megosztás:

OTP: Az NGM újra csökkentené a THM-et

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a Bankszövetség képviselőivel tartott megbeszélésén négy pontban kérte a bankok együttműködését.
2024. 09. 20. 13:30
Megosztás:

A legfontosabb tudnivalók a teherautó-abroncsok használatához

Amikor abroncsokról esik szó, a legtöbben a személyautók abroncsaira gondolunk, pedig a teherautók abroncsainak biztonsága, állapota, és karbantartása legalább ennyire fontos.
2024. 09. 20. 13:00
Megosztás:

Húszezer hamis játékot talált a NAV

Közel húszezer hamis játékot foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy budapesti játékbolt titkos raktárában - tájékoztatta a NAV pénteken az MTI-t.
2024. 09. 20. 12:30
Megosztás:

Kínai hackerek több ezer okoskészüléket törtek fel

Kínai hackerek egy globális akció részeként több mint 2700 okoskészüléket törtek fel Hollandiában - közölt a holland kiberbiztonsági központ (NCSC) az amerikai és a brit hatóságok figyelmeztetését követően.
2024. 09. 20. 12:00
Megosztás:

Mi a helyzet a koronavírussal?

Stagnál a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ a honlapján.
2024. 09. 20. 11:30
Megosztás:

Lakáshitel: milliókat lehetett spórolni a kivárással

Erős és egyelőre nehezen teljesíthető kérést fogalmazott meg Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a bankok felé az 5 százalékos lakáshitel THM-plafon bevezetésére. Nagy kérdés, hogy mi lesz a piac reakciója, de Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a részleges alkalmazkodás egész biztosan megtörténik és már ez is önmagában jelentős forgalmat és az új lakások építésének indulását hozhatja magával.
2024. 09. 20. 11:00
Megosztás: