Andrew Tate megfogadja, hogy összeomlasztja a Solanát, miközben a Raboo aktivitása megugrik, és az Ethena ára zuhan

Egy nemrégiben közzétett bejegyzésben Andrew Tate, egy népszerű és ellentmondásos internetes személyiség ismét felkeltette a kriptovaluta rajongók figyelmét, mivel felfedte szándékát a Solana hálózat összeomlására azáltal, hogy jelentős mennyiségű SOL-t vásárol.

Andrew Tate megfogadja, hogy összeomlasztja a Solanát, miközben a Raboo aktivitása megugrik, és az Ethena ára zuhan

Eközben a Raboo jelentős aktivitásnövekedést tapasztalt, mivel a $RABT tulajdonosok száma megugrott (átlépte a 2500-at), és a regisztrált felhasználók száma meghaladta 8000-et. Az Ethena (ENA) pedig továbbra is bearish (csökkenő) marad, annak decentralizációs potenciálja ellenére. A Raboo figyelemre méltó növekedését figyelembe véve, sok szakértő most a Raboo-t az egyik legjobb altcoinnak tartja, amit idén érdemes megvásárolni.

Andrew Tate célba veszi a Solanát: Megzavarhatja-e egy nagy token vásárlás a hálózatot?

Andrew Tate, aki korábban jelentős vihart kavart azzal, hogy a kriptovalutát csalásnak minősítette, most a Solanára fordította figyelmét, és megígérte, hogy összeomlasztja a hálózatot azáltal, hogy számos Solana tokent vásárol, hogy túlterhelje a Solana hálózat tranzakciós kapacitását. Azonban úgy vélik, hogy ez a szándék csupán egy nagyobb stratégia része, hogy fenntartsa a nyilvános láthatóságát és elkötelezettségét, különösen a folyamatban lévő jogi csatározása fényében.

Tate ezt a szándékát a Twitteren fedte fel, amikor egy bejegyzésben megígérte, hogy 1 millió dollár értékű Solana tokent tart, ha bizonyos számú retweetet kap. A kriptoközösség egy része komolyan vette a bejegyzést, és most azon tűnődik, milyen következményei lehetnek, míg mások vegyesen szórakozással és szkepticizmussal reagáltak.

Azonban a szakértők úgy vélik, ha Tate sikeresen végrehajtja szándékát, a jelenleg körülbelül 1900 tranzakciót másodpercenként kezelő Solana hálózat példátlan terhelést tapasztalhat. Azt is hozzátették, hogy ez az akció befolyásolhatja a SOL jövőbeni árfolyamát, és annak értékének csökkenését okozhatja.

Az Ethena árfolyam 18%-ot esik a DeFi innováció és biztosítási fókusz ellenére

Az Ethena egy szintetikus dollárprotokoll, amely az Ethereumra épül, és forradalmasítja a biztosítási ágazatot azáltal, hogy decentralizált biztosítási megoldásokat kínál a blokklánc technológia révén. Bár az Ethena-t úgy vélik, hogy az egyik vezető altcoin lesz, amely a Decentralized Finance (DeFi) révén átalakítja a pénzügyi szektort, az ENA az elmúlt héten továbbra is erős eladási nyomást tapasztalt.

A CoinMarketCap, egy kriptovaluta árfolyam követő platform szerint, az ENA az elmúlt héten 18%-os csökkenést tapasztalt, és íráskor 0,79 dolláron kereskedett. Bár a befektetők bíznak Ethena decentralizációs potenciáljában a pénzügyi szektor javításában, az ENA jelenlegi csökkenése miatt most kedvezőtlen kriptovalutának számít a vásárláshoz.

Mémcoin őrület: a Raboo előértékesítés 1,6 millió dollárt gyűjtött, célja a vezető szerep elérése

Raboo Solna Ethene kriptódeviza token árfolyam elemzés és előrejelzések

A Raboo ($RABT) jelenleg nagy keresletet és népszerűséget tapasztal, mivel számos befektető vásárolja a token előértékesítését. Több mint 1,6 millió dollárt gyűjtve az előértékesítés során és az AI-támogatott funkciói révén a mém szektor újradefiniálásának ambiciózus céljával, a debütáló mém token folyamatosan jó kriptovalutának pozicionálja magát a vásárláshoz.

A $RABT tokenek tartása számos előnnyel jár, beleértve a Raboo ökoszisztémán belüli tevékenységekben való részvételt, amely lehetőséget kínál izgalmas nyeremények és ajándékok megnyerésére. Ezek a tevékenységek nemcsak további $RABT tokenek nyerésének lehetőségét biztosítják a résztvevőknek, hanem a közösségi tagok között összetartozás és izgalom érzését is elősegítik.

Annak érdekében, hogy nyomot hagyjon az iparágban olyan vezető altcoinok mellett, mint a Dogecoin és a Shiba Inu, a Raboo célja, hogy népszerű platformokkal és influencerekkel partnerséget kössön, hogy kihasználja azok elérését. Ezek a partnerségek szintén fontosak az elfogadás és a bizalom növelésében, mivel az influencerek bevonják követőiket a Raboo ökoszisztémába.

A befektetők most 0,0048 dollárért vásárolhatnak $RABT tokeneket, miközben még az előértékesítés 4. szakaszában van. Érdekes módon, a tokenek mostani vásárlása pozícionálja a befektetőket egy potenciális 100x-os nyereségre a token bevezetése után, ahogy azt a vezető kriptoelemzők előrejelzik.

Következtetés

A vezető kriptoszakértők szerint a Raboo továbbra is reflektorfényben marad, mivel előértékesítése folyamatosan lendületet kap, több mint 1,6 millió dollárt gyűjtve, és a mém tokent ígéretes befektetési lehetőségként pozicionálva. Eközben Tate kísérlete a Solana hálózat megzavarására bizonytalan kimenetelű, de a szándék sikeres végrehajtása a SOL értékének csökkenéséhez vezethet.

Ezenkívül, mivel az Ethena az elmúlt hetekben visszaesett, annak ellenére, hogy ambiciózus célja a pénzügyi táj decentralizálása, a Raboo-ba való befektetés továbbra is a legígéretesebb befektetési lehetőség marad a kriptopiacon jelentős nyereségre vágyó befektetők számára.

Részt vehetsz a Raboo előértékesítésben itt

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A tavalyinak a duplája lehet idén a kajszitermelés

Az idén a becslések szerint 16-18 ezer tonna kajszibarackot takaríthatnak be a termelők, ez több mint duplája a tavalyi 6-8 ezer tonnának, de elmarad a 2022-es adatoktól - derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet, a FruitVeB MTI-nek küldött felméréséből.
2024. 06. 14. 01:00
Megosztás:

Kritikus szinten az EURÓ árfolyama, az MNB-nek résen kell lennie

Fokozott óvatosságra lehet szükség az MNB-től az EUR/HUF árfolyam alakulását nézve - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.
2024. 06. 14. 00:30
Megosztás:

Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól.
2024. 06. 14. 00:01
Megosztás:

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.
2024. 06. 13. 23:30
Megosztás:

Éves szinten nagyot nőtt az amerikai költségvetés májusi hiánya

Az amerikai költségvetés májusi hiánya 347 milliárd dollár volt, 44 százalékkal magasabb a tavaly májusinál, amikor 240 milliárd dollárt tett ki - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 06. 13. 23:00
Megosztás:

Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén.
2024. 06. 13. 22:30
Megosztás:

A Henkel Magyarország Kft. bezárja körösladányi gyárát

A Henkel Magyarország Kft. vegyipari cég bezárja a Békés vármegyei Körösladányban működő gyárát - jelentette be a társaság szerdán a honlapján.
2024. 06. 13. 22:00
Megosztás:

Kína bírálta az elektromos autóira kivetendő uniós vámtervet

A kínai kereskedelmi minisztérium, valamint a külügyminisztérium kifogásolta és élesen bírálta az Európai Uniónak a kínai elektromos autógyártókra vonatkozó büntetővám-tervezetét, egyben ellenintézkedéseket ígért.
2024. 06. 13. 21:30
Megosztás:

Élelmezési és egészségügyi program indult hajléktalanoknak

Hajléktalan emberek számára indult 8,5 milliárd forintos összeggel élelmezési és egészségügyi program, amelynek keretében országosan 88 helyszínen munkanapokon átlagosan 4200 adag ételt osztanak ki.
2024. 06. 13. 21:00
Megosztás:

Dolgozók százainak tartozik a MÁV Zrt.

Csaknem hatszáz dolgozójának tartozik szerződéses megbízásaik kifizetésével hónapok óta a MÁV Zrt., a kifizetés felgyorsítására a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) Lázár János közbenjárását kéri. A vasúttársaság reagálásában cáfolta a szakszervezet közleményében írtakat.
2024. 06. 13. 20:30
Megosztás:

Bővítik a munkaerőpiacot a TOP Plusz programban

Több mint 70 milliárd forint áll rendelkezésre a munkaerőpiac bővítésére, így például az inaktívak felkutatására a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pluszban - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 06. 13. 20:00
Megosztás:

Melyik a legjobb hajbeültetési módszer?

A kopaszodás egy igen széles réteget érintő probléma, hiszen a férfiak 50%-a találkozik ezzel a jelenséggel még 50 éves kora előtt. Mivel a folyamat külső beavatkozás nélkül nem visszafordítható, egyre többen élnek olyan modern eljárásokkal, mint a hajbeültetés.
2024. 06. 13. 19:30
Megosztás:

A nemzetközi hangulat miatt esés volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 214,85 pontos, 0,31 százalékos csökkenéssel, 70 022,97 ponton zárt csütörtökön.
2024. 06. 13. 19:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után nagy veszteséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 06. 13. 18:30
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás:

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás:

A többség elégedett a biztosító társaságokkal

Az ügyfelek több mint négyötöde elégedett a biztosító társaságok működésével, azoknak is jó a véleményük, akiknek az elmúlt 5 évben volt káreseményük - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:30
Megosztás: