Avalanche tulajdonosok pánikban, mivel az AVAX ára nem tudta áttörni az ellenállást; a mesterséges intelligencia platform robbanásszerűen növekszik a bevezetés előtt

A kriptovaluta piac az innováción és alkalmazkodáson alapul. Míg a már megalapozott projektek folyamatosan fejlődni próbálnak, néha kihívásokkal szembesülnek. Az Avalanche (AVAX), egy kiemelkedő okosszerződések platformja jelenleg egy ilyen kihívással néz szembe – az AVAX árának közelmúltbeli stagnálásával. Azonban ezen bizonytalanság közepette egy új szereplő készül felforgatni a piacot – az Algotech (ALGT), egy forradalmi mesterséges intelligencia platform, amelyet kifejezetten a decentralizált pénzügyek (DeFi) jövőjének erősítésére terveztek.

Avalanche tulajdonosok pánikban, mivel az AVAX ára nem tudta áttörni az ellenállást; a mesterséges intelligencia platform robbanásszerűen növekszik a bevezetés előtt

Az Avalanche (AVAX) küzdelmei hálózati torlódással és piaci visszaeséssel

Az Avalanche (AVAX), egy vezető okosszerződések platform jelentős kihívásokkal néz szembe. Az AVAX token ára 27,25 dollárra esett vissza, ami 15%-os csökkenést jelent az elmúlt hét során, és piaci kapitalizációját 10,7 milliárd dollárra csökkentette. Bár a szélesebb piaci körülmények is hozzájárulnak ehhez a visszaeséshez, az Avalanche-specifikus problémák is közrejátszanak.

A hálózati torlódás jelentős problémát jelent, mivel a magas tranzakciós volumenek lassítják a feldolgozási időket, ami frusztrálja a felhasználókat. Ez a hatékonyság hiánya rontja a hálózat általános teljesítményét. Továbbá, az okosszerződések területén belüli növekvő verseny, ahol más platformok hasonló vagy jobb szolgáltatásokat kínálnak, további nyomást gyakorol az Avalanche-ra.

Ezek a problémák aláássák a befektetői bizalmat és aggályokat vetnek fel az Avalanche hosszú távú fenntarthatóságával kapcsolatban. A platformnak kezelnie kell a hálózati méretezhetőséget és egyedi értékajánlatot kell kidolgoznia, hogy visszanyerje helyét a vezető kriptovaluták között.

Algotech (ALGT): A DeFi-t erősítő mesterséges intelligencia motor

Miközben az Avalanche (AVAX) jelenlegi fázisán navigál, egy új erő készül megjelenni. Az Algotech (ALGT) készen áll a bevezetésre, új hullámot hozva a DeFi térbe.

Ez a korszakalkotó platform egy felhasználóbarát, mesterséges intelligencia által vezérelt kereskedési platformot kínál, amely kifejezetten a DeFi világ problémáinak megoldására készült. Az Algotech (ALGT) értékajánlata abban rejlik, hogy minden tapasztalati szintű felhasználót képessé tesz. Intuitív felületén és előre elkészített AI stratégiáin keresztül az Algotech (ALGT) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kifinomult kereskedési eszközöket használjanak, amelyeket hagyományosan csak tapasztalt befektetők érnek el.

Algotech kripto token ICO

Algotech (ALGT) előértékesítése átlépte a 9 millió dollárt, tőzsdei bevezetés és árnövekedés várható

Az Algotech (ALGT) gyorsan kivívja helyét az algoritmikus kereskedési piacon, az előértékesítésének óriási sikere által hajtva. A platform már meghaladta a 9,2 millió dolláros bevételt egy gyorsan növekvő felhasználói bázistól, amely erőteljesen igazolja értékajánlatát.

A korai befektetők jelentős nyereséget értek el, a 2. szakasz résztvevői már 100%-os megtérülést élveznek befektetésükön. Jelenleg a token diszkontált áron, 0,08 dollárért kereskedik a bónusz szakaszban. A közelgő fázis 25%-os árnövekedést vár 0,10 dollárra, tovább ösztönözve a korai befektetőket, hogy rögzítsék tartásaikat.

Az Algotech projekt iránti izgalmat tovább növeli a közelmúltban bejelentett tőzsdei bevezetés a Bitmart-on, egy vezető globális kriptovaluta tőzsdén. Ez a jelentős fejlemény azonnali kitettséget biztosít az Algotech számára több millió potenciális befektető előtt világszerte, és lehetőséget ad arra, hogy az algoritmikus kereskedés jövőjének meghatározó szereplőjévé váljon.

AI vs. Megalapozott blokkláncok: Egy új paradigma kialakulása

Az Algotech (ALGT) megjelenése lenyűgöző dinamikát hoz a DeFi térbe. Miközben a megalapozott blokkláncok, mint az Avalanche (AVAX) tovább finomítják meglévő funkcióikat, az Algotech (ALGT) bepillantást nyújt a mesterséges intelligencia által vezérelt jövőbe.

Az Algotech (ALGT) AI-alapú platformja potenciálisan felforgathatja a meglévő DeFi protokollokat azáltal, hogy nagyobb hozzáférhetőséget és esetlegesen jobb megtérülést kínál automatizált kereskedési stratégiáival.

Fontos megérteni, hogy az Algotech (ALGT) nem közvetlen versenytársa az Avalanche-nak (AVAX). Ehelyett az AI-vezérelt megoldások új hullámát képviseli, amelyek kétségtelenül jelentős szerepet játszanak a szélesebb blokklánc ökoszisztéma fejlődésében.

További részletek a projektről:

Látogassa meg az Algotech előértékesítést

Csatlakozzon az Algotech közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás: