Az Ethereum DeFi-t felforgató kripto AI tokenek, amelyek 3000%-os megtérülési potenciállal rendelkeznek

Az elkövetkező években a kripto AI piac hatalmas részt fog elhódítani az értékből más digitális eszközöktől. Az Uniswap (UNI) és az Aave (AAVE) két legnagyobb Ethereum DeFi projekt a kriptoiparban, és platformjaik már most is rendelkeznek olyan AI-funkcionalitásokkal, amelyek révén 3000%-os növekedést érhetnek el.

Az Ethereum DeFi-t felforgató kripto AI tokenek, amelyek 3000%-os megtérülési potenciállal rendelkeznek

Ebben a kontextusban az RCO Finance (RCOF) olyan egyedi tulajdonságokat mutat be, amelyek friss szellőt hoznak a kripto AI tokenek világába. Az új Ethereum DeFi token messze kimagaslik a többi kripto AI token közül, és 3000%-os emelkedés előtt áll.

Uniswap: Jól pozícionálva a növekedésre

Az Ethereum hálózatot a DeFi ipar legnagyobb neveivel társítják, és az Ethereum DeFi projektek között az Uniswap kiemelkedik. Az Uniswap eredetileg DApp-ként indult, de rövid idő alatt egy közösség formálódott a projekt támogatására.

Azóta az Uniswap megállás nélkül törekszik az innovációra és fejlesztésre. Ez a törekvés szilárdította meg a UNI pozícióját a kriptopiac vezető érméi között.

Nemrégiben az Uniswap kibővült a Zora hálózatra, hogy felhasználóinak hozzáférést biztosítson a Zora swap és likviditási funkcióihoz. Ez mindkét fél számára előnyös: a felhasználók hozzáférhetnek az Uniswap csereszolgáltatásaihoz, és a UNI a növekvő forgalomból profitál.

Annak ellenére, hogy a UNI ára 10,45 dollárról 9,2103 dollárra esett egy heti 11,8%-os csökkenéssel, az Uniswap folyamatosan pozitív árfolyam-mozgásra van pozicionálva. Továbbá, az Ethereum ETF-ek készülőben vannak, és az Uniswap növekvő aktivitása mellett a felhasználók hamarosan áremelkedésre számíthatnak.

RCO Finance: Új Kripto AI hatalmas potenciállal

Az RCO Finance egy továbbfejlesztett verziója a régebbi DEX-eknek. Új, érdekes kiegészítései vannak, amelyek jobbak a legtöbb Ethereum DeFi és kripto AI tokennél.

Az RCO Finance arra törekszik, hogy áthidalja a tudás szakadékot a hagyományos pénzügyi rendszer és a DeFi között. AI-alapú Robo Advisor-ja egyedi megközelítést alkalmaz a kereskedelem javítására, egy gépi tanulási modell segítségével kereskedési tippeket adva, amelyek minden kereskedő számára specifikusak.

Például, ha Tesla TSLA részvényt szeretnél vásárolni, a Robo Advisor a kockázati étvágyad alapján kockázati és történelmi adatokat szolgáltat, hogy segítsen a döntéshozatalban.

Az RCO Finance indulásakor megnyitja az örökös származékos kereskedést, lehetővé téve mindenkinek, hogy határidős ügyleteket, opciókat és ETF-eket kereskedjen az Ethereum DeFi-ben. Eközben befektetéseid biztonságban vannak az RCOF biztonsági és Robo Advisor védelme alatt.

Az RCO Finance az Ethereumon fog elindulni, SolidProof által auditált okosszerződésekkel. Azonban már az indulás előtt hatalmas nyereségre lehet számítani az RCOF előértékesítési szakaszaiban, amelyek hosszú távon is bővülhetnek. Az első szakasztól az RCOF indulásáig a befektetők 300%-os nyereséget várhatnak.

RCOF kripto ico

Az Aave megcélozza a 150 dolláros szintet

Az Aave egy másik Ethereum DeFi, amely erőteljes a decentralizált tőzsdék között. Nemrégiben 20%-os emelkedést mutatott két nap alatt, dacára a medvepiacnak.

A 80 dolláros szint április óta referenciaérték az Aave számára, mivel az eladók egész évben próbálták ezt a szint alá vinni a tokent. Míg az AAVE bikák aktívan emelik az árat, az elemzések azt mutatják, hogy az eladók még mindig elég erősek ahhoz, hogy lehúzzák.

Technikailag az AAVE ára áttörheti a 200 napos EMA-t, hogy újabb vásárlási nyomást indítson 90 dolláron, de ez nehéz volt. Az ilyen nyomás hosszú távú bullish sorozatot eredményezhet, amely az AAVE árát 140 dollárra emelheti, 110 és 130 dolláros ellenállások mellett. Jelenleg a bikák újabb áttörésre készülnek a 200 napos EMA fölött.

RCOF: Nyereség az előértékesítés alatt és után

Az RCO Finance az optimális felhasználói élményt helyezi előtérbe, ami több befektetőt vonz a projekthez. A felhasználók a nap bármely szakában és a világ bármely pontjáról hozzáférhetnek fejlett kereskedési eszközökhöz és piaci lefedettséghez. Beszélhetünk az inkluzivitásról és a határok nélküli használatról.

Míg a 3000%-os előértékesítési nyereség az asztalon van, az RCO Finance hosszú távú tervei között szerepel az RCOF értékének növelése és fenntartása. A projekt deflációs modelljét alkalmazza a token égetésére, ahol az el nem adott tokenek elégetésre kerülnek az előértékesítés után.

Az elemzők úgy vélik, hogy a token égetés fellendíti az RCOF árát az indulás után, és egyesek 1000-szeres emelkedést jósolnak. Ez azt jelenti, hogy a 200 dolláros befektetés közelebb hozhat a kripto milliomos státuszhoz az RCOF-nál.

Az RCOF gyorsan fogy 0,0127 dolláron az előértékesítés első szakaszában. Amikor az ár 0,0343 dollárra emelkedik a második szakaszban, már 337%-os nyereséged lesz. Ne várj tovább, csatlakozz a DeFi forradalomhoz.

További információk az RCO Finance előértékesítéséről:

Látogass el az RCO Finance előértékesítésére

Csatlakozz az RCO Finance közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Égszakadással nyit július első hete, majd visszatér a kánikula

Záporokkal, zivatarokkal indul a július első hete, és sokfelé lesz élénk, olykor erős a szél. A hőmérséklet visszaesik, szerdán már 30 Celsius-fok alatti csúcshőmérséklet várható, a keleti országrészben pedig tartósan borult maradhat az ég. Majd ismét melegedés kezdődik, sok napsütés mellett a hét végére visszatér a kánikula - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 07. 01. 13:00
Megosztás:

A Gránit Bank kártalanította ügyfeleit

A Gránit Banknál vasárnap megtörtént az ügyfelek kártalanítása, ugyanis a számlájukra megérkeztek a jóváírások az Apple-től a jogosulatlan App Store terhelések miatt - közölte a Gránit Bank vasárnap az MTI-vel.
2024. 07. 01. 12:30
Megosztás:

Újabb ösztöndíjas hallgatók fejezték be magyarországi agrártanulmányaikat

Elbúcsúztatták Magyarország és az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) közös támogatásában megvalósuló ösztöndíjas program hallgatóit. Idén élelmiszerbiztonsági és -minőségi, illetve takarmányozási és takarmánybiztonsági mérnöki szakokon végeztek a hallgatók - közölte az Agrárminisztérium (AM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 01. 12:00
Megosztás:

Kiemelten figyelnek a fogyatékossággal élők egyenlő esélyeinek biztosítására

A magyar uniós elnökségi programok során kiemelt figyelmet fordítanak a szervezők az akadálymentesítésre, különös tekintettel a fogyatékossággal élő emberek egyenlő esélyeinek biztosítására - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) az MTI-vel.
2024. 07. 01. 11:30
Megosztás:

Túl sokba kerül a kibertámadások utáni helyreállítás

A cégek esetében a kibertámadásokból származó helyreállítási költségek felülmúlják a biztosítási lefedettséget - mutat rá a Kiberbiztosítás és kibervédelem 2024. című jelentésének eredményeire hivatkozva a Sophos információbiztonsági cég az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.
2024. 07. 01. 11:00
Megosztás:

Júniusban erősödött a Caixin kínai feldolgozóipari teljesítménymérője

A kínai feldolgozóipar teljesítménye közel két éve a leggyorsabb ütemben nőtt júniusban. Ezen belül az új megrendelések tizenegyedik hónapja nőttek, miközben a külföldi megrendelések bővülése hat hónapja a legkisebb volt - derül ki a Caixin gazdaságkutató hétfőn ismertetett beszerzésimenedzser-indexéből.
2024. 07. 01. 10:30
Megosztás:

Romániában 3,4 százalék volt az öthavi GDP-arányos költségvetési hiány

Romániában 3,4 százalék volt az első öthavi GDP-arányos költségvetési hiány - közölte pénteken a bukaresti pénzügyminisztérium.
2024. 07. 01. 10:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 07. 01. 09:30
Megosztás:

Folytatódhat az emelkedés a tőzsdén

A nemzetközi befektetői hangulat kedvező, jó esély van újabb csúcsdöntésre a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 01. 09:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken, Hongkongban nem volt kereskedés

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék mutatói hétfőn, Hongkongban nem volt kereskedés.
2024. 07. 01. 08:30
Megosztás:

Az Algotech (ALGT) előértékesítés nyújtja a legjobb lehetőséget a nyereségre, miközben a befektetők a Solana (SOL) és a PEPE fellendülését várják

Miközben a kriptopiac továbbra is visszaesést mutat, a vezető kripto altcoinok, Solana (SOL) és PEPE, amelyek jelentős árcsökkenést tapasztaltak, küzdenek veszteségeik visszanyeréséért.
2024. 07. 01. 08:00
Megosztás:

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 01. 07:30
Megosztás:

A magyar GDP öt és fél százalékát az akkumulátoripar adja

Jelenleg a bruttó hazai termék (GDP) öt és fél százalékát az akkumulátoripar adja - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteken a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Tarcalon, az iconFeszt Gazdaságpolitikai Konferencia és Fesztivál rendezvényén.
2024. 07. 01. 07:00
Megosztás:

Mától gyakrabban járnak a 200E repülőtéri buszok

Hétfőtől, július 1-jétől hétköznap a reggeli csúcsidőszakban sűrűbben indítják a 200E járatokat Kőbánya-Kispest és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 01. 06:00
Megosztás:

13 életmentő tipp, ha bankkártyával fizetnénk külföldön

Ma már természetesnek számít, hogy utazásainkon bankkártyával fizetünk, hiszen kényelmes, és pénzügyileg is előnyösebb lehet annál, mintha valutát vennénk, készpénzben fizetnénk. Ugyanakkor a Bankmonitor szakértői szerint van néhány dolog, amivel célszerű tisztában lenni, nehogy csalódás érjen bennünket.
2024. 07. 01. 05:00
Megosztás:

Mélyütés a lakásvásárlóknak és hitelfelvevőknek, 60 százalékkal drágulnak a földhivatali díjak

Durván megemelte az ingatlanvásárláshoz és lakáshitelekhez szükséges földhivatali ügyintézés díjait egy péntek este megjelent rendelet. Az ilyenkor elkerülhetetlen szolgáltatások díja 60 százalékkal nő július végétől - derül ki az ingatlannet összefoglalójából.
2024. 07. 01. 04:00
Megosztás:

Ennyit nőtt a vidéki új építésű ingatlanok ára

A korábbi években megszokott áremelkedésnél kisebb ütemben ugyan, de tovább drágultak a vidéki új építésű lakások - közölte az Otthon Centrum pénteken az MTI-vel a megyei jogú városok második negyedéves árlistája alapján.
2024. 07. 01. 03:00
Megosztás:

A Te forintjaiddal is ez történik, ha Magyarország bevezeti az Eurót!

Az euró bevezetése Magyarországon régóta vitatott téma, mely gazdasági, politikai és társadalmi vonatkozásban is jelentős hatásokat eredményezhet. Az alábbi elemzés arra fókuszál, hogy milyen gazdasági következményekkel járna az euró bevezetése, különös tekintettel az inflációra, a nyugdíjakra és a bérjövedelemből élők fizetésére.
2024. 07. 01. 02:00
Megosztás:

Megint az autósokat szívatják: kötelező lesz a fekete doboz az autókba 2024 júliustól!

2024 júliusától csak olyan új járműveket lehet forgalomba helyezni Európában, amelyek megfelelnek az előírt, fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszerekkel kapcsolatos követelményeknek. Az EU-s rendelet szerint minden új autó alapfelszereltségének tartalmaznia kell az intelligens sebességszabályozót, a vezető figyelmetlenségét érzékelő figyelmeztető rendszert, a vészfékjelzést, a tolatóradart, az eseményadat-rögzítőt, és az indításgátló alkoholszonda későbbi beszerelésének lehetőségét is biztosítani kell.
2024. 07. 01. 01:00
Megosztás:

A Bitcoin és a FLOKI zöldben kereskedik, de a befektetők a 2024-es legjobb előértékesítési lehetőséget szemlélik

A Bitcoin árfolyama - a kriptopiac egészével párhuzamosan - konszolidációba kezdett a június eleje óta tartó medvepiac után - és az elemzők hihetetlen kriptovaluta rallyt jósolnak a token helyreállását követően. Érdekes módon a FLOKI veszteségei is mérséklődtek a piaci rallyra reagálva, és most felfelé ívelő tendenciát mutat.
2024. 07. 01. 00:30
Megosztás: