Az Ethereum DeFi-t felforgató kripto AI tokenek, amelyek 3000%-os megtérülési potenciállal rendelkeznek

Az elkövetkező években a kripto AI piac hatalmas részt fog elhódítani az értékből más digitális eszközöktől. Az Uniswap (UNI) és az Aave (AAVE) két legnagyobb Ethereum DeFi projekt a kriptoiparban, és platformjaik már most is rendelkeznek olyan AI-funkcionalitásokkal, amelyek révén 3000%-os növekedést érhetnek el.

Az Ethereum DeFi-t felforgató kripto AI tokenek, amelyek 3000%-os megtérülési potenciállal rendelkeznek

Ebben a kontextusban az RCO Finance (RCOF) olyan egyedi tulajdonságokat mutat be, amelyek friss szellőt hoznak a kripto AI tokenek világába. Az új Ethereum DeFi token messze kimagaslik a többi kripto AI token közül, és 3000%-os emelkedés előtt áll.

Uniswap: Jól pozícionálva a növekedésre

Az Ethereum hálózatot a DeFi ipar legnagyobb neveivel társítják, és az Ethereum DeFi projektek között az Uniswap kiemelkedik. Az Uniswap eredetileg DApp-ként indult, de rövid idő alatt egy közösség formálódott a projekt támogatására.

Azóta az Uniswap megállás nélkül törekszik az innovációra és fejlesztésre. Ez a törekvés szilárdította meg a UNI pozícióját a kriptopiac vezető érméi között.

Nemrégiben az Uniswap kibővült a Zora hálózatra, hogy felhasználóinak hozzáférést biztosítson a Zora swap és likviditási funkcióihoz. Ez mindkét fél számára előnyös: a felhasználók hozzáférhetnek az Uniswap csereszolgáltatásaihoz, és a UNI a növekvő forgalomból profitál.

Annak ellenére, hogy a UNI ára 10,45 dollárról 9,2103 dollárra esett egy heti 11,8%-os csökkenéssel, az Uniswap folyamatosan pozitív árfolyam-mozgásra van pozicionálva. Továbbá, az Ethereum ETF-ek készülőben vannak, és az Uniswap növekvő aktivitása mellett a felhasználók hamarosan áremelkedésre számíthatnak.

RCO Finance: Új Kripto AI hatalmas potenciállal

Az RCO Finance egy továbbfejlesztett verziója a régebbi DEX-eknek. Új, érdekes kiegészítései vannak, amelyek jobbak a legtöbb Ethereum DeFi és kripto AI tokennél.

Az RCO Finance arra törekszik, hogy áthidalja a tudás szakadékot a hagyományos pénzügyi rendszer és a DeFi között. AI-alapú Robo Advisor-ja egyedi megközelítést alkalmaz a kereskedelem javítására, egy gépi tanulási modell segítségével kereskedési tippeket adva, amelyek minden kereskedő számára specifikusak.

Például, ha Tesla TSLA részvényt szeretnél vásárolni, a Robo Advisor a kockázati étvágyad alapján kockázati és történelmi adatokat szolgáltat, hogy segítsen a döntéshozatalban.

Az RCO Finance indulásakor megnyitja az örökös származékos kereskedést, lehetővé téve mindenkinek, hogy határidős ügyleteket, opciókat és ETF-eket kereskedjen az Ethereum DeFi-ben. Eközben befektetéseid biztonságban vannak az RCOF biztonsági és Robo Advisor védelme alatt.

Az RCO Finance az Ethereumon fog elindulni, SolidProof által auditált okosszerződésekkel. Azonban már az indulás előtt hatalmas nyereségre lehet számítani az RCOF előértékesítési szakaszaiban, amelyek hosszú távon is bővülhetnek. Az első szakasztól az RCOF indulásáig a befektetők 300%-os nyereséget várhatnak.

RCOF kripto ico

Az Aave megcélozza a 150 dolláros szintet

Az Aave egy másik Ethereum DeFi, amely erőteljes a decentralizált tőzsdék között. Nemrégiben 20%-os emelkedést mutatott két nap alatt, dacára a medvepiacnak.

A 80 dolláros szint április óta referenciaérték az Aave számára, mivel az eladók egész évben próbálták ezt a szint alá vinni a tokent. Míg az AAVE bikák aktívan emelik az árat, az elemzések azt mutatják, hogy az eladók még mindig elég erősek ahhoz, hogy lehúzzák.

Technikailag az AAVE ára áttörheti a 200 napos EMA-t, hogy újabb vásárlási nyomást indítson 90 dolláron, de ez nehéz volt. Az ilyen nyomás hosszú távú bullish sorozatot eredményezhet, amely az AAVE árát 140 dollárra emelheti, 110 és 130 dolláros ellenállások mellett. Jelenleg a bikák újabb áttörésre készülnek a 200 napos EMA fölött.

RCOF: Nyereség az előértékesítés alatt és után

Az RCO Finance az optimális felhasználói élményt helyezi előtérbe, ami több befektetőt vonz a projekthez. A felhasználók a nap bármely szakában és a világ bármely pontjáról hozzáférhetnek fejlett kereskedési eszközökhöz és piaci lefedettséghez. Beszélhetünk az inkluzivitásról és a határok nélküli használatról.

Míg a 3000%-os előértékesítési nyereség az asztalon van, az RCO Finance hosszú távú tervei között szerepel az RCOF értékének növelése és fenntartása. A projekt deflációs modelljét alkalmazza a token égetésére, ahol az el nem adott tokenek elégetésre kerülnek az előértékesítés után.

Az elemzők úgy vélik, hogy a token égetés fellendíti az RCOF árát az indulás után, és egyesek 1000-szeres emelkedést jósolnak. Ez azt jelenti, hogy a 200 dolláros befektetés közelebb hozhat a kripto milliomos státuszhoz az RCOF-nál.

Az RCOF gyorsan fogy 0,0127 dolláron az előértékesítés első szakaszában. Amikor az ár 0,0343 dollárra emelkedik a második szakaszban, már 337%-os nyereséged lesz. Ne várj tovább, csatlakozz a DeFi forradalomhoz.

További információk az RCO Finance előértékesítéséről:

Látogass el az RCO Finance előértékesítésére

Csatlakozz az RCO Finance közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Írja fel most! Változik az áram- és gázszolgáltatás ügyfélszolgálati elérhetőségei!

Az E.ON Hungária Csoport még 2022 áprilisában értékesítette egyetemes energiaszolgáltatást nyújtó leányvállalatát, az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t az MVM Csoport részére, a cég 2024. június 30-án jogilag is beolvadt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.
2024. 07. 13. 01:00
Megosztás:

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás:

Kezdetét vette a dohánykontroll

Elindult a dohánykontroll: július elején megkezdődött a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett "törés", a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága kiemelt figyelmet fordít a feketekereskedelem megakadályozására - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 13:30
Megosztás: