Az Ethereum ETF-ek jóváhagyása várható, miközben az ETH ára meghaladja a 3700 dollárt; a befektetők az altcoin szezonra készülve felhalmozzák az Avalanche (AVAX) és a Rollblock (RBLK) készleteiket

Az Ethereum (ETH) ETF-ek benyújtási folyamata jelentős előrelépést mutat. Bár a jóváhagyás nem garantált, most már valószínűbb, hogy megtörténik, mint korábban. Különösen az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) most gyorsított alapon kéri a tőzsdéket, hogy frissítsék a 19b-4-es bejelentést.

Az Ethereum ETF-ek jóváhagyása várható, miközben az ETH ára meghaladja a 3700 dollárt; a befektetők az altcoin szezonra készülve felhalmozzák az Avalanche (AVAX) és a Rollblock (RBLK) készleteiket

Ezenkívül az Avalanche (AVAX) jelentős vonzerőt élvezett a GameChain-en elindított Gamestarter révén, miközben a befektetők a Rollblock-ot is vásárolják, mivel annak jelentős hozamlehetősége van, hiszen már 20%-kal nőtt. Minden egyes kriptopénzt részletesen megvizsgálunk, hogy megértsük, miért éppen ezek az altcoinok a legjobb befektetési lehetőségek most.

Az Ethereum ára 3,700 dollár felett, az ETF-ek hamarosan jóváhagyhatók

Az Ethereum (ETH) ára meghaladta a 3,700 dollárt, miután az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) gyorsított eljárásban kérte a tőzsdéket a 19b-4-es dokumentációk frissítésére, a CoinDesk által ismertetett három, a helyzetet jól ismerő személy jelentése szerint. Ez arra utal, hogy előreléphetnek ezeknek az alkalmazásoknak a jóváhagyása felé a  2024 május 23-i kulcsfontosságú határidő előtt, ami tovább növelheti az Ethereum árát és az egyik legjobb vételi alternatívát kínálhatja.

Ami a diagramon látható mutatókat illeti, azok most már pozitívak, mivel az Ethereum kriptovaluta az év eleje óta (YTD) 101%-os emelkedést mutat. Ennek eredményeként a jövőjére vonatkozóan is bullish a hangulat, és az Ethereum árfolyam-előrejelzése szerint 2024 végére elérheti a 4,467 dollárt.

ethereum etf

Az Avalanche kripto 176%-kal nőtt – Az ár a negyedik negyedévre elérheti a 53.27 dollárt

Az Avalanche (AVAX), amelyet a kereskedők a piaci lendület miatt halmoznak fel, pozitívan reagált, amikor a Gamestarter elindult a GameChain-en, egy Layer-1 platformon, amely biztonságos, és könnyű fejleszteni rajta, az Avalanche ökoszisztéma által támogatva. Az összes alhálózat szintén automatikusan támogatott a Core-ban, biztosítva, hogy a közösség számára mindig legyen hasznosíthatóság.

Az Avalanche árdiagramja alapján a kripto 176%-kal nőtt az év eleje óta (YTD), és ebben az ütemben új magasságokba emelkedhet. Az Avalanche ár-előrejelzés szerint a 2024-es negyedik negyedév végére elérheti a 53.27 dollárt, így az AVAX az egyik legjobb vételi lehetőség az alternatív pénznemek között.

Rollblock (RBLK): Egy GambleFi projekt hatalmas potenciállal

A Rollblock (RBLK) egy GambleFi projekt, amely már jelentős előrelépést tett előértékesítésével, mivel 20%-os növekedést ért el, és már több mint 300,000 dollárt gyűjtött. Több elemző szerint 2024 május végéig akár 1 millió dollárt is összegyűjthet. Az erős kereslet és érdeklődés a projekt iránt globális figyelmet vonz az RBLK felé, amely több mint egy előértékesítés, mivel egy teljesen működő, engedéllyel rendelkező online játék platformot is kínál, amely forradalmasítani kívánja az online játék-ipart, amelynek piaca 2028-ra várhatóan eléri a 744 milliárd dollárt.

A Rollblock teljesen működő játéktermet kínál, amely a blokklánc technológiát használja a játékok átláthatóságának, biztonságának és hatékonyságának biztosítására. A hagyományos játéktermekkel ellentétben a Rollblock prioritást élvez a felhasználók privát szférája iránt, mivel az ügyfelek KYC nélkül regisztrálhatnak.

Ezenkívül a Rollblock heti bevételének akár 30%-át is felhasználják tokenek vásárlására a nyílt piacon, amelyek felének elégetése révén csökkentik a kínálati mennyiséget, ezzel potenciálisan felfelé hajtva az árat, míg a másik felét tőkeáttételes jutalmakként osztják szét, hosszú távú befektetők számára ösztönzőként.

Az RBLK jelenleg 0.012 dolláron vásárolható meg az előértékesítés második szakaszában, így bárki hozzáférhet kedvezményes áron, mielőtt annak értéke felrobbanna. Az előrejelzések szerint a kripto elérheti a 0.5 dollárt, miután 2024 harmadik negyedévében belistázzák a Tier-1 központosított tőzsdéken (CEX-eken), így ez az egyik legjobb befektetési lehetőség az altcoinok között.

Miért halmoznak fel AVAX-ot és RBLK-t az altcoin szezonra készülve a befektetők?

Míg az ETF-ek világában izgalommal fogadták az Ethereumhoz kapcsolódó friss híreket, egyértelmű, hogy sok kereskedő az Avalanche és a Rollblock felé fordul a magas növekedési potenciál miatt. Az RBLK különösen újító megközelítést, erős előértékesítési teljesítményt és ígéretes jövőt kínál a fő tőzsdéken, így ez az egyik legjobb altcoin választás a diverzifikáció szempontjából.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A kereskedők kapkodják PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

A retro Play-to-Earn projekt előértékesítése máris rendkívül sikeres, hiszen nemrégiben átlépte a 4,5 millió dollárt.
2024. 06. 21. 00:01
Megosztás:

Jó döntés pályázni nyílászáró cserére?

Minden épület állaga az évek folyamán egyre jobban amortizálódik. Nincs ezzel másképp a nyílászárók állapotra sem. Sőt! Általában a modern ablaküvegek hang- és hőszigetelő képessége is néhány év alatt veszít hatékonyságából.
2024. 06. 20. 23:30
Megosztás:

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.
2024. 06. 20. 23:00
Megosztás:

Legfőbb célunk az EU versenyképességének helyreállítása lesz

Az Európai Unió versenyképességének helyreállítása a legfontosabb prioritás a magyar uniós elnökség programjában - mondta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2024. 06. 20. 22:30
Megosztás:

Nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.
2024. 06. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) csütörtöki döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 06. 20. 21:30
Megosztás:

Nagyobb sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.
2024. 06. 20. 21:00
Megosztás:

A Richter megvásárolta a BCI Pharma vállalatot

A Richter Gedeon Nyrt. felvásárolta a belgiumi székhelyű, magántulajdonban lévő, számos nőgyógyászati indikációban eredeti kutatást végző biotechnológiai vállalatot, a BCI Pharma-t - jelentette be a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2024. 06. 20. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökön estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 20. 20:00
Megosztás:

Jelentős emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erőteljes pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 666,13 pontos, 0,96 százalékos emelkedéssel, 70 327,34 ponton, új történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:00
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 06. 20. 18:30
Megosztás:

Az EU 2025-ös költségvetésének a prioritásokra szánt finanszírozást kell erősítenie

Az Európai Bizottság bemutatta a 2025-re érvényes uniós költségvetésre vonatkozó, 199,7 milliárd euró főösszegű javaslatát, és azt írták: az Európai Unió jövő évi büdzséjének az EU prioritásaira szánt finanszírozást kell erősítenie.
2024. 06. 20. 18:00
Megosztás:

Ajánlás͏ok, amel͏yek segít͏enek nyern͏i online 2024-be͏n

Az onli͏ne nyerőgépek izgalmas v͏ilágába lépve a játé͏k͏osok számos stratégi͏át alkal͏mazha͏tnak a nyerési͏ esély͏e͏ik növelésére͏. Font͏os,͏ ho͏gy͏ olyan játékplatfo͏rmo͏kat válasszanak,͏ melyek mo͏de͏rn tec͏hnol͏ógiával és m͏e͏g͏bízhat͏ó háttérrel k͏ec͏segt͏etnek.
2024. 06. 20. 17:58
Megosztás:

Indul a qvik fizetés

A Magyar Nemzeti Bank "qvik" néven vezeti be az azonnali fizetésre épülő, minden ügyfél számára ingyenesen elérhető fizetési szolgáltatásait, amelyek olcsó, biztonságos és hazai alternatívát teremtenek a legtöbb elektronikus fizetési helyzetben - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:30
Megosztás:

Szombattól három hétig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok csütörtökön.
2024. 06. 20. 16:30
Megosztás:

A jelzáloghitelek kamata már második hete csökken az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban már a második egymást követő héten csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a június 14-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 06. 20. 16:00
Megosztás:

Hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára jön létre, tovább erősödik a magyar gazdaság, és mindez hozzájárul ahhoz, hogy hazánk a világgazdaság új korszakának nyertesei közé tartozzon - jelentette ki a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Stuttgartban.
2024. 06. 20. 15:30
Megosztás:

Az európai szemeszter tavaszi csomagja iránymutatással szolgál a versenyképesség javításához

Az európai szemeszter tavaszi csomagja szakpolitikai iránymutatást ad az Európai Unió versenyképességének és ellenállóképességének javításához, a rendezett államháztartás fenntartásához, valamint az EU stratégiai autonómiájának megerősítéséhez - közölte a kereskedelempolitikáért felelős biztos szerdán.
2024. 06. 20. 15:00
Megosztás: