Az Ethereum staking felfutóban, miközben a LINK, DOT és KANG iránti hangulat javul

A Lido Finance jelentős növekedést tapasztalt az Ethereum staking mennyiségében a platformján. Ez a tőkenövekedés azután következett be, hogy az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) a staking programokat értékpapírként minősítette a Consensys elleni perében.

Az Ethereum staking felfutóban, miközben a LINK, DOT és KANG iránti hangulat javul

Ennek következtében az altcoinok iránti hangulat javult, a Chainlink (LINK), a Polkadot (DOT) és a KangaMoon (KANG) jelentős emelkedést mutat.

A Chainlink ára 14 dollár fölé emelkedett, és hamarosan áttörheti a 19 dolláros szintet

A Chainlink (LINK) értéke hosszú időn át tartó árkorrekció után ismét emelkedni kezdett, és ennek következtében a jövőjével kapcsolatos hangulat is megváltozott. Az elmúlt hét nap során a Chainlink kriptovaluta értéke 13,45 dollárról 14,65 dollárra nőtt, és ilyen ütemben további jelentős nyereségeket is elérhet.

A Chainlink RSI adatai szerint az 50 felett van, ami általában semleges zónát jelez. Azonban ha visszanyeri a bullish lendületét, a Chainlink ár előrejelzése szerint 2024 negyedik negyedévét 19,29 dolláron zárhatja.

A Polkadot kriptovaluta 4%-ot emelkedett, de a hangulat továbbra is bullish

A Polkadot (DOT) heti grafikonján 4%-os emelkedést mutat, és ilyen ütemben akár a 7 dolláros árkorlátot is átlépheti. A heti időkeret során a Polkadot kriptovaluta értéke 5,70 dollárról 6,59 dollárra ugrott, és most a MACD adatai is bullishak.

Ahhoz, hogy a Polkadot árfolyama tovább emelkedjen, vissza kell nyernie a bullish figyelmet, és ezt megteheti, ha megtartja jelenlegi emelkedő trendjét. A Polkadot ár előrejelzése szerint a kriptovaluta 2024 negyedik negyedévét 8,48 dolláron zárhatja.

A KangaMoon innovatív SocialFi és P2E integrációval vezeti a mezőnyt

A KangaMoon (KANG) jelentős szereplővé válik a Web3 környezetben, új megközelítést kínálva a Play-to-Earn (P2E) jelenséghez. Ez a projekt zökkenőmentesen integrálja a Social-Fi funkciókat, lenyűgöző játékélményt biztosítva, amely túlmutat a puszta pénzügyi jutalmakon. A KangaMoon lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy játékaik idejét monetizálják egy virágzó ökoszisztémában, erős közösségi érzést és összetartozást alakítva ki. A projekt gondosan kialakított környezetet biztosít a felhasználói elköteleződés maximalizálására.

A KangaMoon azáltal különbözteti meg magát, hogy a Social-Fi funkciókat a hagyományos P2E mechanikán túl integrálja. A felhasználói haszon növelése érdekében a KangaMoon staking programot indított, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy KANG tartásaikat további hozamokért kamatoztassák. A projekt jelen van olyan jelentős platformokon, mint a CoinGecko és a CoinMarketCap, és listázott nagy tőzsdéken, mint az Uniswap és a BitMart. Ezek a potenciális tőzsdei listázások jelentős növekedési katalizátorok, mivel jelentősen növelnék az új befektetők számára való hozzáférhetőséget.

A korai befektetők figyelemre méltó, 1900%-os megtérülést (ROI) tapasztaltak. A pénzügyi elemzők továbbra is optimisták a KangaMoon hosszú távú kilátásai iránt, és a token értékének további 100x-os növekedését jósolják. Ez az optimizmus a projekt innovatív megközelítéséből fakad, amely ötvözi a Play-to-Earn mechanikát a Social-Fi elemekkel. A KangaMoon piaci kapitalizációja meghaladta a 100 millió dollárt, és 2024 végére elérheti az 1 milliárd dollárt. Ennek eredményeként a jövőjével kapcsolatos hangulat bullish, mivel az elemzők 100x-os áremelkedést prognosztizálnak.

Melyik kriptovalutát érdemes beszerezni a maximális ROI elérése érdekében 2024-ben?

Míg a Polkadot és a Chainlink ingadozó a grafikonokon, valóban átléphetik a jelentős árkorlátokat és új csúcsokat érhetnek el 2024-ben. Eközben a KangaMoon kriptovaluta jelentős dominanciát mutatott, és akár 100x-os ROI-t is biztosíthat a kereskedőknek, így szilárd lehetőség a diverzifikációra.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

Vásárolj KANG-ot: MEXC, BitMart, Uniswap

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A kormány is segíteni tudná a bankokat a Revoluttal szembeni versenyben

Ha a kormány mentességet biztosítana a pénzváltásra most kivetett extra tranzakciós illeték fizetése alól a lakossági ügyfeleknek középárfolyamon váltást kínáló bankok ilyen tranzakcióra, a jelenlegi 3 helyett több bank kínálna ilyen szolgáltatást az ügyfeleknek – véli Gergely Péter.
2024. 07. 15. 17:00
Megosztás:

Az EY az egyik tanácsadója a reptér visszavásárlásának, amely a magyar gazdaság történelmének eddigi legnagyobb tranzakciója

A vevő oldali tranzakciós tanácsadás mellett a reptér értékelésében, üzleti terv készítésében, pénzügyi modellezésben, valamint kapcsolósó tanácsadásban is az EY segítette a magyar állam többségi tulajdonszerzését a nemzeti reptérben.
2024. 07. 15. 16:00
Megosztás:

Nyári szabadságolások: célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most célszerű részletesen felmérniük, melyik munkavállalójuk hol tart az idei szabadságkeretének felhasználásában, és nyári időszakban célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk. Különösen azokban a szektorokban érdemes erre nagy figyelmet fordítani, ahol a munkaerőhiány miatt fel nem töltött létszámkeretek mellett kell megoldani a működést – figyelmeztet a Trenkwalder.
2024. 07. 15. 15:00
Megosztás:

Lassult a kínai GDP növekedése a második negyedévben

Lassult Kína gazdasági növekedése az idei második negyedévben éves összevetésben, és üteme elmaradt az elemzők által várttól.
2024. 07. 15. 14:00
Megosztás:

A Messer és a Toyota Tsusho a hidrogénmobilitás fejlesztésére közös vállalatot alapít

A "SympH2ony" közös vállalat átfogó megoldásokat kínál a hidrogénüzemű járműflottákra való egyszerű átálláshoz.
2024. 07. 15. 13:00
Megosztás:

Megérkeztek a kötelező biztosítások a rollerekre, akár kilencszázszoros különbségek is lehetnek a díjakban

Valamennyi biztosító, amely ajánl kötelező felelősségbiztosítást (KGFB-t), felkészült a július 16-i rajtra, amikortól már rollerre is kell kötelező felelősségbiztosítást kötni. Ez várhatóan 30-40 ezer rollert érint a Netrisk szerint. A kötelező felelősségbiztosítást nem érdemes kikerülni, részben az alacsony díj, részben pedig az akár többmillió forintos okozott károk miatt. A díjat azonban több tényező is befolyásolhatja, és jelentős különbségek vannak. Nem minden mikromobilitási eszköz érintett a törvénymódosítás szerint, a kötelező biztosítást azokra az eszközökre kell kötni, amelyeknek a tervezési sebessége meghaladja a 25 kilométer per órát, vagy 25 kilogrammnál nehezebbek és a legnagyobb tervezési sebessége meghaladja a 14 kilométer per órát.
2024. 07. 15. 12:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken, a tokiói börzén nem volt kereskedés

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék mutatói hétfőn, amikor nemzeti ünnep miatt nem volt kereskedés a tokiói börzén.
2024. 07. 15. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,54 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,39 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,66 százalékkal gyengült a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 15. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemző szerint, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 15. 09:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 15. 08:00
Megosztás:

A felhőtechnológia több mint hétbillió forintos GDP-növekedést hozhat Magyarországnak

A felhőszolgáltatásokat használó magyar vállalatok egy alkalmazottra jutó éves bevétele közel 2,4 millió forinttal magasabb, mint az ilyen szolgáltatásokat nem használó versenytársaiké. A közelmúltban megjelent "Felhőtechnológiák Magyarországon: Gazdasági hatástanulmány" című, a Deloitte által az IVSZ számára az Amazon Web Services-szel (AWS) partnerségben készített felmérés szerint a felhőhasználat további növekedése évente átlagosan 1,7 - 2,7%-kal járul hozzá a magyar bruttó hazai termékhez (2023-hoz képest), attól függően, hogy a kormány semlegesen vagy támogatóan viszonyul-e a felhőhöz. Ennek a tartománynak a két végpontja közötti különbség 10 év alatt 7000 milliárd forint többlet GDP-t jelent.
2024. 07. 15. 07:00
Megosztás:

149.000 vizsgálatot folytatott le a NAV éves szinten: mennyi lett a bevétele?

A NAV 2023-as évkönyve részletes áttekintést ad az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatáról, amelyből a jövőre vonatkozóan is értékes tanulságok szűrhetők le. A Deloitte szakértői a legfontosabb tudnivalókat foglalták össze.
2024. 07. 15. 06:00
Megosztás:

Elkezdte első metanol-üzemanyagú hajójának gyártását a Celebrity Cruises

Megkezdődött a Celebrity Cruises ötödik hajójának építése a díjnyertes Edge sorozatban. A Celebrity Xcel tengerjáró 2025. őszén indul útnak.
2024. 07. 15. 05:00
Megosztás:

Legnagyobb kriptovaluta nyertesek: A Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt héten helyreálltak, de a Rollblock (RBLK) vezeti a mezőnyt

Ahogy az egész kriptovaluta piac helyreáll a legutóbbi árzuhanásból, a befektetők kezdenek olyan érméket keresni, amelyek a legnagyobb potenciális emelkedést mutathatják a fellendülés során. A nagy piaci kapitalizációjú tokenektől és memecoinoktól kezdve egészen az új DeFi és GameFi projektekig, a befektetők izgatottan várják azokat a hozamokat, amelyeket 2024 elején élvezhettek.
2024. 07. 15. 04:00
Megosztás:

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapest déli alpiacán

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60.000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 20 percre található HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán, logisztika szempontjából az egyik legfrekventáltabb környéken helyezkedik el, így különösen vonzó célpont lehet többek között a Kecskemét-Szeged tengelyen mozgó autóipari beszállítóknak.
2024. 07. 15. 03:00
Megosztás:

Hatalmas pénzeket nyerhetsz Trump merényletével, ha tudod, hogyan kell - megmutatjuk!

A kriptovalutákról más sokan hallottak, de a többség a Bitcoin-nál megragadt. Pedig érdemes tudni, hogy komoly fejlesztések zajlanak a kriptovilág PoliFi szegmensében, olyannyira, hogy aki résen van, hatalmas nyereségeket érhet el nagyon rövid idő alatt olyan szörnyű események kapcsán is, mint például a Donald Trump elnökjelölt elleni fegyveres támadás. Hogyan is működik ez a piac?
2024. 07. 15. 02:00
Megosztás:

Váratlan pénz érkezik 4 csillagjegy számára is a héten! Heti Pénzhoroszkóp

Pénzügyi heti horoszkóp 2024. június 15 -21 időszakra. Megmutatjuk, hogy a csillagok állása szerint melyik lesz a héten a szerencsenapod, mik a szerencseszámaid és a szerencseállatod, ami pénzt is hozhat a házhoz könnyedén. Mindezen túl mutatunk Neked egy izgalmas pénzcsinálási lehetőséget is.
2024. 07. 15. 01:00
Megosztás:

VIDEÓRA vették a hónap tahóját Magyarországon

A belső sávban szabályosan közlekedő Toyotát először kiszorította egy száguldó Mercedes, majd dühösen reagált, amikor egy másik sofőr a veszélyes manővert fényjelzéssel jelezte. A Mercedes hirtelen fékezett és a leállósávban előzött. Videón bemutatva sokkal durvább a szituáció, görgess kicsit lejjebb.
2024. 07. 15. 00:30
Megosztás:

A Hamster Kombat és a Notcoin nagyon mennek, de mutatunk még pár P2E játékot

A Hamster Kombat a legújabb koppintgatós játék a TON-on, amely a brutálisan sikeres, a semmiből 1,6 milliárd dollárra felkapaszkodó Notcoint követi.
2024. 07. 15. 00:01
Megosztás:

Így lesz jó befektetés egy digitális mérleg!

A kereskedelemben és az iparban a pontos mérés elengedhetetlen. Egy megbízható bolti mérleg például nemcsak a vásárlók elégedettségét növeli, de hosszú távon a költséghatékony működéshez is hozzájárul.
2024. 07. 14. 23:00
Megosztás: