Az iroda, amellyel megtarthatja a legjobb kollégáit

Egyre több szektorban válik kiemelten fontossá a munkavállalók megtartásának kérdése, vagy az, mivel motiválhatná egy vállalat a munkatársait. Ha egy cég a szakma legjobbjait szeretné a csapatában tudni, akkor biztos, hogy ma már a piacon elérhető legjobb irodai megoldásokat kell számukra felkínálnia. Nem árt, ha személyre szabható, prémium minőségű és stabil informatikai háttérrel rendelkezik az a bizonyos munkahely – sőt, még jobb, ha azonnal bérelhető. Erre hoz tökéletes választási lehetőségeket a myhive irodamárka.

Az iroda, amellyel megtarthatja a legjobb kollégáit

A home office ugyan madártávlatból maga a szabadság, de aki az Insta-sztorikon túli valóságot is megtapasztalta, tudja, hogy heti pár napot kifejezetten hasznos a kollegák közelében tölteni, vagy a partnerekkel, ügyfelekkel, megrendelőkkel egy bármikor igénybevehető, jól felszerelt tárgyalóban találkozni, prezentálni. A vendéglátóhelyek, a rossz minőségű lakásirodák sokszor alkalmatlanok a hatékony, elmélyült munkavégzésre, vagy éppen egy bizalmas tárgyalásra. Akár üzleti kárt is okozhat önmagának, ha egy vezető nem ismeri fel időben, hogy mikor kell lépnie egy olyan munkakörnyezet felé, amely jobban passzol az általa kínált szolgáltatáshoz, és sürgető választ ad a fejlődéssel együtt járó, esetleg újonnan jelentkező céges kívánalmakra.

Már mindent próbált, és tanácstalan?

Nem szeretne klasszikus irodát bérelni, a hazai coworkingek szolgáltatásait ismeri, de nem elégítik ki az igényeit, és a kávézók sem nyújtják azt a teret, ahol igazán jól tudna dolgozni egyedül vagy csapatban? Létezik más megoldás is: a myhive által létrehozott irodák egészen a középvállalati méretkategóriáig kínálnak rugalmas választási lehetőségeket. Közös jellemzőik közé tartozik a biztos informatikai infrastruktúra, a friss dizájn és a kiszámítható költségek.

iroda

A myhive márka a CPI Property Group nemzetközi ingatlanüzemeltető céghez tartozó, budapesti irodaépületekben működteti azokat a változatos, egészen magas színvonalú irodáit, amelyek akár egy hónapos bérleti konstrukcióval is elérhetők. A bérlő cégek munkatársai a közösségi térben, vagy dedikált privát irodában is dolgozhatnak, tárgyalni elvonulhatnak a szeparált focus roomba, bármikor kávézhatnak vagy teázhatnak, és az íróasztalok magassága, de még az asztali lámpa fényerőssége is az igényeik szerint állítható.

A munkahely, amely komoly érv lehet a cége mellett

A prémium bútorokkal felszerelt, trendi látszóbeton plafonnal lezárt irodatérbe belépve biztosan kap egy jó pontot a kollégáitól, akik számára többféle munkaállomást, különböző irodaterületet bérelhet – fontos, hogy itt nem a négyzetméterért kell fizetni, hanem magáért a munkaállomásért, és a hozzá tartozó szolgáltatásokért. A konyhai és a lounge részbe bárki bevonulhat enni-inni, miközben megismerkedhet a többi bérlővel is. Ezek a szociális kapcsolatok egyrészt rendkívül fontosak a lelki egészség szempontjából, másrészt alkalmat adnak más vállalkozások megismerésére, és akár az üzleti érdekek kapcsolódására. A munkahelyi találkozások során egy ötperces beszélgetéstől is jobb kedvük lehet a dolgozóknak, de egy probléma személyes megvitatása gyorsabbá, gördülékenyebbé is teheti a munka egyes fázisait. A myhive community managerei gondoskodnak arról, hogy networking eseményeket, szakmai és szórakoztató workshop-okat, rendszeres pop-up és termelői vásárokat is behozzanak az irodaházba, ezzel teret adva a feltöltődésnek, vagy akár a társas kapcsolódások kibontakozásának.

A nyitott közösségi tér bármelyik pontján berendezkedhetnek a dolgozók, ki-ki választhat a bárszékes, fotelos vagy irodai székes megoldás közül – mivel a székek és asztalok állíthatók, az ergonomikus kialakítás megvéd a hát-, nyak- és derékfájástól is, ami az otthoni és a régi típusú munkaállomásokra nem jellemző. A táskákat, értékeket a bejáratnál található, zárható faliszekrénybe is elhelyezheti, aki szeretné. A mycoworkben zárt IT infrastruktúra kérhető, teljeskörűen felszerelt nyomtatópontok állnak rendelkezésre, sőt, a meeting room gyors határidővel is kibérelhető. A hazai piacon különlegességnek számít, hogy az irodák a nap 24 órájában használhatók, személyre szabott kérésekkel. Szállodai szintű kiszolgálásként értelmezhető a well-being szolgáltatások közé tartozó masszázs, manikűr, alkalmi smink vagy ruhatisztítás, ami szintén igényelhető. A bérlőközönség függvényében az egyes házakban választható a jógaóra vagy az edzőteremi mozgás is.

irodaház

Ma már nem csupán a szolgáltatását kell bemutatni egy vállalatnak, hanem azt is, hogy miért jó ott dolgozni, és mit nyújt a fizetésen kívül. Ezeknek az irodáknak a kialakítása során arra törekedtek, hogy minél több apróságra figyelve hozzák létre azt a munkakörnyezetet, ahol az alacsonyabb stresszfaktor révén hatékonyabban, testileg-lelkileg egészségesebben lehet dolgozni. Ez egy olyan érv, amely egy cég munkáltatói értékajánlatának a része lehet, és amely meggyőzheti a jelenlegi vagy a leendő kollégákat arról, hogy egy vállalat hosszútávon gondolkodik a munkavállalóiról.

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalomban emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 70 378,92 ponton zárt, 842,36 ponttal, 1,21 százalékkal magasabban mint egy héttel korábban.
2024. 06. 23. 09:00
Megosztás:

A kisgyermekes szülők érdekében indított versenyfelügyeleti eljárást a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a szlovákiai EC Global SVK s.r.o. vállalkozással szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt; a GVH gyanúja szerint a cég a weboldalán reklámozott, jellemzően kisgyermekes szülőknek ajánlott termékek esetében megtéveszti a fogyasztókat az egészségre és gyógyhatásra vonatkozó állításokkal.
2024. 06. 23. 08:00
Megosztás:

Továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak az üzemanyagárak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 23. 07:00
Megosztás:

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.
2024. 06. 23. 06:00
Megosztás:

Az MNB a régióból elsőként lett a CASI nemzetközi zöld kapacitásépítő szervezet tagja

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a kelet-közép-európai régióban elsőként csatlakozott a CASI nemzetközi szervezethez, amelynek célja, hogy világszerte kellő létszámban legyenek szakértői a fenntartható befektetéseknek - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 05:00
Megosztás:

A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

A kriptovaluták világa gyorsan változik, ami az ipar növekvő érettségét és szélesebb körű elfogadását mutatja a legújabb fejlemények révén.
2024. 06. 23. 04:00
Megosztás:

Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A Real Vision alapítója és befektetési guruja szenzációs kriptopiac-elemzést közölt.
2024. 06. 23. 03:00
Megosztás:

Nem Magyarország Európa legszegényebb országa - az NGM elmagyarázza, hogy miért

Az elmúlt napokban látott napvilágot az Eurostat friss adatközlése, miszerint a magyar háztartások fogyasztása az uniós átlag 70 százalékát éri el. Az adatot többen helytelenül értelmezve, a közvéleményt tudatosan félrevezetve úgy állították be, hogy Magyarország az unió legszegényebb országa, ami teljességgel nonszensz és szándékos hazugság - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 02:00
Megosztás:

Mennyi lenne az Ön nyugdíja, ha a Kormány nem törli el a svájci indexálást? Kiszámoltuk!

Jól vagy rosszul jártak a magyar nyugdíjasok, mikor a Kormány a nyugdíjak számításakor a svájci indexálást megszüntette? Mennyi lenne most a nyugdíj, ha nem nyúltak voltak bele a számítási képletbe? Erre a kérdésre adunk választ cikkünkben.
2024. 06. 23. 01:00
Megosztás:

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.
2024. 06. 23. 00:01
Megosztás:

Több mint ezer gyermek pályaválasztását támogatta a Felzárkózó Települések Program

Ötven hátrányos helyzetű kistelepülés iskoláiban több mint ezer hetedikes és nyolcadikos gyermek pályaválasztásához nyújtott támogatást a Felzárkózó Települések Program a most zárult, 2023/24-es tanévben, hogy a leszakadó térségekből érkező gyerekek középiskolai lemorzsolódását csökkentsék - közölték a program koordinátorai pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 22. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél 3 milliárdot az Ötös Lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 22. 21:00
Megosztás:

Öntözésfejlesztési projekteket támogató döntések születtek

A mezőgazdasági termelés biztonságának fenntartásában, a magas hozzáadott értékű növényi kultúrák termesztésében az öntözés fejlesztése meghatározó jelentőségűvé vált a megváltozott klimatikus viszonyok között. Az Agrárminisztérium több mint száz újabb gazdálkodói öntözésfejlesztési projekthez biztosít most forrást - jelentette be pénteki, az MTI-nek eljuttatott közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 22. 20:00
Megosztás:

Gyérebb termésre számítanak idén a meggytermesztők

A szélsőséges tavaszi időjárás miatt az átlagosnál kisebb meggytermés várható, az alacsonyabb hozamok ugyanakkor nem csak a magyarországi ültetvényekre jellemzőek, ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) várakozásai szerint a magyar meggy kedvező pozícióba kerülhet az európai piacon - összegezte véleményét pénteki elemzésében a két szakmai szervezet.
2024. 06. 22. 19:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt az átlagkereset és a reálbér is

A célzott és hatékony kormányzati intézkedések visszaszorították az inflációt, amely áprilisban 3,7 százalékos volt. Ennek, valamint a 15 százalékos minimálbér és 10 százalékos garantált bérminimum emelésnek köszönhetően 2023. szeptembere óta, azaz 8 hónapja töretlenül emelkednek a reálbérek, áprilisban 9,5 százalékkal nőtt a fizetések vásárlóereje - értékelte pénteki közleményében a legfrissebb adatokat Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 06. 22. 18:00
Megosztás:

Májusban háromhavi csúcson volt az éves infláció Japánban

Japánban 2,8 százalékra, háromhavi csúcsra nőtt az éves infláció májusban az áprilisi 2,5 százalékról a pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.
2024. 06. 22. 17:00
Megosztás:

A bruttó átlagkereset áprilisban meghaladta az egy évvel korábbit

2024. áprilisában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 645 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 444 000 forint volt. A bruttó átlagkereset 13,5, a nettó átlagkereset 13,4, a reálkereset pedig 9,5 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal(KSH).
2024. 06. 22. 16:00
Megosztás:

Az IMF szerint az eurózóna inflációja 2025 második felében tér vissza a 2 százalékos célhoz

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint az eurózóna inflációja 2025. második felében valószínűleg visszatér az Európai Központi Bank (EKB) 2 százalékos céljához - áll a washingtoni központú szervezet honlapján.
2024. 06. 22. 15:00
Megosztás:

Az élhetőséget nem csupán az anyagi jólét határozza meg

Egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye, ezen kívül fontos az emberi kapcsolatok minősége és az élettel szembeni, megfelelően megfogalmazott elvárások - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Veszprém Televízióban adott interjúban.
2024. 06. 22. 14:00
Megosztás:

A kormány tovább kívánja növelni a már jelenleg is rekordmagas foglalkoztatási arányt

Magyarországon ma a foglalkoztatás 75 százalékos szinten van, hiszen 2010 óta egymillió munkahelyet sikerült teremteni, de a kormány célja, hogy ezt a rekordarányt a következő években még magasabbra, egészen 85 százalékra emelje - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 06. 22. 13:00
Megosztás: