Az Optimism (OP) felfutása a hivatalos X tweet után, a Tron (TRX) és a Meme Moguls (MGLS) maradnak a top-kriptók, amikre figyelni érdemes

Az utóbbi időben a kriptovaluta piac sok változáson ment keresztül. Egy konkrét sztori különösen felkeltette az emberek figyelmét: az Optimism (OP) legújabb fejleményei. Egy hivatalos X tweet közzététele után a projekt sokkal nagyobb érdeklődést és értéket kapott. A Tron (TRX) és a Meme Moguls (MGLS) is kiváló teljesítményt mutatnak. Sok elemző jelezte, hogy az MGLS - amely jelenleg az előértékesítésének 5. szakaszában van - lehet a következő 100-szoros (100x) memetoken 2024-ben. Nézzük meg, mik állnak a háttérben!

Az Optimism (OP) felfutása a hivatalos X tweet után, a Tron (TRX) és a Meme Moguls (MGLS) maradnak a top-kriptók, amikre figyelni érdemes

Optimism (OP): Egy hivatalos X bejegyzés indította el rally-t

Az Optimism (OP) nemrégiben címlapokra került. Különösen figyelemre méltó, hogy a hivatalos X fiók posztolt: "Az optimizmus mindig győz." E bejegyzés után megnőtt az érdeklődés az Optimism kriptovaluta iránt. Az altcoin értéke az elmúlt héten 3,50 dollárról 4,15 dollárig emelkedett. A piaci kapitalizációja pedig 3,49 milliárd dollárról 3,81 milliárd dollárra nőtt ebben az időszakban.

Ezenkívül az Optimism technikai elemzése pozitív képet mutat, mivel 23 technikai mutató zöld jelzést ad. Mindezek a bullish Optimism hírek miatt a kriptovaluta szakértői azt jósolják, hogy 2024 második negyedévében elérheti az 5,09 dollárt.

Tron (TRX): A TocketPocket mostantól támogatja az USDT fizetést

Eközben a Tron (TRX) körül is izgalmas fejlemények vannak. Például a TocketPocket bejelentette, hogy azok, akiknek nincs Tron-ja, most már használhatják az USDT-t a fizetésekhez. Ezzel a fejlesztéssel a kereskedők bármely Tron Hálózati díjat USDT-vel fizethetnek, és 20 TRX-t kapnak a jövőbeli használatra.

Ezek a Tron hírek rali-t indíthatnak ebben a kriptovalutában is. Ami az árfolyamot illeti, a Tron az elmúlt héten 0,14 dollárra ugrott, majd ezen a szinten konszolidálódott és elkezdett bázist építeni az árfolyam. Ebben az időszakban a piaci kapitalizációja 11,03 milliárd dollárról 12,12 milliárd dollárra növekedett. Jelenleg a piaci elemzők 2024 első negyedévében 0,18 dolláros árfolyamcélt prognosztizálnak ennek az altcoin-nak.

A Meme Moguls (MGLS): A Meme Coin Piac Domináns tokenje lehet

A Meme Moguls (MGLS) lendületet kapott, különösen az éppen zajló előértékestés során, amely közel 2,5 millió dollár tőkét gyűjtött már össze. A projekt iránti hirtelen érdeklődés abból fakad, hogy milyen ígéretes lesz az MGLS a mémcoinok kriptopiaci szegmensében. Leginkább azért, mert a mémcoinok többsége semmilyen hasznossággal nem bír, ellentétben viszont a Meme Moguls valódi értéket képvisel.

Képessége, hogy egyszerre két feladatot végezzen, megkülönbözteti más meme coinoktól. Egyrészt kormányzati tokenként valamint az előttünk álló Meme Moguls play-to-earn játék (P2E) belső devizájaként is működik. A projekt mögött álló csapat pontosan úgy tervezte, hogy eltávolítsa azt a meme coin narratívát, amibe a legtöbb befektető már belefáradt és helyette un. tényleges hasznosságot kínálnak.

A Meme Moguls P2E játék egy lenyűgöző élményt ígér a játékosok számára. A résztvevők virtuális részvénykereskedési tapasztalatokba merülhetnek, betekintést nyerhetnek a vagyonépítés és a befektetések világába. Akár az MGLS tokeneket is elhelyezhetik, vagy részt vehetnek a Moguls World-ben - egy metaversum élményben, amely összeköti a világ minden tájáról származó játékosokat.

Jelenleg atoken 5. előértékesítési szakasza tart, ahol 0,0036 dolláros áron kapható az MGLS, mely már 90%-os ROI-t nyújtott a korai vásárlóknak. Az Uniswap bejegyzési időpontja 2024 első negyedévére van tervezve, és a szakértők optimisták egy lehetséges 100x-os ugrás tekintetében. A folyamatban lévő 30%-os betéti bónusz tovább növeli a potenciális befektetők számára a token vonzerejét, akik szeretnék kihasználni ezt az ígéretes meme coin-t.

Vajon A Meme Moguls Lenyomja Az Optimismot és a Tront is?

A Meme Moguls alacsony, 10,8 millió dolláros piaci tőkeértéke gyorsabb növekedés lehetőségét kínálja a jóval nagyobb kapitalizációval rendelkező Optimism és Tronhoz képest. A lecsökkent új tőkekövetelmények miatt gyorsabb árfolyamugrások lehetőségével a Meme Moguls domináns lehet a meme coin piacon.

Látogass el a Meme Moguls oldalára

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ne rohanj a munkahelyi étkezéssel!

A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről – világít rá az Eisberg az Opinio felületén végzett Színes Tálak Kutatása. A reprezentatív kutatásban megkérdezettek háromnegyede legfeljebb fél órát szán az ebédre, ötödük még 15 percet sem. A kutatás azt is megmutatta, hogy a magyar munkavállalók többsége a munkahelyén is a házikosztra esküszik, legtöbben otthonról hozott étellel húzzák ki a napot és a többség saját bevallása alapján ritkán fogyaszt rágcsálnivalót napközben.
2024. 04. 21. 04:00
Megosztás:

Tovább fogynak a magánnyugdíjpénztárak, már csak kettő marad belőlük

Beolvadás beolvadást követ a megmaradt magánnyugdíjpénztáraknál, amelyek a több mint ötvenezer kitartó pénztártag csaknem 300 milliárd forintos vagyonát kezelik. Áprilistól már csak három működik, júliustól pedig kétszereplősre olvad a piac, mivel a legnagyobb vagyonú és létszámú Horizont beolvasztja a Szövetséget - írja a Bank360.hu.
2024. 04. 21. 03:00
Megosztás:

Gazdagság az égből: Heti horoszkóp a pénzről és szerencséről!

Fedezd fel, mit tartogatnak számodra a csillagok a következő hétre! A legfrissebb pénzügyi horoszkópunk segítségével megtudhatod, melyek lesznek a legjobb befektetési lehetőségek, szerencsejátékok, és mikor várhatók szerencsés találkozások. Tudd meg, mely napokon leszel a leginkább szerencsés, és mely számokat érdemes megjátszanod a lottón! Készülj fel a lehetőségekre és fordítsd előnyödre a csillagok üzeneteit!
2024. 04. 21. 02:00
Megosztás:

Nyugdíjazás - honnan tudhatom, hogy hány évem gyűlt már összeg?

Az öregségi nyugdíjhoz az évek „összeszámolása” megtörténik kérés nélkül is, a hivatalból történő adategyeztetési eljárás során a jogszabály által előírt időpontban, de nincs akadálya annak sem, hogy valaki ezt korábban kérje. A kérelem évente csak egyszer nyújtható be. Mutatjuk, hogyan.
2024. 04. 21. 01:00
Megosztás:

Élesedik a TON token a Lucky Block-on, 200%-os üdvözlő bónusz jár a belépőknek

A Toncoin árfolyama idén erőteljesen felértékelődött, csak az elmúlt három hónapban 182 százalékot emelkedett. A token a kilencedik legértékesebb kriptopénz lett a Coinmarketcap kriptoadat-gyűjtő oldal szerint, és jelenleg 6,27 dolláron áll.
2024. 04. 21. 00:01
Megosztás:

Folytatódik a Kölcsönkapott levegő program

A Kölcsönkapott levegő egy tavaly indult program, amelynek célja, hogy megismertessük a fiatalokkal ezt a láthatatlan közeget, amely az egészséges élet része - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a programindító sajtótájékoztatón.
2024. 04. 20. 23:00
Megosztás:

A NATO további katonai támogatást nyújt Ukrajnának

A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben.
2024. 04. 20. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 04. 20. 21:00
Megosztás:

Ez a legjobb megoldás a klímaváltozásra

Az erdőtelepítés, a fásítás az egyik legjobb eszköz a klímaváltozás negatív hatásainak kompenzálására - mondta az Agrárminisztérium (AM) agrárpiacért felelős helyettes államtitkára Balatonszárszón pénteken.
2024. 04. 20. 20:00
Megosztás:

A tehetségprogram célja a külföldön élő magyar fiatalok képzésének bővítése

A tehetségprogram elsődleges céljai között szerepel a külföldön élő egyetemista fiatalok megszólítása, és az, hogy hasznosítható képességeket nyújtson számukra - mondta a "Talent's Talk, a tehetségek fóruma" címmel megrendezett londoni program összegzéseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára.
2024. 04. 20. 19:00
Megosztás:

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás: