Ben Armstrong szakértő nyilatkozott az XRP tokenről. Mit jelent ez az Ethereum alapú mémérmék, mint például a $KANG szempontjából?

Még az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC) vívott csata ellenére is bizakodóak a kriptoelemzők, mint például Ben Amstrong az XRP (XRP) tokenekkel kapcsolatban. Mivel a kriptoszakértők támogatják az XRP-t és más kriptokódokat, ez azt jelenti, hogy a legtöbb Ethereum-alapú mémérme, mint például a KangaMoon (KANG) hamarosan kilőhet a Holdra. A legizgalmasabb innovációk között szerepel a KangaMoon kriptó projekt, mely egyedülállóan ötvözi a SocialFi modelleket és a P2E játékelemeket. Ennek eredményeként az elemzők a KangaMoon-t az egyik legjobb mémérmének tartják jelenleg befektetési célra. További részletek vendégcikkünkben.

Ben Armstrong szakértő nyilatkozott az XRP tokenről. Mit jelent ez az Ethereum alapú mémérmék, mint például a $KANG szempontjából?

A KangaMoon (KANG) robog tovább, tervezett bevezetése a 2024. második negyedévében

Az XRP bikás lendülete jelentős hatást gyakorol  várhatóan az Ethereum-alapú mémérmékre, mint például a KangaMoon. A KangaMoon (KANG) az egyik következő mém-coin, amelyről úgy vélik, hogy megtörheti olyan mémérmékek dominanciáját, mint a Shiba Inu és a Pepe. A P2E játékelem beépítésével a KangaMoon létrehoz egy játékosokból álló közösséget, akik készen állnak az egymás elleni küzdelemre.

Eddigi előértékesítésben a KangaMoon több mint 1,3 millió dollárt gyűjtött már össze, az elemzők pedig 2 millió dollárt jósolnak a következő napokban és több mint 5 millió dollárt a presale vége előtt. Néhány kriptovaluta szakértő 50-szeres növekedést jósol a tokennek a következő hónapokban. Ha ez bekövetkezik, a KANG ára elérheti az 1 dollárt az év során, így most a legjobb alkalom adódhat a token vásárlására.

A KangaMoon jelenleg az előértékesítés 3. szakaszában van, ahol a tokeneket mindössze 0,01125 dollárért tudjuk megkapni. A korai befektetők már több mint 125%-os megtérülést (ROI) kaptak. A befektetők továbbá aktiválhatnak egy 10%-os befizetési bónuszt, ha most vásárolják meg a tokent. Közben a KANG tulajdonosok további jutalmakat kereshetnek, ha részt vesznek a projekt népszerűsítésében a közösségi médiában.

Továbbá a felhasználók növelhetik bevételüket az ajánlási rendszeren keresztül, meghívva másokat és biztosítva, hogy megvásárolják a KANG tokent. A token tervezett bevezetése egy nagy tier 1 tőzsdén a második negyedévben várható, ezért ez most a legjobb idő a $200 milliárd értékű NFT játékiparba való belépésre a KangaMoon-on keresztül. Ennek megfelelően a kriptovaluta elemzők magasra értékelik a KangaMoon-t, és úgy vélik, hogy ez az egyik legjobb mémérme most befektetési számdékkal, ami jelentős megtérülést hozhat.

A szakértő, Ben Armstrong, véleménye az XRP (XRP) kereskedelméről

xrp kriptó

A népszerű kriptovaluta szakértő, Ben Armstrong, átfogóan vizsgálta az XRP-t, és úgy véli, hogy a token hamarosan hatalmas ugrásokat fog tapasztalni. Armstrong szerint az XRP jogi harca hamarosan véget ér, ami lehetővé teszi az XRP számára, hogy hatalmas áremelkedés induljon.

Eközben az XRP (XRP) a $0,75 kulcsfontosságú ellenállási szint áttörésére tett kísérlete egyelőre nem járt sikerrel, és a token árkorrekciót kezdett. Az elmúlt hónapban az XRP ára a $0,51 mélyponttól a $0,74 csúcspontig mozgott a havi grafikonon, 30%-os növekedést mutatva. Még az SEC elleni küzdelme ellenére is az elemzők optimisták, hogy az XRP hamarosan átlépi az $0,75-ös küszöböt.

Az Ethereum (ETH) átlépte a 4000 dolláros szintet. Lehetséges az 5000 dollár év végi elérése?

Ahogy a Bitcoin megdöntötte minden idők legmagasabb rekordját, a szakértők remélték, hogy az Ethereum (ETH) is követni fogja azt az év végéig. A token jelenleg csak 17%-ra van a 2021-es minden idők legmagasabb pontjától, és a jelenlegi lendülettel az Ethereum képes lehet túllépni az ATH (minden idők legmagasabb pontja) mércét 2024-ben.

Az elemzők megfigyelték, hogy az Ethereum Fear and Greed Indexe a 81-es szinten van, ami Extrém Kapzsiságot jelent, és az Ethereum kereskedési hangulata pedig bullish.

Az Ethereum ETF jóváhagyásra kerülése esetén a szakértők szerint az Ethereum ára elérheti az 5000 dollárt az év vége előtt. Eközben az Ethereum ára az elmúlt hónapban 57%-kal nőtt, és az elmúlt héten enyhe 4%-ot hízott. A kripto elemzők, mint például Ben Armstrong pozitív piaci előrejelzéseire alapozva többen úgy vélik, hogy az Ethereum ára és az összes Ethereum-alapú kriptovaluta új árrekordot érhet el az évben.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az OTP részvény célárfolyamát megemelték

Az Erste 20.500 forintra emelete meg az OTP célárfolyamát és továbbra is felhalmozásra ajánlja a részvényt a ma közzétett angol nyelvű elemzésében. A céláremelésben számos tényező játszik szerepet.
2024. 04. 15. 21:00
Megosztás:

Februárban emelkedett az euróövezet ipari termelése

Februárban az elemzői várakozásoknak megfelelő mértékben nőtt az euróövezet ipari termelése havi összevetésben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat honlapjára hétfőn felkerült adatok szerint.
2024. 04. 15. 20:30
Megosztás:

Idén is meghirdetik a hungarikum-pályázatokat

Az idén 445 millió forint értékben hirdet hungarikum-pályázatokat az agrártárca, a felhívások célja az identitás megerősítése - mondta V. Németh Zsolt magyar életmód és nemzeti értékeink védelméért felelős miniszterelnöki biztos hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 15. 20:00
Megosztás:

A Samsung megelőzte az Apple-t

A Samsung dél-koreai cég lett a világ legnagyobb okostelefon-kiszállítója az első negyedévben, miután a tavalyi utolsó három hónapban még az amerikai Apple állt az élen - derül ki az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat honlapjára hétfőn feltett jelentéséből.
2024. 04. 15. 19:30
Megosztás:

Márciusban tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon

A befektetési alapokban kezelt vagyon 2,9 százalékkal, 445 milliárd forinttal nőtt márciusban, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 624 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a Bamosz hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 15. 19:00
Megosztás:

A jó nemzetközi hangulatban emelkedett a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 118,79 pontos, 0,18 százalékos emelkedéssel, 67 407,86 ponton zárt hétfőn.
2024. 04. 15. 18:30
Megosztás:

Pluszban zártak az európai tőzsdék

Vegyes kezdés után London kivételével indexemelkedéssel fejezték be a hétfői kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 04. 15. 18:00
Megosztás:

Kevesebb járművet értékesített az AutoWallis az első negyedévben

Az AutoWallis 11 603 gépjárművet adott el az első negyedévben, 15,9 százalékkal kevesebbet, mint egy évvel korábban; a nagykereskedelmi volumen csökkent, a kiskereskedelmi értékesítések azonban emelkedtek; az év egészében érdemi bővülésre számít a cég mindkét üzletágban - közölte a cégcsoport a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.
2024. 04. 15. 17:30
Megosztás:

Már lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra

Hétfőtől lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra. A program az Európai szociális alap plusz társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósul meg - jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 04. 15. 17:00
Megosztás:

Harmadik alkalommal rendezik meg a Konica Minolta Live Show-t

Harmadik alkalommal szervezi meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Konica Minolta IoT Live Show-t 2024. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban, a programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként tartják - közölték a szervezők az MTI-vel.
2024. 04. 15. 16:30
Megosztás:

Megkezdte hetedik szezonját a jégkármérséklő rendszer

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hétfőn beüzemelte az országos jégkármérséklő rendszert (JÉGER), amely ezzel megkezdte hetedik védekezési szezonját - jelentette az MTI-hez eljuttatott közleményében a kamara.
2024. 04. 15. 16:00
Megosztás:

Erősödött az ingatlanpiac márciusban

Tovább erősödött az ingatlanpiac márciusban, így az első negyedévben összesen 30 154 tranzakcióval, a tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai piac, amely 52 százalékos növekedést mutat - közölte a Duna House szombaton.
2024. 04. 15. 15:30
Megosztás:

Újabb pályázat indul napelemekre

A Napenergia Plusz program folytatása mellett még az idén pályázatot írnak ki azok számára, akik a korábbi elszámolás mellett telepítettek napelemet, ám kiestek a tízéves szaldós időszakból - jelentette be az energiaügyi miniszter a Mandinernek adott interjúban.
2024. 04. 15. 15:00
Megosztás:

Komoly célunk a magyar-német kapcsolatok erősítése

Nagy Márton és a Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja Németországba utazik - tájékoztatta a szaktárca közleményben az MTI-t vasárnap.
2024. 04. 15. 14:30
Megosztás:

Lazulnak az adózók adminisztrációs terhei

Uniós szinten is példaértékű változásokat hajtott végre az adóadminisztráció csökkentése terén Magyarország az elmúlt években, ezt folytatta a kormányzat az Eseményalapú Adatszolgáltatási Platform (EMAP) projekttel, amelynek célja a vállalkozások foglalkoztatással összefüggő adminisztrációs terheinek csökkentése - mondta Izer Norbert az MTI-nek.
2024. 04. 15. 14:00
Megosztás:

Te mi alapján választasz gyógyhatású készítményt?

Persze itt most nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy a panaszoknak megfelelő terméket keresel-e, hanem azt, hogy ha két-három változat közül választhatsz, akkor mi alapján fogod meghozni a végső döntést.
2024. 04. 15. 13:30
Megosztás:

Fontos fejlesztés zárult le Zalaegerszegen

Csaknem 1,9 milliárd forint értékű önkormányzati fejlesztések valósultak meg az elmúlt években Zalaegerszegen, a Gébárti-tónál - tájékoztatta a városháza az MTI-t.
2024. 04. 15. 13:00
Megosztás:

Miért hasznos a pólya? Ismerd meg az alapvető babakelengye-tartozékot!

A régmúltban természetes volt a pólya használata, de vajon napjainkban is ugyanolyan hasznos? Milyen funkciókat lát el, miért van rá szükség? Ebben az írásunkban ezt a témakört fejtjük ki, hogy segítsünk eligazodni.
2024. 04. 15. 12:30
Megosztás:

Megkezdődött a gazdák támogatásainak kifizetése

Megkezdődött az átütemezett terület- és állatalapú támogatások kifizetése. Csaknem 48 ezer termelőhöz, 11 jogcímen több mint 55,6 milliárd forint támogatás érkezett meg ezen a héten a Magyar Államkincstártól a rendkívüli átütemezésnek köszönhetően - közölte az Agrárminisztérium (AM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 12:00
Megosztás:

Az okosotthon áll az idei pécsi Pollack Expo középpontjában

A smart home, azaz az okosotthon témája köré szerveződik a Pécsi Tudományegyetem (PTE) mérnökkarának legkiemelkedőbb szakmai rendezvénye, a 17. Pollack Expo április 18-án és 19-én Pécsen - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.
2024. 04. 15. 11:30
Megosztás: