Cathie Wood szerint az Ethereum piaci értéke elérheti a 20 billió dollárt, a Fantom ára ellenállásba ütközik, a KANG árfolyama akár százszorosára is nőhet

Ahogy a piac tovább élvezi a bikás Bitcoin szezonot, Cathie Wood, az Ark Invest vezérigazgatója felhívta a figyelmet merész Ethereum-jóslatával. Mindeközben a Fantom árfolyama ellenállásba ütközik a 0,80 dolláros szint körül, ami aggodalmakat kelt egy lehetséges lefelé irányuló trend kapcsán. Eközben a KangaMoon bejelentette együttműködését a RaidSharksBot-tal, hogy növelje a közösségi részvételt és fokozza a szórakozást az ökoszisztémában.

Cathie Wood szerint az Ethereum piaci értéke elérheti a 20 billió dollárt, a Fantom ára ellenállásba ütközik, a KANG árfolyama akár százszorosára is nőhet

Az Ethereum piaci értéke elérheti a 20 billió dollárt

Cathie Wood, az Ark Invest vezérigazgatója ismert bullish hozzáállásáról a kriptovaluták terén. Szerinte az Ethereum érme felzárkózhat a Bitcoinhoz, hatalmas hozamokat biztosítva a következő években. Egy befektetői konferencián Wood megismételte, hogy az Ethereum piaci kapitalizációja elérheti a 20 billió dollárt 2032-re. Ennek a merész jóslatnak megfelelően egy 20 billió dolláros piaci kapitalizáció azt jelentené, hogy az Ethereum egy érméjének ára körülbelül 166 000 dollár lenne.

Fontos megjegyezni, hogy ennek az állításnak az alátámasztására Cathie Wood elsősorban az Ethereum kriptovaluta főáramú elfogadását említette. Jelenleg az Ethereum ára 3113,51 dolláron forog, heti diagramján 0,68%-os emelkedést rögzítve. Ez egy döbbenetes 22%-os visszaesés a március közepén elért 4000 dolláros csúcsárhoz képest. Azonban különböző szakértők továbbra is bikás Ethereum ár-előrejelzéseket tesznek, amelyek szerint az Ethereum ára elérheti az 5000 dollárt 2024 végére.

A Fantom ára küszködik az 0,80 dolláros ellenállási szinten — Leesik 0,50 dollárra?

A Fantom érme az utóbbi napokban stabil lendületet mutatott. Sajnos jelenleg egy hatalmas akadályba ütközik, mivel a Fantom ára küszködik egy 0,80 dolláros körüli ellenállási szinten, ami aggodalmakat kelt egy lehetséges lefelé irányuló trenddel kapcsolatban. A Fantom érme így kénytelen volt a 0,70 dolláros szinten kulcsfontosságú támasz-szintet kialakítani. Az IntoTheBlock adatai szerint a Fantom nyereségessége a nyereséges és veszteséges kereskedők között oszlik meg, 49,76%-uk nyereséges, míg 48,32%-uk veszteséges.

A Fantom érme on-chain piaci statisztikái semleges képet festenek. Ráadásul a Fantom tranzakcióinak statisztikái is csökkenő tendenciát mutatnak, tovább csökkentve az altcoin iránti érdeklődést. Április 12-én még napi 1130 tranzakciót rögzítettek, ami április 25-re 462-re csökkent. A visszaesés általános, ami azt sugallja, hogy a medve hangulat hasonló a FTM kereskedői körében.

KangaMoon (KANG) és RaidSharksBot partnerség izgalmas rajtaütésekhez

Míg az ETH és a FTM bizonytalan piaci körülmények között mozognak, a KangaMoon (KANG) egy olyan versenyzőként jelenik meg, amely kihívást jelenthet a vezető érmék számára. Stratégiailag pozícionálva a több millió dolláros P2E játékiparba való belépéshez, amelynek értéke várhatóan 885 millió dollárra nő 2028-ra, a KangaMoon sikeresnek ígérkezik. Csak a előértékesítésének első heteiben több mint 5,9 millió dollár bevételi finanszírozást gyűjtött, a szakértők a KangaMoon-t a következő 100-szoros növekedésű altcoinjaként látják 2024-re.

A Kangaverse platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzanak és fejlesszenek virtuális karaktereket, részt vegyenek csatákkal teli kihívásokban és negyedéves tornákon, valamint esélyt kapjanak KANG érmék és ritka NFT-k formájában jutalmakat nyerni. A KangaMoon együttműködött a RaidSharksBottal az ökoszisztéma izgalmas rajtaütéseinek végrehajtására — a felhasználók havonta 1000 dolláros jutalommedencét nyerhetnek az ilyen rajtaütések során. Ezzel a felhasználók interakcióba léphetnek és szórakozhatnak más hasonló gondolkodású mémrajongókkal, ezzel élénk közösséget teremtve.

Emellett okos marketingfogásként a KangaMoon ingyenes KANG érméket kínál az hivatalos indítás előtt. Az aktív közösségi tagok, akik részt vesznek a KangaMoon közösségi médiás tartalmában a bejegyzések kedvelésével, megosztásával és kommentálásával, esélyt kapnak ingyenes érmék nyerésére. Ez a stratégiai lépés már több mint 20 000 regisztrált felhasználót és több mint 6000 tulajdonost vonzott, akik többsége online népszerűsíti a KangaMoont.

Az előértékesítés ötödik szakaszában a KANG érme vonzóan 0,0196 dolláron van árazva. Figyelemre méltóan ez 290%-os ROI-t jelent az eredeti 0,005 dolláros kínálattól. Ennek megfelelően a szakértők jelentősebb nyereségeket jósolnak a mémprojektnek, arra utalva, hogy a KANG ára felrobbanhat 0,5 dollárra a Tier-1 CEX listázása után 2024 második negyedévében.

Felülmúlja-e a KangaMoon az Ethereumot és a Fantomot a piacon?

Míg az Ethereum helyreáll, és a Fantom ellenállásba ütközik, a KangaMoon kiemelkedik mint a 2024-es befektetésre ajánlott legjobb altcoin. Kisebb, körülbelül 19,6 millió dolláros piaci kapitalizációjával a KANG érmének kevesebb forrásra van szüksége az értékének megduplázásához. Így a KangaMoon könnyen felülmúlhatja a többi megalapozott kriptót, hogy 2024 legfigyelemreméltóbb altcoinja legyen.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal:

https://kangamoon.com/

Csatlakozzon KangaMoon közösségünkhöz: https://t.me/kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 29. 23:00
Megosztás:

Online is kérhető igazolás az adóazonosító jelről

Május 9-től a NAV új digitális szolgáltatásaként elektronikusan is lekérhető az igazolás az adóazonosító jelről a NAV Ügyfélportálon (ÜPO) - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 22:30
Megosztás:

Világviszonylatban elmaradnak az EU beruházásai a mesterséges intelligencia terén

Az Európai Unió kihívásokkal néz szembe a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazására irányuló beruházásokért folytatott globális versenyben, az uniós beruházások elmaradnak a világelsők mögött - közölte az Európai Unió luxembourgi székhelyű számvevőszéke szerdán.
2024. 05. 29. 22:00
Megosztás:

Jóvátételt kapnak az Eventim ügyfelei

Több mint 80 ezer fogyasztó kaphat kompenzációt az Eventim jegyértékesítő portáltól a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának eredményeképpen - közölte a versenyhatóság szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 21:30
Megosztás:

Segítséget kapnak az online pénzügyi csalások áldozatai

Bankszakmai ajánlást fogalmaztak meg az online pénzügyi csalások áldozataitól érkező bejelentések megfelelő fogadásának és kezelésének segítésére a Magyar Bankszövetség tagjai számára - jelentették be szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
2024. 05. 29. 21:00
Megosztás:

Ismét csúcsot döntött a Szerencsejáték Zrt. adózott eredménye

Ismét rekord évet zárt a Szerencsejáték Zrt.: a nemzeti lottótársaság 2023-ban 978 milliárd forint szerencsejáték-árbevételt és 39,6 milliárd forint adózott eredményt ért el; adók, járulékok, díjak és osztalék formájában mintegy 170 milliárd forint költségvetési befizetést teljesített, így az előző évhez képest 14,9 százalékkal nagyobb összeggel járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához - közölte a vállalat az MTI-vel szerdán.
2024. 05. 29. 20:30
Megosztás:

Gyengült szerdán a forint

Gyengült szerdán a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest, és a hét eleji kezdéshez képest is egy-másfél százalékos veszteségbe csúszott.
2024. 05. 29. 20:05
Megosztás:

Veszteséggel zártak az európai tőzsdék

Gyenge kezdés után nagy, egy-másfél százalékos veszteségbe csúsztak szerdán a főbb európai tőzsdeindexek.
2024. 05. 29. 19:30
Megosztás:

Eladói nyomás miatt a nap végére csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 61,35 pontos, 0,09 százalékos csökkenéssel, 68 485,50 ponton zárt szerdán.
2024. 05. 29. 19:00
Megosztás:

Közel húszezer hektár földrészletet kínál megvételre az állam

Újabb 10 hektárt meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdákhoz, az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdálkodók, valamint a helyi termelők földhöz jutását támogatja - közölte az Agrárminisztérium (AM) szerdán.
2024. 05. 29. 18:30
Megosztás: