Cathie Wood szerint az Ethereum piaci értéke elérheti a 20 billió dollárt, a Fantom ára ellenállásba ütközik, a KANG árfolyama akár százszorosára is nőhet

Ahogy a piac tovább élvezi a bikás Bitcoin szezonot, Cathie Wood, az Ark Invest vezérigazgatója felhívta a figyelmet merész Ethereum-jóslatával. Mindeközben a Fantom árfolyama ellenállásba ütközik a 0,80 dolláros szint körül, ami aggodalmakat kelt egy lehetséges lefelé irányuló trend kapcsán. Eközben a KangaMoon bejelentette együttműködését a RaidSharksBot-tal, hogy növelje a közösségi részvételt és fokozza a szórakozást az ökoszisztémában.

Cathie Wood szerint az Ethereum piaci értéke elérheti a 20 billió dollárt, a Fantom ára ellenállásba ütközik, a KANG árfolyama akár százszorosára is nőhet

Az Ethereum piaci értéke elérheti a 20 billió dollárt

Cathie Wood, az Ark Invest vezérigazgatója ismert bullish hozzáállásáról a kriptovaluták terén. Szerinte az Ethereum érme felzárkózhat a Bitcoinhoz, hatalmas hozamokat biztosítva a következő években. Egy befektetői konferencián Wood megismételte, hogy az Ethereum piaci kapitalizációja elérheti a 20 billió dollárt 2032-re. Ennek a merész jóslatnak megfelelően egy 20 billió dolláros piaci kapitalizáció azt jelentené, hogy az Ethereum egy érméjének ára körülbelül 166 000 dollár lenne.

Fontos megjegyezni, hogy ennek az állításnak az alátámasztására Cathie Wood elsősorban az Ethereum kriptovaluta főáramú elfogadását említette. Jelenleg az Ethereum ára 3113,51 dolláron forog, heti diagramján 0,68%-os emelkedést rögzítve. Ez egy döbbenetes 22%-os visszaesés a március közepén elért 4000 dolláros csúcsárhoz képest. Azonban különböző szakértők továbbra is bikás Ethereum ár-előrejelzéseket tesznek, amelyek szerint az Ethereum ára elérheti az 5000 dollárt 2024 végére.

A Fantom ára küszködik az 0,80 dolláros ellenállási szinten — Leesik 0,50 dollárra?

A Fantom érme az utóbbi napokban stabil lendületet mutatott. Sajnos jelenleg egy hatalmas akadályba ütközik, mivel a Fantom ára küszködik egy 0,80 dolláros körüli ellenállási szinten, ami aggodalmakat kelt egy lehetséges lefelé irányuló trenddel kapcsolatban. A Fantom érme így kénytelen volt a 0,70 dolláros szinten kulcsfontosságú támasz-szintet kialakítani. Az IntoTheBlock adatai szerint a Fantom nyereségessége a nyereséges és veszteséges kereskedők között oszlik meg, 49,76%-uk nyereséges, míg 48,32%-uk veszteséges.

A Fantom érme on-chain piaci statisztikái semleges képet festenek. Ráadásul a Fantom tranzakcióinak statisztikái is csökkenő tendenciát mutatnak, tovább csökkentve az altcoin iránti érdeklődést. Április 12-én még napi 1130 tranzakciót rögzítettek, ami április 25-re 462-re csökkent. A visszaesés általános, ami azt sugallja, hogy a medve hangulat hasonló a FTM kereskedői körében.

KangaMoon (KANG) és RaidSharksBot partnerség izgalmas rajtaütésekhez

Míg az ETH és a FTM bizonytalan piaci körülmények között mozognak, a KangaMoon (KANG) egy olyan versenyzőként jelenik meg, amely kihívást jelenthet a vezető érmék számára. Stratégiailag pozícionálva a több millió dolláros P2E játékiparba való belépéshez, amelynek értéke várhatóan 885 millió dollárra nő 2028-ra, a KangaMoon sikeresnek ígérkezik. Csak a előértékesítésének első heteiben több mint 5,9 millió dollár bevételi finanszírozást gyűjtött, a szakértők a KangaMoon-t a következő 100-szoros növekedésű altcoinjaként látják 2024-re.

A Kangaverse platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzanak és fejlesszenek virtuális karaktereket, részt vegyenek csatákkal teli kihívásokban és negyedéves tornákon, valamint esélyt kapjanak KANG érmék és ritka NFT-k formájában jutalmakat nyerni. A KangaMoon együttműködött a RaidSharksBottal az ökoszisztéma izgalmas rajtaütéseinek végrehajtására — a felhasználók havonta 1000 dolláros jutalommedencét nyerhetnek az ilyen rajtaütések során. Ezzel a felhasználók interakcióba léphetnek és szórakozhatnak más hasonló gondolkodású mémrajongókkal, ezzel élénk közösséget teremtve.

Emellett okos marketingfogásként a KangaMoon ingyenes KANG érméket kínál az hivatalos indítás előtt. Az aktív közösségi tagok, akik részt vesznek a KangaMoon közösségi médiás tartalmában a bejegyzések kedvelésével, megosztásával és kommentálásával, esélyt kapnak ingyenes érmék nyerésére. Ez a stratégiai lépés már több mint 20 000 regisztrált felhasználót és több mint 6000 tulajdonost vonzott, akik többsége online népszerűsíti a KangaMoont.

Az előértékesítés ötödik szakaszában a KANG érme vonzóan 0,0196 dolláron van árazva. Figyelemre méltóan ez 290%-os ROI-t jelent az eredeti 0,005 dolláros kínálattól. Ennek megfelelően a szakértők jelentősebb nyereségeket jósolnak a mémprojektnek, arra utalva, hogy a KANG ára felrobbanhat 0,5 dollárra a Tier-1 CEX listázása után 2024 második negyedévében.

Felülmúlja-e a KangaMoon az Ethereumot és a Fantomot a piacon?

Míg az Ethereum helyreáll, és a Fantom ellenállásba ütközik, a KangaMoon kiemelkedik mint a 2024-es befektetésre ajánlott legjobb altcoin. Kisebb, körülbelül 19,6 millió dolláros piaci kapitalizációjával a KANG érmének kevesebb forrásra van szüksége az értékének megduplázásához. Így a KangaMoon könnyen felülmúlhatja a többi megalapozott kriptót, hogy 2024 legfigyelemreméltóbb altcoinja legyen.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal:

https://kangamoon.com/

Csatlakozzon KangaMoon közösségünkhöz: https://t.me/kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Már száznyolcvannégymillió facsemetét ültettünk erdeinkben

Tartósan sikerült megfordítani a negatív erdőtelepítési trendet az országfásítási program 2019-es meghirdetésével: az elmúlt öt évben 184 millió új fát ültettünk el - mondta az agrárminiszter a közösségi oldalára hétfőn feltöltött videóban.
2024. 05. 21. 07:30
Megosztás:

Átadták Románia legnagyobb kőolajtározóját

Átadták Románia legnagyobb kőolajtározóját - közölte hétfőn az OMV Petrom cég.
2024. 05. 21. 07:00
Megosztás:

Rugalmas kockázatértékelésre van szükség a pénzügyi bűnözés elleni küzdelemben

A pénzügyi szolgáltató központoknál (bankok, biztosítók) hatékony, rugalmas és információvezérelt kockázatértékelésre van szükség a pénzügyi bűnözés (például a csalások) elleni küzdelemben - állítja a Deloitte tanácsadó cég az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 05. 21. 06:00
Megosztás:

A Li Auto negyedéves bevétele nőtt, profitja csökkent

A Li Auto Inc. kínai elektromosautó-gyártó bevétele 36,4 százalékkal nőtt, adózott eredménye ugyanakkor 36,7 százalékkal esett a március végével záródott ide első negyedévben.
2024. 05. 21. 05:00
Megosztás:

Varsó műholdprogramra vesz fel hitelt az EIB-től

Lengyelország 300 millió eurós hitelt vesz fel az Európai Beruházási Banktól (EIB) az európai légvédelmi projekt részét képező lengyel-francia műholdprogramra - jelentette be Donald Tusk lengyel kormányfő hétfőn Varsóban, Nadia Calvino EIB-elnökkel közös sajtókonferenciáján.
2024. 05. 21. 04:00
Megosztás:

Az okos pénz ezeket a kriptókat keresi most, te is?

Ahogy a kriptopiac továbbra is egy közelgő bikapiacot vár, az ügyes befektetők tokeneket halmoznak fel, hogy növeljék portfóliójukat a piacon. Tekintettel a fellendülési potenciáljukra, a Solana (SOL) és az Avalanche (AVAX) kereskedési volumene növekedést mutatott. Ebben a háttérben egy új piaci szereplő, a KangaMoon (KANG) megmutatta, hogy potenciálisan az egyik legjobb altcoinná válhat a piacon.
2024. 05. 21. 03:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Ahogy a csillagok állása változik, úgy hoznak új lehetőségeket és szerencsés pillanatokat az életünk különböző területein. Ez a hét különleges pénzügyi és szerencsejóslatainkkal készülünk! Fedezd fel, hogy mely napokon lesz érdemes lottózni, melyik szerencseállat jelentheti a változást, és milyen izgalmas pénzügyi lehetőségek várnak rád!
2024. 05. 21. 02:00
Megosztás:

Semmi nem ment meg minket: egyre több pénzzel tartozunk majd a bankoknak

Újabb csúcsra jutott a lakosság fennálló lakáshitel-állománya és az állomány bővülése is. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a következő hónapokban az alacsony kamatozás mellett elérhető akár 50 millió forintos CSOK Plusz által hajtott hitelkereslet-bővülés, valamint az ingatlanárakban prognosztizálható emelkedés felgyorsíthatja a hitelállomány bővülését.
2024. 05. 21. 01:00
Megosztás:

A 99Bitcoins lehet az év egyik legjobb befektetése?

A 99Bitcoins úton van afelé, hogy a történelem egyik legnagyobb kriptovalutája legyen, mivel egy új és egyedülálló irányzatot indít el, amelyet Learn-To-Earn (vagyis tanulj-és-keress) néven ismerünk.
2024. 05. 21. 00:01
Megosztás:

Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról

Hétmilliárd forinttal többet ajánlottak fel az adózók a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékából a mostani bevallásukban, mint tavaly, az eSZJA portálra belépők száma pedig meghaladta a 4 milliót - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 23:00
Megosztás:

Javított előrejelzésén az ENSZ

Javultak a globális gazdasági kilátások az Egyesült Államok és a nagy feltörekvő gazdaságok erős teljesítményének köszönhetően, bár a sebezhetőség továbbra is fennáll az ENSZ január közepén kiadott jelentésének évközi frissítése szerint.
2024. 05. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 05. 20. 21:00
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 20. 19:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat.
2024. 05. 20. 18:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 05. 20. 17:00
Megosztás:

Újfent pályázhatnak támogatásra az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

Ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 16:00
Megosztás:

Bölcsőde épül Perbálon

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.
2024. 05. 20. 15:00
Megosztás:

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás: