Dogecoin milliomos azt mondja, ez a DeFi token, amely 1000%-ot emelkedett, 100-szorosára fog növekedni

A kriptoipar pénzügyi környezetében bekövetkezett legutóbbi változások eredményeként sok befektető áthelyezte pénzét olyan jövedelmezőbb projektekbe, amelyek hatalmas nyereséget ígérnek.

Dogecoin milliomos azt mondja, ez a DeFi token, amely 1000%-ot emelkedett, 100-szorosára fog növekedni

Azok között a számos befektető között, akik ezt a merész lépést megtették, van egy Dogecoin milliomos is, aki az előértékesítés során egy ETF token, az ETFswap (ETFS) mellett döntött. Ez a cikk röviden bemutatja az ETFswap (ETFS) ökoszisztémáját, és azt, hogy miért választotta a Dogecoin milliomos ezt a tokent a kriptopiac számos eszköze közül.

ETFswap (ETFS): Egy egyedülálló ETF kereskedési ökoszisztéma

Az ETFswap (ETFS) egy decentralizált blokklánc platform, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy tokenizált tőzsdén kereskedett alapokba (ETF-ekbe) fektessenek be. A hagyományos társaikkal ellentétben a tokenizált ETF-ek blokkláncon kereskednek; ezért a tranzakciókat egy központosított harmadik fél helyett okosszerződésekkel hajtják végre. Továbbá, az új felhasználók néhány percen belül elkezdhetik a kereskedést, mivel nem kell KYC ellenőrzésen átesniük, ami időigényes lehet, és hacker támadások révén személyazonosság-lopáshoz vezethet. A platform egy DeFi protokollt, Zero-knowledge proof-okat alkalmaz a felhasználók személyazonosságának védelmére, lehetővé téve számukra, hogy névtelen tranzakciókat hajtsanak végre a hálózaton.

A Cyberscope, egy világhírű blokklánc biztonsági cég alaposan auditálta a platform okosszerződését, és megerősítette, hogy mentes mindenféle sérülékenységtől, amelyek kibertámadásoknak tehetnék ki. Emellett az ETFswap (ETFS) kereskedői egy Web3 piactéren végezhetik tevékenységüket, ahol 24/7 likviditás és testreszabható kereskedési stratégiák állnak rendelkezésre, amelyeket minden felhasználó igényeihez igazítanak.

Az ETFswap (ETFS) az ETFS nevű, ERC-20 tokennel is rendelkezik, amely a hálózat natív tokenje, és az egész hálózat működését biztosítja. Mivel ez a platform üzemanyaga, minden felhasználónak szüksége lesz ETFS-re ahhoz, hogy teljes hozzáférést kapjon a hálózat összes funkciójához, beleértve a tokenizált ETF-ek kereskedését is. Az ETFS birtoklásával a felhasználók szavazati jogokat is szerezhetnek, amelyek révén befolyásolhatják a hálózaton hozott döntéseket; emellett passzív jövedelemre tehetnek szert a tokenjeik staking-elésével, amely akár 87%-os éves hozamot is biztosíthat.

ETFSwap kripto előértékesítés ICO

A Dogecoin milliomos "ALL IN"-t mond

Nagy lelkesedés övezte a DeFi szektort, amikor egy Dogecoin milliomos 500 000 dollár értékben vásárolt ETFswap (ETFS) tokent, amely jelenleg a kriptoiparban nagy népszerűségnek örvend. A vásárlás a Dogecoin milliomos 12 millió dolláros vagyonából történt, amelyet a 2021-es mémérme bumm idején elért Dogecoin (DOGE) befektetéséből realizált.

A Dogecoin milliomos figyelmének az ETFswap (ETFS) felé fordítása sok spekulációt váltott ki a kriptoipar tagjai között, akik úgy vélik, hogy az ilyen figyelem az ETFS tokent a DeFi szektor következő nagy dobásává teheti.

Mivel egy ETF tokenről van szó, az ETFswap (ETFS) kétségtelenül profitálni fog a kriptovalutához kapcsolódó ETF-ek növekvő elfogadásából az iparban, a közelmúltban jóváhagyott spot Ethereum ETF-ekkel és a várható spot Solana ETF termékkel. A Dogecoin milliomos ennek tudatában azt is spekulálta, hogy az ETFswap (ETFS) hamarosan 100-szorosára növekszik az éppen zajló előértékesítési esemény során.

ETFswap (ETFS) előértékesítés és Dogecoin milliomos zárszó

Az ETFswap (ETFS) jelenleg alacsony áron, 0,01831 dollárért kínálja natív tokenjét, az ETFS-t a kriptoipar minden tagjának, és sokan, mint a Dogecoin milliomos, vásárolják ezt a jelenlegi körben. Hamarosan a token ára 0,03846 dollárra emelkedik, és az összes korai résztvevő, beleértve a Dogecoin milliomost is, automatikus profitot realizál majd befektetéseiken. Hab a tortán, hogy a szakértők biztosak abban, hogy az ETFS több mint 108-szoros növekedésre készül, mivel a kriptoipar az ETF termékek beáramlására készül.

Az ETFswap (ETFS) azt is tervezi, hogy csatlakozik ehhez a trendhez, és 2025-re elindítja saját ETF-jét, de addig is kevesebb mint 30 napon belül elkészül a platform béta verziója. Tehát izgalmas idők várnak az ETFS befektetőkre; csatlakozhat hozzájuk, ha ma vásárol ETFS-t!

További információk az ETFS előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítés oldalára

Csatlakozzon az ETFSwap közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás: