Egy okos vállalkozás, okos döntése: SmartKassa – ahol minden egyben van

Számos vállalkozás vezetője szisszen fel akkor, amikor hónapról hónapra újabb szabályozási feltételeknek kell, hogy megfeleljen. Vannak, akik ingerülten reagálnak a változásokra, mások higgadtan keresik az optimális megoldásokat, mellyel „sok legyet ütve egy csapásra” tudják ellátni az adminisztratív kötelezettségeiket és egyben a legrugalmasabban kiszolgálni vevőiket, partnereiket.

Egy okos vállalkozás, okos döntése: SmartKassa – ahol minden egyben van

Akár egy univerzális háztartási robot

Valljuk be, hogy sokan vágyunk egy olyan házirobotra, aki mindamellett, hogy elvégzi a takarítás, felmosás, portörlés kötelező és unalmas feladatait de mellette finom vacsorát főzve vár minket haza, miután még arra is képes, hogy leellenőrizze, hogy gyermekünk helyesen csinálta-e meg a házifaladatát matekból. Erre a fejlesztésre még sajna várnunk kell... De ahogyan egy komplex segítőtárs mindenkinek jól jönne a háztartási munkák elvégzésére ugyanúgy nagy segítség lehet egy vállalkozó, kereskedő számára egy minden funkcióra kiterjedő fizetési szolgáltatás-megoldás, mely egyszerre tudná megoldani a készletezési, számlázási, online fizetési és bankolási, valamint a kötelező adatszolgáltatási feladatok mindegyikét. De létezik ilyen?

Igen! Ráadásul egy ízig-vérig hazai fejlesztés: a SmartKassa!

A SmartKassa egy komplex vállalati megoldás-rendszer, mely jelenleg nincs Európában, azazhogy egyes elemei léteznek külön-külön, de ez az első csomag, ami minden funkcióra kiterjed.

Mire is kell itt gondolni?

Vállalkozóként Ön is bizonyára szembetalálkozott már az alábbi problémák valamelyikével, vagy akár mindegyikkel szembesülni kénytelen:

- kötelező online pénztárgépet használni

- kötelező elektronikus fizetési lehetőséget (POS terminál) biztosítani a vásárlóknak

- a NAV felé kötelezően adatot kell szolgáltatni

- kötelező a vendéglátóhelyek és turisztikai attrakciók adatszolgáltatása az NTAK felé (2023. január 1-től elvárás)

- számlát kell tudni adni az értékesítésről

- webshopot kell üzemeltetni

- folyamatosan figyelemmel kell kísérni a raktárkészletet

- kapcsolatot kell tartani a könyvelővel stb.

Számos kis- és középvállalkozás vezetőjét súlyosan megterhelik ezek a feladatok, leginkább akkor, ha minden egyes funkcióra más és más szolgáltató különböző termékeit/szolgáltatásait/szoftverét használja. Különböző eszközök, berendezések, rendszerek, szoftverek, belépési kódok, PIN-kódok stb. Kell ez Önnek?

Miért nem integráljuk mindezt egybe és „all in one” csak egy rendszert használunk?

A SmartKassa egy hazai vállalat, a PSC CEE Kft. (Payment & Sales Consulting CEE) által fejlesztett szolgáltatáscsomag, melynek a megalkotásával a társaság célja nem más volt, minthogy a vállalkozó kereskedőket bevezessék a digitalizáció világába. Mindezt egy modern fizetési megoldásokkal és egységbe foglalt kereskedőket támogató információs és pénzforgalmi rendszer fejlesztésével.

A SmartKassa pénztárgép mitől “all in one” eszköz? Miket tud egyszerre?

Azért hívják a SmartKassát “all-in-one”, azaz minden egyben eszköznek mert tényleg minden benne van, ami kötelező és minden benne van amire a kereskedőnek szüksége lehet a tevékenysége során:

- egyszerűsített számlázás (nem kell külön fizetni egy számlázó programért és a kiállított számlák és a napi zárások a hozzá automatikusan tartozó SmartPortal felületen megjelennek, így elég innen letöltenie a könyvelőnek)

- raktárkezelés

- forgalmi riportok készítése

- online pénztárgép (több kassza is kezelhető egyszerre)

- automatikus NAV adatszolgáltatás

- rövidesen NTAK adatszolgáltatás

- integrált POS terminál

Apropó POS! Melyik banké a legjobb, legolcsóbb?

A SmartKassa integrált (beépített) POS terminálok bankfüggetlenek, tehát teljesen mindegy, hogy melyik bank a vállalkozás/kereskedő számlavezető bankja, ezáltal egy esetleges későbbi bankváltás sem okoz majd problémát. Ennek külön köszönhető, hogy amire a legtöbb kereskedő nagyon érzékeny, azaz a bankkártyás fizetéskor felszámolt jutalékok jelenleg a SmartKassánál a legkedvezőbbek a piacon, így igen kedvező költségek mellett, kényelmesen oldható meg bankkártyás fizetés. Bizonyos összegű bankkártyás forgalom felett egyedi árak is kérhetők a szolgáltatótól.

Egy szolgáltató, egyszerű ügyintézés, kedvező árak

Ma egy vállalkozásnak számos szolgáltatóval kell szerződéses kapcsolatban lennie, hiszen valakitől a pénztárgépet vásárolta/bérli, másvalakivel a bankkártya fizetésre szerződött, míg egy harmadik cég adja a webshop-adminisztrációt stb. Ezek mind-mind külön rendszerek, külön költségek (melyek együttesen komoly összeget tesznek ki) mindemellett átláthatatlanul szövevényes feladathalmaz és odafigyelés.

Van Önnek erre ideje és pénze? Akkor csökkentse terheit!

A megoldás csak az lehet, hogy minden funkciót összegyúrunk egybe, így a lehető legkevesebb irányba kell a kereskedőnek figyelnie és mindezt a lehető legkedvezőbb költségek mellett kapja meg. Nyilván sokkal olcsóbb tud lenni egy megoldás, ha kompakt módon egy szolgáltatóval oldja meg a kereskedő.

A SmartKassa minden kereskedelmi egységre könnyedén testre szabható, azaz rendkívül rugalmas szolgáltatói csomag, melynek fő elemei:

- saját webshop,

- saját portál,

- saját fejlesztésű kassza,

- minden kártyatípust elfogadó POS-terminál,

- bárhonnan indítható banki műveleteket biztosító SoftPOS (mobiltelefonra tölthető, havidíj-mentes) lehetőséggel.

Teljeskörű, modern kereskedelmi csomag, ami a legtöbb vállalkozás számára könnyedén megfizethető és könnyen hozzáférhető és ha bármilyen segítségre van szükség, akkor állandóan működő back-office támogatja a partnereket és viszonteladókat.

Ugye milyen okos? Ezért “Smart”. SmartKassa.

Folytatódik a hiány- és adósságcsökkentés

Az elhúzódó háború és a szankciós energiaválság ellenére a kormány a következő években is folytatja hiány- és adósságcsökkentő politikáját, ami az egész gazdaság számára kulcsfontosságú - jelentette ki a pénzügyminiszter a Joint Venture Szövetség (JVSZ) Makro Konferenciáján kedden Budapesten.
2023. 10. 03. 16:00
Megosztás:

Hároméves stratégiai keretszerződést kötött a Mol és a Pannon Egyetem

Három évre szóló együttműködési megállapodást írt alá a Mol és a Pannon Egyetem, amelynek célja, hogy folyamatos utánpótlást biztosítson az energiaipar számára és támogassa a körforgásos gazdasághoz kapcsolódó kutatás-fejlesztési tevékenységet - közölte a Mol kedden az MTI-vel.
2023. 10. 03. 15:30
Megosztás:

Idén is országszerte megtartják a Szaunázók hétvégéjét

A Magyar Fürdőszövetség idén már hatodik alkalommal szervezi meg a Szaunázók hétvégéjét; október 7-8. között tematikus szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az ország fürdőiben - közölte a fürdőszövetség az MTI-vel.
2023. 10. 03. 15:00
Megosztás:

Zuhanás a kőolaj piacán, a piac jövőre visszatérhet a túlkínálathoz?

A kőolaj ára jelentősen esett tegnap, a főbb kőolajfajták több mint 2 dollárt veszítették értékükből.
2023. 10. 03. 14:30
Megosztás:

2 befektetés, amivel a legjobban biztosíthatod a családod jövőjét

Az Allianz legutóbbi kutatása[1] szerint a gyermekvállalás a legmeghatározóbb, sorsfordító esemény az életünkben. Egy gyermek felnevelése egyre többe kerül, – a KSH egy főre jutó éves kiadási adatai alapján a gyermek 18 éves koráig legalább 18 millió forintba. Ezért már a családtervezéskor érdemes elkezdeni a felkészülést a várható kiadásokra és a váratlan eseményekre. Nézzük, milyen lehetőségeink vannak erre!
2023. 10. 03. 14:00
Megosztás:

A Nike a legértékesebb ruházati márka a Brand Finance szerint

A Nike Inc. amerikai sportszergyártó lett a legértékesebb márka a világon a ruházati cikkek és kiegészítők kategóriájában a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat összegzése szerint.
2023. 10. 03. 13:30
Megosztás:

Az új vállalati- és a lakáshitelek esetén önkéntes kamatplafon bevezetését kéri a kormány

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter vezetésével a múlt heti találkozó után ismételten tárgyaló asztalhoz ült a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) és a bankszövetség.
2023. 10. 03. 13:00
Megosztás:

Jó hírek jöttek az EU-s pénzek folyósításáról - erősödik a forint

Úgy tűnik, hogy számos kérdés megoldódni látszik. A Financial Times-nak nyilatkozó három EU-s tisztviselő is úgy véli, hogy ha Magyarország megfelelő válaszokat ad a feltett kérdésekre a jogállamiság kapcsán, akkor már november előtt dönthetnek a 13 milliárd eurónyi kohéziós alapok folyósításáról.
2023. 10. 03. 12:30
Megosztás:

A GDP-arányos hiány 6,3 százalékos volt az első fél évben

Előzetes adatok szerint 2296 milliárd forint, a GDP 6,3 százaléka volt a kormányzati szektor 2023. első féléves hiánya.
2023. 10. 03. 12:00
Megosztás:

A KIA zsolnai gyára háromszáznegyvenezer autót gyárt az idén

A KIA zsolnai gyárában az idén háromszáznegyvenezer autó készül a tervek szerint, ezzel a szlovákiai gyártóhely megközelíti a 2019-es csúcsév háromszáznegyvennégyezer darabos termelését - tájékozta a KIA Slovakia az MTI-t.
2023. 10. 03. 11:30
Megosztás:

Átadták az uniós forrásból kialakított minibölcsődét Gádoroson

Átadták az uniós támogatásból kialakított minibölcsődét a Békés vármegyei Gádoroson - tájékoztatta Zalai Mihály, a Békés Vármegyei Önkormányzat elnöke az MTI-t.
2023. 10. 03. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel indítottak a vezető európai tőzsdék

Mínuszban kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2023. 10. 03. 10:30
Megosztás:

Erre vártak az ügyfelek: vagdossák a hitelkamatokat a bankok

Több nagybank csökkentette októbertől és az elmúlt hetekben a kamatait, így a lakáshiteleknél egyre több ajánlatot találhatunk 10 százalék alatti kamattal, de van már 8 százaléknál kisebb is. A folytatás azonban göröngyösebbé is válhat, mert ugyan a jegybank folytatta a kamatvágásait, de a hitelek árazását közvetlenebbül befolyásoló referenciakamatok közül akadt olyan, amelyik ismét emelkedni kezdett az utóbbi hetekben - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2023. 10. 03. 10:00
Megosztás:

Gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék kedden, a sanghaji és a szöuli börzén nem volt kereskedés.
2023. 10. 03. 09:30
Megosztás:

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden, bár a nemzetközi piaci hangulat inkább negatív az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint.
2023. 10. 03. 09:00
Megosztás:

Új szociális lakóházakat építettek Eleken

Új szociális lakhatási formát hoztak létre a Békés vármegyei Eleken: hetvenkét, mentális zavarral küzdő ember költözhetett be hat lakóházba.
2023. 10. 03. 08:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben kedden reggel a bankközi devizapiacon hétfő kora estéhez képest.
2023. 10. 03. 08:00
Megosztás:

Családbarát szülészetek is segítik a vágyott gyerekek megszületését

A családbarát kormányzás legfontosabb célkitűzése, hogy minden vágyott gyerek megszülessen Magyarországon, és ezt segíti a családbarát szülészetek kialakítása is - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára hétfőn Budapesten, a Semmelweis Egyetemen rendezett versenyen.
2023. 10. 03. 07:30
Megosztás:

6500 magyar diák kezdi a tanévet a kolozsvári egyetemen

Több mint 6500 magyar egyetemi hallható kezdi meg az új, 2023-2024-es tanévet a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen - közölte hétfőn Soós Anna, a magyar tagozatért felelős rektorhelyettes.
2023. 10. 03. 07:00
Megosztás:

Új gyárigazgató a Continental váci üzemének élén: október 1-jétől Győrffy Sándor tölti be a posztot

A Continental csoporthoz tartozó, váci ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. gyárigazgatói posztját az eddigi minőségirányítási vezető, Győrffy Sándor tölti be 2023. október 1-jétől. A váci üzem sikeres és fenntartható működéséhez nagyban hozzájárult elődje, Purgel Csaba, aki számos fejlesztéssel emelte új szintre a vállalat termék- és technológiaportfólióját. Purgel Csaba több, mint 16 sikeres év után új kihívások elé néz a vállalatcsoporton belül: augusztus 1-jétől a ContiTech OESL üzleti egységének EMEA East operatív terület regionális vezetőjeként folytatja pályafutását.
2023. 10. 03. 06:30
Megosztás: