Elemzői vélemény az új tokenről, amit a következő Binance (BNB)-nek neveznek

A Binance tőzsde megtartotta pozícióját a kriptovaluta iparág egyik fő szereplőjeként. Emellett a Binance (BNB) token magát az egyik legfontosabb kriptovaluta tokenként állította be a blokkláncon. Azonban egy új projekt - amit a következő Binance-nek hívnak - látható a horizonton, ami potenciális forradalmat jelenthet a kriptovaluták kereskedési módjában a tőzsdei platformokon. Ez a projekt, amit Pullixnek (PLX) hívnak, egyedi funkciókat fog megvalósítani annak érdekében, hogy a kriptovaluták kereskedése nyereségesebbé, izgalmasabbá és megfelelően decentralizálttá váljon. Tudj meg többet alább.

Elemzői vélemény az új tokenről, amit a következő Binance (BNB)-nek neveznek

A Pullix (PLX) óriási potenciált mutat, akár egy új Binance

A Pullix (PLX) olyan tőzsdét vezet be, amilyet még soha nem láttunk, ami extra funkciókat kínál, amelyek más átlagos tőzsdéken nincsenek. A Pullix egy hibrid tőzsdét kíván bevezetni, amely összehangolja a DeFi és a CeFi tőzsdék legjobb tulajdonságait, hogy egyedi decentralizált tőzsdei platformot teremtsen. Mivel a Pullix egy Trade-To-Eran modellre épülő tőzsde, a platformon lévő PLX tokenek tulajdonosai részesedést fognak kapni a platform által generált bevételből.

Ellentétben a Binance tőzsdével, az egyéneknek nincs szükségük semmilyen KYC dokumentációra, mielőtt elkezdenének kereskedni a platformon. Ennek megfelelően a Pullix egy akadálymentes kereskedési környezetet fog létrehozni problémamentes kereskedésekkel.

Bár a PLX token még mindig előértékesítési fázisban van, az emelkedő lendülete különböző projektek befektetőit vonzza. A szakértők úgy vélik, hogy az egyre növekvő rally lehetővé teszi a PLX-nek, hogy a közeljövőben az egyik legjobb kriptovaluta token legyen. A Pullix platform már több mint 90 millió PLX token értékesített, és eddig több mint 6 millió dollárt gyűjtött. Az előértékesítésben több mint 15 000 résztvevő volt, így a projekt rövid időn belül uralkodni fog a piacon. Azok az korai befektetők, akik csatlakoztak az első előértékesítési szakaszhoz, több mint 150% megtérülést kaptak, és a projekt indulása kevesebb mint 70 nap múlva várható.

A Pullix natív tokenje, a PLX, mindössze 0,10 dollárért kapható, a szakértők pedig egy hatalmas 430%-os rallyt prognosztizálnak az év végéig. Azoknak, akik most vásárolják meg a tokent, 25% letéti bónusz jár.

Eközben a Pullix bevezette a profitmegosztási modellt, amely százalékos arányban részesíti a platform napi bevételeiből a token tulajdonosokat. A token égetési funkció biztosítja, hogy a PLX tokenek egy bizonyos százalékát gyűjtsék össze és égessék el, ezzel növelve a ritkaságot és az árnövekedést. Összességében a Pullix platform egy top kriptoprojektet képvisel, amely rendkívüli potenciállal rendelkezik a Binance és más vezető tőzsdék helyettesítésére.

A Binance Coin (BNB) jelentős bikapiaci hangulatban van, a token megpróbálja elérni az idei csúcspontját

A Binance Coin árfolyam grafikonja jeleket mutat egy rallyra, amely túlmutathat az idei árcsúcson. A CoinMarketCap piaci adatai szerint a Binance Coin (BNB) idei csúcsa 348 dollár volt, amit a token 2023 áprilisában ért el. Azóta a legközelebb, ahova a token árfolyama elérte ezt a szintet, az 2024 februárjának második hete volt, amikor több mint 330 dolláron kereskedtek vele.

Az elmúlt hónapban több mint 9%-ot nyert a Binance Coin, így jó úton van a token az idei ármaximum áttöréséhez. Eközben a Binance Coin kereskedési volumene nem tapasztalt jelentős piaci aktivitást az elmúlt héten. Mindazonáltal a szakértők úgy vélik, hogy ha a piac folytatja az emelkedő trendet, a token árfolyama valószínűleg el fogja érni a 350 dollárt február vége előtt.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban lásd az alábbi linkeket:

Látogasson el a Pullix oldalára

Csatlakozzon a Pullix közösségeihez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Alig mozdult, mégis csúcson zárt a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 41,24 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 72 940,89 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 07. 19. 20:00
Megosztás:

Nőtt az eladott új autók száma az Európai Unióban júniusban

Nőtt a forgalomba helyezett új autók száma júniusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön felkerült adatok szerint.
2024. 07. 19. 19:00
Megosztás:

Eljárás indult az ALDI Magyarországgal szemben

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 18:00
Megosztás:

Az MNB iránymutatást tett közzé a bankoknak az online hitelcsalások ellen

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezetői körlevelet adott ki a magyar bankoknak, pénzügyi vállalkozásoknak az online hiteligényléses kibercsalások megelőzésére - közölte a jegybank csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 17:00
Megosztás:

Ezért veszélyes ma külföldről autót behozni Magyarországra

Magyarországon a használt autók jelentős részének manipulálták a kilométeróra-állását, vagyis a jármű kevesebbet ér, mint amennyit kérnek érte. Még nagyobb azonban az esélye, hogy a futásteljesítményt módosították, ha külföldről hozzuk be az autót. A határokon átnyúló tranzakciókat nehéz nyomon követni, ezért a csalók kihasználják ezt a helyzetet és elkerülik, hogy elkapják.
2024. 07. 19. 16:00
Megosztás:

A Richter a denosumab engedélyezését kérte

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a denosumabhoz köthető két forgalomba hozatali kérelmét.
2024. 07. 19. 15:00
Megosztás:

Mit érdemes tudni a retinolról?

Ha szeretnénk odafigyelni az arcbőrünk egészségére, esetleg javítani szeretnénk az állapotát, és hatékonyan felvennénk a harcot a különböző problémákkal – például egyenetlen bőrkép, pattanások, pigmentfoltok, ráncok –, akkor fontos a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.
2024. 07. 19. 14:30
Megosztás:

Fehéroroszország vízummentességet vezetett be 35 európai ország állampolgárai számára

"Békeszeretetből' vízummentességet vezet be Fehéroroszország 35 európai ország - közöttük Magyarország - állampolgárai számára 2024. július 21-től december 31-ig - közölte a fehérorosz külügyminisztérium, amelyet az RBK orosz hírportál idézett szerdán.
2024. 07. 19. 14:00
Megosztás:

Leszállította az alaptőkéjét a PannErgy

Leszállította alaptőkéjét a PannErgy az árpilis közgyűlés határozatnak megfelelően - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 07. 19. 13:00
Megosztás:

A görögdinnye nemcsak finom, rendkívül egészséges is

Dübörög a dinnyeszezon, a zöldségeseknél már megtalálod a hazai csemegét is. Érdemes ezek között keresgélned, hazánk több részén ugyanis tökéletes adottságokkal bíró termőterületek vannak, ahol generációk óta zajlik a görögdinnye termesztése. Lacházi Pál, a Syngenta dinnyeszakértője segítségével hoztunk pár érdekességet nektek.
2024. 07. 19. 12:30
Megosztás:

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group

DH Energy néven új üzletágat indít a Duna House Group, az Európa négy országában működő, ingatlanokat és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat először Magyarországon lép be az energetikai piacra, főként lakossági és kisvállalati ügyfeleknek kínál energiahatékonysági megoldásokat - közölte a cégcsoport szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 19. 12:00
Megosztás:

A Dogwifhat visszakutyagolt a Top 50 kriptovaluta közé, a WIF 50%-os árfolyam növekedést ért el heti szinten

Nagyot kutyagolt a sapkás kutyás mémcoin: a Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF) jelentős visszatérést produkált, újra bekerült a top 50 kriptovaluta közé, miután az elmúlt hét során 49,8%-os növekedést ért el.
2024. 07. 19. 11:30
Megosztás:

Két új atomenergiablokk épül Csehországban

A dél-koreai KHNP társaság építi fel a két új atomenergiablokkot a csehországi Dukovanyban - közölte Petr Fiala cseh miniszterelnök a kormány szerdai ülése után Prágában.
2024. 07. 19. 11:00
Megosztás:

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hezidén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 19. 05:00
Megosztás: