Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A WW3Shiba új ICO-ja már folyamatban van. A szakértők szerint ez az új projekt lehet az idei év következő 100-szoros kriptója – nézzük meg, miért!

AVAX árfolyam az egekben a játék- és piaci elismerés miatt

Az Avalanche AVAX tokenje emelkedőben van. A játékipar felfedezi a platform potenciálját, ami nagy felhajtást kelt a token körül, és mindenki részt akar belőle. Nagy nevű játékfejlesztők csatlakoznak az Avalanche-hez, rengeteg új felhasználót hozva és növelve az AVAX iránti keresletet.

Ráadásul az AVAX most már fontos szereplő, köszönhetően a CoinDesk 20 Indexben elfoglalt helyének, ami komoly befektetéseket vonz nagy befektetőktől. Az eredmény? Az AVAX árfolyama az egekbe szökik, csak az elmúlt hónapban 18%-os növekedést mutatva.

Stellar – A blockchain égbolt felkelő csillaga

A Stellar XLM tokenje szárnyal, mindössze két hét alatt közel 18%-ot emelkedve. A kripto szakértők elismeréssel beszélnek az XLM-ről, és a Ripple-ügy pozitív kimenetele növeli a lendületét. De ez még nem minden.

A Stellar új okosszerződés platformja, a Soroban, talán az, ami az optimizmust táplálja, új és izgalmas kripto projektek számára nyitva meg az ajtókat. És ne felejtsük el a Stellar erős fókuszát a valós pénzátutalásokra. Ez a tökéletes vihar teszi a Stellart a kripto világ egyik főszereplőjévé, szorosan követve a Ripple-t.

WW3Shiba kripto ICO

WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal

A WW3Shiba felkavarja a kripto világot. Még akkor is, amikor a piac lehűl, ez az új kriptovaluta 90%-os éves hozamot kínál a befektetőknek, túlszárnyalva olyan nagy neveket, mint az Avax és a Stellar.

A WW3Shiba előértékesítése már most kasszasiker. Mindössze $0.001-ról indulva, a WW3Shiba tokenje hatalmas növekedést érhet el ebben az évben. Valójában a szakértők egy 580%-os árfolyamemelkedésről beszélnek még mielőtt tőzsdére kerülne, és néhányan 100-szoros hozamot jósolnak.

De a WW3Shiba több, mint egy pénztermelő. Egy élénk közösséget épít, ahol jutalmakat nyerhetsz játékokkal, eseményekhez csatlakozva, vagy egyszerűen csak a tokenek megtartásával. Ráadásul valódi különbséget tesznek a háború által érintett kutyák támogatásával.

A kriptovaluták egy teljesen új fajtája, a WW3Shiba a SocialFI, a GameFI és a mém érmék robbanásszerű potenciáljának találkozásánál helyezkedik el. Egy olyan világot teremt, ahol a szórakozás és a profit találkozik, miközben az arcade stílusú játék nem csak addiktív, hanem pénzforrás is, játékbeli jutalmak áramlanak hozzád.

Egyedi keverékével a játék, a szociális szórakozás és az erős célok között, a WW3Shiba újradefiniálja, hogy mit jelent egy kriptovaluta.

Ha többet szeretnél megtudni az előértékesítésről:

Honlap:

ww3shiba.com

Twitter: https://x.com/WW3SHIBA

Telegram: https://t.me/ww3shiba_portal

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kiemelt szerep jut Magyarországnak a sanghaji Pujiang Innovációs Fórumon

Szombaton kezdődött meg a Pujiang Innovációs Fórum Sanghajban, ahol a négy napig tartó rendezvényen idén Magyarország mint díszvendég vesz részt az eseményen mintegy negyven szakértővel, vállalati és egyetemi vezetővel, akik a fórumon elhelyezett kiemelt standnál mutatják be, hogy a magyar innováció milyen területeken nyújt világszínvonalú teljesítményt.
2024. 09. 08. 01:00
Megosztás:

Amíg a Bitcoin bikás fordulatára várunk, ebből a három érméből érdemes betárazni

A Bitcoin erősen gyengélkedik az utóbbi hetekben, ami a teljes kriptoszektorra hatást gyakorol. A befektetők és elemzők nem győzik kiadni jóslataikat azzal kapcsolatban, hogy mikor és hogyan indul meg újra a Bitcoin.
2024. 09. 08. 00:01
Megosztás:

Ez a 0,0003 dolláros Solana mémcoin várhatóan megelőzi a Dogecoint (DOGE) az 1 dollár felé vezető versenyben

A nagyon várt bikapiac és az altcoin szezon közeleg. A piac jelenleg nyugodt, de a feszültség egyre nő. Az altcoinok még mindig alacsony szinten mozognak, de hirtelen emelkedésre készek. Ebben a környezetben egy mindössze 0,0003 dolláros Solana-alapú mémcoin emelkedik ki.
2024. 09. 07. 23:30
Megosztás:

Pénteken is megdőlt a fővárosi hajnali melegrekord

Pénteken is megdőlt a fővárosi hajnali melegrekord - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján szombaton.
2024. 09. 07. 23:00
Megosztás:

Az AAVE és XRP bálnák eladják pozícióikat ezekért az AI altcoinokért, amelyek a következő bikapiac során 100-szoros növekedést érhetnek el

Az AAVE és XRP nagy tulajdonosai elkezdték eladni eszközeiket az ígéretes AI-alapú altcoinok javára. Ez a váltás arra utalhat, hogy ezek az új digitális valuták jelentős növekedést mutathatnak a következő piaci fellendülés során. Fedezd fel, mely innovatív érmék vonzzák a figyelmet, és melyek várhatóan lenyűgöző növekedést produkálnak a közelgő bikapiac alatt.
2024. 09. 07. 22:30
Megosztás:

ÁSZ-alelnök: fókuszban a versenyképesség növelő programok

Az alacsony munkanélküliség és a munkaerőhiány kedvező feltételeket teremt a nominális bérek dinamikus növekedéséhez, emiatt a termelékenység növelése kulcsfontosságú lesz a közeljövőben; az ezt szolgáló programok hatékonyságának ellenőrzésére az ÁSZ is kiemelt figyelmet fordít - mondta Szomolai Csaba, az Állami Számvevőszék alelnöke Nyíregyházán, a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen a számvevőszék közleménye szerint.
2024. 09. 07. 22:00
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) árfolyam-előrejelzés: Az elemzők szerint egy új Solana memetoken 100-szor jobb hozamot fog hozni, és 6 hónap alatt eléri az 1 dolláros értéket

A nagyon várt bikapiac közeledik, és az altcoin szezon hamarosan elindul. A piac jelenleg nyugodt, de az altcoinok alacsony szinteken mozognak, és jelentős nyereség előtt állnak. Ezek között a Shiba Inu (SHIB) felkeltette az elemzők figyelmét, akik egy figyelemre méltó növekedést jósolnak.
2024. 09. 07. 21:30
Megosztás:

Ismét Keep Floyding-koncert a Várkert Bazárban

Ismét Keep Floyding-koncert lesz a Várkert Bazárban. A világhírű brit zenekar, a Pink Floyd munkássága előtt tisztelgő magyar csapat az idén harmincéves The Division Bell című albumot állítja a középpontba szeptember 14-i koncertjén az Öntőház udvarban.
2024. 09. 07. 21:00
Megosztás:

Fektess be 300 dollárt ezekbe az altcoinokba még ma, hogy 2025-re akár 1,5 millió dolláros portfóliód legyen – szakértők ajánlásai

Egy kis befektetés hatalmas portfólióvá alakítása álomszerűnek tűnhet. Azonban a szakértők azonosítottak olyan altcoinokat, amelyek segítségével ez valósággá válhat. Az olvasók megtudhatják, mely kriptovaluták állnak jelentős növekedés előtt, és hogyan alakíthatják át egy 300 dolláros befektetésüket akár 1,5 millió dolláros vagyonná 2025-re.
2024. 09. 07. 20:30
Megosztás:

Nagy István: nagyra becsüljük és kiemelten támogatjuk a méhészek munkáját

A méhészek tevékenysége teszi élhetővé és fenntarthatóvá környezetünket - mondta Nagy István agrárminiszter szombaton Sárváron.
2024. 09. 07. 20:00
Megosztás:

A GoldenPeaks Capital az AB CarVal által kezelt alapokból biztosít finanszírozási keretet

A GoldenPeaks Capital és az AB CarVal, egy megalapozott globális hitelalap és az Alliancebernstein Private Alternatives üzletágának része, egyedi junior finanszírozási keretet írt alá.
2024. 09. 07. 19:00
Megosztás:

Miskolc leendő polgármestere: újjáépítjük a Barlangfürdőt

Újjá fogjuk építeni a Miskolctapolcai Barlangfürdőt - mondta szombaton Miskolc megválasztott, október elején hivatalba lépő polgármestere a pénteken kigyulladt barlangfürdőnél tartott sajtótájékoztatóján. A barlangfürdő tetőszerkezete teljesen leégett.
2024. 09. 07. 18:00
Megosztás:

Kedvezők a magyar üzemanyagárak

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai alapján augusztusban Magyarországon a benzin átlagára 7 forinttal volt kedvezőbb a szomszédos országok átlagáránál, míg a gázolaj ára megegyezett azok átlagával - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szombaton az MTI-t.
2024. 09. 07. 17:00
Megosztás:

Mutatjuk, hol érdemes kivárnia az egyetemistáknak az albérletkereséssel

Míg az albérleti szezon elején inkább a 250 ezres ármaximumban gondolkodtak az albérletkeresők, addig most azok száma növekszik, akik 150 ezres havi díjat maximalizálnának - derül ki a zenga.hu ingatlankereső adataiból. A vidéki egyetemisták rosszul jártak a kivárásos taktikával, Budapesten viszont vannak olyan kerületek, ahol olcsóbban lehet garzonlakást bérelni, mint a ponthatár kihirdetésekor.
2024. 09. 07. 16:00
Megosztás:

A TON nem tud lépést tartani, miközben az AVAX az ingadozó volatilitás miatt csökken; a DTX teszthálózati teljesítménye felerősíti a bikás előértékesítési lendületet

A hónap eleje számos neves kriptovaluta-projektet tett sérülékennyé rövid időn belül. A számos érintett hálózat között a Toncoin (TON) és az Avalanche (AVAX) is magas volatilitást tapasztalt, és nem sikerült helyreállniuk. Ezzel szemben a lenyűgöző DeFi szenzáció, a DTX Exchange figyelmet keltett bevételmegosztási modelljével és hibrid kereskedési megoldásaival.
2024. 09. 07. 15:00
Megosztás:

Belgium 20 ezer majomhimlő elleni vakcinát adományoz

Belgium 20 ezer majomhimlő elleni vakcinát adományoz a járvány fészkének számító Kongói Demokratikus Köztársaságnak - jelentette pénteken belga hírügynökség az ország szövetségi minisztertanácsának bejelentésére hivatkozva.
2024. 09. 07. 14:00
Megosztás:

Az USA negyedmilliárd dollár értékű újabb fegyverszállítmányt küld Ukrajnának

Az amerikai kormány újabb, ezúttal mintegy 250 millió dollár értékű katonai támogatást jelentett be Ukrajna számára pénteken.
2024. 09. 07. 13:00
Megosztás:

Az elnökválasztás utáni időpontra halasztotta a bíró a Donald Trump elleni ítélethozatalt

A bíró pénteken az amerikai elnökválasztás utáni időpontra halasztotta a büntetés mértékének kihirdetéséről szóló tárgyalást abban a perben, amelyet Donald Trump volt elnök ügyében tartottak hallgatási pénz kifizetésének körülményei miatt.
2024. 09. 07. 12:00
Megosztás:

Alibaba - érdemes venni belőle?

Az Alibaba évek óta Kína kiskereskedelmi zászlóshajójának számít, azonban az alapító, Jack Ma 2019-es lemondása óta megkopott a hírneve. A kínai óriás látszatra újfent szilárd lábakon áll ugyan, de a céget hátráltathatja a többnyire negatív globális és kínai gazdasági jövőkép.
2024. 09. 07. 10:00
Megosztás:

Ezért nem szabad online beszerezni az Ozempic injekciót

Komoly egészségkárosító hatásuk lehet az interneten árult szemaglutid hatóanyagú szereknek - állapították meg a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Gyógyszerésztudományi Kara és a Kaliforniai Egyetem kutatói a baranyai felsőoktatási intézmény MTI-hez pénteken eljuttatott közleménye szerint.
2024. 09. 07. 09:00
Megosztás: