Ez a három mém érme akár 50-szeres profittal is kecsegtet

A mém érmék 2024-ben elképesztő sebességgel férkőztek be újra a befektetők kegyeibe. Látványos hozamokat termelnek, miközben - köszönhetően a technológia fejlődésének – egyre több extrával rendelkeznek. Ezek közül a legnépszerűbbek a különböző lekötési lehetőségek, amelyek már az előértékesítés ideje alatt elérhetők. Az eredeti mém érme koncepció mellé tehát határozottan bekerült a hasznosság is, ami még ellenálhatatlanabbá teszi ezeket a mém érméket.

Ez a három mém érme akár 50-szeres profittal is kecsegtet

A legújabb és jelenleg is zajló előértékesítések közül most hármat röviden bemutatunk. Ezek a projektek kifejezetten felkapottak most, és nagyon úgy tűnik, hogy akár 50-szeres nyereséget is hozhatnak a tulajdonosoknak. A piac mindenképpen kedvez ezeknek a folyamatoknak, elég, ha csak a Bitcoin felezésre vagy a spot Bitcoin ETF-ek bevezetésére gondolunk. Az ilyen események a piacot mindig megmozgatják, kedvezően hatnak a Bitcoin árára, amely aztán húzza magával az altcoinok árfolyamát. A mém érmék is kapcsolódnak ezekhez a mozgásokhoz, bár sokkal kiszámíthatatlanabb módon változik az áruk.

A Dogeverse mém érme a Dogecoin „modern” változata, a Sealana a Solana lánc nagy dobásának készült, a WienerAI pedig egy új, kutyás témát követő, és mesterséges intelligenciával kombinált projekt. Lássuk, mit tudnunk róluk! 

A Dogeverse (DOGEVERSE) érme a határtalan szabadság jelképe

A Dogeverse projekt DOGEVERSE érméjének előértékesítése április elején kezdődött, és azonnal nagy figyelmet kapott. Mostanra több mint 15 millió dollárt zsebelt be, amit megmagyaráz a benne rejlő potenciál. A Dogeverse érmét ugyanis úgy tervezték, hogy a blokkláncok között képes legyen mozogni. Ez megkönnyíti a tranzakciókat a Solana-n, a Polygonon, az Avalanche-on, az Ethereumon, a Binance Smart Chain-en és a Base-en is. Ez a fejlett multi-híd technológia a Dogeverse legnagyobb erénye, amely lehetővé teszi a blokkláncok közötti tranzakciót. Emellett sávos lekötést is kínálnak, akár 90 százalékos éves hozammal (APY), így ennek köszönhetően érdemes folyamatosan bővíteni a DOGEVERSE állományt.

Dogeverse kriptó token

A Dogeverse érme előértékesítése több lépcsőben valósul meg és ezekben a szakaszokban a token ára mindig egy kicsit drágább. Érdemes még most is beszállni, mert jelenleg igen kedvezményesen, mindössze 0,00031 dollárért lehet megvenni a DOGEVERSE tokent. Az alacsonyabb áron beszerzett érme potenciálisan nagyobb nyereséget hozhat, amikor az érme a tőzsdékre kerül. 

A Dogeverse tulajdonképpen a Dogecoin fejlett változata, amely már olyasmiket is tud, amelyet a Dogecoin egyáltalán nem. Mivel mindkettő kutyás mém érme, óhatatlan az összehasonlítás, bár némileg eltérő befektetői érdekeket szolgálnak ki. A Dogecoin az eddig megszerzett hírnevére alapoz, míg a Dogeverse a láncokon átívelő tulajdonságára. Valamint egy olyan korai bekapcsolódásra, amely jelentős növekedési potenciállal büszkélkedhet. Érdemes sietni, mert a Dogeverse előértékesítése már a végéhez közeledik.

A projekt masszív közösséget épített fel, nagyjából 11 ezer Twitter (X) követővel rendelkezik. A DOGEVERSE token előértékesítésébe a thedogeverse.com oldalon keresztül lehet bekapcsolódni.

Megnézem a Dogeverse oldalát

Sealana (SEAL), az amerikai fóka, aki emberi tulajdonságokkal rendelkezik

A Sealana mém érme (SEAL) a cukiság és az emberi valóság bájos keveréke, amely egy fókát ábrázol. A Solana lánc új előértékesítése a Dogecoin és a Shiba Inu által uralt terepen robbant be.

A Solana legújabb mém érméje a South Park egyik figuráján alapul, azon a Gamer Guy-on, akit egy kissé elhízott, számítógép előtt kuksoló fickóként ismertünk meg. Gyorsan népszerű mém lett belőle, főleg azért, mert véleménye sok emberével egyezik, és nem is hajlandó ezt magában tartani. A semmittevő megmondóember máris szép summát lapátolt össze a Sealana projekt kitalálóinak, ugyanis már 500 ezer dollár fölött jár az értékesítési összeg.

Sealana kriptó

Az érme beszerzése nem különösebben bonyolult, mindössze egy feltöltött SOL-pénztárcára van szükség hozzá. Egy darab SOL tokenért cserébe a befektetők 6900 SEAL érmét kapnak, amint az előértékesítés véget ér. A befektetők ezt kifizethetik a weboldalon található widgeten keresztül, vagy egy decentralizált pénztárcából SOL-t küldhetnek a megadott címre: DJ15ZYXqUNMYJ3hL7z4ciSaSFAw5cbos3YjGpdvwmF6c.

A rutinos kereskedőknek alkalmas lehet a portfólió színesítésére, de a kezdőknek is ígéretes befektetés ez a mém érme. Mindenképpen érdemes csatlakozni a közösséghez és követni a legfrissebb híreket például a Sealana X-fiókján.

Mivel a mém érme láz nem nagyon akar szűnni, és a tőzsdei árak általában magasabbak az előértékesítési árnál, jó eséllyel hozhat komoly nyereséget a SEAL token. A láncon belüli Solana mém érme láz pedig komolyan megtámogathatja az árfolyam növekedését, és akár 50-szeres megtérülést is hozhat.

Megnézem a Sealana érmét

A WienerAI (WAI) a mesterséges intelligenciájával vonzza a befektetőket

A hűséges kutyák és a kolbász találkozásából született meg a WienerAI (WAI) mém érme, amely egy AI token, ezért is lett gyorsan ennyire népszerű. A projekt előértékesítése ütemesen zajlik, ami annak is köszönhető, hogy vonzó lekötési jutalmakat kínálnak a befektetőknek. A rajongók száma a jól felépített ütemtervnek köszönhetően folyamatosan növekszik, és a csapat mindent megtesz a további bővülésért. Ennek leghatékonyabb eszköze a lekötési lehetőség. A Ethereum hálózata ad helyet a WienerAI projektnek, a WAI token pedig az ERC20 protokollon fut. 

A projekt fejlesztési terve három elkülönülő szakaszra oszlik. Az első szakaszban a feladat az, hogy a fejlesztők megteremtsék a WienerAI szilárd alapjait. Ez a folyamat egy közösségi kezdeményezés, a „kolbászhadsereg” elindításával kezdődik, amelynek célja a támogatás növelése és a közösség bővítése. A WienerAI okosszerződéseket használ, amelyeknek a biztonságosságát folyamatosan ellenőrzik. A korai támogatók ebben az első szakaszban kedvezményes áron vásárolhatnak WAI érméket. Mindezzel párhuzamosan globális marketing kampány zajlik, amellyel a népszerűséget kívánják növelni a befektetői közösség körében.

WienerAI kriptó token

A második szakaszban már a fejlődés és a növekedés a cél. A terv szerint ebben a fázisban a WienerAI-t szisztematikusan fejlesztik, hogy növeljék a teljesítményét. Fontos, hogy a folyamatosan változó kriptopénz világban az érme lépést tartson a technológiai kihívásokkal. A harmadik szakaszban pedig megkezdődnek a tőzsdei listázások. Ekkorra a WAI token mindenkinek elérhetővé válik, és indulása óta a legnagyobb csúcsra érhet.

WAI tokeneket vásárolni az előértékesítési felületen keresztül lehet. A felhasználók egy widget segítségével összekapcsolhatják MetaMask vagy egyéb pénztárcájukat a weboldal műszerfalán. WAI tokeneket például ETH, BNB, MATIC vagy USDT tokenekkel lehet, illetve bankkártyával.

Az előértékesítés több fázisban zajlik, kétnapos szakaszokban. A tokenek ára fokozatosan emelkedik, ami arra ösztönzi a befektetőket, hogy minél korábban vásároljanak. Az érmék gyorsan fogynak, mostanáig a projekt nagyjából 907 ezer dollárt gyűjtött össze.

Ez a mém érme projekt is képes lehet a látványos nyereségre, és akár 50-szeres hozamot is hozhat azoknak, akik korai vásárlóként lépnek be az előértékesítésbe, még jóval a tőzsdei megjelenés előtt.

Megnézem a WienerAI érmét

Ez is érdekelhet:

Arweave és 5thScape: A világelső AR/VR kriptó a 6 millió dollár felé zakatol

A SEAL újra naggyá teheti a Solana mém érméit, már 300 ezer dollárnál jár az ICO

WienerAI vásárlás 2024 – Lépésről lépésre útmutató kezdőknek

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Négymillió eurós tőkebefektetéssel fokozza a nemzetközi terjeszkedést a Parkl

A Parkl Digital Technologies négymillió eurós befektetést kapott a kockázati tőkealapkezelő Lead Ventures-től. A tőkebefektetés célja a Parkl növekedési stratégiájának finanszírozása, amivel a magyar tech scale-up az irodapiac meghatározó digitális szolgáltatójává válhat külföldön is.
2024. 05. 19. 01:00
Megosztás:

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A Sealana ICO-ja eddig 1,366,148.52 dollárt gyűjtött össze, és szerencséjére a SOL mém érmék iránti kíváncsiság sem apad. Sokak szerint a Sealana lesz a Solana mém érmék következő tündöklő csillaga, és egyszerűen túl jó lehetőség ahhoz, hogy szem elől téveszd.
2024. 05. 19. 00:01
Megosztás:

A jövő zöldenergiáinak találkozóhelye lehetne Magyarország

A jövő a zöldenergiáé Lantos Csaba energiaügyi miniszter szerint, ezért a legkorszerűbb nyugati és keleti technológiák találkozóhelyévé teszik Magyarországot - írta a hirado.hu pénteken.
2024. 05. 18. 23:00
Megosztás:

Franciaországban stagnált a munkanélküliség az első negyedévben

Franciaországban az elemzők által várt csökkenés helyett stagnált a munkanélküliség az idei első negyedévben.
2024. 05. 18. 22:00
Megosztás:

Csökkent a Baidu negyedéves nyeresége

Hat százalékkal csökkent a Baidu kínai multinacionális technológiai vállalat bevétele az idei első negyedévben, amikor a korrigált nyeresége a vártnál kedvezőbben alakult.
2024. 05. 18. 21:00
Megosztás:

Márciusban stagnált a munkanélküliség az OECD-országokban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országaiban átlagosan 4,9 százalék volt a munkanélküliség márciusban nem végleges adatok szerint, ami megegyezett a februárival - áll a párizsi székhelyű szervezet honlapján.
2024. 05. 18. 20:00
Megosztás:

Kínában élénkült a kiskereskedelem és az ipari termelés áprilisban

Kínában vegyes áprilisi makrogazdasági adatok láttak napvilágot pénteken: lassult a kiskereskedelmi forgalom, gyorsult az ipari termelés növekedése és esett a munkanélküliség.
2024. 05. 18. 19:00
Megosztás:

Korszerűsítések indulnak Medgyesegyházán

Két pályázaton csaknem 150 millió forintot nyert el a Békés vármegyei Medgyesegyháza, amelyből a helyi idősek klubját és az orvosi rendelőt korszerűsítik - közölte az önkormányzat közleményben az MTI-vel.
2024. 05. 18. 18:00
Megosztás:

Négy településen is turisztikai fejlesztések indulnak Komárom-Esztergom vármegyében

Félmilliárd forint értékű turisztikai fejlesztések kezdődnek Komárom-Esztergom vármegyében, négy Duna menti településen, Lábatlanon, Péliföldszentkereszten, Piliscséven és Tokodon - közölte a vármegyei közgyűlés elnöke az MTI-vel
2024. 05. 18. 17:00
Megosztás:

A tíz legjobb újító közé akarunk kerülni néhány éven belül Európában

A tudásszolgáltató rendszerek egybehangolása is azt a kormányzati célt szolgálja, hogy Magyarország 2030-ra Európa 10 legjobb innovátora közé kerüljön - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 16:00
Megosztás:

Elkötelezettek vagyunk hazánk védelme iránt is

A kormánynak költségvetési oldalon is fontos az ország védelme, ezért elkötelezett a védelmi kiadások emelése iránt a NATO elvárásainak megfelelő mértékben - mondta a Pénzügyminisztérium (PM) makrogazdasági és európai ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének konferenciáján.
2024. 05. 18. 15:00
Megosztás:

A tavalyi évben megnőtt a Bosch cégcsoport árbevétele Magyarországon

A Bosch cégcsoport 2023-ban kétbillió-kétszázhétmilliárd forint árbevételt ért el Magyarországon, beleértve a nem konszolidált vállalatok árbevételét, és a saját vállalatok közötti kereskedelmet is, a tavalyi bevétel szinte megegyezik az előző évivel - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 14:00
Megosztás:

Az EU több mint ötvennégy védelmi ipari kezdeményezést támogat

Az Európai Bizottság az Európai Védelmi Alap (EFA) keretében 1,031 milliárd euró (mintegy 412,4 milliárd forint) uniós finanszírozást hagyott jóvá 54 védelmi célú kutatási és fejlesztési kezdeményezés támogatására - tájékoztatott az uniós testület csütörtökön.
2024. 05. 18. 13:00
Megosztás:

Penészes táplákékkiegészítőt vontak ki a forgalomból

Penészgombák és Bacillus cereus spórás baktérium jelenléte miatt kivonta a forgalomból a Dragon Superfoods Bio In Shape Mix 200 grammos táplálékkiegészítő port a forgalmazója, a Culinaris Retail Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 12:00
Megosztás:

Észszerű döntés itt tartani a járműipari termelést

A hazai járműipar sikere világos üzenet a gyártóknak és a befektetőknek, hogy gazdaságilag racionális döntés a termelést Magyarországon tartani - mondta Joó István kormánybiztos, a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség vezérigazgatója a szervezet járműipari konferenciáján csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 11:00
Megosztás:

Tovább gyarapodott az önkéntes pénztárak vagyona

Az idén is folytatódott az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) nyugdíj- és egészségpénztárainak vagyongyarapodása, az összesített megtakarítás 2024. első negyedévében már meghaladta a 2000 milliárd forintot, ami egy év alatt több mint 440 milliárd forintos, azaz közel 28 százalékos növekedést jelent. Az összesített taglétszám 2,1 millióra emelkedett - közölte az szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 10:00
Megosztás:

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében, a fiktív eladások hátterét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy másik tagállam adóhatóságától kért információkkal göngyölítette fel.
2024. 05. 18. 09:00
Megosztás:

Több építkezést kezdtek meg áprilisban az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek száma csökkent, míg a megkezdett lakóingatlan-építések száma nőtt áprilisban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján.
2024. 05. 18. 08:00
Megosztás:

Kulcsfontosságú trendek, amelyeket figyelni kell a Cardano és a Polygon MATIC esetében, a KangaMoon célkeresztjében 7 millió dollár áll

A következő két hétben várhatóan átalakul a kriptopiac: a jelenlegi medvepiaci korrekcióból bikapiaci trendek alakulhatnak ki, ami reményt ad a befektetőknek a veszteségek visszanyerésére. Azonban ezen események előtt a Cardano és a Polygon tulajdonosainak figyelniük kell kulcsfontosságú trendekre, amelyek végül meghatározhatják, hogy melyik irányba mozdulnak a vezető kriptovaluták. Eközben a KangaMoon (KANG) gyorsabban halad a vártnál, és a következő hetekben célja a 7 millió dollár összegyűjtése az előértékesítés során.
2024. 05. 18. 07:00
Megosztás:

Nem érte meg befektetni a Dow Jones indexbe az elmúlt 25 évben

Történelmi jelentőségű nap volt a tegnapi. A Dow Jones Industrial Average index története során először járt a lélektaninak tekinthető 40.000 pont fölött. Annak idején a 10.000 pontot majdnem pontosan 25 éve, 1999 március 29-én érte el az index.
2024. 05. 18. 06:00
Megosztás: