Ezért keresd a magyar gyártású Absolute Live izotóniás italt

Nemcsak itthon, hanem külföldön is egyre népszerűbbek az Absolute Live sportitalok – a hazai fejlesztésű és gyártású termékcsaládot a sportolók, aktív életet élők legkülönfélébb igényei szerint állították össze. Fogyni vagy izmot építeni? Nem mindegy, mivel támogatjuk a sportolási célkitűzéseinket!

Ezért keresd a magyar gyártású Absolute Live izotóniás italt

Aki rendszeresen sportol, tudja, mennyit jelentenek az ételekben és italokban található különböző értékes anyagok – hiszen nagyban segíthetnek elérni a kitűzött célokat. Energetizálás, zsírégetés, az ízületek védelme – az Absolute Live-nál úgy állították össze a különböző sportitalokat, hogy célzottan támogassák a fogyasztókat terveik megvalósításában. A BCAA, az L-glutamin, az L-karnitin és a kollagén például már egyáltalán nemcsak a nők körében népszerű, hiszen a zsírégetés és a bőrszövet táplálása egyre több férfi számára is fontos.

Saját tapasztalatok alapján fejlesztik a sportitalokat

Az Absolute Live termékcsaládot gyártó R-Water Kft. tulajdonosai évtizedek óta napi szinten sportolnak, így szó szerint magukon tesztelik az új termékeiket, és testközelből ismerik az igényeket is. Az R-Water Kft. elődje 1993-tól évtizedeken át üdítőket gyártott – ám egy idő után kevésnek érezték, hogy az italaik csupán frissítenek. Ekkor kezdték el a speciális összetételű, az egészséges életmódot támogató italok fejlesztését és készítését az akasztói gyárban.

Nem kell választani – lehet egyszerre finom és hatékony

Nem elég, ha egy sportital hatékony, fontos az is, hogy finom legyen, hiszen, ha nem ízlenek a fogyasztóknak, bármilyen hatásosak egyébként, nem vásárolják őket. A különböző Absolute Live sportitalok fejlesztése gyakran hónapokig tart, mire az íz, a szín, a pH-érték is megfelelő lesz. Az Absolute Live sportitalok forrásvíz alapúak, az édességükről pedig a stevia és a szukralóz gondoskodik.

Hatóanyagok, mozgás, táplálkozás – mindent csak mértékkel

Az Absolute Live termékekbe olyan mennyiségben kerülnek a hatóanyagok, ami optimális a fogyasztók számára. A cég egyik filozófiája, hogy a funkcionális italok fogyasztása mellett sokoldalúan kell táplálkozni, kerülni az egyoldalú diétákat, hiszen semmilyen táplálékkiegészítő nem pótolja a helyes táplálkozást és az egészséges életmódot. Aminek fontos része a mozgás és a pihenés helyes arányának megtalálása, a test jelzéseinek figyelembevétele – sőt, a feltöltődés, a lelki harmóniáért való munka is.

Vitaminok bevitele? Immunerősítés? Gyógynövények? Nemcsak a sportolókra koncentrálnak  

Az R-Water Kft. csapata nemcsak sportolók, aktív életet élők számára kifejlesztett italokat készít. A Power Fruit családi funkcionális italok például immunerősítő hatásúak, jó minőségű gyümölcslevet és vitaminokat tartalmaznak – és természetesen hozzáadott cukor nélkül készülnek. A PRO+ italokat a vitaminokon kívül gyógynövények teszik még értékesebbé, a Pro+Vegi márka tagjai pedig azoknak nyújtanak segítséget, akik több zöldséget és vitamint szeretnének fogyasztani.

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 14. 20:30
Megosztás:

Régi-új szörny a láthatáron

A napokban eléggé visszafogott kereskedést láthattunk, látunk a piacokon. Az ok az újraéledő inflációval kapcsolatos félelem.
2024. 05. 14. 20:00
Megosztás:

Túlnyomórészt pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Túlnyomórészt erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 05. 14. 19:30
Megosztás:

Az európai tőzsdei hangulatot követte a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 53,31 pontos, 0,08 százalékos csökkenéssel, 68 864,24 ponton zárt kedden.
2024. 05. 14. 19:00
Megosztás:

Megérkezett a Dyson első nedves padlótisztítója

A Dyson a mai napon bemutatott új innovációja egy célzottan nedves hatással dolgozó eszköz, ami kombinálja a nedves tisztítást, a mikroszálas hengerekkel történő azonnali feltörlést miközben hatékonyan távolít el minden szennyeződést. A készülék a szennyezett vizet és a szilárd szennyeződéseket elválasztja egymástól az egyszerűbb tartályürítés érdekében. Az 1 literes víztartállyal akár 290 négyzetméter felületet is megtisztíthatunk a Dyson WashG1-el.
2024. 05. 14. 18:30
Megosztás:

Alig nőtt a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 05. 14. 18:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Romániában az első negyedévben

Az első negyedévben a nyers adatok szerint 2,7 százalékkal csökkent az ipari termelés Romániában 2023. azonos időszakához képest - közölte kedden az Országos Statisztikai Intézet (INS).
2024. 05. 14. 17:30
Megosztás:

Állami látogatást tesz Kínában az orosz elnök

Május 16-17-én tesz állami látogatást Kínában Vlagyimir Putyin orosz elnök, hivatali partnere, Hszi Csin-ping meghívására, ez lesz a hivatalba lépése utáni első külföldi útja - közölte kedden a Kreml.
2024. 05. 14. 17:00
Megosztás:

Nagyot ugrott a CEZ nyeresége az első negyedévben

Megugrott a Cseh Energetikai Művek (CEZ) nettó nyeresége az első negyedévben.
2024. 05. 14. 16:30
Megosztás:

A Masterplast nyereséggel zárta az első negyedévben

A Masterplast Nyrt. adózott eredménye az első negyedévben 53 ezer euró volt, szemben az egy évvel korábbi 5,8 millió eurós veszteséggel - közölte az MTI-vel a közép európai régió legnagyobb magyar tulajdonú építőanyag-gyártó vállalata, amely szerint a tavaly végrehajtott hatékonyságjavító intézkedések biztosították a beszűkült piaci viszonyok között is a stabil és eredményes működést.
2024. 05. 14. 16:00
Megosztás:

A BudaPart Gate irodaházban a bérlők a CPI színvonalas szolgáltatásait élvezhetik

A legnagyobb magyarországi irodaportfólióval rendelkező CPI Hungary számos ikonikus irodaházat tulajdonosként üzemeltet, ezek között található a BudaPart Gate is, amely a Lágymányosi öbölben épülő, a 21. század összes vívmányát felvonultató új városnegyed kapujában helyezkedik el. A legmodernebb építészeti és műszaki megoldások egyesülnek a CPI rugalmas, magas vonalú szolgáltatásaival, ahol a dolgozói jóllét és a fenntarthatóság kerül a fókuszba egy páratlan természeti környezetben.
2024. 05. 14. 15:30
Megosztás:

Tartható lesz a Richter kétszámjegyű bevételnövekedési terve

A Richter árfolyamhatástól megtisztítva, továbbra is kétszámjegyű bevételnövekedéssel számol az idén - mondta Orbán Gábor vezérigazgató a vállalat első negyedéves eredményeit értékelő sajtótájékoztatón kedden Budapesten.
2024. 05. 14. 15:30
Megosztás:

Új távlatokat nyithat a rovarpiacon az Agroloop és a Széchenyi István Egyetem együttműködése

A fekete katonalégy lárvákból előállított egészséges állateledel-alapanyagok és szerves talajjavító készítmények a hazai agrárium számos területén hoztak forradalmian új, fenntartható megoldásokat. Az Agroloop és a győri Széchenyi István Egyetem együttműködési szándéknyilatkozatot kötött, amely új kapukat nyithat meg a takarmánycélú rovarpiac előtt. A tudományos kutatásokon túl kölcsönösen támogatják egymást más területeken is: nemcsak hogy közös fenntarthatósági szemléletet alakítanak ki, de az akadémiai szférában keletkezett tudásanyag ipari-agrárgazdálkodási hasznosítása és bővítése is kitűzött cél – jelentették be a megállapodás aláírásán.
2024. 05. 14. 15:00
Megosztás:

Nagy Márton a német autógyártók vezetőivel tárgyalt

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter áprilisi berlini látogatásának folytatásaként Bajorországba utazott és újra találkozott a német autóipar vezető szereplőivel. A tárcavezető és a Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja hétfőn és kedden tárgyalásokat folytatott Gernot Döllnerrel, az Audi vezérigazgatójával, Frank Weberrel, a BMW igazgatósági tagjával, valamint Eckart von Klaedennel, a Mercedes alelnökével - tájékoztatta az MTI-t a Nemzetgazdasági Minisztérium kedden.
2024. 05. 14. 14:30
Megosztás:

Romániában csökkent áprilisban az éves infláció

Romániában 5,9 százalékra csökkent áprilisban az éves infláció - közölte kedden az Országos Statisztikai Intézet (INS).
2024. 05. 14. 14:00
Megosztás:

Izrael megállapodott Romániával

Izrael élelmezésbiztonságának erősítése érdekében Avi Dichter mezőgazdasági és vidékfejlesztési miniszter vészhelyzeti búzaellátási megállapodást kötött Bukarestben román hivatali partnerével, Florin Barbuval - közölte hétfőn az Agerpres hírügynökség a vendég minisztert idéző izraeli TPS hírszolgálatra hivatkozva.
2024. 05. 14. 13:30
Megosztás:

Uniós elnökségünk egyik sarkalatos pontja a versenyképesség

"Magyarország egy kihívásokkal teli időszakban tölti be az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét, célunk, hogy kulcsfontosságú területeken lépjünk előre" - jelentette ki Varga Mihály, miután Elisabeth Svantesson svéd pénzügyminiszterrel tárgyalt Brüsszelben.
2024. 05. 14. 13:00
Megosztás:

Németországban változatlan maradt az éves infláció szintje

A márciusival megegyező volt az áprilisi éves infláció Németországban a szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis kedden ismertetett végleges adatai szerint.
2024. 05. 14. 12:30
Megosztás:

Alcsonyabb volt a Richter árbevétele

A Richter Gedeon Nyrt. konszolidált árbevétele az első negyedévben 203,4 milliárd forint lett, 3,0 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbinál - közölte a gyógyszeripari vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden. Elemzők 3,6 százalékkal csökkenő, 202 milliárd forintos bevételt vártak.
2024. 05. 14. 12:00
Megosztás:

Béremelést követelnek a román kormányalkalmazottak

Spontán sztrájkba kezdtek a román kormányalkalmazottak, béremelést követelnek - írta hétfőn az economedia.ro az érintett szakszervezet vezetőjét idézve.
2024. 05. 14. 11:30
Megosztás: