Ezt a TOP 5 kriptót vedd most, mielőtt kilő az árfolyamuk az űrbe!

A teljes kripto piac hatalmas emelkedést mutat az elmúlt időszakban, az általános emelkedés kapcsán vizsgáltuk meg a legkiemelkedőbben teljesítő, ígéretes projekteket. https://twitter.com/ScapesMania

Ezt a TOP 5 kriptót vedd most, mielőtt kilő az árfolyamuk az űrbe!

A jelenlegi pozitív hangulat különösen érzékelhető az Ethereum (ETH), Solana (SOL), Chainlink (LINK), VeChain (VET), Arbitrum (ARB) és a Scapesmania teljesítményében, amelyek kiemelkednek a figyelmet érdemlő eszközök között.

A bikapiaci pozitív hangulatot kihasználva az alábbi hat kriptovaluta lehet a legjobb választás a portfóliód diverzifikálásához. A továbbiakban bemutatjuk őket, hogy felfedezd ezeknek a digitális érméknek a kiemelkedő jellemzőit, és az esetleges növekedési potenciáljukat.

Összefoglalás

- ScapesMania: Innovatív és fejlődik pre-sale fázisában.

- Ethereum (ETH): Nagy frissítés előtt áll, árrobbanásra számítva.

- Solana (SOL): Lendületet vesz a DeFi és NFT interakciókból.

- Chainlink (LINK): Kiterjeszkedik a Polygon zkEVM-re, megerősítve a DeFi szerepét.

- VeChain (VET): Jelentős token-növekedést tapasztal.

- Arbitrum (ARB): Kulcsszereplő a második rétegű blokklánc területén.

ScapesMania: A Kriptovilág Feltörekvő Csillaga

A jelenlegi piaci körülmények között a ScapesMania vonzó lehetőségként tűnik fel a korai felhasználók számára. Ez az úttörő projekt több mint 1,850,000 dollárt gyűjtött össze kizárólag a tömeg- és kiskereskedelmi szektortól, melybe naponta 26,000–146,000 dollár befektetői pénz áramlik. A ScapesMania népszerűsége nő a tier-1 kripto média platformokon, és elismert kripto influenszerek ajánlásait is kapja.

A ScapesMania Főbb Jellemzői

A ScapesMania nem egy átlagos kripto eszköz; ez egy élénk játékrendszer, amely mind a laza játékosok, mind a kripto-hozzáértő közönség érdekeit szolgálja. Játékosként nincs szükség a kripto bonyolultságaival való foglalkozásra, hogy élvezd a lebilincselő játékmenetet. Másrészt a token tulajdonosok profitálhatnak a rendszer teljesítményéből, és alakíthatják annak jövőjét anélkül, hogy játszanának.

A ScapesMania mögötti csapat kiemelten fontosnak tartja a transzparenciát, ezért nyitott közösségi média profilokat tart fenn. A projekt átesett az iparág vezető biztonsági rangsorolási vállalatainak ellenőrzésén, amely megerősíti a korai felhasználókban a bizalmat.

A ScapesMania már most ismert nevek platformokon, és tárgyalások folynak annak érdekében, hogy a jelentős tőzsdéken listára kerüljön.

elővásárlás presale

Elővásárlási (presale) Lehetőségek

Az early bird elővásárlási szakaszában a ScapesMania ára 0,004568 dollár. A listázási ár 0,01 dollár érménként, tehát a korai beszállók akár 2,2-es hozamra is számíthatnak.

Ráadásul a ScapesMania-hoz való csatlakozás a bónuszok gazdag tárházát nyitja meg, összesen akár 127%-ot is elérve, exkluzív lehetőségekkel, mint a token visszavásárlás és égetés, valamint a staking.

A mai 60% -os kedvezménnyel a ScapesMania tokenek igazi ajándékok. Ahogy kibontakozik minden további eladási szakasz, az ár nőni fog, elérve az 0,01 dollárt tokenenként, amikor a pre-sale befejeződik. Most lehet a tökéletes idő csatlakozni a ScapesMania tulajdonosok köréhez.

>>> Csatlakozzon a Pre-sale-hoz Kedvezménnyel az Hivatalos Oldalon <<<

promo code

Ha már mindent tudsz arról, amit a ScapesMania kínál, akkor van egy különleges lehetőség számodra: egy kód, GYT502. Ez az időszakos ajánlat csak az írás közzététele óta érvényes, és ez az egyetlen esélyed egy 10%-os bónusz megszerzésére, miután beírod a GYT502-t egy speciális mezőbe a fizetéskor, tehát cselekedj gyorsan, az óra ketyeg.

Ethereum (ETH): Az EIP-4844 Frissítésre Várva

ETHUSD Ethereum árfolyam grafikon

Az Ethereum (ETH) jelentős frissítésre készül az EIP-4844-tel, amelyet 2024 első negyedévében várnak. Ezzel a frissítéssel a magas tranzakciós díjak kihívását kívánják megoldani, ami kritikus probléma az Ethereum (ETH) felhasználói számára. A JP Morgan bankóriás kiemelte ennek a frissítésnek a potenciálját, hogy jelentősen növelje az Ethereum (ETH) teljesítményét, akár a Bitcoin-t is felülmúlva.

Az elemzők optimista jövőt várnak az Ethereum (ETH) számára, és előrejelzik, hogy az ár 2024 elején 3,400 és 3,800 dollár közötti tartományba emelkedik. Ez az optimizmus a technikai fejlesztéseken és az EIP-4844 frissítés várható pozitív hatásain alapul.

Az EIP-4844 frissítés, amely a proto-dankshardingra összpontosít, az Ethereum (ETH) hatékonyságát hivatott növelni a tranzakciós költségek csökkentésével és a teljesítmény növelésével. Habár ez fényes kilátásokat jelent az Ethereum (ETH) számára, kihívások merülnek fel a piaci dinamika és más kriptovaluták versenye miatt.

Solana (SOL): Piaci Aktivitásban Történő Lendület

SOLUSD Solana árfolyam grafikon

A Solana (SOL) jelentős fellendülést tapasztalt, ami a DeFi és NFT platformjaival való növekvő interakcióból ered. Az ökoszisztéma erős növekedést mutatott, szignifikáns növekedéssel a decentralizált alkalmazások (DApp) volumenében.

A Solana (SOL) árát számos tényező pozitívan befolyásolta, beleértve az SPL tokenek integrációját olyan nagy tőzsdékkel, mint a Coinbase és a BNB. Ez jelentős kereskedési volumenekhez és megnövekedett érdeklődéshez vezetett a Solana (SOL) ökoszisztémában.

A Solana (SOL) rally-támogatja a DeFi és NFT piacokon tapasztalható fejlemények, valamint a szélesebb piaci trendek. Azonban az ökoszisztémának szembesülnie kell a lendület fenntartásával és más blokklánc platformokkal való versennyel.

Chainlink (LINK): Kiterjeszkedés a Polygon zkEVM-re

LINKUSD Chainlink árfolyam grafikon

A Chainlink (LINK) kiterjesztette hatókörét a Polygon zkEVM-re történő élő bevezetéssel. Ez a lépés lehetővé teszi a Polygon zkEVM projektjeinek, hogy hozzáférjenek és kihasználják az adatokat a Chainlink (LINK)-ből, potenciálisan kibővítve a DeFi tájat.

A Chainlink (LINK) integrációja a Polygon zkEVM-mel pozitív piaci reakcióval találkozott, ami tükröződik az ár teljesítményében. A platform erős, decentralizált adatforrásait kulcseszköznek tekintik a DeFi területén.

A Chainlink (LINK) jövője ígéretesnek látszik az új ökoszisztémákba történő kiterjesztésével. Azonban a platformnak navigálnia kell a fejlődő DeFi szektor bonyolultságait és meg kell őriznie pozícióját az újonnan felbukkanó versenytársakkal szemben.

VeChain (VET): Bikapiaci Hangulat Övezi

VETUSD Vechain árfolyam grafikon

A VeChain (VET) bikapiaci hangulatot él át, a saját token VeChain (VET)-je és a gáztoken VTHO jelentős emelkedést mutat. Ez a növekedés a piaci figyelem és részvétel növekedésének tulajdonítható a VeChain (VET) ökoszisztémájában.

A VeChain (VET) jelentős növekedést produkált, elérve egy 10 hónapos csúcsot. Ez az emelkedő trend a piac általános lendületével és a token hasznosságával magyarázható a VeChain ökoszisztémájában.

A VeChain (VET) jövője ígéretes a növekvő ökoszisztémája és piaci érdeklődése miatt. Azonban a tokennek szembesülnie kell a növekedés fenntartásának kihívásaival a piaci volatilitás és a verseny miatt.

Arbitrum (ARB): A Celo's Layer-2 Migrációjáért Versengve

ARBUSD Arbitrum árfolyam grafikon

Az Arbitrum (ARB), vezető második rétegű megoldás, a Celo második rétegű blokkláncára történő migrációért versenyzik. A második rétegű megoldások között a legnagyobb teljes értékű zárolt (TVL) összeggel az Arbitrum (ARB) jelentős szereplő a blokklánc területén.

Az Arbitrum (ARB) pozíciója egy jelentős második rétegű megoldásként pozitív hatással van piaci helyzetére. A részvétel a Celo migrációjában olyan nagy projektekben, mint az Arbitrum, azt mutatja, hogy növekvő befolyása van.

Az Arbitrum (ARB) jövője ígéretes a technikai képességei és piaci pozíciója miatt. Azonban szembenéz más második rétegű megoldásokkal és a blokklánc technológiájának változó tájképével.

Összegzés

A jelenlegi kripto piac jelentős emelkedést mutat, amit az Ethereum (ETH), Solana (SOL), Chainlink (LINK), VeChain (VET), Arbitrum (ARB) és Scapesmania erős teljesítménye is kiválóan mutat. Ezek a kriptovaluták, valamint az újonnan feltörekvő ScapesMania, kiemelkedő választásnak számítanak a kripto portfóliódhoz, tekintettel arra, hogy van bennük robbanási potenciál.

A ScapesMania innovatív alapötletével, erős tokenomikájával, szakasz bónuszokkal és a tulajdonosoknak nyújtott előnyeivel kiemelkedik, mindez hozzájárulhat a projekt értékének növekedéséhez. Most lehet az ideális idő, hogy részese legyél a ScapesMania közösségének.

Site: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twiter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson - közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 15:00
Megosztás:

Leválás: új módszer a vállalatok átalakulására

2024. január 1-jétől új jogintézménnyel, a leválással bővül a Polgári Törvénykönyvnek a jogi személyek szétválására vonatkozó szabályrendszere. Mint minden egyéb átalakulás, egyesülés és szétválás, a leválás is adókövetkezményekkel járhat.
2024. 02. 24. 14:00
Megosztás:

Közzétette 2023-as, negyedik negyedéves konszolidált üzleti eredményeit az ORLEN Csoport

A 2023. december 31-én zárult negyedévben az ORLEN Csoport 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el. A teljes 2023-as évre vonatkozó LIFO-alapú EBITDA1 elérte a 44,8 milliárd zlotyt, a nettó nyereség pedig 27,6 milliárd zloty volt. Az ORLEN Csoport negyedik negyedéves eredményeire pozitív hatással volt a gázszegmens teljesítménye, amely 11 milliárd zlotyval járult hozzá az EBITDA-hoz, elsősorban az alacsonyabb beszerzési költségeknek és a magasabb értékesítési volumennek köszönhetően. Az ORLEN emellett több mint 20 százalékkal növelte kiskereskedelmi értékesítési volumenét az előző évhez képest, részben a magyarországi és szlovákiai hálózatbővítések eredményeként.
2024. 02. 24. 13:00
Megosztás:

Elégedetlenség: A versenyszféra munkavállalóinak közel kétharmada munkahelyet váltana

A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésének mértékével, 63 százalékuk tervezi, hogy ha lehetősége nyílik rá, 2024-ben munkahelyet vált – derült ki a Trenkwalder február első felében elvégzett munkaerőpiaci kutatásából.
2024. 02. 24. 12:00
Megosztás:

A BAYC társalapítója Greg Solana lett az új vezérigazgató, és az NFC-hez kapcsolódó projektek lendületet kapnak - a MultiversX, az ApeCoin és a Meme Moguls felívelő pályán

A Bored Ape Yacht Club NFT-k alkotója, Greg Solana lett az új vezérigazgató a Yuga Labs-nál. Ő váltja Daniel Alegre-t, aki 2023 áprilisában vette át a vezérigazgatói szerepet. Ennek eredményeként az ApeCoin (APE) hirtelen lendületet kapott, a két hetes grafikonon 23%-kal emelkedett az árfolyama. Emellett a MultiversX (EGLD) is optimista hangulatban van, de a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) meme érmék felé fordul. Hamarosan indul, és a gyors előértékesítés miatt az egyik legforróbb projekté válhat 2024-ben. Most áttekintjük, hogy mi áll a háttérben. Megvizsgáljuk, hogy melyik a legjobb kriptovaluta jelenleg befektetési célból.
2024. 02. 24. 11:20
Megosztás:

Accor: rekorderedmények 2023-ban globálisan és Magyarországon

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja bejelentette 2023-as évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az EBITDA meghaladta az 1 milliárd eurót, és az eredmény felülmúlja a 2023-ra vonatkozó előrejelzést. A vállalat folytatta vonzó részvényesi hozampolitikáját, és bízik a 2024-es növekedési kilátásokban.
2024. 02. 24. 11:00
Megosztás:

Csak 2023-ban, 55 millió dollárt szerzett vissza a Binance a csalóktól

A digitális pénzügyi eszközök egyre szélesebb körben vállnak elfogadottá, a velük való kereskedelem volumene, a tranzakciók száma ezzel együtt fokozatosan nő. A kriptotér éppen ezért került a csalók és hekkerek célkeresztjébe, habár a törvénytelen tranzakciók száma a kriptotérben elenyésző és fokozatosan csökken. A Binance ügyfélszolgálata és biztonsági csapata a hatóságokkal és a kriptoközösséggel együttműködve sok százmillió dollár értékben mentett meg, vagy szerzett vissza digitális pénzeszközöket hekkerektől, csalóktól, és juttatta őket vissza tulajdonosaiknak az elmúlt két évben.
2024. 02. 24. 10:00
Megosztás:

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.
2024. 02. 24. 09:00
Megosztás:

4,6%-os munkanélküliségi ráta és 10,3%-os reálbérnövekedés a hazai munkaerőpiacon

A november-januári időszakban továbbra is csúcsközelben állt a foglalkoztatottság, a hazai elsődleges munkaerőpiacon 17 ezer új munkahely jött létre az előző év azonos időszakához képest, a közfoglalkoztatottak száma 8 ezer fővel csökkent, a külföldre ingázók száma pedig nem változott érdemben, így a legutolsó háromhavi átlag alapján a gazdaság teljes foglalkoztatotti létszáma 4.718 ezer fő volt.
2024. 02. 24. 08:00
Megosztás:

A The Graph (GRT) bejelenti a Műszaki Tanácsadó Testületet, a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX) folytatják a növekedést

A The Graph (GRT) épp most jelentette be Műszaki Tanácsadó Testületét, ami jelentős mérföldkő a projekt számára. Közben két másik kriptopénz vonzza magára a figyelmet - a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX). Miközben lehet, hogy már ismered az AGIX-et, a KANG egy 2. fázisnál járó előértékesítési sztár, ami lehet, hogy a következő 100x-es meme coin lesz 2024-ben. Tudd meg, miért.
2024. 02. 24. 07:00
Megosztás:

Új kölcsönzési üzletágvezető a Prohumannál – a cél a hazai munkaerőtartalék aktivizálása

Februártól munkaerőkölcsönzési üzletágvezetőként folytatja munkáját a Prohuman csapatában Izsó Balázs. Az új vezető érkezésével a piacvezető magyar HR szolgáltató célja továbbra is az, hogy ahol csak lehet, a magyar munkaerőtartalék aktivizálásával kínáljon megoldást a hazai vállalatok munkaerőigényének és HR-kihívásainak megoldására.
2024. 02. 24. 06:00
Megosztás:

Régóta nem látott tüneteket produkált a lakásépítés

A lakásépítések tavalyi megtorpanása közel negyedszázados rekordokat is megdöntött, ez derült ki a KSH legfrissebb adataiból. A visszaesés egyúttal szerkezeti átrendeződést is hozott: kevesebben fogtak saját otthon megteremtésébe, az új lakások közel kétharmadát már eleve eladásra szánták.
2024. 02. 24. 05:00
Megosztás:

Tovább emelte a dohányfelvásárlási alapárat a Continental Dohányipari Csoport

A Continental Dohányipari Csoport dohánytermesztésért felelős tagja, a DOFER Dohányfermentáló Zrt. tovább emelte a dohány szerződésben rögzített felvásárlási alapárát, erősítve hazai versenyképességét és elkötelezettségét a magyar dohánytermelők és a dohánykultúra támogatása iránt. Az áremelés keretében a társaság a jelentősen nagyobb területen termesztett Virginia dohány esetében 19%-os, míg a Burley dohány esetében 20%-os emelést eszközölt, amely a tavalyi, 50%-os áremeléssel együtt két év alatt összesen 69-70%-os árnövekedést jelent.
2024. 02. 24. 04:00
Megosztás:

Ismét a magas kamatok mellett érveltek az amerikai jegybankárok

Christopher Waller, a Fed kormányzótanácsának tagja megerősítette, hogy még szükség lesz legalább néhány hónapnyi adatra, ami az infláció csökkenését jelzi, mielőtt kamatcsökkentésbe kezdhet a jegybank.
2024. 02. 24. 03:30
Megosztás:

2025. után bármikor leállhat az észak-atlanti áramlat egy fontos része

A tengeráramlások szerepe óriási a Föld hőáramlásában, az éghajlat alakulásában. Leállásuk dominóként döntené be a Föld további fontos éghajlati rendszereit. Az Észak-atlanti áramlás Grönland előtti része az egyik kulcspontja a nagy rendszernek.
2024. 02. 24. 03:00
Megosztás:

Kidobhatod az összes sárga csekket a kukába! Új dolgot találtak ki helyette

A magyarországi adatok alapján a Magyar Posta által közzétett 2019-es statisztikák szerint a magyar lakosság egy év alatt összesen 193 millió sárga csekket fizetett be postahivatalokban. Hatalmas szám ez! Ön vajon ebből mennyit adott fel? Hány órát állt ezért sorban a postahivatalokban?
2024. 02. 24. 02:20
Megosztás:

A hazánkban működő CT és MR gépek akár fele is lecserélődhet rövid időn belül

A napokban fognak utolsó körben eredményt hirdetni abban a közbeszerzési eljárásban, melynek keretösszege MR (mágneses rezonancia) gépekre 10 milliárd, míg CT (komputertomográf) szkennerekre 15 milliárd forint. Az egészségügy ezen szegmensében zajló fejlődésre, és az eszközök árainak örvendetes csökkenésére hívja fel a figyelmet a United Imaging készülékek hazai forgalmazója, a Humantech Solution Zrt. A piacon tapasztalható intenzív innovációs verseny, valamint a Dinamikus Beszerzési Rendszer transzparenciájának köszönhetően jelentős fejlődés várható az állami egészségügyben is, hiszen ezekkel a gépekkel rövidebb idő alatt, jobb felbontású képek és mesterséges intelligenciával is támogatott diagnózisok készülhetnek úgy, hogy közben a páciens jelentősen kisebb dózisú sugárterhelést kap. A legmodernebb berendezések testközelből is megtekinthetők az Európai Radiológiai Társaság által szervezett ECR 2024 szakkiállításon, melynek Bécs ad otthont február 28. és március 3. között.
2024. 02. 24. 02:00
Megosztás:

5,6 millió forinttal több lakáshitelre volt elég a tavaly decemberi átlagkereset, mint egy évvel korábban

2023 decemberében átlagosan nettó 451 300 forintot keresett egy teljes munkaidőben foglalkoztatott magyar munkavállaló a családi adókedvezményeket is figyelembe véve. Ekkora jövedelem 20 éves futamidőre 29,1 millió forint lakáshitelre volt elegendő akkor. Ez 5,6 millió forintos növekedés egy év alatt úgy, hogy közben a lakásárak sok helyütt csökkentek.
2024. 02. 24. 01:00
Megosztás:

A Sponge kriptó elérte a 10 millió dollárnyi lekötött érmét, óriási hozamok a láthatáron

Az egyik legtutibb mostani mém érme, a Sponge február elején közölte, hogy elindítja új verzióját a Polygon hálózaton. A friss üdvöske érkezése miatt eddig már több mint 10,26 millió dollárt stakeltek és bridgeltek. A számok alakulását a projekt honlapján, valós időben lehet követni.
2024. 02. 24. 00:01
Megosztás:

Békéscsaba örülhet

Az idei a megbízhatóság költségvetése - fogalmazott Szarvas Péter (Hajrá Békéscsaba Egyesület) polgármester a megyei jogú város közgyűlésének ülésén csütörtökön.
2024. 02. 23. 23:00
Megosztás: