Ezt a TOP 5 kriptót vedd most, mielőtt kilő az árfolyamuk az űrbe!

A teljes kripto piac hatalmas emelkedést mutat az elmúlt időszakban, az általános emelkedés kapcsán vizsgáltuk meg a legkiemelkedőbben teljesítő, ígéretes projekteket. https://twitter.com/ScapesMania

Ezt a TOP 5 kriptót vedd most, mielőtt kilő az árfolyamuk az űrbe!

A jelenlegi pozitív hangulat különösen érzékelhető az Ethereum (ETH), Solana (SOL), Chainlink (LINK), VeChain (VET), Arbitrum (ARB) és a Scapesmania teljesítményében, amelyek kiemelkednek a figyelmet érdemlő eszközök között.

A bikapiaci pozitív hangulatot kihasználva az alábbi hat kriptovaluta lehet a legjobb választás a portfóliód diverzifikálásához. A továbbiakban bemutatjuk őket, hogy felfedezd ezeknek a digitális érméknek a kiemelkedő jellemzőit, és az esetleges növekedési potenciáljukat.

Összefoglalás

- ScapesMania: Innovatív és fejlődik pre-sale fázisában.

- Ethereum (ETH): Nagy frissítés előtt áll, árrobbanásra számítva.

- Solana (SOL): Lendületet vesz a DeFi és NFT interakciókból.

- Chainlink (LINK): Kiterjeszkedik a Polygon zkEVM-re, megerősítve a DeFi szerepét.

- VeChain (VET): Jelentős token-növekedést tapasztal.

- Arbitrum (ARB): Kulcsszereplő a második rétegű blokklánc területén.

ScapesMania: A Kriptovilág Feltörekvő Csillaga

A jelenlegi piaci körülmények között a ScapesMania vonzó lehetőségként tűnik fel a korai felhasználók számára. Ez az úttörő projekt több mint 1,850,000 dollárt gyűjtött össze kizárólag a tömeg- és kiskereskedelmi szektortól, melybe naponta 26,000–146,000 dollár befektetői pénz áramlik. A ScapesMania népszerűsége nő a tier-1 kripto média platformokon, és elismert kripto influenszerek ajánlásait is kapja.

A ScapesMania Főbb Jellemzői

A ScapesMania nem egy átlagos kripto eszköz; ez egy élénk játékrendszer, amely mind a laza játékosok, mind a kripto-hozzáértő közönség érdekeit szolgálja. Játékosként nincs szükség a kripto bonyolultságaival való foglalkozásra, hogy élvezd a lebilincselő játékmenetet. Másrészt a token tulajdonosok profitálhatnak a rendszer teljesítményéből, és alakíthatják annak jövőjét anélkül, hogy játszanának.

A ScapesMania mögötti csapat kiemelten fontosnak tartja a transzparenciát, ezért nyitott közösségi média profilokat tart fenn. A projekt átesett az iparág vezető biztonsági rangsorolási vállalatainak ellenőrzésén, amely megerősíti a korai felhasználókban a bizalmat.

A ScapesMania már most ismert nevek platformokon, és tárgyalások folynak annak érdekében, hogy a jelentős tőzsdéken listára kerüljön.

elővásárlás presale

Elővásárlási (presale) Lehetőségek

Az early bird elővásárlási szakaszában a ScapesMania ára 0,004568 dollár. A listázási ár 0,01 dollár érménként, tehát a korai beszállók akár 2,2-es hozamra is számíthatnak.

Ráadásul a ScapesMania-hoz való csatlakozás a bónuszok gazdag tárházát nyitja meg, összesen akár 127%-ot is elérve, exkluzív lehetőségekkel, mint a token visszavásárlás és égetés, valamint a staking.

A mai 60% -os kedvezménnyel a ScapesMania tokenek igazi ajándékok. Ahogy kibontakozik minden további eladási szakasz, az ár nőni fog, elérve az 0,01 dollárt tokenenként, amikor a pre-sale befejeződik. Most lehet a tökéletes idő csatlakozni a ScapesMania tulajdonosok köréhez.

>>> Csatlakozzon a Pre-sale-hoz Kedvezménnyel az Hivatalos Oldalon <<<

promo code

Ha már mindent tudsz arról, amit a ScapesMania kínál, akkor van egy különleges lehetőség számodra: egy kód, GYT502. Ez az időszakos ajánlat csak az írás közzététele óta érvényes, és ez az egyetlen esélyed egy 10%-os bónusz megszerzésére, miután beírod a GYT502-t egy speciális mezőbe a fizetéskor, tehát cselekedj gyorsan, az óra ketyeg.

Ethereum (ETH): Az EIP-4844 Frissítésre Várva

ETHUSD Ethereum árfolyam grafikon

Az Ethereum (ETH) jelentős frissítésre készül az EIP-4844-tel, amelyet 2024 első negyedévében várnak. Ezzel a frissítéssel a magas tranzakciós díjak kihívását kívánják megoldani, ami kritikus probléma az Ethereum (ETH) felhasználói számára. A JP Morgan bankóriás kiemelte ennek a frissítésnek a potenciálját, hogy jelentősen növelje az Ethereum (ETH) teljesítményét, akár a Bitcoin-t is felülmúlva.

Az elemzők optimista jövőt várnak az Ethereum (ETH) számára, és előrejelzik, hogy az ár 2024 elején 3,400 és 3,800 dollár közötti tartományba emelkedik. Ez az optimizmus a technikai fejlesztéseken és az EIP-4844 frissítés várható pozitív hatásain alapul.

Az EIP-4844 frissítés, amely a proto-dankshardingra összpontosít, az Ethereum (ETH) hatékonyságát hivatott növelni a tranzakciós költségek csökkentésével és a teljesítmény növelésével. Habár ez fényes kilátásokat jelent az Ethereum (ETH) számára, kihívások merülnek fel a piaci dinamika és más kriptovaluták versenye miatt.

Solana (SOL): Piaci Aktivitásban Történő Lendület

SOLUSD Solana árfolyam grafikon

A Solana (SOL) jelentős fellendülést tapasztalt, ami a DeFi és NFT platformjaival való növekvő interakcióból ered. Az ökoszisztéma erős növekedést mutatott, szignifikáns növekedéssel a decentralizált alkalmazások (DApp) volumenében.

A Solana (SOL) árát számos tényező pozitívan befolyásolta, beleértve az SPL tokenek integrációját olyan nagy tőzsdékkel, mint a Coinbase és a BNB. Ez jelentős kereskedési volumenekhez és megnövekedett érdeklődéshez vezetett a Solana (SOL) ökoszisztémában.

A Solana (SOL) rally-támogatja a DeFi és NFT piacokon tapasztalható fejlemények, valamint a szélesebb piaci trendek. Azonban az ökoszisztémának szembesülnie kell a lendület fenntartásával és más blokklánc platformokkal való versennyel.

Chainlink (LINK): Kiterjeszkedés a Polygon zkEVM-re

LINKUSD Chainlink árfolyam grafikon

A Chainlink (LINK) kiterjesztette hatókörét a Polygon zkEVM-re történő élő bevezetéssel. Ez a lépés lehetővé teszi a Polygon zkEVM projektjeinek, hogy hozzáférjenek és kihasználják az adatokat a Chainlink (LINK)-ből, potenciálisan kibővítve a DeFi tájat.

A Chainlink (LINK) integrációja a Polygon zkEVM-mel pozitív piaci reakcióval találkozott, ami tükröződik az ár teljesítményében. A platform erős, decentralizált adatforrásait kulcseszköznek tekintik a DeFi területén.

A Chainlink (LINK) jövője ígéretesnek látszik az új ökoszisztémákba történő kiterjesztésével. Azonban a platformnak navigálnia kell a fejlődő DeFi szektor bonyolultságait és meg kell őriznie pozícióját az újonnan felbukkanó versenytársakkal szemben.

VeChain (VET): Bikapiaci Hangulat Övezi

VETUSD Vechain árfolyam grafikon

A VeChain (VET) bikapiaci hangulatot él át, a saját token VeChain (VET)-je és a gáztoken VTHO jelentős emelkedést mutat. Ez a növekedés a piaci figyelem és részvétel növekedésének tulajdonítható a VeChain (VET) ökoszisztémájában.

A VeChain (VET) jelentős növekedést produkált, elérve egy 10 hónapos csúcsot. Ez az emelkedő trend a piac általános lendületével és a token hasznosságával magyarázható a VeChain ökoszisztémájában.

A VeChain (VET) jövője ígéretes a növekvő ökoszisztémája és piaci érdeklődése miatt. Azonban a tokennek szembesülnie kell a növekedés fenntartásának kihívásaival a piaci volatilitás és a verseny miatt.

Arbitrum (ARB): A Celo's Layer-2 Migrációjáért Versengve

ARBUSD Arbitrum árfolyam grafikon

Az Arbitrum (ARB), vezető második rétegű megoldás, a Celo második rétegű blokkláncára történő migrációért versenyzik. A második rétegű megoldások között a legnagyobb teljes értékű zárolt (TVL) összeggel az Arbitrum (ARB) jelentős szereplő a blokklánc területén.

Az Arbitrum (ARB) pozíciója egy jelentős második rétegű megoldásként pozitív hatással van piaci helyzetére. A részvétel a Celo migrációjában olyan nagy projektekben, mint az Arbitrum, azt mutatja, hogy növekvő befolyása van.

Az Arbitrum (ARB) jövője ígéretes a technikai képességei és piaci pozíciója miatt. Azonban szembenéz más második rétegű megoldásokkal és a blokklánc technológiájának változó tájképével.

Összegzés

A jelenlegi kripto piac jelentős emelkedést mutat, amit az Ethereum (ETH), Solana (SOL), Chainlink (LINK), VeChain (VET), Arbitrum (ARB) és Scapesmania erős teljesítménye is kiválóan mutat. Ezek a kriptovaluták, valamint az újonnan feltörekvő ScapesMania, kiemelkedő választásnak számítanak a kripto portfóliódhoz, tekintettel arra, hogy van bennük robbanási potenciál.

A ScapesMania innovatív alapötletével, erős tokenomikájával, szakasz bónuszokkal és a tulajdonosoknak nyújtott előnyeivel kiemelkedik, mindez hozzájárulhat a projekt értékének növekedéséhez. Most lehet az ideális idő, hogy részese legyél a ScapesMania közösségének.

Site: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twiter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

2024. augusztus 1-től emelkedik a kiszabható versenyfelügyeleti bírság maximuma

2024. augusztus 1-től 13 százalékról 15 százalékra emelkedik a Gazdasági Versenyhivatal („GVH”) által kiszabható bírság összegének felső határa a háborús veszélyhelyzet ideje alatt. Az Oppenheim Ügyvédi Iroda szakértője foglalja össze a változásokat.
2024. 07. 16. 18:00
Megosztás:

Magyar találmány a világ első szennyvíz újrahasznosításából készült tisztítószere

Egy magyar mérnökcsapat rájött, hogy nemcsak biogáz nyerhető ki a szennyvízből, hanem ecetsav is, amelyre a háztartási tisztítószerek nagy része épül, a felfedezésből késztermék lett. Erről a magyar találmányról beszélgetett Áder János korábbi államfő Taxner György vízépítő és szennyvíztisztítási szakmérnökkel a Kék bolygó című podcastjának hétfőn közzétett legújabb adásában, amely elérhető a legnépszerűbb videómegosztó portálon is.
2024. 07. 16. 17:00
Megosztás:

Pénztárcabarát iskolakezdés kapcsán ad gyakorlati tanácsokat az MNB

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi fogyasztóvédelmi kommunikációs kampányt indít az őszi iskolakezdés előtti pénzügyi döntések megkönnyítése érdekében - közölte a jegybank hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 16. 16:00
Megosztás:

Nőtt az AutoWallis kiskereskedelmi értékesítése az első félévben

Az AutoWallis csoport kiskereskedelmi üzletága az első félévben 17,9 százalékkal 4924 darabra emelte eladásait, a használtautó-eladások 26 százalékkal 1205 darabra nőttek, a szerviz szolgáltatásoknál a szerviz órák száma 6,1 százalékkal 96 626-ra emelkedett az előző év azonos időszakához képest - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 16. 15:00
Megosztás:

A Cardano (ADA) emelkedik a MAGA rally hátán? Az altcoinok vezetik a kriptovaluta-piac helyreállását

A Cardano (ADA), a tizedik legnagyobb digitális valuta piaci kapitalizáció szerint, értéke megugrott, amit az altcoin piac MAGA rally-ja vezetett.
2024. 07. 16. 14:00
Megosztás:

Így teljesít Kína gazdasága

Kínában a lassult a kiskereskedelmi forgalom és az ipari termelés éves növekedése júniusban, amikor stagnált a munkanélküliség.
2024. 07. 16. 13:00
Megosztás:

7,2 százalékkal nőtt, az előző hónaphoz képest 3,8 százalékkal csökkent az építőipari termelése

2024 májusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 7,2 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit - jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 16. 12:00
Megosztás:

Milyen kinyitható kanapét válasszunk a nappaliba?

A kinyitható kanapé a nappali meghatározó, központi bútordarabja, aminek esztétikusnak, kényelmesnek és funkcionálisnak kell lennie, fontos továbbá, hogy hozzájáruljon a helyiség kiegyensúlyozott stílusának a megteremtéséhez. 
2024. 07. 16. 11:34
Megosztás:

Népszerű AI platform vált a kriptópiac beszédtémájává, miután átlépte a 10 millió dolláros határt, vonzva a SHIB és MATIC támogatóit

A technológia világa izgatottan figyel egy új AI platform, az Algotech (ALGT) színre lépését. Nemrég átlépve a 10 millió dolláros értékelési határt, az Algotech nemcsak a befektetők figyelmét ragadta meg, hanem jelentős támogatást nyert el a kripto világ két legnagyobb közösségétől is: Shiba Inu (SHIB) és Polygon (MATIC).
2024. 07. 16. 11:00
Megosztás:

Hogyan segít spórolni egy bőr üléshuzat?

A bőr üléshuzat nem csupán egy hasznos kiegészítő az autóban, de hosszú távon praktikus és gazdaságos választás is egyben. Egy időtlen klasszikus, ami esztétikus, elegáns, mindezek mellett pedig még spórolni is segíthet.
2024. 07. 16. 10:31
Megosztás:

Gyengüléssel indítottak a vezető európai tőzsdék

Gyengüléssel kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 16. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel, enyhe negatív korrekcióval indulhat kedden a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 476,78 pontos, 0,66 százalékos emelkedéssel, 72 730,44 ponton, új csúcson zárt hétfőn.
2024. 07. 16. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint kedd reggelre

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 16. 08:00
Megosztás:

Tízezrek üthetik a markát, ha elégedett a bankjával

Felpörögtek az ügyfélajánló programok a pénzintézeteknél. A lakossági számlák mellett a pénzügyi szolgáltatók bevonták az akciókba a kisvállalati csomagokat is.
2024. 07. 16. 07:00
Megosztás:

A DTX Exchange 900 ezer dolláros teljesítménye eltereli a figyelmet a Fetch.ai (FET) és az Optimism (OP) platformokról

A DTX Exchange, amely jelenleg a 2. szakaszban van, beszédtémává vált a kriptóbefektetők körében, mivel az előértékesítése egy hónap alatt már meghaladta a 900 ezer dollárt. A szakértők úgy vélik, hogy a DTX a következő blue chip kripto lehet, nagy hasznossággal.
2024. 07. 16. 06:30
Megosztás:

Nem jól alakulnak a költségcsökkentések a Wells-Fargonál

Az átlagos elemzői várakozásoknál jobban alakult a Wells Fargo bevétele az idei év második negyedévében, a pénteki nyitás előtt publikált gyorsjelentés alapján.
2024. 07. 16. 06:00
Megosztás:

Erre a 3 dologra figyelj, ha most befektetsz pénzt bármibe is Magyarországon

Eljött a járványt követő normalizálódás, amelyet annyira vártunk? A gazdasági tevékenység az év eddigi szakaszában végig élénk volt, közben a fogyasztói kereslet és a munkaerő-piacok is megtalálták az egészséges egyensúlyi állapotot. A Fidelity International ezeket a javuló fundamentális körülményeket is figyelembe vette akkor, amikor megvizsgálta, mi lesz a harmadik negyedév három fő témája.
2024. 07. 16. 04:00
Megosztás:

Tovább drágulnak a lakáshitelek, újabb nagybank törte át a kamatplafont

Újabb nagybank emelte meg a lakáshitelei kamatait, és így már a K&H is átlépte a június végéig élő önkéntes, 7,3 százalékos THM-plafont a jelzálogkölcsönei egy részénél. A bankok egymást követő emelései után főként az alacsonyabb jövedelműeknek lesz egyre nehezebb olcsóbb lakáshitelt találni - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 07. 16. 03:00
Megosztás:

Legjobb altcoinok, amelyeket júliusban érdemes figyelni: Kriptovaluták őrült növekedési potenciállal, de melyik lehet a legjobb hosszú távú befektetés?

Az altcoin piac hatalmas áttörés előtt állhat ezen a nyáron, mivel a Bitcoin dominanciája egyelőre a csúcson van. A kripto befektetőknek most lehetőségük van, hogy különböző ágazatok projektjeivel kiegyensúlyozzák portfóliójukat. A Kaspa (KAS), a Render (RNDR) és a PeiPei (PEIPEI) befektetői hatalmas nyereségeket érhetnek el júliusban, de egy új coin még ennél is nagyobb potenciállal rendelkezik.
2024. 07. 16. 02:30
Megosztás:

Így költöttek a magyar drukkerek a válogatott meccseinek helyszínein

A németországi futball Európa-bajnokság városai jelentős anyagi forrásokat fordítottak arra, hogy a stadion látogatóinak és a focirajongóknak felejthetetlen élményeket nyújtsanak a torna ideje alatt. Ezt bizonyítják a Mastercard SpendingPulse legfrissebb adatai is, amelyek az üzletekben és online történő kiskereskedelmi eladásokat mérik minden fizetési helyzetre vetítve: a focimeccsek jelentősen növelték a vendéglátóipari eladásokat a rendező városokban - egyes esetekben akár 283 százalékkal is. Magyarország mérkőzései során az eladások növekedése (+62,7% és +66,5%) jelentős, de nem a legmagasabb a dokumentumban szereplő adatok közül. Azonban stabil növekedést mutatnak, ami pozitív hatással volt a helyi gazdaságra.
2024. 07. 16. 02:00
Megosztás: