Gazdagodj meg ezen a hétvégén: Sorsdöntő Csillagjegy Horoszkóp Április 13-14-re!

Pénzügyi Horoszkóp: Április 13-14-i hétvégére. Milyen szerencseszámokkal lottózz? Milyen befektetésben gondolkozz? Megtudhatod horoszkópunkból.

Gazdagodj meg ezen a hétvégén: Sorsdöntő Csillagjegy Horoszkóp Április 13-14-re!

Kos pénzhoroszkóp és szerencse:

A hétvégén váratlan lehetőségek tárulhatnak eléd, különösen új vállalkozások terén. Ha merész ötleteid vannak, most itt az idő, hogy megvalósítsd őket. A lottózásban próbálkozz szerencseszámaiddal: 9, 14, 23, 31, 42. A befektetések terén ne habozz, ha valami jónak tűnik, most van itt az ideje a cselekvésnek!

Befektetési TIPP-ed ITT olvashatod.

Bika pénzhoroszkóp és szerencse:

Ezen a hétvégén fókuszálj a hosszú távú pénzügyi terveidre és befektetéseidre. Szerencsejáték helyett inkább tedd félre a pénzed jövőbeli nagyobb kiadásokra. Szerencseszámaid: 5, 12, 29, 33, 47.

Befektetési tipp: nézz utána a zöld energiához kapcsolódó részvényeknek, ezek hosszú távon jövedelmezőek lehetnek.

IDE kattintva mutatunk egy izgalmas pénzcsináló ötletet.

Ikrek pénzhoroszkóp és szerencse:

Ez a hétvége dinamikus pénzügyi lehetőségeket hozhat számodra. Ha érzel affinitást a gyors döntések iránt, akkor kisebb összegekkel próbálkozz a szerencsejátékokban. Szerencseszámaid: 7, 18, 21, 36, 45. Befektetési tipp: az online médiával kapcsolatos vállalkozásokba érdemes most fektetni.

Sok pénzt fialhat egy olyan befektetés, mint amiről IDE kattintva írtunk.

meggazdagodás

Rák pénzhoroszkóp és szerencse:

A hétvége jó időszak lehet a meglévő befektetéseid felülvizsgálatára. A szerencsejátékokban való részvételt most kerüld, helyette inkább biztonságosabb pénzügyi opciókat válassz. Szerencseszámaid: 2, 11, 20, 29, 39.

Befektetési tipp: ingatlanokba való befektetés most különösen kedvező lehet számodra.

Befektetési TIPP-ed ITT olvashatod.

Oroszlán pénzhoroszkóp és szerencse:

A hétvége izgalmas lehetőségekkel kecsegtet, különösen ha nyitott vagy az újításra. Szerencsejátékban próbálj szerencsét, ha kedved tartja, de csak olyan összegekkel, amit el tudsz engedni. Szerencseszámaid: 13, 22, 31, 41, 49.

Befektetési tipp: a technológiai szektor továbbra is ígéretes, érdemes figyelemmel kísérni.

IDE kattintva mutatunk egy izgalmas pénzcsináló ötletet.

Szűz pénzhoroszkóp és szerencse:

Pénzügyeidben a részletekre való odafigyelés most különösen fontos. Ha szerencsejátékra adod a fejed, a hétvége nem a legjobb időpont erre. Szerencseszámaid: 4, 15, 23, 34, 44. Befektetési tipp: befektetési alapok és kötvények lehetnek jó választások, melyek stabilitást hozhatnak pénzügyeidbe.

Sok pénzt fialhat egy olyan befektetés, mint amiről IDE kattintva írtunk.

pénz horoszkóp 2024 április

Mérleg pénzhoroszkóp és szerencse:

Szociális kapcsolataid által nyílhatnak meg új pénzügyi lehetőségek előtted. A szerencsejáték most kedvező lehet, különösen ha baráti társaságban teszed. Szerencseszámaid: 6, 16, 25, 36, 46.

Befektetési tipp: művészeti tárgyak vagy ritka gyűjtemények lehetnek jó befektetések, melyek értéke idővel növekedhet.

Befektetési TIPP-ed ITT olvashatod.

Skorpió pénzhoroszkóp és szerencse:

A hétvége erős érzelmeket hozhat a pénzügyeidben is. Ha szerencsejátékra szánod el magad, próbáld a szerencseszámaidat: 8, 17, 26, 35, 48. Befektetési tipp: az egészségügyi technológiákban rejlő lehetőségek kiaknázása most különösen jövedelmező lehet.

IDE kattintva mutatunk egy izgalmas pénzcsináló ötletet.

Nyilas pénzhoroszkóp és szerencse:

Utazási kedved lehetőséget adhat arra, hogy új befektetési területeket fedezz fel. Szerencsejáték során használd a következő szerencseszámokat: 10, 19, 28, 37, 44. Befektetési tipp: turizmus és vendéglátás területén keresd az új lehetőségeket.

Sok pénzt fialhat egy olyan befektetés, mint amiről IDE kattintva írtunk.

Bak pénzhoroszkóp és szerencse:

A hétvége remek időszak lehet arra, hogy megszilárdítsd pénzügyi helyzetedet. Szerencsejátékban próbálj szerencsét, de ne feledd, csak a szórakozás kedvéért! Szerencseszámaid: 3, 12, 21, 30, 49. Befektetési tipp: az ingatlanpiac és a földbefektetések stabil hozamot ígérnek.

Sok pénzt fialhat egy olyan befektetés, mint amiről IDE kattintva írtunk.

Vízöntő pénzhoroszkóp és szerencse:

A hétvége innovatív pénzügyi ötleteket hozhat számodra. A szerencsejátékban próbálkozz a következő számokkal: 14, 23, 32, 41, 50. Befektetési tipp: a megújuló energiák és a környezetvédelmi projektek felé fordulj.

Befektetési TIPP-ed ITT olvashatod.

Halak pénzhoroszkóp és szerencse:

Emocionális intuíciód vezethet el a pénzügyi sikerhez ezen a hétvégén. Ha lottózni szeretnél, itt vannak a szerencseszámaid: 1, 11, 29, 38, 47. Befektetési tipp: a kreatív iparágak, mint a film vagy zene, izgalmas lehetőségeket kínálhatnak számodra.

IDE kattintva mutatunk egy izgalmas pénzcsináló ötletet.

Tanulj a kriptókról, és keress nevetve 99Bitcoins érméket

Alig ocsúdhattunk fel, az ICO máris átszaladt az 1,5 millió dolláros gyűjtési határon. A nagy siker miatt számos elemző gondolja azt, hogy az érme értéke a nyílt piacra való bevezetésekor tízszeresére is duzzadhat.
2024. 05. 24. 00:01
Megosztás:

Az EU 337,5 millió euróra büntette az élelmiszergyártó Mondelezt

Az Európai Bizottság 337,5 millió eurós (mintegy 135 milliárd forint) bírságot szabott ki a Mondelez amerikai élelmiszergyártó nemzetközi nagyvállalatra, amiért az uniós versenyszabályokat megsértve korlátozta a különböző csokoládé-, keksz- és kávétermékek kereskedelmét a tagállamok között - tájékoztatott az uniós bizottság csütörtökön.
2024. 05. 23. 23:30
Megosztás:

Gyárat épít Nagybányán a Karl Mayer GmbH

Gyárat épít Nagybányán a textilipari gépeket gyártó Karl Mayer GmbH 25 millió eurós (9,653 milliárd forint) befektetéssel - jelentette be kedden a Máramaros megyei önkormányzat.
2024. 05. 23. 23:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének

Lakatos Pétert, a Videoton társvezérigazgatóját és egyik tulajdonosát választotta elnökének a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ-BusinessHungary) közgyűlése négy évre. A szakember az elmúlt 4 évben a szervezet társelnöke volt - közölte az MGYOSZ az MTI-vel csütörtökön.
2024. 05. 23. 22:30
Megosztás:

Több millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok

A brit belügyminisztérium csütörtökön ismertetett friss adatai szerint az első negyedév végéig csaknem 8 millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok.
2024. 05. 23. 22:00
Megosztás:

A kormány célja a gazdasági növekedés visszaállítása

A magyar gazdaság az első negyedévben visszatért a növekedési pályára. A kormány az egyensúly erősítésével is a gazdaság növekedését építi újra, ezért fokozatosan csökkenti a költségvetési hiányt és az államadósságot - közölte az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt központi alrendszerének április végi helyzetéről csütörtökön kiadott részletes tájékoztatójában a Pénzügyminisztérium (PM).
2024. 05. 23. 21:30
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 05. 23. 21:00
Megosztás:

Az a közösség, ami épül, erősödik

Ahol építenek, korszerűsítenek, újat hoznak létre, ott a közösség életrevaló, élni akar - mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Nyírlugoson.
2024. 05. 23. 20:30
Megosztás:

Jó hangulatban magas forgalom mellett kereskedtek a magyar tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 362,43 pontos, 0,53 százalékos emelkedéssel 68 319,51 ponton zárt csütörtökön.
2024. 05. 23. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 05. 23. 19:30
Megosztás:

Kissé erősödött a forint

Kissé erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 23. 19:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Pénztárszövetségnek

Mohr Lajost, a Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatóját választották az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) új elnökévé a szervezet közgyűlésén - tájékoztatta a szövetség csütörtökön az MTI-t.
2024. 05. 23. 18:30
Megosztás:

E hónapban erősödött az euróövezeti gazdasági aktivitása

A vártnál lényegesen kedvezőbben alakult az euróövezet feldolgozóipari teljesítménye májusban, a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a szolgáltatóipar teljesítménye stagnált áprilishoz viszonyítva - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének csütörtökön ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 05. 23. 18:00
Megosztás:

A kormány célja az országon belüli fejlettségi különbségek csökkentése

A kormány célja, hogy uniós és hazai források felhasználásával csökkentse az országon belüli fejlettségi különbségeket - jelentette ki a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Székesfehérváron.
2024. 05. 23. 17:30
Megosztás:

Életbevágóan fontos a szűrővizsgálat

A 2-es típus cukorbetegség a szív-érrendszeri és a vese- mellett a daganatos betegségek kockázatát is megnöveli, ezért érdemes rákszűréseket végezni a diabéteszben szenvedők körében - közölte egy nemrégiben elvégzett kutatására hivatkozva a Pécsi Tudományegyetem (PTE) az MTI-vel.
2024. 05. 23. 17:00
Megosztás:

Az értékpapírok kibocsátói közzétették előző éves jelentésüket

Minden szabályozott piacra bevezetett értékpapír kibocsátója határidőben közzétette a tavalyi pénzügyi évről készített éves jelentését - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 23. 16:30
Megosztás:

Nagy volumenű beruházást hajtott végre nálunk a Siemens Energy

Különös jelentősége van a Siemens Energy beruházási programjának, amelynek keretében a vállalat új üzemcsarnokot épített, képzési központot nyitott és napelemparkot is telepített, hogy képes legyen saját maga megtermelni a működéséhez szükséges energia egy részét - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 23. 16:00
Megosztás:

Megtéveszthette a fogyasztókat a Natur Tanya

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Natur Tanya Hungary Kft.-vel és a Naturweb Kft.-vel szemben.
2024. 05. 23. 15:30
Megosztás:

A mérnöki, a programozói és az orvosi pálya a legcsábítóbb

A mérnöki, programozói és orvosi pályán helyezkednének el legszívesebben a tudományos-technológiai képzések hallgatói, emellett az egyetemisták "menőnek" tartják a menedzseri karriert, az adattudományhoz, a mesterséges intelligenciához kapcsolódó szakmákat, és az egészségügyi életpályát is - közölt az MTI-vel a Siemens Zrt. az UNIside felsőoktatási portállal az egyetemisták pályaképéről, jövőbeni karrierterveikről végzett online kérdőíves kutatásának eredményeit szerdán.
2024. 05. 23. 15:00
Megosztás:

Kevesebb használt lakás kelt el az Egyesült Államokban áprilisban

Csökkent az Egyesült Államokban az eladott használt lakások száma áprilisban.
2024. 05. 23. 14:30
Megosztás: