Használd ki a közelgő bikapiac hullámát: Fektess be ezekbe a titkos kriptokincsekbe, amelyek ára $1 alatt van, mielőtt $1,000-ra kilőnek

Fedezd fel a kevésbé ismert kriptovaluták kiaknázatlan potenciálját, amelyek robbanásszerű növekedés előtt állnak. Ahogy a kriptopiac készül a következő nagy rallyjára, ezek a jelenleg egy dollár alatti rejtett gyöngyszemek hamarosan az egekbe szökhetnek. Merülj el ebben a cikkben, hogy megtudd, mely digitális eszközök állnak készen egy monumentális emelkedésre, amely szerény befektetéseket jelentős hozamokká alakíthat.

Használd ki a közelgő bikapiac hullámát: Fektess be ezekbe a titkos kriptokincsekbe, amelyek ára $1 alatt van, mielőtt $1,000-ra kilőnek

A $BLASTUP Token 100-szoros emelkedés előtt áll, erősítve a leggyorsabban növekvő launchpaddel

A $BLASTUP, a BlastUP natív tokenje gyorsan a kriptopiac egyik kiemelkedő szereplőjévé válik. A Blast-on, az egyetlen olyan Layer 2 blokkláncon alapul, amely natív hozamot kínál ETH és stabilcoinok számára, és a $BLASTUP célja, hogy a kezdetektől fogva fellendítse a kriptostartupokat – és ezt már be is bizonyította. Pár hónap alatt a BlastUP több sikeres IDO-t indított, több mint 20,000 tulajdonost vonzott, és 8 millió dollárt gyűjtött.

Ahogy a BlastUP tovább halad előre, a globális közösségi központ kiépítésére összpontosít a Blast közösség számára, elkötelezetten támogatva a korai szakaszban lévő startupokat. Közösségközpontú megközelítése és az innováció iránti elkötelezettsége kulcsfontosságú tényezők gyors felemelkedésében, ami az ökoszisztéma minden résztvevőjének előnyére válik.

>> Töltsd fel portfóliódat $BLASTUP-pal, mielőtt megérkezik az altcoin szezon <<

A $BLASTUP token a platform középpontjában áll, és magas hasznossággal rendelkezik. Számos előnyt kínál a birtokosai számára:

- Staking jutalmak, akár 24%-os vonzó éves hozammal

- Exkluzív hozzáférés IDO-khoz, korai befektetési lehetőségeket kínálva az új, forró projektekben

- Hűségjutalmak és exkluzív allokációk a BlastUP-on induló projektekből

A $BLASTUP nemrég elindult a MEXC és Bitget tőzsdéken, és hamarosan csatlakozik az első osztályú tőzsdékhez. Ezek az új listázások növelik a piaci láthatóságot, így a $BLASTUP vonzóbbá válik a szélesebb befektetői közönség számára.

Ahogy a BlastUP ökoszisztémája tovább növekszik, úgy nő a kereslet is a tokenje iránt. Az elemzők már most 1000%-os növekedést jósolnak az év végéig, mivel egyre több projekt és felhasználó csatlakozik a platformhoz.

Azok számára, akik korán szeretnének beszállni egy magas növekedési potenciállal rendelkező, sokoldalú tokenbe, a $BLASTUP az, amire érdemes figyelni.

>> Stakelj, keress, és növekedj a $BLASTUP-pal – Cél a jövőbeni 100-szoros hozam! <<

Solana felemelkedése: Egy nagy kapacitású platform növekvő potenciállal

A Solana egy gyorsaságra és hatékonyságra épített blokklánc platform. Támogatja a decentralizált alkalmazásokat, és versenyben áll az Ethereummal és a Cardanóval. Natív érme, a SOL, kulcsfontosságú a hálózat működéséhez, lehetővé téve a tranzakciókat és jutalmazva a felhasználókat. Érdemes megfontolni a SOL-ba való befektetést, mert egy gyors hálózatot működtet anélkül, hogy shardingot használna, szilárd alapot kínálva a nagy keresletű termékekhez.

A SOL előnyei közé tartozik a különféle projektek támogatása és a hatékony tranzakciók. A Solana tervezési döntései célja a hálózat skálázhatóságának megőrzése, ami vonzó lehet a fejlesztők számára. Ez a használat növekedéséhez és a befektetések növekedéséhez vezethet, ami a SOL jövőbeni potenciális növekedését sugallja.

FTM: A Fantom növekvő potenciáljának feltérképezése a kriptopiacon

A Fantom (FTM) egy blokklánc platform, amely gyors és alacsony költségű tranzakciókra összpontosít. Úgy tervezték, hogy megoldja a régebbi blokkláncok skálázhatósági problémáit, ami vonzóvá teszi a fejlesztők és felhasználók számára, akik hatékonyságot keresnek. Sok befektető érdeklődik az FTM iránt nagy átbocsátóképessége és az Ethereum-kompatibilitása miatt, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes integrációt a meglévő alkalmazásokkal.

A Fantom által alkalmazott irányított aciklikus gráf (DAG) javítja a teljesítményt, ami potenciálisan növekvő elfogadottsághoz vezethet azoknál a projektek számára, amelyek megbízható infrastruktúrát igényelnek. Az FTM birtoklásával a befektetők részesedhetnek annak növekedési potenciáljából, mivel szerepet játszik a decentralizált pénzügyekben és más kripto-innovációkban, tükrözve a korábbi piaci ciklusok pozitív mintázatait.

SOL, FTM, SUNDOG és TON kriptovaluta elemzés és árfolyam prognózis, BlastUp token ICO

SUNDOG: A TRON vidám memecoinja

A SUNDOG a legújabb memecoin a TRON hálózatán, amely a kriptorajongók számára kötelező érme szeretne lenni. Ez az érme ismert szórakoztató és közösségvezérelt természetéről. Pozitív hangulatot áraszt, amelyet a napsugarak és a szeretet szimbolizálnak. Minden láncnak szüksége van a saját kutya érméjére, és a SUNDOG célja, hogy ezt a szerepet betöltse a TRON hálózatán.

A befektetők számára vonzó lehet a SUNDOG a növekvő népszerűségű és elkötelezett közössége miatt. Ráadásul, mivel a memecoinok a múltban potenciális nyereségeket mutattak, a SUNDOG helye a TRON hálózatán hasonló lehetőségeket kínálhat. Az érme egyszerű, vidám jelenléte kíváncsiságot és elkötelezettséget vált ki, ami potenciálisan jutalmazó növekedéshez vezethet, ahogy egyre nagyobb teret nyer.

Toncoin: Felemelkedő csillag a kriptopiacon

A Toncoin, a The Open Network valutája, egyre nagyobb figyelmet kap. Olyan platformként fejlesztették ki, amely a sebességre, biztonságra és alacsony díjakra összpontosít, és proof-of-stake modellen alapul. Ez elősegíti a megbízhatóságot és a skálázhatóságot, ami vonzó lehet azok számára, akik a decentralizált szolgáltatások iránt érdeklődnek.

Az árprognózisok szerint 2025-re és azon túl növekedési potenciált mutat, így egyesek számára érdemes lehet befektetni, mivel növekvő elfogadottságot élvez. A Toncoinba való befektetés előnyei közé tartozik a széles körű ökoszisztémája, amely a decentralizált tárolást, a biztonságos fizetéseket és az anonim hálózatokat támogatja. Az előrejelzett árnövekedés kiemeli a potenciálját, és érdemes megfontolni azok számára, akik diverzifikált befektetési portfóliókat keresnek, különösen, ha hisznek a korábbi kriptobikapiacok mintázataiban.

Összegzés

A SOL, FTM, SUNDOG és TON bizonyos potenciált mutattak, de a nyereség rövid távon várhatóan korlátozott lesz. A kiemelkedő, jelentős potenciállal rendelkező projekt a BLASTUP. Ez a projekt innovatív koncepciójával és a Blast ökoszisztémába való integrációjával tűnik ki. Ahogy a bikapiac folytatódik, a BLASTUP egyedülálló lehetőséget kínál jelentős hozamok elérésére. A befektetőknek érdemes megfontolniuk ezt a kiemelkedő projektet, amely erős potenciállal és stratégiai pozícióval rendelkezik egy virágzó ökoszisztémában.

Weboldal:

https://blastup.io/

Twitter: https://twiter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Negyedmillió embert figyeltetett a román titkosrendőrség

Negyedmillió embert figyeltetett a kommunizmus utolsó évtizedében, 1980 és 1989 között a román kommunista titkosrendőrség, a Securitate – közölte csütörtökön közzétett újabb jelentésében a Securitate Irattárát Vizsgáló Országos Tanács (CNSAS).
2024. 09. 13. 11:30
Megosztás:

Dinamikusan emelkedik a duális képzésben részt vevők száma

A kormánynak az a célja, hogy Magyarországon minél több fiatal szerezzen szakmát, képesítést, amellyel versenyképes tudáshoz juthat - mondta a családokért felelős államtitkár csütörtökön a Mol Petrolkémia Zrt. középfokú duális képzésének tiszaújvárosi tanévnyitó ünnepségén.
2024. 09. 13. 11:00
Megosztás:

Minimálisan erősödött a forint az euróval szemben

Az EKB tegnap a vártnak megfelelően leszállította a második 25 bázispontos kamatcsökkentést, ezzel az irányadó betéti kamat 3,5%-ra mérséklődött, míg a hiteloldali kamatait 60 bázisponttal vágta, 3,65, illetve 3,9%-ra.
2024. 09. 13. 10:30
Megosztás:

Továbbra is tart az emelkedés a főbb amerikai tőzsdéken

A termelői árindex augusztusban 0,2%-kal emelkedett az USA-ban, szemben a 0,1%-os növekedésre vonatkozó becslésekkel.
2024. 09. 13. 10:00
Megosztás:

Egyhetes csúcson a nyugat-európai indexek, a régiós tőzsdéken is jó hangulatban telt a kereskedés

A páneurópai Stoxx600 index 0,8%-os növekedéssel, egyhetes csúcsra, 511,98 pontra kapaszkodott vissza csütörtökön. Emellett az összes nyugat-európai tőzsde szintén zöldben zárt. A DAX 1,0, a CAC40 0,5, az FTSE100 pedig 0,6%-kal emelkedett.
2024. 09. 13. 09:30
Megosztás:

Meghúzta a ravaszt az Európai Központi Bank

Június után ma ismét 25 bázisponttal 3,5 százalékra csökkentette az irányadó betéti kamatot az Európai Központi Bank, ami egybevág az elemzők várakozásával.
2024. 09. 13. 09:00
Megosztás:

Az EU elvetette az elektromos autókra kivetett vámok elkerülésére irányuló kínai javaslatokat

Az Európai Bizottság elutasította Kína minimumárakra vagy mennyiségi korlátokra tett javaslatait az elektromos járművek (EV) Európai Unióba történő behozatalánál - közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján az Európai Bizottság illetékes szóvivője.
2024. 09. 13. 08:30
Megosztás:

A magyarok többsége nyitottan áll a mesterséges intelligenciához

A többség nyitottan áll a mesterséges intelligenciához (MI) Magyarországon, ugyanakkor még kevesen használják azt; bár 79 százalék azok aránya, akik úgy vélik, hogy tudják, mi a mesterséges intelligencia, annak gyakorlati hasznosításában csak 3,9 pontot érnek el egy 10-es skálán - derült ki a Publicis Groupe Hungary és a GKID Research & Consulting reprezentatív kutatásából.
2024. 09. 13. 08:00
Megosztás:

Nagy eséllyel országszerte véget ér a hosszú aszály

Jelentős mennyiségű eső várható a következő napokban, amelynek hatására nagy eséllyel országszerte véget ér a hosszú aszály és a talaj nagy területen kellően megázik - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 09. 13. 07:30
Megosztás:

3 kripto AI előértékesítési token, amelyek várhatóan felülmúlják a FET árfolyamának 20%-os emelkedését szeptemberben

Ahogy az Artificial Superintelligence Alliance (FET) token 20%-os emelkedést tapasztal, az <a href="https://rcofinance.com/?utm_source=profitline&utm_medium=ba&utm_campaign=0913" target="_blank">RCO Finance (RCOF)</a>, a Near Protocol (NEAR) és az Injective (INJ) készen áll arra, hogy szeptemberben túlszárnyalja a FET-et. Ezek a tokenek a kripto befektetők fokozott érdeklődését kihasználva jelentős növekedést érhetnek el. Az erős befektetői érdeklődés miatt várható, hogy rövid távon felülmúlják a FET-et.
2024. 09. 13. 07:00
Megosztás:

Ők kapták az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj (ÉMIN) pályázat kitüntetéseit csütörtökön az Országházban, az idén 32 pályázó 38 pályázata, köztük egy határontúli vállalkozás érdemelte ki a védjegyhasználatot és kitüntetést; a díjazottak között a tájékoztatás szerint 2024-ben is a mezőgazdasági termékek voltak túlsúlyban, de megjelentek a robotika, és a mesterséges intelligencia vívmányai is.
2024. 09. 13. 06:30
Megosztás:

Megnyílt a 33. Budapest Borfesztivál

Georgia díszvendégségével nyílt meg csütörtökön a 33. Budapest Borfesztivál, amely számos magyar és nemzetközi termelő boraival, gasztronómiai különlegességekkel, pódiumbeszélgetésekkel és egyéb programokkal várja az érdeklődőket a Budavári Palota teraszain vasárnapig.
2024. 09. 13. 06:00
Megosztás:

Emelkedett a GVH által kiszabott bírságösszeg

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Versenytanácsa 2,2 milliárd forint bírságot szabott ki 97 vállalkozásra tavaly, idén a kiszabott versenyfelügyeleti bírságok összege már augusztusban meghaladta a 2 milliárd forintot - közölte a nemzeti versenyhatóság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 13. 05:30
Megosztás:

Elindult a VisitBalaton365 őszi forgalomélénkítő kampánya

Elindult a VisitBalaton365 őszi forgalomélénkítő kampánya "1000 indok az őszi Balaton mellett" néven - jelentette be Princzinger Péter, a VisitBalaton365 Nkft. ügyvezetője csütörtökön, sajtótájékoztatón Balatonőszödön.
2024. 09. 13. 05:00
Megosztás:

Teniszfogadás a Nomini játékban

Az első tenisztorna megrendezésére 1877-ben került sor Wimbledonban. A sportágat körülvevő érdeklődés azóta komoly magasságokba emelkedett. Nem is kell erre nagyobb bizonyíték, mint a tény, hogy dobogós helyezést ér el a sportok közötti népszerűségi versenyben.
2024. 09. 13. 04:47
Megosztás:

Harmadszor sóhajthanak fel a hazai gyógyszercégek – kint a várva várt uniós ítélet

Harmadszor sóhajthatnak fel a gyógyszercégek az Európai Bíróság Novo Nordisk ügyében hozott, a teljes iparág által nagyon várt ítéletének köszönhetően. Milliárdokkal csökkenhet visszamenőleg a teljes szektor áfa terhe, hangsúlyozzák a Baker McKenzie ügyvédei, dr. Riszter Gergely és dr. Bodrogi-Szabó Tímea.
2024. 09. 13. 04:30
Megosztás:

Emelkedett a GVH által kiszabható bírságösszeg

Még magasabb arányú bírságot szabhat ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2024. augusztus 1-jétől a jogsértő vállalkozásokra. A kiszabható maximális bírságösszeg 2023. szeptember 1-jén emelkedett az addig hatályos 10%-ról 13%-ra, kevesebb mint egy évvel később pedig már 15%-ra. A GVH elsődleges célja nem a bírságolás, ugyanakkor a lehetséges pénzbeli szankció emelkedése komoly visszatartó erővel bír.
2024. 09. 13. 03:30
Megosztás:

Az ukrán elnök elutasította a kínai-brazil béketervet

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök destruktívnak nevezte és elutasította a kínai-brazil béketervet, mivel szerinte az nem több egy politikai nyilatkozatnál, amelyet ráadásul nem egyeztettek Ukrajnával. Erről az ukrán elnök a Metrópoles brazil hírportálnak adott interjújában beszélt, amelyet az Ukrajinszka Pravda szemlézett csütörtökön.
2024. 09. 13. 03:00
Megosztás:

Luxemburgban betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolákban

Luxemburgban betiltják a mobiltelefon használatát az általános iskolákban, a tiltás jövőre, a húsvéti szünet után lép érvénybe - jelentette be csütörtökön Claude Mensch oktatási miniszter.
2024. 09. 13. 02:30
Megosztás:

Törvényi szabályozás! Így változik a nyugdíj korhatár férfiak és nők esetében

A nyugdíjkorhatár a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény alapján került szabályozásra. A nyugdíjkorhatár mind a nők, mind a férfiak esetében a törvény rendelkezései szerint alakul 2024-ben és 2025-ben is. A nyugdíjkorhatár fokozatos emelését a törvény 18. §-a írja elő, amit részletesen bemutatunk cikkünkben. Mire számíthatunk a nyugdíjkorhatár tekintetében Magyarországon 2024-ben? A cikk végén egy nyugdíjkorhatár kalkulátort is talál. Nyugdíjkorhatár Európában.
2024. 09. 13. 02:00
Megosztás: