Heti Horoszkóp mindenkinek - Az április csodás dolgokat tartogat!

Heti horoszkóp 2022. április 18. - április 26. közötti időszakra. Mit tartogat Számodra a jövő? Mire számíthatsz az egészség, szerelem, munka vagy a pénzügyek terén? Szerencsecsillagod hogyan áll? Megtudhatod most friss heti horoszkópunkból.

Heti Horoszkóp mindenkinek - Az április csodás dolgokat tartogat!

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Az élet nem mindig habostorta, tudod jól. Lehetséges, hogy kicsit nehezebben ment ma a felkelés és fáradt, ólmos testrészeid nehezebben indultak reggeli útjukra. Egyetlen megoldás van az ilyen "nemszeretem" napokon: megrázod magad, és elindulsz.

Ne tétovázz, csináld!

Egy nagy séta a friss levegőn csodákra képes, és bárki is jön szembe, arra mosolyogj és köszönj egy jó nagyot! Jó napot! És máris jó napod lesz ettől.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Egész nap valahogy nehezen tudsz megszabadulni egy érzéstől: „úgy ennék valamit”. Szinte mint egy várandós kismama olyan kívánós vagy ma, és kedvenc ételeid képei jelennek meg sorra lelki szemeid előtt.

Ne ess kétségbe!

Nincs semmi baj, csak a tested jelzi, hogy egy kis kényeztetésre vágyik. Dobd most félre a diétádat és add meg magadnak azt az örömet, hogy egy kis sütit, vagy finomságot habzsolj!

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Reggel, mikor kikászálódtál az ágyból, kissé enerváltan, fáradtan ébredve és úgy érezted, hogy „na, megint csak egy unalmas nap következik a sok közül”, hát tévedtél. Csak rajtad múlik ma, hogy mindez ne így történjen!

Erős vagy!

Ne hagyd el magad, ne engedd, hogy a saját mocsarad lehúzzon! Jelezd, hogy Te vagy a főnök és Te irányítod saját hajódat! Öltözz, húzz cipőt és indulj! Hová? Bárhová! Sétálni, kirándulni: ki a természetbe!

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Fárasztó napok vannak mögötted és méltán büszke lehetsz magadra, hiszen az elmúlt hetet nagyon tevékenyen töltötted. Így ne csodálkozz, ha esetleg úgy érzed, hogy a tested/szellemed néminemű pihenésért kiált. Nem csoda, hiszen emberből vagy Te is, sejtjeidnek regenerálódásra van szüksége.

Pihenned kell, nincs mese.

Lassíts egy picit, főzz le egy finom teát/kávét, ülj be kedvenc foteledbe és olvass 1 órát. Lazíts, megérdemled!

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Családtagjaid közül az elmúlt napokban - akarata ellenére - megbántott valaki. Te ezt egy kicsit jobban mellre szívtad, mint azt a helyzet komolysága kívánná. Érzékenyebb vagy most a rezgésekre. Újra és újra eszedbe jut a dolog és szíved mélyén fáj, rosszul esik a bántás.

De van megoldás!

De légy erős, rázd meg magad! Nem omlott össze a világ és hidd el, hogy aki megbántott, nem gondolta komolyan. Engedd el, nincs semmi baj!

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Anyagi jellegű problémák, kérdések foglalkoztatnak mostanság. Számolsz, kalkulálsz de valahogy nem akar kijönni a végeredmény, valahogy mindig hibás a számítás. Ne hidd, hogy egyedül vagy ezzel.

Maximum mások nem vallják ezt be, de Te más vagy. Ne légy átlagos!

Mindenkinek tudnia kell jól beosztani a pénzét, és ne gondold, hogy akinek sokkal több van, annak nincsen sokkal nagyobb baja ezzel. Megsúgunk Neked valamit: ha most ellazulsz, jövő héten váratlan pénzügyi segítséget kapsz.

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Ha úgy érzed, hogy érzelmi viharban lennél mostanság, akkor ne csodálkozz: külső negatív energiák támadnak, bombáznak. De ne aggódj, energiapajzsod kitarthat. Tudnod kell, hogy a negatív energiák ellen - akár csak a fizikában - a pozitív energiák aktiválásával tudsz védekezni.

Erős vagy.

Így ne hagyd, hogy a sok-sok negatívum betörjön a lelkedbe, hanem igyekezz minél több jó dolgot cselekedni. Légy pozitív!

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Tele a van a hócipőd mindenkivel? Túl sok a súrlódás, konfliktushelyzet mostanában és úgy érzed, mintha mindenki Téged „találna meg” mindenféle ügyes bajos dolgaival, problémáival? Nem kell mindig a lelki szemetesláda szerepét játszanod.

Attól, hogy jó ember vagy, még nem kell mindig mindenki baját Neked megoldanod!

Rendben van, hogy Te egy nyitott személyiség vagy, így mindenki Benned látja a „menekülést”, de valahol tudnod kell határt szabnod. Húzz túracipőt és sétálj egy nagyot. Egyedül!

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Napi robot, munka, család, dolog-dolog-dolog, mindig csak a teendők járnak a fejedben. Mi lenne, ha a mai napot Énidőnek kiáltanád ki? Neked is jár egy kis pihenés! Tedd félre a dolgokat, hidd el, megvárnak, senki nem végzi el helyetted.

Tedd félre a telefonodat is. Még ha nehezen megy is.

Nézz meg egy jó filmet, olvass egy jó könyvet, vagy csak dőlj el a kanapén és hallgass egy kis zenét. De csak azt csináld! Minden más várhat...

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Nagy terved van. Egy ideje már érleled, dédelgeted, nem mered mondani szinte senkinek. Időnként azt érzed, hogy túl nagy falat Neked, de ne hidd! Ne légy kishitű, bízz magadban, bízz az erődben és bármi is légyen az, amit tervezel van létjogosultsága.

Hagyd magad szárnyalni!

Kapkodni nem kell, de tudd: az alapos megfontolás nem egyenlő az időhúzással. Szóval gondold át alaposan, tervezd meg pontosan és figyeld a pillanatot. Elérkezik hamar!

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Ne hidd, hogy egyedül vagy azzal a gondolattal, hogy „de jó lenne egy pár hétig egy lakatlan szigeten”. Elfáradtál, kimerültél, a napi rutin felzabálta az energiakészletedet. Pedig Neked aztán vannak tartalékaid, de időnként azok is elfogynak sajna és ilyenkor „tankolni kell”.

Neked is szükséged van erőforrásokra.

Ha egy lakatlan szigetre most nem is tudsz elmenni, de ha húzol egy kényelmes cipőt és sétálsz 1-2 órát, meglátod jó energiákkal fogsz találkozni!

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

A szerelem különleges dolog. A szerelem az egyik legizgalmasabb dolog, hiszen olyan megfoghatatlan, olyan leírhatatlan, olyan misztikus. Vágysz rá. Zsigereidben vágyakozol utána, és nehezen tudod elképzelni, hogy megtalál.

Pedig DE! Nagyon is DE!

Most jól állnak szerelmi csillagaid, csak egy dologra van szükség, hogy fényük elérjen: hagyd, hogy megérintsen! Egy üzenet, egy bejegyzés, egy hívás a következő napokban érkezik. Ő lesz az!

Miért érdemes prémium hálózsákot használni?

Vannak olyan kiegészítők, amiket még a baba megszületése előtt érdemes beszerezni. Többek között az alváshoz használt kellékek is ide tartoznak. Ezek nélkül ugyanis a pici nem tud kényelmesen pihenni, aludni. 
2022. 08. 10. 22:00
Megosztás:

Rezsikalkulátor: aki számol, jellemzően túlfizetés jön ki...

Az indulását követő 10 napban több, mint 80 ezer kalkulációt végeztek az ügyfelek a money.hu rezsikalkulátorával. Bár messzemenő következtetéseket egy ilyen, modellezést segítő eszköz adataiból nem lehet levonni, az azonban látszik, hogy a háztartások nagyobb része az átlag feletti fogyasztási értékekre kalkulál, többletfizetéssel számol.
2022. 08. 10. 21:00
Megosztás:

Erős napot zárt a magyar tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1397,22 pontos, 3,27 százalékos emelkedéssel, 44 130,61 ponton zárt szerdán.
2022. 08. 10. 20:00
Megosztás:

Enyhült kissé az inflációs nyomás Németországban

Júliusban a várakozásoknak megfelelően enyhült kissé az inflációs nyomás Németországban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis szerdai jelentése alapján. Az inflációt továbbra is az energia- és az élelmiszerárak emelkedése hajtja.
2022. 08. 10. 19:00
Megosztás:

A Bankszövetség félrevezetően kommunikál az agrárhitel-moratóriummal kapcsolatban

A Bankszövetség félrevezető kommunikációt folytat az agrárhitel-moratóriummal kapcsolatban - szögezte le a gazdaságfejlesztési miniszter az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.
2022. 08. 10. 18:00
Megosztás:

A várakozások felett nőtt a Magyar Telekom bevétele

A Magyar Telekom Nyrt. konszolidált árbevétele éves összehasonlításban az elemzői várakozásokat meghaladóan, 10,9 százalékkal 184,2 milliárd forintra nőtt az idén a második negyedévben - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden, a nemzetközi pénzügyi jelentési szabványok (IFRS) alapján készült gyorsjelentésében.
2022. 08. 10. 17:00
Megosztás:

Növelte a nyereséget a Graphisoft Park SE

Csaknem azonos ingatlanállomány mellett, várakozáson felül növelte a nyereségét az első fél évben a Graphisoft Park SE - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden közzétett tájékoztatásban.
2022. 08. 10. 16:00
Megosztás:

Felelős fogyasztói magatartásra van szükség ahhoz, hogy mindenkinek jusson elegendő üzemanyag

A jelenlegi üzemanyagpiaci helyzetben felelős fogyasztói magatartásra van szükség ahhoz, hogy mindenkinek jusson elegendő üzemanyag - hangsúlyozza a Mol az MTI-hez kedden eljuttatott közlményében.
2022. 08. 10. 15:00
Megosztás:

Áramkedvezményre jogosultak az elektromos gyógyászati segédeszközt használók

A nagycsaládosok gázkedvezményéhez hasonlóan az elektromos gyógyászati segédeszközt használók (például a mozgássérültek) áramkedvezményre jogosultak, amelyet a kormányablakban igényelhetnek - közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) kedden.
2022. 08. 10. 14:00
Megosztás:

Csökken az ekho, devizában is fizethető a társasági adó

A magyar vállalkozók és vállalkozások támogatása érdekében, több kedvező adóváltozásról döntött a kormány; ma jelent meg a két erről szóló kormányrendelet. Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken, szeptembertől ugyanis megszűnik az úgynevezett kifizetői ekho - közölte a Pénzügyminisztérium (PM) kedden.
2022. 08. 10. 13:00
Megosztás:

Megvannak a bankok, kezdődhet a roham a Széchenyi MAX hitelekért

Közzétették, hogy az új Széchenyi MAX hitelek közül melyeket lehet már igényelni, és melyik bankok forgalmazzák azokat. Ezzel kezdetét veheti a kisvállalkozások rohama a szuperkedvezményes hitelekért.
2022. 08. 10. 12:00
Megosztás:

Együttműködés a MagNet Bankkal

A MagNet Bank a HD marketinget választotta digitális ügynökségi partnernek. Az online marketing cég bonyolítja le a Facebook Ads és Google Ads kampányokat, valamint a cookie kezelési szabályok terén segíti a MagNet Bank működését. A MagNet Bank, tevékenységét az átláthatóságra épülő társadalmi szerepvállalás és a pénzügyi tudatosságra nevelés köré szervezve, 100%-ban magyar pénzintézetként több mint 25 éve működik sikeresen hazánkban.
2022. 08. 10. 11:30
Megosztás:

Tilos kivinni tűzifát az országból

A háború és a brüsszeli szankciók okozta energiaválság miatt a kormány kiviteli tilalmat rendel el az energiahordozókra, így a tűzifára is. Az energia-ellátásbiztonság szempontjából stratégiai jelentőségű tűzifa külföldre történő kivitelét a kormány kontroll alatt tartja, szükség esetén korlátozni is tudja és elővásárlási jogával is élhet - közölte Nagy István agrárminiszter a Magyar Közlönyben megjelent rendelettel összefüggésben.
2022. 08. 10. 11:00
Megosztás:

Gazdasági visszaeséssel fenyeget a Rajna alacsony vízállása

Tovább növeli a gazdasági visszaesés valószínűségét Németországban az alacsony vízállás az első számú vízi szállítási útvonalon, a Rajnán - írták német hírportálok kedden elemzői vélemények alapján.
2022. 08. 10. 10:00
Megosztás:

Mi vár holnap az OTP részvényeseire?

Az OTP augusztus 11-én hajnalban teszi közzé második negyedéves eredményét.
2022. 08. 10. 09:00
Megosztás:

Erősödött kissé a forint szerda reggel

Erősödött kissé a forint szerda reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2022. 08. 10. 08:00
Megosztás:

3 havi kaucióval kezdik bebiztosítani magukat a bérbeadók

Alig hirdette ki a kormány az energia-veszélyhelyzetet július közepén, a rezsiárak emelkedése néhány hét alatt is érezhető hatással volt a budapesti albérletpiacra – derül ki a Rentingo.com legfrissebb elemzéséből. Markánsan nyílni kezdett az árolló a kínálati és a keresleti bérleti díjak között: a bérbeadók tovább emelték áraikat, és átlagosan már 180 ezer forintot kérnek egy budapesti bérlakásért, ami egyetlen hónap alatt 4,8 százalékos emelkedést jelent. Az átlagos keresleti ár ugyanakkor megragadt a 166 ezer forintos szinten, ennél többet nem igen fizetnének a bérlők. Eközben egyre több bérbeadó igyekszik kivédeni a rezsiköltségek növekedéséből adódó kockázatokat, amit jól mutat, hogy két éve nem volt ilyen magas azoknak az aránya, akik 3 havi kauciót kértek kiadó ingatlanjukért.
2022. 08. 10. 07:00
Megosztás:

Digitális média trendek 2022: Elegendő a streaming videó a modern korban?

A Z-generáció és a millenniál generáció digitális szórakozása egyre inkább előtérbe kerül világszerte. Ma már a videós streaming szolgáltatásokkal fej fej mellett versenyez a közösségi média és a gaming a fogyasztók figyelméért – derül ki a Deloitte digitális médiapiaci kutatásából.
2022. 08. 10. 06:00
Megosztás:

A KATÁ-s vállalkozó ne legyen a politikai játékok része!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a gazdasági kamarákról szóló törvényben rögzített felhatalmazásánál fogva kéri a pártokat, ne tegyék politikai játszma tárgyává a katás vállalkozókat. A kata törvény módosításának tagadása, mindenféle javaslat nélkül, amit megfelelő elemzések előztek volna meg, csak a hangulat felkorbácsolására alkalmas, de semmilyen szakmai megalapozottságot nem tartalmaz. A BKIK a párbeszédben látja a megoldást.
2022. 08. 10. 05:00
Megosztás:

Mennyi áramot fogyaszt egy...? Itt a lista a háztartási gépek áramfogyasztásáról

Amióta a kormány bejelentette a rezsicsökkentés csökkentését (magyarul: a rezsiemelést), azóta szinte minden háztartás oszt-szoroz, számolgat, hogy mire is lesz elég a havi 210 kwh "kedvezményes" árú villamos energia. Bizonyára Ön is sokszor elgondolkodott már azon, hogy egy elektromos készülék használata során mennyi villamos energiát fogyaszt el.
2022. 08. 10. 04:01
Megosztás: