Heti Horoszkóp mindenkinek - Az április csodás dolgokat tartogat!

Heti horoszkóp 2022. április 18. - április 26. közötti időszakra. Mit tartogat Számodra a jövő? Mire számíthatsz az egészség, szerelem, munka vagy a pénzügyek terén? Szerencsecsillagod hogyan áll? Megtudhatod most friss heti horoszkópunkból.

Heti Horoszkóp mindenkinek - Az április csodás dolgokat tartogat!

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Az élet nem mindig habostorta, tudod jól. Lehetséges, hogy kicsit nehezebben ment ma a felkelés és fáradt, ólmos testrészeid nehezebben indultak reggeli útjukra. Egyetlen megoldás van az ilyen "nemszeretem" napokon: megrázod magad, és elindulsz.

Ne tétovázz, csináld!

Egy nagy séta a friss levegőn csodákra képes, és bárki is jön szembe, arra mosolyogj és köszönj egy jó nagyot! Jó napot! És máris jó napod lesz ettől.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Egész nap valahogy nehezen tudsz megszabadulni egy érzéstől: „úgy ennék valamit”. Szinte mint egy várandós kismama olyan kívánós vagy ma, és kedvenc ételeid képei jelennek meg sorra lelki szemeid előtt.

Ne ess kétségbe!

Nincs semmi baj, csak a tested jelzi, hogy egy kis kényeztetésre vágyik. Dobd most félre a diétádat és add meg magadnak azt az örömet, hogy egy kis sütit, vagy finomságot habzsolj!

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Reggel, mikor kikászálódtál az ágyból, kissé enerváltan, fáradtan ébredve és úgy érezted, hogy „na, megint csak egy unalmas nap következik a sok közül”, hát tévedtél. Csak rajtad múlik ma, hogy mindez ne így történjen!

Erős vagy!

Ne hagyd el magad, ne engedd, hogy a saját mocsarad lehúzzon! Jelezd, hogy Te vagy a főnök és Te irányítod saját hajódat! Öltözz, húzz cipőt és indulj! Hová? Bárhová! Sétálni, kirándulni: ki a természetbe!

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Fárasztó napok vannak mögötted és méltán büszke lehetsz magadra, hiszen az elmúlt hetet nagyon tevékenyen töltötted. Így ne csodálkozz, ha esetleg úgy érzed, hogy a tested/szellemed néminemű pihenésért kiált. Nem csoda, hiszen emberből vagy Te is, sejtjeidnek regenerálódásra van szüksége.

Pihenned kell, nincs mese.

Lassíts egy picit, főzz le egy finom teát/kávét, ülj be kedvenc foteledbe és olvass 1 órát. Lazíts, megérdemled!

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Családtagjaid közül az elmúlt napokban - akarata ellenére - megbántott valaki. Te ezt egy kicsit jobban mellre szívtad, mint azt a helyzet komolysága kívánná. Érzékenyebb vagy most a rezgésekre. Újra és újra eszedbe jut a dolog és szíved mélyén fáj, rosszul esik a bántás.

De van megoldás!

De légy erős, rázd meg magad! Nem omlott össze a világ és hidd el, hogy aki megbántott, nem gondolta komolyan. Engedd el, nincs semmi baj!

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Anyagi jellegű problémák, kérdések foglalkoztatnak mostanság. Számolsz, kalkulálsz de valahogy nem akar kijönni a végeredmény, valahogy mindig hibás a számítás. Ne hidd, hogy egyedül vagy ezzel.

Maximum mások nem vallják ezt be, de Te más vagy. Ne légy átlagos!

Mindenkinek tudnia kell jól beosztani a pénzét, és ne gondold, hogy akinek sokkal több van, annak nincsen sokkal nagyobb baja ezzel. Megsúgunk Neked valamit: ha most ellazulsz, jövő héten váratlan pénzügyi segítséget kapsz.

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Ha úgy érzed, hogy érzelmi viharban lennél mostanság, akkor ne csodálkozz: külső negatív energiák támadnak, bombáznak. De ne aggódj, energiapajzsod kitarthat. Tudnod kell, hogy a negatív energiák ellen - akár csak a fizikában - a pozitív energiák aktiválásával tudsz védekezni.

Erős vagy.

Így ne hagyd, hogy a sok-sok negatívum betörjön a lelkedbe, hanem igyekezz minél több jó dolgot cselekedni. Légy pozitív!

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Tele a van a hócipőd mindenkivel? Túl sok a súrlódás, konfliktushelyzet mostanában és úgy érzed, mintha mindenki Téged „találna meg” mindenféle ügyes bajos dolgaival, problémáival? Nem kell mindig a lelki szemetesláda szerepét játszanod.

Attól, hogy jó ember vagy, még nem kell mindig mindenki baját Neked megoldanod!

Rendben van, hogy Te egy nyitott személyiség vagy, így mindenki Benned látja a „menekülést”, de valahol tudnod kell határt szabnod. Húzz túracipőt és sétálj egy nagyot. Egyedül!

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Napi robot, munka, család, dolog-dolog-dolog, mindig csak a teendők járnak a fejedben. Mi lenne, ha a mai napot Énidőnek kiáltanád ki? Neked is jár egy kis pihenés! Tedd félre a dolgokat, hidd el, megvárnak, senki nem végzi el helyetted.

Tedd félre a telefonodat is. Még ha nehezen megy is.

Nézz meg egy jó filmet, olvass egy jó könyvet, vagy csak dőlj el a kanapén és hallgass egy kis zenét. De csak azt csináld! Minden más várhat...

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Nagy terved van. Egy ideje már érleled, dédelgeted, nem mered mondani szinte senkinek. Időnként azt érzed, hogy túl nagy falat Neked, de ne hidd! Ne légy kishitű, bízz magadban, bízz az erődben és bármi is légyen az, amit tervezel van létjogosultsága.

Hagyd magad szárnyalni!

Kapkodni nem kell, de tudd: az alapos megfontolás nem egyenlő az időhúzással. Szóval gondold át alaposan, tervezd meg pontosan és figyeld a pillanatot. Elérkezik hamar!

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Ne hidd, hogy egyedül vagy azzal a gondolattal, hogy „de jó lenne egy pár hétig egy lakatlan szigeten”. Elfáradtál, kimerültél, a napi rutin felzabálta az energiakészletedet. Pedig Neked aztán vannak tartalékaid, de időnként azok is elfogynak sajna és ilyenkor „tankolni kell”.

Neked is szükséged van erőforrásokra.

Ha egy lakatlan szigetre most nem is tudsz elmenni, de ha húzol egy kényelmes cipőt és sétálsz 1-2 órát, meglátod jó energiákkal fogsz találkozni!

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

A szerelem különleges dolog. A szerelem az egyik legizgalmasabb dolog, hiszen olyan megfoghatatlan, olyan leírhatatlan, olyan misztikus. Vágysz rá. Zsigereidben vágyakozol utána, és nehezen tudod elképzelni, hogy megtalál.

Pedig DE! Nagyon is DE!

Most jól állnak szerelmi csillagaid, csak egy dologra van szükség, hogy fényük elérjen: hagyd, hogy megérintsen! Egy üzenet, egy bejegyzés, egy hívás a következő napokban érkezik. Ő lesz az!

Kényszerű tudatosság: még mindig az ár a legfontosabb a vásárlásnál, de nem mindegy, mit kapunk érte

Többnyire hetekig beleássuk magunkat a témába, és csak hosszas mérlegelés után döntünk nagyobb értékű műszaki cikk vásárlásakor. Az ár és a funkciók mellett az energiatakarékosság fontosabb kritérium lett, mint valaha, felértékelődött a szolgáltatások szerepe, majdnem minden második ember pedig új termék vásárlása előtt inkább megpróbálja megjavíttatni elromlott készülékét – derült ki a MediaMarkt friss reprezentatív kutatásából.
2023. 02. 02. 18:30
Megosztás:

A vártnál jelentősebben csökkent a német export és az import decemberben

Decemberben Németország exportja 6,3 százalékkal, 127,4 milliárd euróra csökkent, az importja pedig 6,1 százalékkal, 117,4 milliárd euróra esett novemberrel összevetve - közölte a német statisztikai hivatal, a Destatis csütörtökön.
2023. 02. 02. 18:00
Megosztás:

A GVH megszüntette az eljárást az ingatlan.com üzemeltetőjével szemben

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) lezárta a vizsgálatot az ingatlan.com üzemeltetőivel szemben, mert nem bizonyosodott be a versenyfelügyeleti eljárás megindításakor feltételezett jogsértés - jelentette be csütörtöki közleményében a hivatal.
2023. 02. 02. 17:30
Megosztás:

A gerincgyógyászati diagnosztikát segítő informatikai megoldáson dolgoznak az SZTE kutatói

A gerincgyógyászati diagnosztikát segítő informatikai megoldáson dolgoznak a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói a Budai Egészségközpont Kft., valamint az IFUA Horváth & Partners Kft. munkatársaival együttműködve - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.
2023. 02. 02. 17:00
Megosztás:

Több mint 800 millió forintból fejleszthet Vésztő

Több mint 800 millió forintot nyert el uniós forrásból beruházásokra a Békés vármegyei Vésztő.
2023. 02. 02. 16:30
Megosztás:

A kőolaj ára nagyot csökkent szerdán, de ma már ismét erősödik

A WTI 77,2, a Brent pedig 83 dollár/hordó volt ma reggel az áprilisi határidőre, míg az Ural azonnali árjegyzése 56,2 dollár/hordót tett ki.
2023. 02. 02. 16:00
Megosztás:

A vártnál jobb eredményt ért el a Meta

40 milliárd dolláros részvény-visszavásárlási programot indít a Meta – tette közzé tegnap piaczárás utáni negyedik negyedéves gyorsjelentésében a tech óriás.
2023. 02. 02. 15:30
Megosztás:

Kedvező az Infineon környezete

Az első pénzügyi negyedévben az Infineon 3,95 milliárd eurós árbevétele enyhén elmaradt a 4 milliárd eurós piaci várakozástól.
2023. 02. 02. 15:00
Megosztás:

Energiaár-vezette inflációs lassulás

Tegnap kellemes meglepetés volt, hogy januárban gyorsan süllyedt az infláció. Az Eurózónában a korábbi 9,2%-ról 8,5%-ra mérséklődött az infláció, gyorsabb ütemben, mint ahogy a 8,9%-os elemzői konszenzus várta volna.
2023. 02. 02. 14:30
Megosztás:

Powell szavaiból csak a pozitívumokra figyeltek a befektetők

Nem okozott meglepetést tegnap a Fed kamatdöntő testülete, miután 25 bázisponttal 4,5-4,75%-ra emelte az alapkamatot.
2023. 02. 02. 14:00
Megosztás:

Új, ügyfélbarát módosításokat vezet be a kormány a lakásbiztosítások piacán

A kormány 2023. február 1-jei ülésén elfogadta a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) javaslatát és a lakásbiztosítások szabályozásának átalakításáról döntött; a vonatkozó jogszabály a Magyar Közlönyben kihirdetésre került - jelentette be csütörtöki közleményében a GFM.
2023. 02. 02. 13:30
Megosztás:

Szétválás Európa és az USA között

Tegnap Jerome Powell már enyhébb hangnemet ütött meg, ami nem csak dollárgyengülést hozott, hanem a részvénypiacokon újabb emelkedést is.
2023. 02. 02. 13:00
Megosztás:

A Bank of England tizedik kamatemelésének bejelentését várja csütörtökre a piac

A piaci szereplők és a londoni elemzői közösség egyöntetű várakozása szerint csütörtökön - idei első kamatdöntő ülése után - újabb kamatemelést jelent be a Bank of England. Ha az előrejelzések helytállónak bizonyulnak, a brit jegybank tizedszer emelné alapkamatát a szigorítási ciklus több mint egy évvel ezelőtti kezdete óta.
2023. 02. 02. 12:30
Megosztás:

Energiamegtakarítás háztartási gépekkel – Lehetséges?

Az energiaválságnak nevezett időszakban a villamos energia tudatos megtakarítása jelentős összegeket hagyhat a családok zsebében. Érdemes és fontos tisztában lennünk a fogyasztáscsökkentés lehetőségeivel – vegyük górcső alá a legnagyobb háztartási gépeinket és vizsgáljuk meg, mely szokásaink megváltoztatása lehet szükséges.
2023. 02. 02. 12:00
Megosztás:

Ennyit nőtt 2021 decemberéhez képest a vendégéjszakák száma

2022 decemberében a kereskedelmi szálláshelyeken (szállodákban, panziókban, kempingekben, üdülőháztelepeken, közösségi szálláshelyeken) 725 ezer vendég 1,7 millió vendégéjszakát töltött el. A vendégek száma 28, a vendégéjszakáké 22 százalékkal emelkedett 2021 decemberéhez viszonyítva - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2023. 02. 02. 12:00
Megosztás:

Novemberben 1 milliárd 415 millió euró volt a termék-külkereskedelmi hiány

2022. novemberben a kivitel volumene 9,5, a behozatalé 15 százalékkal nagyobb volt az előző év azonos időszakinál. A passzívum 1 milliárd 415 millió euró volt, az egyenleg 1 milliárd 372 millió euróval romlott az egy évvel korábbihoz képest - közölte szerdán második becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2023. 02. 02. 11:30
Megosztás:

Javult kissé a Caixin kínai feldolgozóipari teljesítményindexe januárban

Januárban kissé javult, de továbbra is a kínai feldolgozóipar teljesítményének gyengülését jelezte a Caixin gazdaságkutató beszerzésimenedzser-indexe.
2023. 02. 02. 11:00
Megosztás:

Négyszázmillió forintos vízrendezés kezdődött Alsónyéken

Négyszázmillió forintos vízrendezési projekt kezdődött Alsónyéken a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatásával - közölte a Tolna Vármegyei Önkormányzati Hivatal az MTI-vel.
2023. 02. 02. 10:30
Megosztás:

Pluszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2023. 02. 02. 10:00
Megosztás:

Kilőtt a kakaós csiga és a hamburger ára

Tovább tart az árak erőteljes emelkedése a gyerekek által használt mindennapos termékek esetében - derül ki a K&H gyerekinflációs kosarából. A többek között gyerekcipőt, joghurtot, narancslét és kakaós csigát tartalmazó kosár egy év alatt 21 százalékkal, 2019 decemberéhez képest pedig több mint 30 százalékkal drágult. Például a kakaós csiga ára éves szinten 53, hároméves összevetésben pedig 81 százalékkal nőtt.
2023. 02. 02. 09:30
Megosztás: