Heti pénzhoroszkóp és szerencse kilátások - A VÍZÖNTŐ nagyot nyerhet, a BIKA ne kockáztasson,

Heti pénz és szerencse horoszkópunkból speciálisan a pénzügyi jövődről tájékozódhatsz 2024. március 25. - 31. közötti időszakban. Mik a szerencseszámaid a héten? Hogyan állsz Fortunával?

Heti pénzhoroszkóp és szerencse kilátások - A VÍZÖNTŐ nagyot nyerhet, a BIKA ne kockáztasson,

Kos heti horoszkóp (március 21. – április 19.)

A héten a Kosoknak különös figyelmet kell fordítaniuk a pénzügyi terveik átgondolására. Ne hagyja, hogy az impulzív vásárlások felborítsák a költségvetését! Befektetés szempontjából ez egy remek időszak lehet a hosszú távú tervek megvalósítására, de kerülje az elhamarkodott döntéseket.

A szerencsejáték terén a mértékletesség a kulcs. Szerencseszámok: 5, 14, 23.

Pénzügyi tipp a KOS-nak ITT.

Bika (április 20. – május 20.)

Bikák számára a jövő hét kiváló lehetőséget kínál arra, hogy pénzügyi stabilitásukat megerősítsék. Munkahelyi előléptetés vagy váratlan pénzügyi nyereség formájában kaphatnak pozitív híreket. Befektetéseiket tekintve a stabil, jól megalapozott lehetőségek felé kellene orientálódniuk.

A szerencsejáték nem ajánlott ezen a héten. Szerencseszámok: nincs

Egy izgalmas befektetési ötlet a BIKA-nak ITT.

heti pénz horoszkóp

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikreknek a jövő héten érdemes lehet kicsit kockázatot vállalniuk, különösen ha új befektetésekről van szó. A kommunikációs készségük segíthet abban, hogy jobb feltételeket szerezzenek vagy új pénzügyi lehetőségeket fedezzenek fel.

A szerencsejátékokban való részvételük esetleg meglepő eredményekkel járhat, de ne fektessenek be többet, mint amit megengedhetnek maguknak. Szerencseszámok: 3, 12, 21.

Egy izgalmas befektetési ötlet az IKREK-nak ITT.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rákokra pénzügyi konszolidáció és a meglévő adósságok rendezése vár a jövő héten. Az otthoni projektekbe vagy ingatlanba való befektetés kedvező lehet számukra. Kerüljék a felesleges pénzügyi kockázatokat és a szerencsejátékokat ebben az időszakban.

A stabilitásra és a biztonságra kell törekedniük. Szerencseszámok: 6, 15, 24.

Pénzügyi tipp a RÁK-nak ITT.

szerencse és pénz horoszkóp

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok számára a jövő hét arról szól, hogy hogyan tudják maximalizálni kreativitásukat a pénzügyi siker érdekében. Új projektekbe való befektetés vagy egy vállalkozás elindítása kedvező lehet.

A szerencsejátékban való részvételük jól jöhet, ha mértékletesek maradnak. Ne hagyják, hogy a lelkesedésük felülírja a józan eszüket! Szerencseszámok: 1, 10, 19.

Pénzügyi tipp az OROSZLÁN-nak ITT.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűzeknek a jövő hét a pénzügyi tervek finomhangolásáról és a részletekre való odafigyelésről szól. Kerüljék az új befektetéseket, és koncentráljanak inkább a meglévő portfóliójuk optimalizálására.

A szerencsejátékokban való részvétel nem ajánlott ezen a héten; helyette használják ki a meglévő erőforrásaikat. Szerencseszámok: 4, 13, 22.

Egy izgalmas befektetési ötlet a SZŰZ-nek ITT.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegek számára a jövő hét a pénzügyi egyensúly és harmónia időszaka lehet. Tárgyalások és megállapodások jöhetnek szóba, amelyek elősegíthetik a hosszú távú pénzügyi stabilitást. Befektetési döntéseiket a mérlegelés és a körültekintés kell, hogy vezérelje.

A szerencsejátékban való részvétel során a mértékletesség fontos; kis nyeremények elérhetőek, de ne vállaljanak túl nagy kockázatot. Szerencseszámok: 7, 16, 25.

A MÉRLEG-nek érdekes lehet egy ILYEN befektetés akár...

Skorpió (október 23. – november 21.)

pénzhoroszkóp a hétre 2024 március

A Skorpiókra intenzív pénzügyi hét vár, ahol a titkos tárgyalások vagy meglepő fordulatok kedvezően alakíthatják át pénzügyi helyzetüket. Befektetési lehetőségek merülhetnek fel, különösen azok, amelyek mélyreható kutatást igényelnek.

A szerencsejáték kisebb nyereményekkel kecsegtet, de fontos, hogy ne engedjenek a kísértésnek, és ne veszítsék szem elől a hosszú távú célokat. Szerencseszámok: 8, 17, 26.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilasok számára a jövő hét kalandos lehet a pénzügyek terén. Utazás, tanulmányok vagy új ismeretek befektetése különösen kedvező lehet. A szerencsejátékban való részvétel izgalmas lehet, de csak olyan mértékben, amely nem veszélyezteti a pénzügyi jólétet.

A spontaneitás jó, de ne hagyják, hogy az elragadtassa őket. Szerencseszámok: 9, 18, 27.

Pénzügyi tipp a NYILAS-nak ITT.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakoknak a jövő héten a pénzügyi fegyelem és a hosszú távú tervezés áll a középpontban. Lehetőségek merülhetnek fel befektetésre, különösen az ingatlanok és a tartós javak területén. A szerencsejáték nem ajánlott ezen a héten; inkább a biztos befektetésekre kellene koncentrálniuk.

A kitartás és a kemény munka meghozza a várt eredményeket. Szerencseszámok: 10, 19, 28.

Egy izgalmas befektetési ötlet a BAK-nak ITT.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők számára a jövő hét az új ötletek és a kreatív pénzügyi megoldások időszaka. Ideje kipróbálni azokat a befektetéseket, amelyeket eddig talán túl merésznek tartottak. A szerencsejátékban a váratlan meglepetések kedvezhetnek, de fontos a felelősségteljes játék.

Kísérletezzen bátran, de maradjon ésszerű keretek között. Szerencseszámok: 11, 20, 29.

Pénzügyi tipp a VÍZÖNTŐ-nek ITT.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak, a következő hetedben pénzügyi ügyekben a bölcsesség és az intuíció lesz a legfontosabb szövetséged. Most az az idő, hogy hallgass a belső hangodra, és figyelj az apró jelekre, amik a pénzügyi döntéseidet illetik.

Pénzügyek: A jövő héten észreveheted, hogy a pénzügyi helyzeted stabilabbá válik. Lehet, hogy egy váratlan forrás érkezik, vagy megoldást találsz egy hosszabb ideje fennálló pénzügyi kérdésre. Legyen óvatos azonban, és ne szaladj bele felelőtlenül a kiadásokba, még ha úgy érzed is, hogy most minden rendben van.

Befektetések: Ez a hét alkalmas lehet arra, hogy átgondold meglévő befektetéseidet, és esetleg keresgélj új lehetőségek után. Az intuíciód most segíthet abban, hogy olyan döntéseket hozz, amelyek hosszú távon meghozzák a gyümölcsüket.

Pénzügyi szerencse: A szerencse most azokat jutalmazza, akik figyelnek az apró jelekre és bölcsen használják fel a rendelkezésre álló lehetőségeket. Ne hagyd figyelmen kívül az apró lehetőségeket, mert ezek rejthetik a legnagyobb szerencsét.

Szerencsejáték: Ha a szerencsejátékot választod időtöltésül, a következő számokat érdemes megjegyezned: 7, 12, 21, 29, 35. Ezek a számok segíthetnek abban, hogy a szerencsejáték során is sikeres legyél a héten.

Pénzügyi tipp a HALAK-nak ITT.

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás:

Hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik ma Magyarországon

Jelenleg hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik Magyarországon, amelyek nyomán mintegy huszonötezer új munkahely jön létre a legfejlettebb technológiai színvonalat hozva hazánkba - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 13:00
Megosztás:

34 éves mélyponton a japán jen, be kell avatkozni!

A japán feldolgozóipari beszerzési menedzser index áprilisban 49,9 pontra emelkedett az előző havi 48,2-ről, felülmúlva a 48-as piaci várakozást.
2024. 04. 23. 12:30
Megosztás: