Ilyen medence fólia típusok és színek vannak

Készen van magának a medencének a szerkezete, amit szeretne időtálló burkolatra cserélni? Nem elégedett a mostani külsejével, mert az töredezett és kopott? Nem tudja, hogy milyen anyagú vagy éppen színű burkolatot helyezzen rá?

Ilyen medence fólia típusok és színek vannak

Nagy szerencséje van, hiszen manapság a medenceburkoló fóliáknak több típusa van, amelyek szépek és időtállóak.

Ebben a cikkben erről írunk részletesebben. Tartson velünk és tudjon meg mindent erről a burkoló anyagról.

A medence fóliák típusai

Régóta vágyik a római fürdőkhöz nagyon hasonló mozaik csempével kirakott medencére, de túl drágának tartja azt? Akkor válassza a lordsofpool.hu medence fólia változatát, ami nemcsak olcsóbb, de jóval egyszerűbb azt a helyére tenni. Nem probléma az sem, ha szívesebben választaná a hagyományos kék árnyalatot.

Amennyiben fontos az Ön számára, hogy magának a medencének a kialakítása és annak a színe passzoljon a kerthez, a bútorokhoz és a kültéri nappalihoz, növényekhez, akkor is számtalan lehetősége akad.

A fólia felhelyezése, annak cseréje se hanggal, se pedig porral és kosszal nem jár, ezáltal megóvható a környezet burkolata, valamint a kert, de még a szomszédok haragjától is eltekinthetünk.

Több cég dolgozik Elbtal Plastics és Renolit Alkorplan termékekkel, ami nem véletlen. Ezek jelenleg a legjobb minőségű és legszebb fóliák, ráadásul igen sok színben és mintával kaphatóak. Nem utolsó sorban a gyártók 10 év vízzárósági garanciát vállalnak rájuk, így megfelelő használat és vegyszerezés mellett az előnyei sokáig élvezhetőek.

A Renolit Alkorplan felsőkategóriás változat, ami 2 mm vastag, ráadásul ebből a fajtából kapható 3D kőmintás fólia is. Választható minta és szín a szürkés árnyalatok, a bézs, valamint a fehér.

Ami pedig az Elbtalt illeti, nagyon jól ellenáll a vegyszereknek és az UV sugaraknak. Több mint 25 éve a piacon vannak, így már rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a fóliázás területén. Ezek a változatok alkalmasak mind magán-, mind pedig közösségi medencék burkolására egyaránt. Fontos megjegyezni a fóliából semmilyen káros anyag nem oldódik ki a vízbe, így teljesen biztonságosan használható, akár gyermekes családok számára is. A medence fóliák ráadásul általában alga taszító felülettel rendelkeznek.

A fólia előnyei

Az egyéb burkolathoz képest a medence fólia ellenáll a fagynak, a téli hideg sem okoz benne kárt. Nem szükséges évente ragasztgatni a lejött csempéket. Nem sérti fel a bőrt, puha és teljes vízzárást ad a medence számára. Ahogy említettük, kaphatóak egyszínű, mintás, valamint kőzet tapintású kivitelben is, ezáltal tényleg teljes mértékben személyre szabhatóak.

A fólia nem igényel monolit betonszerkezetet, emellett eltekinthetünk a betonon egy idő után kialakuló széles repedésektől is. Olcsóbb, mint például a kerámia vagy a mozaik, ráadásul gyorsan cserélhető, akár még a nyár eleji első nagy medencézés előtt is megvalósítható.

A fóliázás tehát nemcsak segít egyedivé varázsolni a medencét, de még sokkal olcsóbb és sokkal szebb is lesz a végeredmény.

Dogecoin gyilkos, amely bikás 100x növekedési potenciált mutat: Van-e esélye az APORK-nak, hogy túlszárnyalja a Bonk-ot?

A Bonk (BONK) elérhetőségi szintje növekszik, különösen mióta a bonkSOL elindult a Texture platformon. Bárki használhatja az LST-t likviditás megszerzésére. Továbbá, a Dogecoin (DOGE) értéke csökkent, ami sokakat arra késztetett, hogy diverzifikálják befektetéseiket.
2024. 06. 15. 02:00
Megosztás:

Mennyi vizet fogyaszt egy átlagos család egy nap? Mi fogyaszt nagyon sok vizet a lakásban?

Amennyiben szeretnéd megtudni, hogy a Te családod vízfogyasztása sok vagy kevés, álljon itt egy átlagos 4 fős (2 felnőtt 2 gyerek) magyar család vízfogyasztási szokása.
2024. 06. 15. 01:00
Megosztás:

Tízszeres hasznot hozhat ez a kriptó - állítják a szakértők

Már több mint 2 millió dollárnyi összegyűjtött pénzzel rendelkezik, és az elemzők 10-szeres nyereséget jósolnak neki a bevezetés után, ez a "Learn-to-Earn" token tehát joggal tartja izgalomban a befektetőket.
2024. 06. 15. 00:01
Megosztás:

Félreértik egymás elvárásait a pályakezdők és a munkáltatók

Félreértik egymás elvárásait a pályakezdők és a munkáltatók, mert másként látják, hogy mi tesz vonzóvá egy munkahelyet és, hogy mi a fontos az állásinterjún - közölte a McDonald's és a Profession.hu közös, reprezentatív kutatásának eredményeit csütörtökön az MTI-vel.
2024. 06. 14. 23:00
Megosztás:

A vízkincs hatékony hasznosítása nemzeti ügy

A vízkincs védelme, hatékony hasznosítása nemzeti ügy, a közműszolgáltatások színvonalának emelése pedig közös érdek - mondta az energiaügyi miniszter a Víziközművek napja alkalmából adományozott miniszteri elismerések átadásán csütörtökön Budapesten.
2024. 06. 14. 22:00
Megosztás:

Befejeződik a Villány és Máriagyűd közötti kerékpárút építése

Mintegy 350 millió forintos fejlesztési forrásból épül meg a borairól híres Villány és a népszerű zarándokhelynek számító Máriagyűd közötti kerékpárút még hiányzó szakasza - tájékoztatta a Baranya Vármegyei Önkormányzat az MTI-t.
2024. 06. 14. 21:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 06. 14. 20:00
Megosztás:

A rossz nemzetközi befektetői hangulat húzta le a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 486,41 pontos, 0,69 százalékos csökkenéssel 69 536,56 ponton zárt pénteken.
2024. 06. 14. 19:00
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 06. 14. 18:30
Megosztás:

A Vodafone bírságot kapott a versenyhivataltól

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 120 millió forint bírság megfizetésére kötelezte a - 4iG leányvállalata, az Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zrt. többségi tulajdonában álló - Vodafone Magyarország Távközlési Zrt.-t a korábbi tulajdonos időszakában, 2022-ben elkövetett jogsértés miatt - közölte a 4iG Nyrt. a tőzsde honlapján csütörtökön.
2024. 06. 14. 18:00
Megosztás:

Nagy Márton a legnagyobb akkumulátorgyártó és feldolgozó cégek képviselőivel tárgyalt Dél-Koreában

Nagy Márton és a Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja, valamint Kaderják Péter a Magyar Akkumulátor Szövetség ügyvezetője Dél-Koreában az ország legnagyobb zöldenergetikai és high-tech akkumulátoripari vállalatai, a Samsung SDI, az EcoPro BM, a GS Energy, a SungEel Hitech és a KH Energy képviselőivel folytatott tárgyalásokat - közölte a nemzetgazdasági tárca csütörtökön az MTI-vel.
2024. 06. 14. 17:30
Megosztás:

Romániában nőtt a négyhavi folyó fizetési mérleghiány

Romániában 26 százalékkal nőtt a folyó fizetési mérleg hiánya az év első négy hónapjában az előző év azonos időszakához képest - közölte csütörtökön a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 06. 14. 17:00
Megosztás:

Mínuszban indítottak az amerikai tőzsdék

Gyengüléssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 06. 14. 16:30
Megosztás:

Rontotta az őszi vetés termésének minőségét és mennyiségét az elmúlt heti jelentős csapadék

Az elmúlt egy héten hullott jelentős csapadék már egyáltalán nem hiányzott az érésben lévő őszi vetésű szántóföldi növényeknek, a termés minőségét és mennyiségét egyaránt rontotta, ugyanakkor a kukorica és a napraforgó növekedése tovább gyorsult - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 06. 14. 16:00
Megosztás:

Európai kampány indul a sportvilághoz kapcsolódó szellemi tulajdonjogok védelmére

Az EU Szellemi Tulajdoni Hivatala (European Union Intellectual Property Office, EUIPO) nyári sporteseményekhez igazodva kampányt szervez a sportvilághoz kapcsolódó tulajdonjogok védelme érdekébe - közölte a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 06. 14. 15:30
Megosztás:

Tegyük rendbe a számokat a reptér ügyében

Tegyük rendbe a számokat a reptér ügyében - áll a Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtöki közleményében.
2024. 06. 14. 15:00
Megosztás:

Átadták a Richter új központját Kőbányán

Átadták a Richter Nyrt. új központját a főváros 10. kerületében csütörtökön, a 17 400 négyzetméteres, 450 dolgozónak helyet biztosító épület 20 milliárd forintos beruházásból készült el, amit a gyógyszeripari vállalat saját forrásból finanszírozott.
2024. 06. 14. 14:30
Megosztás:

Zalaegerszegen víziközmű-beruházás valósul meg idén

Zalaegerszegen az idén 720 millió forint értékű víziközmű-felújítás valósul meg - közölte a város polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján.
2024. 06. 14. 14:00
Megosztás:

Szociális városrehabilitációs program indul Békésen

A szociális városrehabilitációs program második ütemét indítják el Békésen a közeljövőben, a vármegye névadó települése 237 millió forint uniós támogatást nyert el a célra - írta közleményében az önkormányzat.
2024. 06. 14. 13:30
Megosztás:

Jelentősen csökkent az innovációra felkészült vállalatok aránya 2022 óta

A globális nagyvállalatok minden eddiginél nagyobb arányban tartják kulcsfontosságúnak az innovációt a sikerhez, de az innovációra felkészült vállalatok aránya 2022-höz képest jelentősen csökkent - tájékoztatta az MTI-t a Boston Consulting Group (BCG) 18. alkalommal közzétett innovációs tanulmányának eredményeiről.
2024. 06. 14. 13:00
Megosztás: