Ilyen medence fólia típusok és színek vannak

Készen van magának a medencének a szerkezete, amit szeretne időtálló burkolatra cserélni? Nem elégedett a mostani külsejével, mert az töredezett és kopott? Nem tudja, hogy milyen anyagú vagy éppen színű burkolatot helyezzen rá?

Ilyen medence fólia típusok és színek vannak

Nagy szerencséje van, hiszen manapság a medenceburkoló fóliáknak több típusa van, amelyek szépek és időtállóak.

Ebben a cikkben erről írunk részletesebben. Tartson velünk és tudjon meg mindent erről a burkoló anyagról.

A medence fóliák típusai

Régóta vágyik a római fürdőkhöz nagyon hasonló mozaik csempével kirakott medencére, de túl drágának tartja azt? Akkor válassza a lordsofpool.hu medence fólia változatát, ami nemcsak olcsóbb, de jóval egyszerűbb azt a helyére tenni. Nem probléma az sem, ha szívesebben választaná a hagyományos kék árnyalatot.

Amennyiben fontos az Ön számára, hogy magának a medencének a kialakítása és annak a színe passzoljon a kerthez, a bútorokhoz és a kültéri nappalihoz, növényekhez, akkor is számtalan lehetősége akad.

A fólia felhelyezése, annak cseréje se hanggal, se pedig porral és kosszal nem jár, ezáltal megóvható a környezet burkolata, valamint a kert, de még a szomszédok haragjától is eltekinthetünk.

Több cég dolgozik Elbtal Plastics és Renolit Alkorplan termékekkel, ami nem véletlen. Ezek jelenleg a legjobb minőségű és legszebb fóliák, ráadásul igen sok színben és mintával kaphatóak. Nem utolsó sorban a gyártók 10 év vízzárósági garanciát vállalnak rájuk, így megfelelő használat és vegyszerezés mellett az előnyei sokáig élvezhetőek.

A Renolit Alkorplan felsőkategóriás változat, ami 2 mm vastag, ráadásul ebből a fajtából kapható 3D kőmintás fólia is. Választható minta és szín a szürkés árnyalatok, a bézs, valamint a fehér.

Ami pedig az Elbtalt illeti, nagyon jól ellenáll a vegyszereknek és az UV sugaraknak. Több mint 25 éve a piacon vannak, így már rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a fóliázás területén. Ezek a változatok alkalmasak mind magán-, mind pedig közösségi medencék burkolására egyaránt. Fontos megjegyezni a fóliából semmilyen káros anyag nem oldódik ki a vízbe, így teljesen biztonságosan használható, akár gyermekes családok számára is. A medence fóliák ráadásul általában alga taszító felülettel rendelkeznek.

A fólia előnyei

Az egyéb burkolathoz képest a medence fólia ellenáll a fagynak, a téli hideg sem okoz benne kárt. Nem szükséges évente ragasztgatni a lejött csempéket. Nem sérti fel a bőrt, puha és teljes vízzárást ad a medence számára. Ahogy említettük, kaphatóak egyszínű, mintás, valamint kőzet tapintású kivitelben is, ezáltal tényleg teljes mértékben személyre szabhatóak.

A fólia nem igényel monolit betonszerkezetet, emellett eltekinthetünk a betonon egy idő után kialakuló széles repedésektől is. Olcsóbb, mint például a kerámia vagy a mozaik, ráadásul gyorsan cserélhető, akár még a nyár eleji első nagy medencézés előtt is megvalósítható.

A fóliázás tehát nemcsak segít egyedivé varázsolni a medencét, de még sokkal olcsóbb és sokkal szebb is lesz a végeredmény.

Adómentes lesz a tulajdonszerzés startupokban

A startup vállalkozások régi álma válik valóra január 1-jétől. Jövő évtől ugyanis ezek a cégek adómentesen adhatnak részesedést munkavállalóiknak és vezető tisztségviselőiknek. Így ezeknek a személyeknek a tulajdonosi szemléletmódja és motivációja most már kerülőutak nélkül is adóhatékonyan biztosítható. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda segített összefoglalni a változásokat.
2023. 11. 29. 03:00
Megosztás:

Gáz ára 2024 kalkulátor, mennyibe kerül 1 köbméter földgáz?

Lakossági gáz ára 2024 Magyarország. Gázár kalkulátor 2024 és gázszámla magyarázat, hogy mindenki értse, hogy mennyibe kerül egy köbméter (m3) földgáz úgy, hogy a számlán közben átalakul MegaJoul-lá (MJ)? Gáz ára 2024 táblázat és videós magyarázat.
2023. 11. 29. 02:00
Megosztás:

Hőszivattyú? Tényleg ez a megoldás az olcsó vagy akár nulla rezsire?

Számtalan fűtési és hűtési megoldás közül választhatunk napjainkban, de miért érdemes éppen a hőszivattyúk mellett dönteni?
2023. 11. 29. 01:01
Megosztás:

Decemberben nagy meglepetés éri a kriptósokat

Fantasztikus éve volt a bitcoinnak, hiszen a januári mélyponttól kezdve az árfolyam mostanáig több mint a duplájára emelkedett. Ez pedig nem csak azért elképesztő teljesítmény, mivel ez annak ellenére valósult meg, hogy több botrány és per is övezte 2023-ban a szektort.
2023. 11. 29. 00:01
Megosztás:

Pluszban zártak a New York-i tőzsde főbb mutatói

Emelkedéssel zártak kedden a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
2023. 11. 28. 23:30
Megosztás:

Biztonságosabb lett a kerékpáros közlekedés a Szent István körúton

Biztonságosabb lett a kerékpáros közlekedés a Margit híd és a Nyugati pályaudvar között a Szent István körúton, körbeért a nagykörúti kerékpáros útvonal a Margit híd budai hídfője és Újbuda-központ között - közölte kedden az MTI-vel a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
2023. 11. 28. 23:00
Megosztás:

Biztosított Magyarország energiaellátása

Biztosított Magyarország energiaellátása, az öt nagy hazai gáztároló fel van töltve, a rezsivédelmet fenntartja a kormány - mondta Lantos Csaba energiaügyi miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés Gazdasági bizottsága előtt kedden Budapesten.
2023. 11. 28. 22:30
Megosztás:

Megdől a beruházási és az exportrekord Magyarországon

Idén is megdől a beruházási és az exportrekord Magyarországon, az országba érkező működőtőke a tavalyi duplája, 13 milliárd euró lesz, a magyar kivitel a 2022-es 142 milliárd euróról 150 milliárd euróra nő - mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára, miután átadták a Masterplast észak-olaszországi Calernóban 3 millió euróból megépült polisztirol hőszigetelőanyag-gyártó üzemét.
2023. 11. 28. 22:00
Megosztás:

Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás kedden Csepelen, a kormány és a kerületi önkormányzat támogatásából, az Egészséges Budapest Program fejlesztéseként.
2023. 11. 28. 21:30
Megosztás:

Csökkent a német vállalatok foglalkoztatási hajlandósága

Németországban csökkent a vállalatok foglalkoztatási hajlandósága novemberben a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének felmérése szerint.
2023. 11. 28. 21:00
Megosztás:

Jövőre kiszámíthatóbb feltételek között gazdálkodhatnak az önkormányzatok

Az ideinél kiszámíthatóbb, nyugodtabb feltételek között gazdálkodhatnak jövőre a költségvetési szervek és az önkormányzatok - jelentette ki a Pénzügyminisztérium (PM) államháztartási szabályozásért, humán és önkormányzati költségvetésért felelős helyettes államtitkára kedden, a Magyar Államkincstár (MÁK) XXIII. Önkormányzati Költségvetési- és Adókonferenciájának sajtótájékoztatóján, Egerben.
2023. 11. 28. 20:30
Megosztás:

Elindult a sertéshúsfogyasztást ösztönző kampány

Idén tizenegyedik alkalommal indította el az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége a sertéshús fogyasztását ösztönző kampányát.
2023. 11. 28. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2023. 11. 28. 19:30
Megosztás:

Működési hatékonyság növelő programot indít a Gloster

A társaság Gloster Level UP néven kétéves, komplex vállalatfejlesztési programot indít januártól, melynek célja, hogy kiaknázzák a megvásárolt társaságok közti szinergiákat és egy hatékonyabban működő, integrált szervezetet hozzanak létre.
2023. 11. 28. 19:00
Megosztás:

Ma az OTP felminősítése húzta magával a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1288,16 pontos, 2,30 százalékos emelkedéssel, 57 176,11 ponton zárt kedden.
2023. 11. 28. 18:30
Megosztás:

Lezárult a Körtvélyesi szivattyútelep átépítése

Jelentősen javul Hódmezővásárhely térségének vízgazdálkodási állapota a több mint hatvanéves Körtvélyesi szivattyútelep átépítésének köszönhetően, amely uniós támogatással csaknem 3 milliárd forintból valósult meg.
2023. 11. 28. 18:00
Megosztás:

Nyolc év után újraindult a vasúti személyközlekedés Szeged és Szabadka között

Nyolc év után, napi 5 vonatpár közlekedtetésével újraindult a vasúti személyközlekedés Szeged és Szabadka között - közölte a MÁV kedden az MTI-vel.
2023. 11. 28. 17:30
Megosztás:

Kell a társadalmi innováció

A társadalmi innováció segít újszerű, modellértékű válaszokat adni a helyben felmerülő kihívásokra - hangsúlyozta Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) parlamenti államtitkára a KIM és a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő EaSI Nemzeti Kapcsolattartó Pontja szervezésében megvalósuló Új utakon című társadalmi innovációs konferencián kedden, Budapesten.
2023. 11. 28. 17:00
Megosztás:

A magyar bankrendszer stabil és ellenálló

A magyar bankrendszer stabil és ellenálló, idei profitja kiugró mértékű lehet, de a következő évek során csökkenhet - mondta Dancsik Bálint főosztályvezető a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi stabilitási jelentésének keddi online ismertetőjén.
2023. 11. 28. 16:30
Megosztás:

Csökkent a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamcsökkenés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2023. 11. 28. 16:00
Megosztás: