Ingyen telket kaphatsz, vagy akár több millió forintot is, ha odaköltözöl!

Családok figyelem! – ingyen telket adnak, de van ahol több milliót is adnak ha odaköltözöl! Pontosabban az ingyen telek ára: 1 Ft, hogy azért mégis legyen egy jelképes összeg, ami a szerződésen áll majd. Hol van ez a kivételes lehetőség Magyarországon és mit kell tudni róla?

Ingyen telket kaphatsz, vagy akár több millió forintot is, ha odaköltözöl!

Hol vehetünk 1 forintért telket Magyarországon? És mire jó az, hogy ilyen olcsón adják?

Víg László tolnanémedi polgármester szerint a községben egy forintért adnak el önkormányzati telkeket, ezzel is motiválva az állampolgárokat az új házak építésére a településen.

Elmondása szerint a településen minden feltétel adott a kiegyensúlyozott, nyugodt családi élethez.

A Tolna vármegyei Tolnanémedi község lakossága kicsivel több mint ezer fő. A 2015-től igényelhető Családi Otthonteremtési Kedvezmény (csok) elősegítette a községbe betelepülők számának növekedését.

A lakásvásárlási kedv megnövekedett, a jó állapotú ingatlanokat elég gyorsan el tudták adni, több nagycsalád lett a település új lakója – mondta el Vígh László polgármester a Teol.hu-nak.

A tolnanémedi önkormányzat egy forintért ad el önkormányzati telkeket azoknak, akik a községünkben akarnak építkezni, hogy ezzel is kicsit motiváljuk az állampolgárokat új házak építésére a településünkön. Ugyanis egy ideje gyakran túl drágának találják az új házak építését – tette hozzá.

A polgármester szerint a településen minden feltétel adott a kiegyensúlyozott, nyugodt családi élethez. A középületek az elmúlt években megújultak, Víg László elmondása szerint azonban a gazdasági helyzetük nem az igazi, állami pénzből tartják fenn magukat.

Hozzátette, energetikai felújításra vár még a helyi gyógyszertár, az orvosi rendelő, az utakat, járdákat folyamatosan újítják, a vízelvezető árkokat rendszeresen tisztítják. A Tolnanémedi területéhez tartozó illegális szeméttelep végleges felszámolása és parkosítása is az egyik fontos feladatuk közé tartozik.

Merre is van a térképen Tolnanémedi? Mutatjuk!

Van ahol több millió forintot adnak ha odaköltözöl:

A szicíliai Petralia Sopranát 2019-ben Olaszország (Szicília) legszebb falvának választották. Ez a Paleromótól délre található település, amely egy sziklás kiemelkedés tetején, 1,147 méterrel a tengerszint felett fekszik, középkori kőépületeiről, békés utcáiról, fesztiváljairól híres.

Merre is van ez a település? Mutatjuk a térképen nyíllal jelölve:

Azok, akik Olaszország legjavára vágynak, nem is találhatnának jobb helyet: ízletes helyi termékek, lélegzetelállító kilátás és a la dolce vita életérzés várja őket egész évben.

Sok más olaszországi településhez hasonlóan ezt a helyet is az elnéptelenedés sújtja. Jelenleg alig 3000 lakosa van, több mint 50 ház pedig lakatlanul áll.

A város tanácsa ezért úgy döntött, hogy fizet azoknak, akik megvásárolják az egyik lakatlan ingatlant, és vállalják, hogy felújítják az épületet. Ez az összeg pedig nem kevés, 5000 euró, ami mai árfolyamon (375 Ft/EUR) 1.875.000 forint.

Új rendszert fejlesztett ki az Ipsum-Tech Kft.

Intelligens, benzinkutakon működtethető szélvédőmosó rendszert fejlesztett ki a budapesti székhelyű, autószervizeléssel foglalkozó Ipsum-Tech Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 201 millió forintos támogatásával - közölte a cég az MTI-vel.
2024. 03. 04. 15:00
Megosztás:

Lassú, de biztos ütemben csökken a brit feldolgozóipar

Lassuló ütemben ugyan, de továbbra is csökken a brit feldolgozószektor aktivitása a pénteken ismertetett havi mérőszámok alapján.
2024. 03. 04. 14:30
Megosztás:

Mennyire alacsony már az USA infláció ahhoz, hogy a kamathoz nyúljanak?

Több, mint fél tucat Fed-jegybankár szólalt meg pénteken, és megjelent a központi bank féléves rendszerességű monetáris politikai jelentése, ami Jerome Powell e heti kongresszusi meghallgatásának alapját adhatja.
2024. 03. 04. 14:00
Megosztás:

Többet keresnek a nők Romániában mint a férfiak!

A női munkavállalók átlagbére meghaladta a férfiakét Romániában - írja az Agerpres a bukaresti munkaügyi minisztérium közleménye alapján.
2024. 03. 04. 13:30
Megosztás:

Összefog a szakma a lakáspiacért

Széles körű szakmai összefogással javaslatcsomag készült a magyar lakásállomány megújítására, amely hozzájárulhat a magyarok életminőségének és az ország energiafüggetlenségének növeléséhez is - tájékoztatta az Egyensúly Intézet pénteken közleményben az MTI-t.
2024. 03. 04. 13:00
Megosztás:

Változás az Antenna Hungária vezetőségében

Az Antenna Hungária Zrt. (AH) vezérigazgatói pozícióját március elsejétől Papp-Gerlei Gyöngyvér korábbi vezérigazgató-helyettes veszi át Blénessy Lászlótól - közölte az AH anyavállalata, a 4iG távközlési és informatikai társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 03. 04. 12:30
Megosztás:

Reszkess Elf Bar és Poco Bar! Harcot indít a NAV a cigaretta feketekereskedelemmel szemben!

Az illegális dohánykereskedelemmel szemben 2023. nyarán alakított munkacsoportot az adóhivatal, amely legújabb intézkedésként egyeztetésre hívta a piaci szereplőket, valamint az Országos Dohányboltellátó Kft. és a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága képviselőit - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 04. 12:00
Megosztás:

Jót tehet a lakásbiztosítási piacnak a havi célzott kampány

Élénkítheti a lakásbiztosítási piacot Magyarország első lakásbiztosítási kampánya - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közigazgatási államtitkára.
2024. 03. 04. 11:30
Megosztás:

Bővült az Út az egészséghez program

Az iszkaszentgyörgyi kastélyparkkal bővült tovább a Budapesti Szent Ferenc Kórház szív- és érrendszeri betegségek megelőzésért létrehozott kardioösvény-programja - közölte az aktív Magyarországért felelős államtitkárság pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 04. 11:00
Megosztás:

Vegyes nyitás a vezető nyugat-európai tőzsdéken

Vegyesen indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 03. 04. 10:30
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat ma a tőzsde

Iránykereséssel nyithat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 03. 04. 10:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 03. 04. 09:30
Megosztás:

Szakszerű arcápolás felnőttkori pattanások esetén

Bizonyára veled is előfordult már, hogy pont egy fontos esemény napján bukkant elő egy pattanás az arcodon. Ez bosszantó tud lenni, ám a serdülőkor velejárója. Azonban ha felnőttként is gyakran szembesülsz ezzel, érdemes jobban utánajárni az okának. 
2024. 03. 04. 09:10
Megosztás:

Hová tart ezután a Chainlink (LINK) és a Near Protocol (NEAR) árfolyama? A KangaMoon (KANG) a legjobb Meme érmék között szerepel befektetési szempontból

A jelenlegi kriptopiac forr és izgatottsággal teli, olyan érmékkel, mint a Chainlink (LINK) és a Tron (TRON), amelyek a piaci tőke szerint a legjobb tíz kriptopénzek között próbálnak helyet szerezni, miközben megkérdőjelezik a DOGE dominanciáját.
2024. 03. 04. 08:30
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 03. 04. 08:30
Megosztás:

Februárban lassult az euróövezeti infláció

Az elemzői várakozásoknál kevésbé lassult az euróövezeti éves infláció februárban az EU statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken ismertetett előzetes adata szerint.
2024. 03. 04. 08:00
Megosztás:

Képes lehet ez a DeFi kriptó potenciális 100-szoros növekedésre, kihívást jelentve a BNB (BNB) és az Arbitrum (ARB) számára?

Az április végéig várható Bitcoin felezés hatására, néhány új DeFi projekt is komoly meglepetésekkel szolgál. Ennek az élvonalában áll a Pullix (PLX) token, amely jelentős figyelmet kapott az elmúlt időszakban a kriptopiac szereplőitől. A kriptovilágot figyelő befektetők optimisták, és úgy vélik, hogy a Pullix egyedi tulajdonságainak és remek indulásának köszönhetően versenybe szállhat akár a BNB (BNB) vagy az Arbitrum (ARB) ellen, amikor beköszönt a Bitcoin feleződés ideje. További részletek vendégbejegyzésünkben.
2024. 03. 04. 07:30
Megosztás:

A NAV továbbra is ügyfelei rendelkezésére áll

Március elsejétől az adóhivatal általános tájékoztatási tevékenységét az országos illetékességgel működő tájékoztatási igazgatósága látja el, az ügyfelek továbbra is a megszokott csatornákon kérhetnek segítséget adózási kérdésekben - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 04. 07:00
Megosztás:

Februárban felfelé ívelt a BUX

Februárban is folytatódott a BUX-index emelkedése a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a részvényforgalom azonban csökkent januárhoz képest.
2024. 03. 04. 06:00
Megosztás:

A január hozta a várt szintet az európai munkaerőpiacon

Januárban az elemzői várakozásokkal összhangban csökkent a munkanélküliség az euróövezetben, míg az Európai Unióban a decemberivel megegyező rátát regisztráltak az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteki jelentése szerint.
2024. 03. 04. 05:00
Megosztás: