Itt van az altcoin szezon újra? Az Avalanche (AVAX) és a Sei (SEI) jelentős növekedésben, a KangaMoon (KANG) felível az előértékesítésben

Az elmúlt időszak piaci tapasztalatai arra utalhatnak, hogy elkezdődött az alternatív coinok (altcoinok) időszaka. Az Avalanche (AVAX) és a Sei (SEI) azok között a tokenek között találhatók, amelyek jelentős emelkedést mutattak az elmúlt héten, és szakértők hosszabb ideig tartó emelkedést prognosztizálnak a következő hetekben.

Itt van az altcoin szezon újra? Az Avalanche (AVAX) és a Sei (SEI) jelentős növekedésben, a KangaMoon (KANG) felível az előértékesítésben

Mindeközben a KangaMoon (KANG) is határozottan bejelentkezett a meme coin iparágba azzal, hogy egyedi felhasználási megoldásokkal rendelkezik, amelyek vonzzák a befektetőket a projekthez. A legjobb meme coin hatalmas inflow-t tapasztalt az előértékesítés során a befektetők részéről mindössze néhány nappal a presale kezdete után. Nézzük, mi teszi egyedivé ezt a projektet.

A KangaMoon (KANG) forradalmasítja a Meme közösséget, jelentős elővásárlási sikerével

A KangaMoon (KANG) forradalmi úton haladva lép be a kriptopénz iparágba azzal a céllal, hogy virágzó meme kultúrát teremtsen. A platform célja egy meme közösség összehozása a blokkláncra épített SocialFi struktúra segítségével. A KangaMoon-nál a tagok egymással versenyezhetnek, miközben szórakoztató interakcióban lehet részük. Ennek eredményeként a projekt vonzotta a befektetőket az Avalanche és a Sei felől is. Alig néhány nappal az előértékesítés kezdete után a KangaMoon már több mint 150 ezer dollárt gyűjtött, és további összegek várhatók, ahogy folytatódik a pre-sale.

Alapvetően a KangaMoon egy "játssz és keress" meme projekt (Play-To-Earn), ahol a közösségi tagok jutalmakat szerezhetnek, amelyeket készpénzre válthatnak a platformon. A tagok emellett birtokolhatják a $KANG natív token-t, amely úton van afelé, hogy a legjobb meme coin-k közé kerüljön, tekintettel a token erős hasznosságára. Más meme coin-okkal ellentétben, amelyeknek nincs hasznosságuk, a befektetők vásárolhatnak a KANG token-nel a KangaMoon platformon.

A KangaMoon előértékesítés első szakasza hamarosan véget ér, mivel a szakaszra kijelölt tokenek több mint 60%-a eladásra került. Ez azt jelenti, hogy most a legjobb idő a KANG token vásárlására, amely mindössze $0,005-ért kapható most. Azok, akik most vásárolják meg a token-t, 15%-os bónuszt is kapnak. Az elemzők hatalmas, 220%-os emelkedést prognosztizálnak a pre-sale végéig, és 350%-os emelkedést, amikor a token a nagy tőzsdékre kerül.

Ahogy a legjobb befektetők tudják, az ilyen projektek korai befektetése jelentős nyereségekhez vezethet. Most van itt az ideje, hogy megszerezzék a 2024-es év legizgalmasabb meme coin-ját, amelyek szakértők szerint az év végéig 35-szörös megtérülést hozhatnak akár.

Az Avalanche (AVAX) jelentős emelkedési lendületben van, és az 50 dolláros árszintet célozza meg

Az Avalanche (AVAX) közelmúltbeli bikapiaci lendülete olyan szintű volt, hogy túlszárnyalta az éves csúcsárát. A legfrissebb adatok szerint az Avalanche árfolyama az elmúlt héten több mint 20%-kal emelkedett. Ez a jelentős emelkedés egy további 20%-os átlagos napi kereskedési forgalomnövekedéssel is párosult a héten belül.

Az elmúlt évben több mint 709%-os emelkedést könyvelhetett el az Avalanche, így az árfolyamemelkedés szempontjából az egyik legjobb kriptotoken. Eközben az aktuális elemzői várakozások azt jósolják, hogy az Avalanche árfolyama 50 dollár fölé kerülhet 2024 első negyedévének végéig.

Vajon a Sei (SEI) bullish trendje eléri-e az 1 dolláros szintig?

A Sei (SEI) egy újabb jelentős felfutást mutatott fel egy korábbi árhullámot követően február első két hetében. Az elmúlt héten a Sei árfolyama több mint 45%-kal emelkedett. Ez a jelentős emelkedés a token árát közel hozta az 1 dolláros szinthez.

Bár a Sei jelenleg túllépte az eddigi legmagasabb árát, az 1 dolláros árjelzés elérése jelentős mérföldkő lenne, tekintve, hogy a token alig 6 hónappal ezelőtt indult el. A szakértők szerint csak idő kérdése, hogy a Sei token megerősítse az 1 dolláros szinten a stabil támasz-szintet.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ne rohanj a munkahelyi étkezéssel!

A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről – világít rá az Eisberg az Opinio felületén végzett Színes Tálak Kutatása. A reprezentatív kutatásban megkérdezettek háromnegyede legfeljebb fél órát szán az ebédre, ötödük még 15 percet sem. A kutatás azt is megmutatta, hogy a magyar munkavállalók többsége a munkahelyén is a házikosztra esküszik, legtöbben otthonról hozott étellel húzzák ki a napot és a többség saját bevallása alapján ritkán fogyaszt rágcsálnivalót napközben.
2024. 04. 21. 04:00
Megosztás:

Tovább fogynak a magánnyugdíjpénztárak, már csak kettő marad belőlük

Beolvadás beolvadást követ a megmaradt magánnyugdíjpénztáraknál, amelyek a több mint ötvenezer kitartó pénztártag csaknem 300 milliárd forintos vagyonát kezelik. Áprilistól már csak három működik, júliustól pedig kétszereplősre olvad a piac, mivel a legnagyobb vagyonú és létszámú Horizont beolvasztja a Szövetséget - írja a Bank360.hu.
2024. 04. 21. 03:00
Megosztás:

Gazdagság az égből: Heti horoszkóp a pénzről és szerencséről!

Fedezd fel, mit tartogatnak számodra a csillagok a következő hétre! A legfrissebb pénzügyi horoszkópunk segítségével megtudhatod, melyek lesznek a legjobb befektetési lehetőségek, szerencsejátékok, és mikor várhatók szerencsés találkozások. Tudd meg, mely napokon leszel a leginkább szerencsés, és mely számokat érdemes megjátszanod a lottón! Készülj fel a lehetőségekre és fordítsd előnyödre a csillagok üzeneteit!
2024. 04. 21. 02:00
Megosztás:

Nyugdíjazás - honnan tudhatom, hogy hány évem gyűlt már összeg?

Az öregségi nyugdíjhoz az évek „összeszámolása” megtörténik kérés nélkül is, a hivatalból történő adategyeztetési eljárás során a jogszabály által előírt időpontban, de nincs akadálya annak sem, hogy valaki ezt korábban kérje. A kérelem évente csak egyszer nyújtható be. Mutatjuk, hogyan.
2024. 04. 21. 01:00
Megosztás:

Élesedik a TON token a Lucky Block-on, 200%-os üdvözlő bónusz jár a belépőknek

A Toncoin árfolyama idén erőteljesen felértékelődött, csak az elmúlt három hónapban 182 százalékot emelkedett. A token a kilencedik legértékesebb kriptopénz lett a Coinmarketcap kriptoadat-gyűjtő oldal szerint, és jelenleg 6,27 dolláron áll.
2024. 04. 21. 00:01
Megosztás:

Folytatódik a Kölcsönkapott levegő program

A Kölcsönkapott levegő egy tavaly indult program, amelynek célja, hogy megismertessük a fiatalokkal ezt a láthatatlan közeget, amely az egészséges élet része - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a programindító sajtótájékoztatón.
2024. 04. 20. 23:00
Megosztás:

A NATO további katonai támogatást nyújt Ukrajnának

A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben.
2024. 04. 20. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 04. 20. 21:00
Megosztás:

Ez a legjobb megoldás a klímaváltozásra

Az erdőtelepítés, a fásítás az egyik legjobb eszköz a klímaváltozás negatív hatásainak kompenzálására - mondta az Agrárminisztérium (AM) agrárpiacért felelős helyettes államtitkára Balatonszárszón pénteken.
2024. 04. 20. 20:00
Megosztás:

A tehetségprogram célja a külföldön élő magyar fiatalok képzésének bővítése

A tehetségprogram elsődleges céljai között szerepel a külföldön élő egyetemista fiatalok megszólítása, és az, hogy hasznosítható képességeket nyújtson számukra - mondta a "Talent's Talk, a tehetségek fóruma" címmel megrendezett londoni program összegzéseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára.
2024. 04. 20. 19:00
Megosztás:

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás: