Jeges visszaesés az Avalanche és a Dogecoin esetében, a Raboo pedig 60%-os árnövekedéssel melegíti fel a piacot!

Az Avalanche (AVAX) projekt az elmúlt hónapban fokozatosan csökkent, miközben a vezető kriptodevizák jelentős nyereségeket értek el. A Dogecoin (DOGE) egy másik vezető altcoin, amely nehéz időket él át, mivel a bálnák felhalmozása az elmúlt héten nem vezetett a DOGE árának növekedéséhez.

Jeges visszaesés az Avalanche és a Dogecoin esetében, a Raboo pedig 60%-os árnövekedéssel melegíti fel a piacot!

Míg a vezető kriptók kétségbeesetten az ROI-ra összpontosítanak, az könnyen elérhető a Raboo ($RABT) platformon. Az új mém projekt a vezető mém coinok közé tartozik, és célja, hogy megszilárdítsa helyét a vezető altcoinok között.

Az Avalanche befektetők számára a profit elérhetetlennek tűnik

Az elmúlt hónap meglehetősen nehéz volt az AVAX kereskedők számára. A token az első negyedévben eredményes volt, de az Avalanche altcoin ára május óta sok kívánnivalót hagy maga után.

Bár az Avalanche nem tapasztalt jelentős csökkenő trendeket, az AVAX token oldalazott a hónap nagy részében. Néhány elemző a megfelelő bullish trend hiányát a nemrégiben felszabadított AVAX tokeneknek tulajdonítja. Körülbelül 9,5 millió token került forgalomba, ami csökkentette a pump lehetőségét.

A piaci volatilitás súlyosbította a helyzetet az Avalanche-en, mivel az Ethereum ETF hírei a legtöbb vezető blokkláncot háttérbe szorították. Most az AVAX az elmúlt hónapban 3,2%-kal, heti kereskedési ára pedig 0,7%-kal csökkent.

A Dogecoin is medvepiacot ált át májusban

A Dogecoin májusi útja viharosabb volt, mint az Avalanche-é, mivel a DOGE-nek voltak bullish pillanatai. De mivel nem volt nagy érdeklődés a Dogecoin iránt, a bullish hullámok hamar alábbhagytak, és a DOGE támogatási szintjein maradt.

A legutóbbi token felhalmozás a DOGE befektetők által az egyik legfrissebb jel a bullish hangulatra a Dogecoin esetében. Míg a token felhalmozások bullish trendeket jeleznek a legtöbb vezető kriptó esetében, a Dogecoin még mindig 0,16 dollárnál ragadt. Ali Martin kriptoelemző szerint a legutóbbi alkalom, amikor a DOGE ilyen bearish hangulattal szembesült, februárban volt, közvetlenül egy emelkedő trend előtt.

Ha a minta ismétlődik, a Dogecoin elérheti a 0,3 dollárt még ebben a hónapban. Azonban sok minden más irányba is lendítheti a Dogecoint, és sok kereskedő figyeli, hogy mit terveznek a Dogecoin bálnák.

A Ripple vezérigazgatója nemrégiben kritizálta a Dogecoint, mondván, hogy az csak spekulációról szól – a Raboo tanult a mém coin hibáiból.

Felfűti a piacot? A Raboo már most tüzet szít!

Raboo token ICO

A Raboo projekt katalizátorként indul egy mém háborúhoz, amely összeomolhatja a mém szektort. Annál jobb a mém coinnak, mivel az $RABT lesz az utolsó token, amely állva marad a végén.

A mém coin szektor az elmúlt évtizedben hanyatlott, a gagyi mémek készítésétől a mémek nélküli állapotig jutott, végül a közösségi média spekulációira támaszkodva a nyereségekhez. A mém coinokat fokozatosan haszontalannak tekintik, ami meglehetősen érvényes.

Másfelől, a mém coinoknak a szórakozás és humor középpontjában kellene állniuk, mivel mémjeiknek könnyed szórakozást kellene nyújtaniuk a kereskedőknek. A Raboo most belép, hogy betöltse ezt a rést, generatív AI-val és a közösség támogatásával felfegyverkezve.

A hasonló gondolkodású mém szerelmeseit arra ösztönzik, hogy gyűljenek össze a Raboo ökoszisztémában, mivel itt értéket kapnak az elkötelezettségükért. Közösségi médiás bejegyzéseiket magas minőségű, kapcsolódó mémekké kurálják, amelyeket naponta osztanak meg a kriptó kereskedők között. Nincs is jobb annál, mint azt csinálni, amit szeretsz, és miközben részt veszel a Raboo kreatív mém folyamatában, az $RABT készleteid jutalmakkal növekednek a platformon.

Mielőtt aggódnál, a Raboo lépést tart az időkkel azzal, hogy auditált okos szerződéseket ad a protokolljához. Tehát, miközben a SocialFi-ban veszel részt, biztos lehetsz benne, hogy a pénzed biztonságban van az Ethereum hálózaton lévő okos szerződésekkel.

Összegzés

A mém coinok a kriptóvilág viccévé váltak, de a Raboo ezt is megváltoztatja. Ebben az esetben a valós alkalmazások találkoznak a profittal, és a felhasználók a legnagyobb nyertesek.

A Raboo előértékesítés a 4. szakaszban van, és minden token 0,0048 dollárért kapható. Szerezd meg most, és csapj le a 233%-os előértékesítési ROI medencére.

Csatlakozhatsz Te is a Raboo előértékesítéshez ITT

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twtter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.
2024. 06. 20. 23:00
Megosztás:

Legfőbb célunk az EU versenyképességének helyreállítása lesz

Az Európai Unió versenyképességének helyreállítása a legfontosabb prioritás a magyar uniós elnökség programjában - mondta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2024. 06. 20. 22:30
Megosztás:

Nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.
2024. 06. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) csütörtöki döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 06. 20. 21:30
Megosztás:

Nagyobb sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.
2024. 06. 20. 21:00
Megosztás:

A Richter megvásárolta a BCI Pharma vállalatot

A Richter Gedeon Nyrt. felvásárolta a belgiumi székhelyű, magántulajdonban lévő, számos nőgyógyászati indikációban eredeti kutatást végző biotechnológiai vállalatot, a BCI Pharma-t - jelentette be a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2024. 06. 20. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökön estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 20. 20:00
Megosztás:

Jelentős emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erőteljes pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 666,13 pontos, 0,96 százalékos emelkedéssel, 70 327,34 ponton, új történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:00
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 06. 20. 18:30
Megosztás:

Az EU 2025-ös költségvetésének a prioritásokra szánt finanszírozást kell erősítenie

Az Európai Bizottság bemutatta a 2025-re érvényes uniós költségvetésre vonatkozó, 199,7 milliárd euró főösszegű javaslatát, és azt írták: az Európai Unió jövő évi büdzséjének az EU prioritásaira szánt finanszírozást kell erősítenie.
2024. 06. 20. 18:00
Megosztás:

Ajánlás͏ok, amel͏yek segít͏enek nyern͏i online 2024-be͏n

Az onli͏ne nyerőgépek izgalmas v͏ilágába lépve a játé͏k͏osok számos stratégi͏át alkal͏mazha͏tnak a nyerési͏ esély͏e͏ik növelésére͏. Font͏os,͏ ho͏gy͏ olyan játékplatfo͏rmo͏kat válasszanak,͏ melyek mo͏de͏rn tec͏hnol͏ógiával és m͏e͏g͏bízhat͏ó háttérrel k͏ec͏segt͏etnek.
2024. 06. 20. 17:58
Megosztás:

Indul a qvik fizetés

A Magyar Nemzeti Bank "qvik" néven vezeti be az azonnali fizetésre épülő, minden ügyfél számára ingyenesen elérhető fizetési szolgáltatásait, amelyek olcsó, biztonságos és hazai alternatívát teremtenek a legtöbb elektronikus fizetési helyzetben - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:30
Megosztás:

Szombattól három hétig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok csütörtökön.
2024. 06. 20. 16:30
Megosztás:

A jelzáloghitelek kamata már második hete csökken az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban már a második egymást követő héten csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a június 14-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 06. 20. 16:00
Megosztás:

Hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára jön létre, tovább erősödik a magyar gazdaság, és mindez hozzájárul ahhoz, hogy hazánk a világgazdaság új korszakának nyertesei közé tartozzon - jelentette ki a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Stuttgartban.
2024. 06. 20. 15:30
Megosztás:

Az európai szemeszter tavaszi csomagja iránymutatással szolgál a versenyképesség javításához

Az európai szemeszter tavaszi csomagja szakpolitikai iránymutatást ad az Európai Unió versenyképességének és ellenállóképességének javításához, a rendezett államháztartás fenntartásához, valamint az EU stratégiai autonómiájának megerősítéséhez - közölte a kereskedelempolitikáért felelős biztos szerdán.
2024. 06. 20. 15:00
Megosztás:

Közigazgatási ismeretek tantárgyat vezetnek be az egyik békéscsabai gimnáziumban

Közigazgatási ismeretek tantárgyat vezetnek be a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégiumban várhatóan a 2025/26-os tanévtől - mondta az MTI-nek az iskola igazgatója.
2024. 06. 20. 14:30
Megosztás:

A Nemzeti Innovációs Ügynökség csatlakozott az európai innovációs ügynökségek hálózatához

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) csatlakozott az európai nemzeti innovációs ügynökségeket tömörítő The European Network of Innovation Agencies (TAFTIE) szervezethez - közölte a NIÜ szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 14:00
Megosztás: