Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Közben egy másik, hasonlóan ígéretes új szereplő tűnik fel a piacon. Egyedi jellemzőivel és növekvő közösségével egyre nagyobb figyelmet kap, és potenciálisan kihívást jelenthet az Ethereum (ETH) számára a fejlesztési ütem tekintetében.

Minotaurus: Úttörő potenciál a 14,78 milliárd dolláros iparban

Kezdjük a kevésbé ismert opcióval. Ennek a projektnek az ökoszisztémája egy labirintus navigációs játékra épül, tele akadályokkal és rejtett kincsekkel, így kihívást jelent és izgalmas. A főszereplő testreszabása és a különféle játékon belüli tárgyak még izgalmasabbá teszik a navigációs folyamatot: nincs két egyforma menet, szinte végtelen a változatosság.

Ezen túlmenően a Minotaurus kettős megközelítést alkalmaz a közösségi elköteleződésre. Egyrészt a birtokosok jogosultak ajánlási ösztönzőkre, vesting bónuszokra és egyéb előnyökre. Emellett az $MTAUR tokent játékon belüli valutára lehet váltani, és hozzáférést biztosít olyan funkciókhoz, mint az avatar testreszabása, minijátékok, sebességnövelők, speciális zónák feloldása, különleges csomagok megszerzése és még sok más.

Kulcs okok a csatlakozásra

Érdemes-e kipróbálni a projektet? Lássuk a fő előnyöket.

Először is, elérhető minden szintű kripto rajongó számára, az előértékesítési szakasz 1 token ára mindössze 0,00004 dollár érmeenként, míg a végső eladási szakasz ára 0,00020 dollárra becsülhető. Emellett a birtokosok értékelni fogják a korai hozzáférést minden játékfunkcióhoz.

Másodszor, a projekt egy 14,78 milliárd dolláros piacot céloz meg, amelyet a Statista előrejelzése szerint évente közel 9%-kal nő.

Harmadszor, a projekt gazdasági folyamatai bevált monetizációs módszereket alkalmaznak, mint például az energiavásárlások, erősítők, virtuális tárgyak és különleges hozzáférési bérletek.

Negyedszer, a Minotaurus csapat tapasztalt szakemberekből áll, akik népszerű kripto projektek építésében vettek részt, és a legjobb csapatok részei voltak. A fejlesztők elsődleges fontosságot tulajdonítanak a biztonságnak, amit a vezető blokklánc biztonsági cégek, a SolidProof és a Coinsult által végzett sikeres auditok is bizonyítanak.

Szerezd meg az $MTAUR-t ma — Ne maradj le!

Csatlakozz a Minotaurushoz még ma, és légy részese egy izgalmas utazásnak. Ne várj — szerezd meg $MTAUR tokenjeidet most, hogy részesülj az előértékesítési előnyökből és a játékfunkciókhoz való korai hozzáférésből.

>>  Vedd meg az $MTAUR tokent 80% kedvezménnyel – Tedd most, korlátozott készlet! <<

Tedd még édesebbé az üzletet! Maximalizáld a megtakarításaidat a $MTAUR tokenek vásárlásakor az AQN151 speciális kód megadásával a fizetésnél, és szerezz további 5% bónuszt. Siess – ez a kód csak az előértékesítés kezdetétől számított 48 órán át érvényes.

Az Ethereum (ETH) nagy áttörés előtt áll: Elemzők bikafutást jósolnak

Az Ethereum (ETH) legfrissebb fejleményei szerint a kriptovaluta jelentős értéknövekedés előtt áll. Az utóbbi időszak ár stagnálása ellenére több tényező is arra utal, hogy egy potenciális bikafutás készül, amely az Ethereumot (ETH) soha nem látott magasságokba emelheti. Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) döntése, hogy nem indít eljárást az Ethereum ellen, enyhítette a szabályozási aggodalmakat, megnyitva az utat a megnövekedett intézményi befektetések előtt. Ezenkívül a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása várhatóan jelentős tőkebeáramlást eredményez az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába.

Az Ethereum a piaci érték és a realizált érték (MVRV) aránya tekintetében is felülmúlta a Bitcoint (BTC), ami erősebb piaci hangulatot és potenciális árnövekedést jelez. Az elemzők optimisták az Ethereum (ETH) kilátásait illetően. Kripto szakértők, mint Tyler Durden és Ash Crypto, azt jósolják, hogy az ETH elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a Spot ETH ETF-ekből származó tőkebeáramlás hajt. Továbbá, a VanEck digitális eszközök kutatásának vezetője, Matthew Sigel, azt javasolja, hogy az Ethereum bullish forgatókönyvben 154.000 dollárra emelkedhet, jelentős piaci részesedést szerezve a pénzügyi szolgáltatások, reklám és IT infrastruktúra terén.

A legfrissebb adatok is kiemelik az Ethereum (ETH) ellenálló képességét és növekedési potenciálját. Az elmúlt héten az Ethereum (ETH) ára közel 3%-kal emelkedett, miközben az eladási nyomás magas maradt. Ez a tágabb piaci trendtől való eltérés kiemeli az Ethereum (ETH) egyedi helyzetét és a bikafutás lehetőségét. Ki Young Ju, egy neves kripto elemző, rámutatott, hogy az Ethereum (ETH) emelkedő MVRV aránya a piac felmelegedését sugallja az on-chain alapokhoz képest. Történelmileg az ilyen mutatók közelgő bullish teljesítményeket jeleztek, ami kedvező az Ethereum (ETH) befektetőinek.

A technikai mutatók mellett a piaci dinamika is kedvez az Ethereum (ETH) számára. A Spot ETH ETF-ek várható bevezetése az első öt hónapban 3,1 milliárd és 4,8 milliárd dollár közötti nettó beáramlást hozhat, a K33 kripto kutató cég szerint. Ez a jelentős tőkeinjekció valószínűleg megadja az Ethereum (ETH) számára a szükséges lendületet, hogy áttörje a jelenlegi árfolyamgátakat, és egy tartós bikafutásba kezdjen.

Következtetés

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Eközben a Minotaurus (MTAUR) egy forró versenyzőként tűnik fel a piacon. Nem törekszik ugyanazt a piaci értéket elérni, mint az Ethereum (ETH), de néhány szakértő szerint a relatív növekedési ütem tekintetében meghaladhatja azt. Nyilvánvaló, hogy ez az új szereplő ígéretes, de hogy mi történik ezután, azt csak az idő fogja megmutatni.

További információk a Minotaurusról:

Weboldal:

http://minotaurus.io/

Közlemények: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Magyarország, cégvezetéstől eltiltott személyek

A tavalyi és az idei kényszertörlési eljárások meghatározóak lesznek idén a számok alakulásában. Az elmúlt két évben indított jelentős számú felszámolási és kényszertörlési eljárások ellenére 2023-ban alig haladta meg a cégvezetéstől eltiltott személyek száma a 20 ezret. Bár csekély mértékben, de 2023-ban ismét csökkenő tendenciát mutat az újonnan eltiltott magánszemélyek száma, amiben fordulat várható 2024-ben.
2024. 06. 28. 07:30
Megosztás:

Közel 3,4 milliárd forint az eheti Ötöslottó főnyereménye

4 hónapja halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, ez alatt az időszak alatt közel 360 játékos vált milliomossá 4 találatával. Amennyiben szombaton valaki egyedül ikszel telitalálatost, az Ötöslottó eddigi történetének hetedik legnagyobb nyereményét kapja meg.
2024. 06. 28. 07:00
Megosztás:

Komoly kihívás itthon tartani a jövő autóipari mérnökeit

A műszaki felsőoktatási képzésben részt vevő hallgatók 79 százaléka itthoni elhelyezkedés esetén legalább nettó 650 ezer forintos kezdőbérre tart igényt. A karrierépítés érdekében 70 százalékuk kész belföldi költözésre, és 63 százalékuk a diploma megszerzését követően külföldi munkakeresést is tervez - derült ki a Trenkwalder és az autopro.huközelmúltban elvégzett felméréséből.
2024. 06. 28. 06:30
Megosztás:

Felülmúlta a várakozásokat a Micron, mégis megütötték

Tegnap tőzsdezárás után tette közzé negyedéves jelentését a Micron.
2024. 06. 28. 06:00
Megosztás:

Nem félünk a farkastól…, avagy nem kell bankcsődtől tartani!

Az idei amerikai banki stressztesztet is sikeresen vitték a bankok. S még egy hipotetikusan súlyos gazdasági helyzetben is a minimum tőkekövetelmény felett maradt a saját tőkéjük.
2024. 06. 28. 05:30
Megosztás:

Projektmenedzsment rendszer magyarul

A magyar nyelvű projektmenedzsment rendszer alapvető követelmény a legtöbb Romániában működő és növekvő vállalat számára, amely ilyen program bevezetését fontolgatja. Még ha a vállalat legtöbb alkalmazottja alapvetően képes is kommunikálni angolul, a készségeik gyakran nem elegendőek ahhoz, hogy az angol legyen az elsődleges nyelv a projektmenedzsment programban. Végül is a hatékony projektkommunikáció az alapja a projekt zökkenőmentes megvalósításának és sikerének.
2024. 06. 28. 05:00
Megosztás:

A kereskedők elveszítik bizalmukat az XRP és a MATIC iránt az elhúzódó hanyatlás után, az Algotech 75%-ot ugrik

A piaci ingadozások közepette az XRP és a Polygon (MATIC), mindkét meghatározó szereplő jelentős értékvesztést tapasztalt a kereskedők növekvő bizalmatlansága miatt.
2024. 06. 28. 04:00
Megosztás:

Bitcoin nem talál lendületre, miközben a kormányok több mint 5 milliárd dollár értékű BTC-t adnak el. Miért emelkedik a DTX Exchange?

Az Egyesült Államok kormánya a legnagyobb Bitcoin-tulajdonos, amelynek értéke 5 milliárd dollár, ami körülbelül 200 000 Bitcoint jelent. Annak ellenére, hogy az állami fellépés fokozódik a kriptoipar ellen, a kincstár 207 189 Bitcoint birtokol, amelynek értéke 5 milliárd dollár, így ez a legnagyobb állami tulajdonban lévő Bitcoin-mennyiség.
2024. 06. 28. 03:00
Megosztás:

Indul az Otthonfelújítási program! Siessen!

Jövő hétfőn indul az Otthonfelújítási program, amely az 1990. vége előtt használatbavételi engedélyt kapott családi házak energetikai korszerűsítését támogatja európai uniós forrásból - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
2024. 06. 28. 02:30
Megosztás:

Téli gumi nyáron? Vedd le azonnal az autódról, mert bajba kerülsz!

Sokan gondolják, a téli-nyári gumiabroncscsere egy jól sikerült marketingfogás. Ennél nagyobbat azonban nem is tévedhetnének, hiszen az adott évszakhoz való abroncs használata jelentősen csökkenti a baleset kockázatát.
2024. 06. 28. 02:00
Megosztás:

Változhat a nők 40+ nyugdíjkorhatár 2027-től - Rossz hír sokaknak!

A Nők40 jelenleg kétszeresen is egyedülálló nyugdíjforma Magyarországon: egyrészt ez az egyetlen nyugdíjtípus Magyarországon, amely a korhatár elérése előtt igényelhető, másrészt ez az egyetlen nyugdíjtípus a modern rendszerekben, amelyet nem terhel semmilyen levonás, annak ellenére, hogy a korhatár elérése előtt veszik igénybe. Szóval bátran mondhatjuk: EZ EGY HUNGARIKUM. De meddig maradhat fent ebben a formában?
2024. 06. 28. 01:00
Megosztás:

Intő jel a Bitcoin árfolyam számára – további esés jöhet?

A Bitcoin árfolyama jelentős csökkenést produkált az utóbb időben, olyannyira, hogy már a kereskedők átlagos belépési pontja alatt forog.
2024. 06. 28. 00:01
Megosztás:

Közel a videójáték-metaverzum – NMHH-elemzés nem csak gamereknek

A videójátékokra ma már nem csupán szórakoztató vagy történetmesélő szoftverekként tekintünk, hiszen egyre népszerűbb közösségépítő funkciók is megjelentek bennük, így bizonyos szempontból sokkal inkább hasonlítanak a közösségi médiafelületekre. Egyebek között ezt állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmánya, amely annak is utánajárt, hogy milyen veszélyekkel és kihívásokkal kell szembenézniük a játékosoknak, valamint, hogy milyen szabályozási környezetben kell eligazodniuk a gaming-ipar egyes szereplőinek.
2024. 06. 27. 23:30
Megosztás:

Megjelent az idei BISEL fotópályázat felhívása

A kormány célja a gazdasági növekedés és a környezetvédelmi szempontok összehangolása, valamint az egészséges és élhető környezet biztosítása a fenntartható gazdasági fejlődés megvalósítása mellett. Ennek érdekében kiemelt hangsúlyt fektet azokra a programokra, amelyek a legkisebb kortól kezdve a természeti értékek szeretetére, tiszteletére tanítják a gyermekeket - emelte ki csütörtöki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM). Az Energiaügyi Minisztérium által működtetett környezeti nevelési programok egyike a BISEL-verseny (Biotikus Index a Középiskolai Oktatásban) és a hozzá tartozó fotópályázat, amelyet idén ötödik alkalommal hirdet meg a tárca.
2024. 06. 27. 23:00
Megosztás:

Emberek százmillióit is elérheti a Budapestet népszerűsítő reklámfilm

Világszerte százmilliókhoz juthat el a Budapestet népszerűsítő legújabb turisztikai reklámfilm, a hatásai máris mérhetők az előfoglalási adatokban - mondta az M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója.
2024. 06. 27. 22:30
Megosztás:

Változik a 6-os villamos és a 15-ös autóbusz közlekedése

Változik a 6-os villamos és a 15-ös autóbusz közlekedése a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 06. 27. 22:00
Megosztás:

A Micron amerikai chipgyártó vártnál jobb negyedéves adatokat közölt

A Micron Technology amerikai memóriachip-gyártó korrigált nyeresége meghaladta a vártat, az árbevétele valamivel felülmúlta az elemzők által becsültet a 2024-es pénzügyi éve május végén záródott harmadik negyedévében.
2024. 06. 27. 21:30
Megosztás:

Megérkezett az első menetrend szerinti légijárat a kínai Kantonból Budapestre

Megérkezett Budapestre az első menetrend szerinti légijárat a kínai Kantonból (Guangzhou) csütörtökön, a China Southern légitársaság hetente négyszer szállít majd utasokat a kínai nagyváros és a magyar főváros között.
2024. 06. 27. 21:00
Megosztás:

Találkozás a borszakma krémjével - Winelovers X - Experts, Exhibition, Exclusivity

A Winelovers Wine Awards borverseny keretében megrendezésre kerülő kísérő program egy exkluzív kóstolási lehetőség nemzetközi és hazai szaktekintélyekkel, kereskedőkkel, borbár- és étterem tulajdonosokkal. Egy olyan kivételes alkalom, amikor a szakma legnagyobb neveivel találkozhatsz, és ahol akár egy Master of Wine-nal is szóba elegyedhetsz két pohár bor között. A rendezvényen a kiállító borászatok standjánál való kóstolás mellett a versenyre nevezett közép-kelet-európai országok által beküldött válogatott tételekkel is megismerkedhetsz.
2024. 06. 27. 20:30
Megosztás:

Jól teljesített ma a BUX, ennek köszönhetően

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 479,38 pontos, 0,68 százalékos emelkedéssel, 71 492,81 ponton, történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 27. 20:00
Megosztás: