Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Közben egy másik, hasonlóan ígéretes új szereplő tűnik fel a piacon. Egyedi jellemzőivel és növekvő közösségével egyre nagyobb figyelmet kap, és potenciálisan kihívást jelenthet az Ethereum (ETH) számára a fejlesztési ütem tekintetében.

Minotaurus: Úttörő potenciál a 14,78 milliárd dolláros iparban

Kezdjük a kevésbé ismert opcióval. Ennek a projektnek az ökoszisztémája egy labirintus navigációs játékra épül, tele akadályokkal és rejtett kincsekkel, így kihívást jelent és izgalmas. A főszereplő testreszabása és a különféle játékon belüli tárgyak még izgalmasabbá teszik a navigációs folyamatot: nincs két egyforma menet, szinte végtelen a változatosság.

Ezen túlmenően a Minotaurus kettős megközelítést alkalmaz a közösségi elköteleződésre. Egyrészt a birtokosok jogosultak ajánlási ösztönzőkre, vesting bónuszokra és egyéb előnyökre. Emellett az $MTAUR tokent játékon belüli valutára lehet váltani, és hozzáférést biztosít olyan funkciókhoz, mint az avatar testreszabása, minijátékok, sebességnövelők, speciális zónák feloldása, különleges csomagok megszerzése és még sok más.

Kulcs okok a csatlakozásra

Érdemes-e kipróbálni a projektet? Lássuk a fő előnyöket.

Először is, elérhető minden szintű kripto rajongó számára, az előértékesítési szakasz 1 token ára mindössze 0,00004 dollár érmeenként, míg a végső eladási szakasz ára 0,00020 dollárra becsülhető. Emellett a birtokosok értékelni fogják a korai hozzáférést minden játékfunkcióhoz.

Másodszor, a projekt egy 14,78 milliárd dolláros piacot céloz meg, amelyet a Statista előrejelzése szerint évente közel 9%-kal nő.

Harmadszor, a projekt gazdasági folyamatai bevált monetizációs módszereket alkalmaznak, mint például az energiavásárlások, erősítők, virtuális tárgyak és különleges hozzáférési bérletek.

Negyedszer, a Minotaurus csapat tapasztalt szakemberekből áll, akik népszerű kripto projektek építésében vettek részt, és a legjobb csapatok részei voltak. A fejlesztők elsődleges fontosságot tulajdonítanak a biztonságnak, amit a vezető blokklánc biztonsági cégek, a SolidProof és a Coinsult által végzett sikeres auditok is bizonyítanak.

Szerezd meg az $MTAUR-t ma — Ne maradj le!

Csatlakozz a Minotaurushoz még ma, és légy részese egy izgalmas utazásnak. Ne várj — szerezd meg $MTAUR tokenjeidet most, hogy részesülj az előértékesítési előnyökből és a játékfunkciókhoz való korai hozzáférésből.

>>  Vedd meg az $MTAUR tokent 80% kedvezménnyel – Tedd most, korlátozott készlet! <<

Tedd még édesebbé az üzletet! Maximalizáld a megtakarításaidat a $MTAUR tokenek vásárlásakor az AQN151 speciális kód megadásával a fizetésnél, és szerezz további 5% bónuszt. Siess – ez a kód csak az előértékesítés kezdetétől számított 48 órán át érvényes.

Az Ethereum (ETH) nagy áttörés előtt áll: Elemzők bikafutást jósolnak

Az Ethereum (ETH) legfrissebb fejleményei szerint a kriptovaluta jelentős értéknövekedés előtt áll. Az utóbbi időszak ár stagnálása ellenére több tényező is arra utal, hogy egy potenciális bikafutás készül, amely az Ethereumot (ETH) soha nem látott magasságokba emelheti. Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) döntése, hogy nem indít eljárást az Ethereum ellen, enyhítette a szabályozási aggodalmakat, megnyitva az utat a megnövekedett intézményi befektetések előtt. Ezenkívül a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása várhatóan jelentős tőkebeáramlást eredményez az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába.

Az Ethereum a piaci érték és a realizált érték (MVRV) aránya tekintetében is felülmúlta a Bitcoint (BTC), ami erősebb piaci hangulatot és potenciális árnövekedést jelez. Az elemzők optimisták az Ethereum (ETH) kilátásait illetően. Kripto szakértők, mint Tyler Durden és Ash Crypto, azt jósolják, hogy az ETH elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a Spot ETH ETF-ekből származó tőkebeáramlás hajt. Továbbá, a VanEck digitális eszközök kutatásának vezetője, Matthew Sigel, azt javasolja, hogy az Ethereum bullish forgatókönyvben 154.000 dollárra emelkedhet, jelentős piaci részesedést szerezve a pénzügyi szolgáltatások, reklám és IT infrastruktúra terén.

A legfrissebb adatok is kiemelik az Ethereum (ETH) ellenálló képességét és növekedési potenciálját. Az elmúlt héten az Ethereum (ETH) ára közel 3%-kal emelkedett, miközben az eladási nyomás magas maradt. Ez a tágabb piaci trendtől való eltérés kiemeli az Ethereum (ETH) egyedi helyzetét és a bikafutás lehetőségét. Ki Young Ju, egy neves kripto elemző, rámutatott, hogy az Ethereum (ETH) emelkedő MVRV aránya a piac felmelegedését sugallja az on-chain alapokhoz képest. Történelmileg az ilyen mutatók közelgő bullish teljesítményeket jeleztek, ami kedvező az Ethereum (ETH) befektetőinek.

A technikai mutatók mellett a piaci dinamika is kedvez az Ethereum (ETH) számára. A Spot ETH ETF-ek várható bevezetése az első öt hónapban 3,1 milliárd és 4,8 milliárd dollár közötti nettó beáramlást hozhat, a K33 kripto kutató cég szerint. Ez a jelentős tőkeinjekció valószínűleg megadja az Ethereum (ETH) számára a szükséges lendületet, hogy áttörje a jelenlegi árfolyamgátakat, és egy tartós bikafutásba kezdjen.

Következtetés

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Eközben a Minotaurus (MTAUR) egy forró versenyzőként tűnik fel a piacon. Nem törekszik ugyanazt a piaci értéket elérni, mint az Ethereum (ETH), de néhány szakértő szerint a relatív növekedési ütem tekintetében meghaladhatja azt. Nyilvánvaló, hogy ez az új szereplő ígéretes, de hogy mi történik ezután, azt csak az idő fogja megmutatni.

További információk a Minotaurusról:

Weboldal:

http://minotaurus.io/

Közlemények: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás: