Kulcsár Edina és G.w.M - Ömlik a szenny a celebre, a rajongók forronganak

Felrobbant az internet Magyarországon, miután kiderült, hogy Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő (ma már inkább Insta-celeb) és párja, Csuti, hosszas próbálkozás után sem tudták megmenteni a kapcsolatukat. Sőt! Nem is ez áll az internetes mocskolódás hátterében, hanem az a friss hír, mely szerint Edina máris új szerelemre talált G.w.M.- mel (akinek igazi neve Varga Márk).

Kulcsár Edina és G.w.M - Ömlik a szenny a celebre, a rajongók forronganak

A rajongók sokasága komolyan beszólt Kulcsár Edinának, aki ha beleolvas az Instagram oldalát elárasztó kommentekbe, akkor lehetséges, hogy apácazárdába vonul.

Az internet népe nem kegyelmez

Számos poszthoz nem lehet hozzászólást írni a követők szerint, így a bosszankodók elárasztották Edina szponzorált tartalmait, ahol nincs letiltva a hozzászólások írása.

"Nem ehhez a poszthoz tartozik amit írni akarok,de sajnos a mostani posztjaidnál nem lehet hozzászólást írni,/gondolom nem véletlenül/.Sokáig követtelek Titeket Csutival és a családod,mert nagyon szimpatikus pár voltatok Nekem EDDIG!!!!Tegnap bejelentettétek, hogy külön váltok mert mégsem sikerült helyrehozni a házasságotokat....ma meg bejelented,hogy húúú de SZERELMES vagy.Hát így persze nem lehet helyrehozni egy házasságot. Nagyon nagy csalódás vagy Edina" - írja egy kommentelő egy samponos reklámvideóhoz.

Vannak ennél durvább hozzászólások is:

"Sajnálom Csutit. Egy végtelenül helyes, kedves, előzékeny, családcentrikus ember akinek tényleg fontos voltál te és a gyerekek. Igazán szuperül mutattatok együtt. De ha még voltak is problémáitok... miért pont egy koszos, puhos cigányra kellett lecserélni? Ez a szőrös gorilla egy rémálom. Szinte érzem a roma zsírszagot ami árad belőle. Egy igazi pénzéhes dagadt cigány. Úgy érzem, nem méltó hozzád. Vagy talán arra kell, hogy ugródeszkaként használd, és "énekesnőt" csináljon belőled? Csak erre tudok gondolni, mert ennyire nem adhatod alá a férfiakkal szembeni igényeidet..." - áll egy jóval keményebb hangvételű kommentben.

Azért vannak szomorú, de visszafogottabb hangok is:

Óó jajj Edina... annyira rosszul érzem magam. Szégyenlem magam. Szégyenlem, hogy nő vagyok. Egyszerűen akkora csalódás vagy, hogy sírni lenne kedvem. Ezzel az emberrel... és ahogy ezt az egészet tálaltad, megszégyenítetted a női nemet. Azt, amit képviselsz. Szégyen vagy. Remélem, a csodaszép gyerekeid nem nagyon sínylik meg ezt az egészet. És főleg ezt az embert, aki csak ártani fog nekik. Szegény Csuti is csak őket félti... mit érezhet most...

Azért vannak olyanok is, akik védik a celebet:

"Mégis mi alapján ítelkezik bárki is fölötte? Benne vagy az életeben? Nem. Egyedul annyit látsz az életeből, amit ő megmutat.

Es o sem itt eli az eletet, barmennyire is azt hiszed. Fogalmad sincs arrol, hogy mit miert csinal. Senki nem kerdezte a velemenyedet de te megis leirod azt a rosszindulattol csopogo kommentedet. Nem kell egyetertened vele, teljesen rendben van ha maskent latod a dolgokat, de az nagyon nem oke, ha elhordod mindennek.

Lehet, hogy nem volt jo az idozitese, de meg mindig nem latsz bele az eletebe. Szerinted egyszeru lehetett meghozni a dontest? Valoszinuleg nem, de a sajat boldogsaga erdekeben tette. Es ki vagy te, hogy elitelj egy olyan embert aki kepes arra az utra lepni, ami szamara a boldogsagot okozza? Senki nem erdemel meg ekkora merteku utalatot, ugyhogy kerlek gondolkozz el, mielott leirod a nagyon elmes, mindenkinek jobban tudo hozzaszolasodat.

Es neked Edina azt kivanom, hogy legyel nagyon boldog az eletben! A Te eleted, a Te donteseid! Senkinek nincsen beleszolasa." - írja egy Edina párti hozzászóló.

fotó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=rxhYOsBAmk0

Kitöltési határidőket tett közzé a Digitális Agrárakadémia

Közzétette a Digitális Bemutató Gazdaság díjra, valamint a Digitális Szolgáltatók Adatbázisába jelentkezők kitöltési határidejét a Digitális Agrárakadémia - közölte a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) hétfőn az MTI-vel.
2022. 05. 23. 22:00
Megosztás:

Erősödött a forint hétfő estére

Erősödött hétfőn a forint a bankközi devizapiacon a főbb devizákkal szemben kora reggeli jegyzéséhez képest.
2022. 05. 23. 21:30
Megosztás:

Az ország nagyobb részén továbbra sem enyhül az aszály

A csapadék egyenlőtlen eloszlása miatt az országban többfelé száraz a talaj, országos, áztató eső pedig továbbra sem érkezik, így az ország nagyobb részén nem enyhül az aszály - írta hétfői bejegyzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.
2022. 05. 23. 21:00
Megosztás:

Zivatarveszély miatt adtak ki elsőfokú figyelmeztetést

Zivatarveszély miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat.
2022. 05. 23. 20:30
Megosztás:

Turbó fokozatba kapcsoltak a bankok: egyre drágább a személyi kölcsön

A személyi hitelek drágulása is rohamtempóban száguld: májusban átlagosan 1,17 százalékponttal emelkedett a legnépszerűbb fedezetlen hitel kamata. Ha a teljes elmúlt évet nézzük, akkor a helyzet még durvább, egy év alatt a banki kamatemelések mértéke meghaladta a 4 százalékpontot.
2022. 05. 23. 20:00
Megosztás:

Erősödött hétfőn a forint

Erősödött hétfőn a forint a bankközi devizapiacon a főbb devizákkal szemben kora reggeli jegyzéséhez képest.
2022. 05. 23. 19:00
Megosztás:

5G drónok segítségével forradalmasítja az egészségügyet a Vodafone

5G hálózathoz csatlakozott drónok szállítják az előkészített gyógyszereket a Düsseldorfi Egyetemi Kórház épületei között a hatékonyabb ellátás érdekében. Elsőként a drónok tápszert szállítanak a központi raktárból a gyermekosztályra. A jövőben mindennapossá válhat, hogy drónokra bízzák az egészségügyi transzfert, ha nehezen megközelíthető, távoli vagy veszélyes helyekre kell gyógyszereket szállítani. Az ilyen típusú repülések biztonságához kulcsfontosságú a repülési adatokat rendkívüli gyorsasággal és minimális késleltetéssel továbbító 5G hálózat.
2022. 05. 23. 18:30
Megosztás:

A kedvező nemzetközi hangulatban "kilőtt" a tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1678,10 pontos, 4,02 százalékos emelkedéssel, 43 457,58 ponton zárt hétfőn.
2022. 05. 23. 18:00
Megosztás:

A Pfizer is oltaná az 5 év alattiakat

A Pfizer 5 év alattiaknak szánt oltása 80%-ban hatékony az omikron variáns ellen a gyógyszergyártó klinikai tesztje alapján.
2022. 05. 23. 17:30
Megosztás:

Digitalizált döntéstámogatási megoldással járul hozzá a KITE Zrt. a mezőgazdaság fejlesztéséhez

A világban megtalálható innovatív mezőgazdasági technológiai megoldásokat felkutató KITE Zrt. 3 éve elindított világszínvonalú PGR rendszere lehetővé teszi, hogy a szántóföldekről és az egyéb szenzorokból beérkező mérési adatokat megtisztítsák, rendszerezzék, feldolgozzák majd partnereiknek a döntéstámogatási folyamataikhoz olyan formában jutassák el, amely segíti őket a fenntartható és nyereséges szántóföldi növénytermesztés elérésére irányuló erőfeszítéseikben.
2022. 05. 23. 17:00
Megosztás:

Stratégiai megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank.
2022. 05. 23. 16:30
Megosztás:

Kétszámjegyű hitel és betétállomány növekedés a K&H-nál az első negyedévben

A bank adózás utáni eredménye 10,3 milliárd forint volt a 8,9 milliárd forintos rendkívüli OBA befizetést követően 2022 első negyedévének végén. A bank teljes hitelállománya 12 százalékkal, betétállománya pedig 15 százalékkal emelkedett. A K&H Biztosító 2 milliárd forintos adózás utáni eredményt ért el 2022 első negyedévében.
2022. 05. 23. 16:00
Megosztás:

Klímaváltozás: közel 10 milliárd euró értékben valósít meg zöld és fenntartható befektetéseket a Generali Csoport

A Generali Csoport a fenntarthatóság fontosságára hívta fel a figyelmet a május 15-ei nemzetközi klímaváltozási akciónap alkalmából. A fenntarthatósági törekvések megvalósítása a társadalom minden tagja számára alapvető érdek, különös tekintettel a klímaváltozás következtében kialakuló éghajlatváltozásra, és annak nyomán keletkező szélsőséges meteorológiai eseményekre. A Generali Csoport tavaly év végén bejelentett új, hároméves stratégiájának mozgatórugója a fenntarthatóság, melynek elemei közt szerepel, hogy 2024-re elérje az ESG-kritériumok teljes körű integrációját.
2022. 05. 23. 15:30
Megosztás:

Munkaerőhiány a turizmusban: eddig idegen megoldásokkal barátkozik a szakma

A munkaerőhiány a turizmusban már a minőség szinten tartását veszélyezteti, ezért ágazati stratégia kidolgozására és a szolgáltatóknak egyedi megoldásokra tett javaslatot az a kutatás, amelyet a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) és a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. közösen készített.
2022. 05. 23. 15:00
Megosztás:

Orosz energiaembargó: Mi lesz így jövő télen?

Az Allianz Trade szakértői szerint gyors intézkedések szükségesek az uniós tagországok részéről az orosz energiaembargó negatív következményeinek mérséklése érdekében. Ezek nélkül ugyanis nemcsak az energiahiány kockázata fenyegeti a tagországokat, de ennek következtében elbocsátási hullám is lehet. Az állampolgárok megfelelő tájékoztatása a lehetséges forgatókönyvekről, a gázfogyasztás csökkentése, a tárolókapacitások feltöltése, egy egységes uniós terv az energiahiány kezelésére, a terhek elosztására és LNG-beszerzésre mind olyan lépések, melyekre a szakértők szerint szükség lehet.
2022. 05. 23. 14:30
Megosztás:

Mire fizet és hogyan lehet olcsóbb a casco?

A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) adatai szerint 2020-ban nem kevesebb, mint 400 bejelentett káresemény történt naponta a casco biztosítással rendelkező hazai autósokkal. Azaz minden áldott nap átlagosan 4 percenként érte valami baj a cascós ügyfeleket, ami után a biztosító fizetett helyettük. Méghozzá nem is keveset: az UNION Biztosítónál például a töréskárokra kifizetett átlagos összeg elérte a félmillió forintot 2021-ben. Az UNION legfrissebb blogcikkéből kiderül többek között, hogy milyen esetekben fizethet helyettünk a biztosító, és hogyan csökkenthetjük a biztosítás díját.
2022. 05. 23. 14:00
Megosztás:

Oroszország nem szállít gázt Finnországnak

Egyre több európai jegybankár utal nyilatkozataiban arra, hogy júliusban megkezdődhet a kamatemelési ciklus.
2022. 05. 23. 13:20
Megosztás:

84 tonnával kevesebb a műanyag a Spar logisztikai központjaiban

A logisztikai területen használt új csomagolóanyag segítségével évente 84 tonnával csökkenti a felhasznált műanyagok mennyiségét a Spar Magyarország - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
2022. 05. 23. 12:30
Megosztás:

Javult az ifo német üzleti hangulatindexe

A várt romlás helyett májusban már a második egymást követő hónapban javult az ifo gazdaságkutató intézet németországi üzleti hangulatindexe, miután márciusban drasztikusan esett, mert az Ukrajna ellen indított orosz háború hatására romlottak a kilátások.
2022. 05. 23. 12:00
Megosztás:

ÁSZ-elnök: ösztönözni kellene a lakossági állampapír-vásárlást

Az egyik legfontosabb feladat a lakosság állampapírba fektetett megtakarításainak ösztönzése, az emelkedő hozamok ugyanis a hazai befektetőket gazdagítják - mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Növekedés.hu portálnak adott, hétfőn megjelent interjúban.
2022. 05. 23. 11:30
Megosztás: