Lehetsz még kripto milliomos!? A Dogeverse és a 99Bitcoins lehet az új Pepe

Sokak életében a Pepe érme jelentette a mém érme mánia csúcsát. A 2023 áprilisában bevezetett érme értéke gyorsan az egekbe szökött. A token-elosztásával kapcsolatos aggodalmak és a belső küzdelmek azonban elgondolkodtatták a befektetőket. Emiatt vége szakad a Pepe érmével kapcsolatos meggazdagodási vágyaknak?

Lehetsz még kripto milliomos!? A Dogeverse és a 99Bitcoins lehet az új Pepe

Az elemzők állítása szerint a Dogeverse és a 99Bitcoins léphet a Pepe érme nyomdokaiba, méghozzá olyan, a Pepétől eltérő, egyedi jellemzőikkel, mint a multi-chain és a learn-to-earn.

Sokak életében a Pepe érme jelentette a mém érme mánia csúcsát. A 2023 áprilisában bevezetett érme értéke gyorsan az egekbe szökött. A token-elosztásával kapcsolatos aggodalmak és a belső küzdelmek azonban elgondolkodtatták a befektetőket. Emiatt vége szakad a Pepe érmével kapcsolatos meggazdagodási vágyaknak?

A Pepe érme kezdeti sikere tagadhatatlan volt. Piaci kapitalizációja a bevezetést követő heteken belül meghaladta az 1 milliárd dollárt, ami a Dogecoin számára közel négy évbe telt. Ezt a gyors emelkedést azonban egy rendkívül volatilis időszak követte. A tokenek nagyarányú, megmagyarázhatatlan átutalása a projekt pénztárcájából félelmeket eredményezett, majd jelentős áresést okozott.

Bár a csapat biztosítékai és a token-égetés célja a bizalom helyreállításáért történt, a Pepe érme árfolyama még mindig nem nyerte vissza korábbi dicsőséges magasságát. 2024. április 19-én a Pepe Coin 0,0000053 dolláron kereskedik.

Miközben a Pepe Coin jövője továbbra is bizonytalan, új versenyzők tűnnek fel a mém érme piacon. Két projekt, a Dogeverse (DOGEVERSE) és a 99Bitcoins (99BTC) lépett arra a pályára, hogy kiérdemelje a következő nagy mém érme címet.

Dogeverse: egy többláncú mém érme univerzális vonzerővel

A Dogeverse a hagyományos mém érmék formáját igyekszik megtörni azzal, hogy multi-chain (többláncú) kompatibilitást kínál. A legtöbb, egyetlen blokkláncra, például az Ethereumra vagy a Solana-ra korlátozódó mém érmével ellentétben a Dogeverse széles körű elérhetőséget céloz meg. Elérhető az Ethereumon (ETH), a BNB láncon (BNB), a Polygonon (MATIC), a Solana láncon (SOL), az Avalanche-on (AVAX) és még a Base-en (BASE) is.

Ezt az ambiciózus elképzelést az érme kabalája, Cosmo testesíti meg. Ez a „Doge” képes "átugrálni" a különböző hálózatok között, ez különbözteti meg a Dogeverse tokent az eredeti Doge-tól.

dogecoin

A Dogeverse a Dogecoin (DOGE) tartós népszerűségét kihasználva, egy szélesebb körű hasznossággal rendelkező mém érmét kínál. Azáltal, hogy a Dogeverse több blokkláncon is létezik, a tranzakciós díjak, a hálózati sebesség és a funkcionalitás tekintetében az eltérő preferenciákkal rendelkező felhasználóknak is megfelel.

Ez a többláncú megközelítés potenciálisan szélesebb felhasználói bázist vonzhat az egyláncos mém érmékhez képest. A gyorsabb tranzakciós sebességet és az alacsonyabb díjakat kereső felhasználók például a Solana vagy a Polygon blokkláncokat választhatják. Míg a biztonságot előtérbe helyezők az Ethereumot.

A Dogeverse a lekötési protokollja miatt is figyelmet kapott. A DOGEVERSE tokenek tulajdonosai passzív jutalmakat szerezhetnek a tokenjeik tétbe helyezésével, ami további ösztönzést kínál a befektetőknek.

A Dogeverse olyan jövőbeli fejlesztési tervekre is utal, amelyek túlmutatnak a mémek népszerűségén. A pletykák szerint a projekt olyan területeket fedezhet fel, mint például a nem-helyettesíthető tokenek (NFT) és a decentralizált pénzügyek (DeFi). Ezek a potenciális, jövőbeli hasznossági lehetőségek egy újabb réteg vonzerőt jelenthetnek a befektetőknek, akik egy hosszú távú potenciállal rendelkező mém érmét keresnek.

A Crypto Gains egy népszerű YouTuber, aki a csatornáján bemutatta a Dogeverse-t, és ő is kiemelte a jelentős növekedési potenciált.

A Dogeverse továbbra is egy fiatal projekt, ambiciózus ütemtervvel. A multi-chain funkcionalitás egyedülálló értékesítési lehetőséget kínál, a lekötési juttatások pedig ösztönzőleg hatnak a DOGEVERSE tokenek tartására.

Vásárolj Dogerverse tokent az előértékesítésen

99Bitcoins: egy learn-to-earn platform, alacsony piaci tőkeértékű, új kriptopénzzel

Az egyik projekt, amely profitálhat a közelgő Bitcoin feleződésből, a 99Bitcoins (99BTC). A 2013-ban alapított 99Bitcoins hosszú és elismert múlttal büszkélkedhet, mint vezető kriptomédia platform.

A közelmúltban új tulajdonosi körbe került, és a vállalat elindította alacsony kapitalizációjú altcoin tokenjét, a 99BTC-t. Az érme jelenleg egy rendkívül sikeres előértékesítést tart a weboldalán.

bitcoin

A 99Bitcoins több mint 2,8 millió e-mail feliratkozóval és 700 ezer YouTube-előfizetővel rendelkezik. Ezen túl egy vezető, kriptopénzekkel kapcsolatos információk megbízható híroldalává vált. Sok millió olvasóval szerte a világon. Ez a hűséges felhasználói bázis erősen pozícionálja a 99Bitcoins-t, amikor az a blokklánc technológia piacára merészkedik a saját tokenjével, a 99BTC-vel.

A 99Bitcoins célja, hogy kriptooktatást nyújtson a "Learn-to-Earn" platform segítségével. A felhasználók különböző modulokban, kvízekben és oktatási programokban tanulhatnak, és a részvételükért 99BTC tokeneket kapnak.

Ez a modell arra kívánja ösztönözni a felhasználókat, hogy kriptovaluta tudásukat bővítsék, miközben egyidejűleg jutalmazzák őket. Ez a megközelítés minden tapasztalati szintnek megfelel, így a 99Bitcoins mind az új, mind a tapasztalt kripto rajongók számára vonzó lehetőséget teremt.

Vásárolj 99BTC tokent most

A 99BTC birtoklása az oktatáson túlmutató előnyöket is felszabadít 

Ezek közé tartoznak például a következők:

Jövedelmező lekötési juttatások: Passzív jövedelmet kereshetsz a 99BTC tokenjeid lekötésével (kezdetben az Ethereumon). A 99Bitcoins által kínált, jelenlegi éves százalékos hozam (APY) több mint 6000 százalék, ami vonzó lehetőség a hozamkereső befektetőknek. Fontos azonban megjegyezni, hogy az ilyen magas APY-k hosszú távon gyakran fenntarthatatlanok.

Exkluzív tanfolyamok: Hozzáférés a fejlett képzési modulokhoz, hogy tovább növeld a kripto tudásodat és a kereskedési készségeidet. Ezek a tanfolyamok különösen értékesek lehetnek az új befektetőknek, akik szeretnének eligazodni a kriptovaluta piac bonyolultságában.

Kereskedési webináriumok és jelzések: Piaci szakértőktől élő webináriumokon keresztül lehet tanulni, és kihasználni a szakértők által generált kereskedési jeleket, hogy megalapozott befektetési döntéseket hozhass a kereskedés folyamatában.

VIP közösségi csoportok: Lehetőség nyílik kapcsolódni a kriptohasználók hálózatához és megosztani a tudást exkluzív online közösségekben. Ez értékes módja lehet annak, hogy tanulj másoktól, naprakész maradj a legújabb trendekkel kapcsolatban, és kapcsolatokat építs a kriptotérben.

kriptodeviza

Irány a 99Bitcoins

A mém érmék jövője

A Dogeverse a többláncú hozzáférhetőségével és a lekötési juttatásokkal, valamint a 99Bitcoins az innovatív Learn-to-Earn platformjával egyedülálló ajánlatokat kínál a befektetőknek.

Hogy a Pepe érmének a trónfosztása megtörténik-e, még nem lehet tudni. Ugyanakkor mindkét projektben megvan a potenciál, hogy jelentős hozamot generáljon a korai befektetőknek.

Ha szeretnél tőkét kovácsolni a következő nagy dologból a mém érme szezonban, fontold meg, hogy esetleg befektetsz a DOGEVERSE és a 99BTC érmékbe, mielőtt azok elérnék a mainstream piacot.

Ez is érdekelhet:

 A kripto szakértők egy új Bitcoin projektre fogadnak, ami akár a 100-szorosára is emelkedhet

 A Dogeverse előértékesítése már 4 millió dollárnál jár

 Indul a 99BTC előértékesítése, ez a tanulj-és-keress token lehet a befektetők kedvence

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A Sealana ICO-ja eddig 1,366,148.52 dollárt gyűjtött össze, és szerencséjére a SOL mém érmék iránti kíváncsiság sem apad. Sokak szerint a Sealana lesz a Solana mém érmék következő tündöklő csillaga, és egyszerűen túl jó lehetőség ahhoz, hogy szem elől téveszd.
2024. 05. 19. 00:01
Megosztás:

A jövő zöldenergiáinak találkozóhelye lehetne Magyarország

A jövő a zöldenergiáé Lantos Csaba energiaügyi miniszter szerint, ezért a legkorszerűbb nyugati és keleti technológiák találkozóhelyévé teszik Magyarországot - írta a hirado.hu pénteken.
2024. 05. 18. 23:00
Megosztás:

Franciaországban stagnált a munkanélküliség az első negyedévben

Franciaországban az elemzők által várt csökkenés helyett stagnált a munkanélküliség az idei első negyedévben.
2024. 05. 18. 22:00
Megosztás:

Csökkent a Baidu negyedéves nyeresége

Hat százalékkal csökkent a Baidu kínai multinacionális technológiai vállalat bevétele az idei első negyedévben, amikor a korrigált nyeresége a vártnál kedvezőbben alakult.
2024. 05. 18. 21:00
Megosztás:

Márciusban stagnált a munkanélküliség az OECD-országokban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országaiban átlagosan 4,9 százalék volt a munkanélküliség márciusban nem végleges adatok szerint, ami megegyezett a februárival - áll a párizsi székhelyű szervezet honlapján.
2024. 05. 18. 20:00
Megosztás:

Kínában élénkült a kiskereskedelem és az ipari termelés áprilisban

Kínában vegyes áprilisi makrogazdasági adatok láttak napvilágot pénteken: lassult a kiskereskedelmi forgalom, gyorsult az ipari termelés növekedése és esett a munkanélküliség.
2024. 05. 18. 19:00
Megosztás:

Korszerűsítések indulnak Medgyesegyházán

Két pályázaton csaknem 150 millió forintot nyert el a Békés vármegyei Medgyesegyháza, amelyből a helyi idősek klubját és az orvosi rendelőt korszerűsítik - közölte az önkormányzat közleményben az MTI-vel.
2024. 05. 18. 18:00
Megosztás:

Négy településen is turisztikai fejlesztések indulnak Komárom-Esztergom vármegyében

Félmilliárd forint értékű turisztikai fejlesztések kezdődnek Komárom-Esztergom vármegyében, négy Duna menti településen, Lábatlanon, Péliföldszentkereszten, Piliscséven és Tokodon - közölte a vármegyei közgyűlés elnöke az MTI-vel
2024. 05. 18. 17:00
Megosztás:

A tíz legjobb újító közé akarunk kerülni néhány éven belül Európában

A tudásszolgáltató rendszerek egybehangolása is azt a kormányzati célt szolgálja, hogy Magyarország 2030-ra Európa 10 legjobb innovátora közé kerüljön - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 16:00
Megosztás:

Elkötelezettek vagyunk hazánk védelme iránt is

A kormánynak költségvetési oldalon is fontos az ország védelme, ezért elkötelezett a védelmi kiadások emelése iránt a NATO elvárásainak megfelelő mértékben - mondta a Pénzügyminisztérium (PM) makrogazdasági és európai ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének konferenciáján.
2024. 05. 18. 15:00
Megosztás:

A tavalyi évben megnőtt a Bosch cégcsoport árbevétele Magyarországon

A Bosch cégcsoport 2023-ban kétbillió-kétszázhétmilliárd forint árbevételt ért el Magyarországon, beleértve a nem konszolidált vállalatok árbevételét, és a saját vállalatok közötti kereskedelmet is, a tavalyi bevétel szinte megegyezik az előző évivel - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 14:00
Megosztás:

Az EU több mint ötvennégy védelmi ipari kezdeményezést támogat

Az Európai Bizottság az Európai Védelmi Alap (EFA) keretében 1,031 milliárd euró (mintegy 412,4 milliárd forint) uniós finanszírozást hagyott jóvá 54 védelmi célú kutatási és fejlesztési kezdeményezés támogatására - tájékoztatott az uniós testület csütörtökön.
2024. 05. 18. 13:00
Megosztás:

Penészes táplákékkiegészítőt vontak ki a forgalomból

Penészgombák és Bacillus cereus spórás baktérium jelenléte miatt kivonta a forgalomból a Dragon Superfoods Bio In Shape Mix 200 grammos táplálékkiegészítő port a forgalmazója, a Culinaris Retail Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 12:00
Megosztás:

Észszerű döntés itt tartani a járműipari termelést

A hazai járműipar sikere világos üzenet a gyártóknak és a befektetőknek, hogy gazdaságilag racionális döntés a termelést Magyarországon tartani - mondta Joó István kormánybiztos, a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség vezérigazgatója a szervezet járműipari konferenciáján csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 11:00
Megosztás:

Tovább gyarapodott az önkéntes pénztárak vagyona

Az idén is folytatódott az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) nyugdíj- és egészségpénztárainak vagyongyarapodása, az összesített megtakarítás 2024. első negyedévében már meghaladta a 2000 milliárd forintot, ami egy év alatt több mint 440 milliárd forintos, azaz közel 28 százalékos növekedést jelent. Az összesített taglétszám 2,1 millióra emelkedett - közölte az szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 10:00
Megosztás:

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében, a fiktív eladások hátterét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy másik tagállam adóhatóságától kért információkkal göngyölítette fel.
2024. 05. 18. 09:00
Megosztás:

Több építkezést kezdtek meg áprilisban az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek száma csökkent, míg a megkezdett lakóingatlan-építések száma nőtt áprilisban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján.
2024. 05. 18. 08:00
Megosztás:

Kulcsfontosságú trendek, amelyeket figyelni kell a Cardano és a Polygon MATIC esetében, a KangaMoon célkeresztjében 7 millió dollár áll

A következő két hétben várhatóan átalakul a kriptopiac: a jelenlegi medvepiaci korrekcióból bikapiaci trendek alakulhatnak ki, ami reményt ad a befektetőknek a veszteségek visszanyerésére. Azonban ezen események előtt a Cardano és a Polygon tulajdonosainak figyelniük kell kulcsfontosságú trendekre, amelyek végül meghatározhatják, hogy melyik irányba mozdulnak a vezető kriptovaluták. Eközben a KangaMoon (KANG) gyorsabban halad a vártnál, és a következő hetekben célja a 7 millió dollár összegyűjtése az előértékesítés során.
2024. 05. 18. 07:00
Megosztás:

Nem érte meg befektetni a Dow Jones indexbe az elmúlt 25 évben

Történelmi jelentőségű nap volt a tegnapi. A Dow Jones Industrial Average index története során először járt a lélektaninak tekinthető 40.000 pont fölött. Annak idején a 10.000 pontot majdnem pontosan 25 éve, 1999 március 29-én érte el az index.
2024. 05. 18. 06:00
Megosztás:

Fontos hazánkban a fogyasztás és a hitelpiac helyreállítása

A fogyasztás és a hitelpiac helyreállítását, a beruházási aktivitás újraindítását, a munkaerőpiaci aktivitás növelését és a költségvetési hiány fokozatos csökkentését sorolta a legfontosabb gazdaságpolitikai célok közé a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságstratégiáért, pénzügyi forrásokért és makrogazdasági elemzésért felelős államtitkára a Figyelő Top 200 - Észak-Magyarország napilap csütörtöki gazdaságfejlesztési konferenciáján Miskolcon.
2024. 05. 18. 05:00
Megosztás: