Már csak 1 napod van csatlakozni ilyen olcsón ehhez a kriptoprojekthez

Igaz, hogy a Chimpzee (CHMPZ) projektjéért már eddig is lelkesedtünk, hiszen az elmúlt pár hónap egyik legsikeresebb előértékesítését produkálja, de most újra felcsillant a szemünk, mert az ökoszisztéma natív tokenjét, a CHMPZ érmét hamarosan a tőzsdék is jegyezni fogják.

Már csak 1 napod van csatlakozni ilyen olcsón ehhez a kriptoprojekthez

Arra viszont, hogy részt vegyünk ezen a nemes célú ICO-n, már kevés időnk van, hiszen alig több, mint 1 nap áll a rendelkezésünkre, hogy befektessünk a CHMPZ natív tokenbe. Ez azt jelenti, hogy az előértékesítés a 16., legutolsó szakaszában tartózkodik, és nagyon ketyeg az óra. Aki még szeretne csatlakozni, itt juthat hozzá a projekttel és a CHMPZ token ICO-jával kapcsolatos információkhoz.

Nézd meg a Chimpzee előértékesítését

Ez az utolsó esélyed, hogy ilyen jó áron vásárolj CHMPZ tokent

 

Mivel a kriptovilág élénk figyelemmel követte a Chimpzee előértékesítésének egyes szakaszait, ennek köszönhetően a csapat a CHMPZ tokenekből már több, mint 2,57 millió dollárt gyűjtött össze.

A CHMPZ érme tőzsdei jegyzési ára 0,00185 dollár lesz, de most, az utolsó ICO szakaszban még elérhető 0,00155 dollárért. Sőt, most egy nyereményjáték során minden 50 000 dolláros pénzgyűjtési mérföldkőnél akár 1 000 000 $CHMPZ tokent is nyerhetünk. A részvételi feltétel csak annyi, hogy több mint 150 dollár értékben vásároljunk CHMPZ tokent.

token

Sőt, a befektetők élhetnek a csábító bónuszstruktúrával is. Ezzel az utolsó szakaszban a bónusz a nyereményjátékkal kombinálva 0,00078 dollárra, vagy még lentebb csökkentheti az árat.

Mivel ez a 16. szakasz tényleg a legutolsó, fontos gyorsan cselekedni, hiszen az érdeklődés a többszörösére ugorhat. Ráadásul a csapat szerint a Bitmart is szívesen fogadja a csimpánzos tokent. 

A szervezők az ICO után sem hagyják unatkozni a felhasználókat, hiszen rendelkezésükre bocsátják az exkluzív Chimpzee Diamond NFT útleveleket. Ezeket csak azok kaphatják meg, akik nem vettek részt a whitelist eseményt követő előértékesítésben. Van benne ráció, hiszen a Chimpzee NFT útlevelek CHMPZ tokennel való megvásárlása elindítja az égetési mechanizmust, mely előreláthatóan 5 milliárd tokent égethet majd el a forgalomban lévő tokenkészletből.

A Chimpzee-nek további tervei is vannak az ICO utánra. Egyrészt az, hogy a tokent bevezessék a tőzsdén, másrészt a technológia fejlesztését is célul tűzték ki. 

Aki befektetőként szeretné követni a projekt jövőbeli terveit, mindenképp figyelje a közösségi csatornáit, például az X, vagy a Telegram oldalt. Ez a projekt újszerűen mutatja be a kriptókkal összefüggő kezdeményezéseket, és a társadalomra is óriási hatással lehet.

Nézd meg a Chimpzee előértékesítését

A Chimpzee-től szívéhez kapott a kriptovilág

A Chimpzee igazán sokoldalú: felveszi a harcot az éghajlatváltozás ellen, védelme alá veszi az élővilágot, és még a felhasználóira is gondol, számukra passzív jövedelemszerzési lehetőséget biztosít. A csapat úgy segít, hogy a tokenkínálat 10%-át, és a bevételek egy bizonyos hányadát olyan szervezetek részére ajánlja fel, amelyek e fontos ügyek vezérszónokai. 

A Chimpzee fontosnak tartja a felvilágosítást, ezért részletes terveket dolgozott ki egy közösségi felvilágosító és nagyköveti programra is, melyet a projekt vagyonából finanszíroznak majd. A cél több, mint nemes: szeretnék felhívni a figyelmet a természetvédelmi kezdeményezések forrásteremtésére, és az ezzel kapcsolatos tudatosság növelésének lényegi voltára. A Chimpzee mögött olyan együttműködő csoportok állnak, mint a Giving Block, a Rainforest Rescue, a WILD és a One Tree Planted.

A Chimpzee céljának eléréséért olyan funkciókat vezetett be, mint a Shop-to-Earn, a Trade-to-Earn és Play-to-Earn. Ezek igénybevételével a felhasználók is csatlakozhatnak a projekt támogatóihoz és még jutalmakat is kaphatnak érte.

benefits

A kriptovaluta-rajongók kedvükre választhatnak a Chimpzee shop, az NFT piactér, és a Zero Tolerance Game funkciók között is. Az NFT piactér az NFT-k kereskedelmét szorgalmazza, a platform passzív jövedelmet kínál, és a Chimpzee shop berkein belül többféle árucikket lehet vásárolni. Mi ez, ha nem egy igazi kriptokánanán?

A környezettudatos Zéró Tolerancia Játékban (Zero Tolerance Game) CHMPZ tokeneket zsebelhetünk be, a Chimpzee NFT útlevéllel (Chimpzee NFT passports) pedig még több kedvezmény élesedik, növelve ezzel a passzív jövedelem összegét.

NFT passports

Aki letölti a Chimpzee okostelefonos alkalmazását, az a mesterséges intelligencia technológiájával tervezheti meg egyedi Chimpzee AI avatárját. Sőt, a felhasználók az NFT útlevelüket is személyre szabhatják.

A Chimpzee azért született, hogy megváltoztassa a világot. Úttörő szerepe vitathatatlan, hiszen megpróbálja felhívni a figyelmet arra, hogy a kriptovaluta befektetések is javíthatnak a bolygó állapotán. Aki szeretné megvizsgálni, hogy milyen projekteket támogatnak, feltétlenül látogasson el a honlapjukra. 

Nézd meg a Chimpzee előértékesítését

Következtetés

A Chimpzee fenomenális előértékesítésének végéhez közeledik, és várható, hogy a tőzsdén is tovább folytatja a megkezdett, sikeres útját. A köré gyűlt közösség már lelkesen várja a jegyzését, és számolják az órákat. Ha te is szeretnéd támogatni ezt a környezetbarát kezdeményezést, cselekedj gyorsan, hiszen a CHMPZ nagyjából 1 napig még előértékesítési áron vásárolható meg.

Nézd meg a Chimpzee előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

Íme két kriptopénz, amik most különösen jól teljesítenek

Az arany értékét követve 700 000 dollár lehet hamarosan a Bitcoin

Bitcoin vásárlás 2024

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Vegyesen mozogtak az ázsiai indexek

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán.
2024. 02. 21. 10:00
Megosztás:

Bizonytalan a kereskedés iránya

Bizonytalanul kezdődhet a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a tőzsdeindex iránykereséssel nyithat szerdán - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 21. 09:30
Megosztás:

NFT-kkel kapcsolatos altcoinok vásárlása 2024. első negyedévében: Theta Network (THETA), Flow (FLOW) és Everlodge (ELDG)

Az NFT-k jelenleg robbanásszerű növekedést mutatnak, miután az elmúlt két év legmagasabb NFT-értékesítése épp most történt meg.
2024. 02. 21. 09:10
Megosztás:

Az ORDI és MINA árak emelkednek, míg a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése egyre népszerűbb a kriptovaluta-rajongók körében

A kriptovaluták dinamikus világában az ORDI és MINA árfolyamainak emelkedése jól bizonyítja, hogy a kriptovaluta-rajongók körében növekvő érdeklődés tapasztalható az innovatív digitális eszközök iránt. Ez a fellendülés egybeesik a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésének növekvő népszerűségével, amely magára vonja most a kriptóközösség figyelmét. Ahogy a befektetők és kereskedők körében növekszik ezeknek a tokeneknek a támogatása, a piac észrevehetően elmozdul az új és ígéretes projektek felé.
2024. 02. 21. 08:40
Megosztás:

Enyhe forintmozgás reggel

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 21. 08:30
Megosztás:

Drágulást hozott az év eleje az USA-nak

Elemzők által vártnál jelentősebben nőttek az amerikai termelői árak januárban a decemberi csökkenés után, ami annak a jele, hogy a gazdaságra továbbra is inflációs nyomás nehezedik.
2024. 02. 21. 08:00
Megosztás:

Drágább muzsika lesz a szabályszegés

A kormány megvédi a magyar munkahelyeket, ezért kiemelten kezeli a foglalkoztatáshoz kapcsolódó szabálytalanságok megelőzését is - hangsúlyozta pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 02. 21. 07:30
Megosztás:

Már a Budapesti Értéktőzsdén is kereskedhetőek az MBH Bank első nemzetközi, MREL-képes kötvényei

Az MBH Bank bevezette az első nemzetközi, MREL-képes kötvényeit a Budapesti Értéktőzsde hitelpapír szekciójába, így azok innentől a hazai szabályozott piacon is hozzáférhetővé válnak a befektetők számára. A hitelintézet első nemzetközi kötvényprogramja tavaly ősszel került felállításra, amelynek keretében 2023 októberében 350 millió EUR össznévértékben kötvényeket bocsátott ki. Az MBH Bank célja a kötvények BÉT-re való bevezetésével, hogy hozzájáruljon a hazai tőkepiac fejlesztéséhez, valamint a befektetők számára elérhető minél változatosabb befektetési eszköztár megteremtéséhez.
2024. 02. 21. 07:00
Megosztás:

10% fölött az ökogazdálkodás aránya az Európai Unióban

2024. február 13-16. között zajlott Nürnbergben a BIOFACH, a világ vezető bioélelmiszer vására és konferenciája. Itt, a biovilág seregszemléjén mutatták be a “The World of Organic Agriculture” című statisztikai évkönyvet, amely immár 25. alkalommal ad áttekintést az ökológiai mezőgazdaság globális fejlődéséről. A 2022-es évet felölelő legújabb kiadvány kiemeli, soha ilyen ütemben nem nőtt a világon az öko területek mérete. 2021-hez képest 26,6%-os a globális területbővülés, melyhez elsősorban Ausztrália járult hozzá, több mint 17 millió hektár mezőgazdasági terület öko művelésbe vonásával, melyet India (2 millió hektár) és Görögország (390.000 hektár) bioterület növekedése követett. Az Európai Uniót tekintve mérföldkő, hogy 10% fölé (10,4%) emelkedett az ökoterület-arány. Negatív rekord ugyanakkor, hogy - most először a statisztikai adatgyűjtés negyed évszázada alatt - csökkent az öko élelmiszerek kiskereskedelmi forgalma Európában. A globális piaci növekedés mindeközben töretlenül folytatódott, 12,8%-os bővüléssel 2021-hez viszonyítva.
2024. 02. 21. 06:30
Megosztás:

Közel 2 milliárd eurós beruházást tervez a Microsoft

A Microsoft amerikai technológiai vállalat 1,95 milliárd eurót fektet be Spanyolországban a következő két évben a digitális innováció előmozdítása és a mesterséges intelligencia (AI) felelős felhasználásának érdekében - közölte a spanyol sajtó kedden.
2024. 02. 21. 06:00
Megosztás:

Átlag felett teljesített Közép- és Kelet-Európában a cégvásárlási piac

A visszaesés ellenére a világátlag felett teljesített tavaly Közép- és Kelet-Európában a cégvásárlási piac (M&A, mergers and acquisitions) - közölte az MTI-vel kedden a Mazars.
2024. 02. 21. 05:30
Megosztás:

Nőtt az építőipari termelés az euróövezetben és az EU-ban is

Havi és éves összevetésben egyaránt nőtt az euróövezet és az Európai Unió építőipari termelése decemberben - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat kedden.
2024. 02. 21. 05:00
Megosztás:

Szeretnél vásárolni Binance Coin-t (BNB) egy dollár alatt? A Pullix (PLX) lehet, hogy még jobb 14 centért

A befektetők gyakran nosztalgiáznak az elszalasztott lehetőségek miatt, például a Binance Coin (BNB) egy dollár alatti vásárlása kapcsán. Azonban fontos pozitívnak maradni és figyelni a következő potenciális lehetőségekre a piacon. A Pullix (PLX) éppen az lehet, hiszen jelenlegi elővásárlási ára 0,14 dollár, és a jövő hónapban akár várhatóan 100-szorosára nőhet majd az indulásakor.
2024. 02. 21. 04:00
Megosztás:

Ismét megjelennek a befektetők az ingatlanpiacon - de merre érdemes nézelődniük?

Míg a korábbi években az állampapírpiac jelentős befektetői pénzt szippantott ki az ingatlanpiacról, addig a helyzet most változni látszik, mondják a szakértők, akik azzal kapcsolatban is adnak tanácsot, hogy merre és milyen típusú ingatlanok jöhetnek szóba befektetési célpontként.
2024. 02. 21. 03:30
Megosztás:

Milyen kocsik mennek most? Sebességbe kapcsolt januárban a használtautó-piac

Januárban a DataHouse előzetes adatai szerint több mint 74 900 személygépkocsi cserélt gazdát, ami 12 százalékkal haladja meg a tavaly januári 66 700-as szintet.
2024. 02. 21. 03:00
Megosztás:

Kriptobefektetések új szabályozása - jogi szakvélemény

Nagy hírt kavart az amerikai értékpapírfelügyelet (SEC) január 10-i döntése, amelyben engedélyezte egyes, bitcoinon alapuló termékek tőzsdei bevezetését. Az, hogy ez a fecske mennyiben csinál nyarat (azaz a SEC döntését mennyiben fogják követni hasonló jellegű lépések akár az európai, akár az amerikai értékpapírpiacokon) leginkább a részleteken múlik: többek között azon, hogy milyen nevet is aggatunk a kriptovalutákon alapuló termékekre. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda összefoglalta a legfontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 21. 02:00
Megosztás:

A magyar lízingpiacon nőtt a finanszírozott összeg és a szerződések száma

A magyar lízingpiacon a finanszírozott összeg 909,5 milliárd forintot tett ki 2023-ban, ami 5,5 százalékos bővülés az egy évvel korábbihoz képest, a szerződések száma pedig 2,6 százalékkal nőtt - ismertette a Magyar Lízingszövetség elnöke a szervezet keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 21. 01:30
Megosztás:

Íme az új KATA adózás és mutatjuk, hogy eddig hányan választották ezt az adózást

A korábban KATA adóalany vállalkozások jeletős része más adónemben működteti vállalkozását. De hányan vannak az új KATA adózás alatt?
2024. 02. 21. 01:00
Megosztás:

Budapestre látogat a svéd miniszterelnök

Orbán Viktor miniszterelnök meghívására munkalátogatásra Budapestre utazik Ulf Kristersson, Svédország miniszterelnöke február 23-án - jelentette be közleményében Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
2024. 02. 21. 00:30
Megosztás:

Ez a kriptó lehet a Bitcoin-bányászat jövője, és csak 0,02 dollár

Az Ethereum alapokra épülő Bitcoin Minetrix (BTCMTX) Stake-to-Mine platformjának csapata igen büszke lehet magára, hiszen előértékesítése már 11 millió dollár felett jár.
2024. 02. 21. 00:01
Megosztás: