Mennyi lehet VALÓJÁBAN a BITCOIN értéke 2024-ben? Szakértők válaszolnak

Az előző hónapok során a bitcoin döbbenetes sikereket tudott elérni, aminek köszönhetően a népszerű kriptó növekedése túlszárnyalta a szektor túlnyomó részét. Bár még 2024 első hónapját tapossuk, ennek ellenére a BTC az első hetek során közel 20 százalékkal vált értékesebbé.

Mennyi lehet VALÓJÁBAN a BITCOIN értéke 2024-ben? Szakértők válaszolnak

A futam egészen 48,900 dollárig kitartott, ahol azonban éles fordulatot következett. Ezért jelenleg a BTC 41,000 dollár alatt mozog, és nem zárható ki annak az esélye, hogy a mostani zuhanás még csak a kezdet. 

A várható árfolyammal kapcsolatban azonban erősen diverzív véleményeket lehet olvasni. Míg egyesek szerint érdemes óvatosnak lenni, mások szerint többek között a BTC felezés miatt új csúcsokat láthatunk majd. 

Egy dolog viszont biztos: a BTC magas volatilitásától függetlenül számos olyan projekt létezik, amelyekbe még ilyenkor is érdemes befektetni.

Ilyen például a bitcoin bányászatát forradalmasító Bitcoin Minetrix, melynek a hamarosan esedékes listázása döbbenetes sikereket tartogat a BTCTMX számára.

Ezért mielőtt elmerülnénk a bitcoin lehetséges értékének elemzésében, nézzük meg, miért is érdemes betárazni a BTCMTX tokenekből.

Miért lehet az év legjobb befektetése a Bitcoin Minetrix? 

Az előző években kiderült, hogy a bitcoin sikerével párhuzamosan a legnagyobb növekedést a bitcoinhoz köthető projektek szokták elérni. Erre jó példa a BTC2.0 vagy akár a Bitcoin ETF Token. 

Bár a Bitcoin Minetrix egy új szereplő a szektorban, ennek ellenére a készítők már most komoly sikereket mutathatnak fel. Csupán néhány rövid hónap leforgása alatt a BTCMTX tulajdonosainak sikerült több mint 9 millió dollárt gyűjteni, így a közeljövőben listázásra is kerülhetnek a natív altcoinok.

bitcoin

Működésével kapcsolatban elmondható, hogy egyszerű, mégis rendkívül praktikus megoldással biztonságossá és transzparenssé tehető a felhőalapú bányászat világa. Arról nem is beszélve, hogy a BTC jutalmak megszerzése nem von magával brutális költségeket.

A listázást követően a BTCMTX lekötésével forgalomba nem hozható krediteket fogsz kapni. Ezeket elégetve felhőalapú teljesítmény kerül majd a számládra, aminek arányában részesülsz majd a sikeresen kibányászott BTC-ből.

Ez a rendszer azért is újszerű, mivel az eredeti befektetésed folyamatosan elérhető marad, míg az összes lényeges folyamatot bármikor on-chain is tudod ellenőrizni.

Ami még ennél is jobb, hogy a stakelést már akár a listázás előtt meg tudod kezdeni. Mivel az Etheruem hálózatának okosszerződiései lehetővé teszik, így az előértékesítés során vásárolt BTCMTX-szel azonnal meg fogod tudni kezdeni a profitszerzést.

Amennyiben így teszel, úgy éves szinten 70 százaléknál is magasabb jutalmakra számíthatsz!

Nem érdemes sokat késlekedni a BTCMTX vásárlásssal

Ahogy az sejthető volt, a különleges felépítése miatt pillanatok alatt széles rétegek számára vált a Bitcoin Minetrix ideális befektetéssé. Ennek következményeként akár már januárban teljesülhet a 10 millió dolláros szint is.

Természetesen a kiugró érdeklődés nem kizárólag a lakossági befektetők figyelmét keltette fel, hanem a legjobb influenszerekét is.

bitcoin

Például a 310,000 követővel rendelkező Michael Wrubel szerint a Bitcoin Minetrix az egyedi felépítésének hála, valóban bekerülhet a legjobb kriptók közé 2024-ben.

Továbbá az alacsony kezdeti mérete miatt akik még időben vásárolnak BTCMTX-et, azok számára az elemző szerint akár az 1000 százalék feletti bevétel sem elképzelhetetlen.

Végezetül nem lehet megfeledkezni arról, hogy a magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül a vásárláshoz akár bankkártya is használható. Ezért amennyiben szeretnél vásárolni, azt valóban másodpercek alatt el tudod végezni, és mindössze egy ingyenes MetaMask kriptotárcára lesz szükséged. 

A listázáskor pedig már csak annyi lesz a dolgod, hogy az előértékesítés felületén keresztül igényled a BTCMTX-et.

Itt tudsz BTCMTX-et vásárolni

Így alakulhat a bitcoin értéke 2024-ben a szakértők szerint 

Visszakanyarodva a BTC-hez, a legtöbb szakértőnek megoszlik a véleménye az idei évben várható árfolyammal kapcsolatosan. 

Abban azonban viszonylag egyetértés látható, hogy a korábbi 69,000 dolláros csúcs idén minden bizonnyal meg lesz döntve.

Ennek oka elsősorban az, hogy az ETF megjelenésével lakossági befektetők széles körében elérhetővé válik a BTC. Továbbá április végén ismét sor kerül a bitcoinbányászat után járó jutalmak felezésére, ami hagyományosan pozitív hatást gyakorol az árfolyamra.

A Galaxy Digital alapítója, Mike Novogratz úgy véli, a felezés idejére már akár 70,000 dolláron is állhat a BTC értéke, amit elsősorban a folyamatos ETF engedélykiadások miatt tűnik valószínűnek.

Kevésbé konzervatív véleményt fogalmaztak meg a Standard Chattered elemzői. A csapat arra számít, idén a digitális arany értéke akár a korábbi csúcs duplája is lehet.

A felsoroltakhoz képest jóval óvatosabb következtetésre jutottak azonban a Matrixport szakértői. Szerintük a mostani értéknél mindössze 10-20 százalékkal juthat magasabbra a BTC árfolya ma. Ennek ellenére azonban nem tartják kizártnak, hogy 2024 végére a korábbi csúcs közelébe, 63,000 dolláros szintig is elmehet egy rally.

Végezetül a bizakodók táborát erősíti a VanEck akik abban bíznak, hogy 2024-ben újabb csúcsokra hódíthat meg a bitcoin. Ennek azonban az elsődleges okát nem a felezésben, hanem a szélesebb felhasználói rétegek felbukkanásában látják. 

A VanEck szerint az infláció továbbra is magas maradhat, ami miatt széles rétegek dönthetnek ennek ellensúlyozása végett a bitcoin megvásárlása mellett. 

Összefoglalva elmondható, hogy az idei évre ugyan sokan a bikafutam folytatásában bíznak, ennek ellenére jobb lehetőségeket is lehet találni.

token vásárlás

Ilyen a korábban említett Bitcoin Minetrix, amivel valóban lehetségesnek tűnik rövid és hosszú távon is az elképesztő bevételek megszerzése. 

Amennyiben felkeltette a projekt az érdeklődésed, abban az esetben érdemes lehet ellátogatnod még a listázás lezárása előtt a Bitcoin Minetrix weboldalára!

Irány a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet:

Szép a Meme Kombat 7,1 millió dolláros gyűjtése, de vajon kitart a lendülete?

A PEPE jogosan félhet új vetélytársától, a SPONGE V2 érmétől?

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás:

Közel 1,5 éve nem lehet ilyen olcsón személyi hitelt igényelni

Mindenki a lakáshitelek kamatcsökkenéséről beszél, közben szépen lassan, de a személyi kölcsönök is egyre olcsóbbá váltak. Július 23-tól a legolcsóbb személyi hitel kamata újra 11% alá csökkent, közel 1,5 éve nem lehet ilyen kedvező kondíciók mellett fedezetlen hitelt felvenni.
2024. 07. 26. 06:00
Megosztás: