Mennyi lehet VALÓJÁBAN a BITCOIN értéke 2024-ben? Szakértők válaszolnak

Az előző hónapok során a bitcoin döbbenetes sikereket tudott elérni, aminek köszönhetően a népszerű kriptó növekedése túlszárnyalta a szektor túlnyomó részét. Bár még 2024 első hónapját tapossuk, ennek ellenére a BTC az első hetek során közel 20 százalékkal vált értékesebbé.

Mennyi lehet VALÓJÁBAN a BITCOIN értéke 2024-ben? Szakértők válaszolnak

A futam egészen 48,900 dollárig kitartott, ahol azonban éles fordulatot következett. Ezért jelenleg a BTC 41,000 dollár alatt mozog, és nem zárható ki annak az esélye, hogy a mostani zuhanás még csak a kezdet. 

A várható árfolyammal kapcsolatban azonban erősen diverzív véleményeket lehet olvasni. Míg egyesek szerint érdemes óvatosnak lenni, mások szerint többek között a BTC felezés miatt új csúcsokat láthatunk majd. 

Egy dolog viszont biztos: a BTC magas volatilitásától függetlenül számos olyan projekt létezik, amelyekbe még ilyenkor is érdemes befektetni.

Ilyen például a bitcoin bányászatát forradalmasító Bitcoin Minetrix, melynek a hamarosan esedékes listázása döbbenetes sikereket tartogat a BTCTMX számára.

Ezért mielőtt elmerülnénk a bitcoin lehetséges értékének elemzésében, nézzük meg, miért is érdemes betárazni a BTCMTX tokenekből.

Miért lehet az év legjobb befektetése a Bitcoin Minetrix? 

Az előző években kiderült, hogy a bitcoin sikerével párhuzamosan a legnagyobb növekedést a bitcoinhoz köthető projektek szokták elérni. Erre jó példa a BTC2.0 vagy akár a Bitcoin ETF Token. 

Bár a Bitcoin Minetrix egy új szereplő a szektorban, ennek ellenére a készítők már most komoly sikereket mutathatnak fel. Csupán néhány rövid hónap leforgása alatt a BTCMTX tulajdonosainak sikerült több mint 9 millió dollárt gyűjteni, így a közeljövőben listázásra is kerülhetnek a natív altcoinok.

bitcoin

Működésével kapcsolatban elmondható, hogy egyszerű, mégis rendkívül praktikus megoldással biztonságossá és transzparenssé tehető a felhőalapú bányászat világa. Arról nem is beszélve, hogy a BTC jutalmak megszerzése nem von magával brutális költségeket.

A listázást követően a BTCMTX lekötésével forgalomba nem hozható krediteket fogsz kapni. Ezeket elégetve felhőalapú teljesítmény kerül majd a számládra, aminek arányában részesülsz majd a sikeresen kibányászott BTC-ből.

Ez a rendszer azért is újszerű, mivel az eredeti befektetésed folyamatosan elérhető marad, míg az összes lényeges folyamatot bármikor on-chain is tudod ellenőrizni.

Ami még ennél is jobb, hogy a stakelést már akár a listázás előtt meg tudod kezdeni. Mivel az Etheruem hálózatának okosszerződiései lehetővé teszik, így az előértékesítés során vásárolt BTCMTX-szel azonnal meg fogod tudni kezdeni a profitszerzést.

Amennyiben így teszel, úgy éves szinten 70 százaléknál is magasabb jutalmakra számíthatsz!

Nem érdemes sokat késlekedni a BTCMTX vásárlásssal

Ahogy az sejthető volt, a különleges felépítése miatt pillanatok alatt széles rétegek számára vált a Bitcoin Minetrix ideális befektetéssé. Ennek következményeként akár már januárban teljesülhet a 10 millió dolláros szint is.

Természetesen a kiugró érdeklődés nem kizárólag a lakossági befektetők figyelmét keltette fel, hanem a legjobb influenszerekét is.

bitcoin

Például a 310,000 követővel rendelkező Michael Wrubel szerint a Bitcoin Minetrix az egyedi felépítésének hála, valóban bekerülhet a legjobb kriptók közé 2024-ben.

Továbbá az alacsony kezdeti mérete miatt akik még időben vásárolnak BTCMTX-et, azok számára az elemző szerint akár az 1000 százalék feletti bevétel sem elképzelhetetlen.

Végezetül nem lehet megfeledkezni arról, hogy a magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül a vásárláshoz akár bankkártya is használható. Ezért amennyiben szeretnél vásárolni, azt valóban másodpercek alatt el tudod végezni, és mindössze egy ingyenes MetaMask kriptotárcára lesz szükséged. 

A listázáskor pedig már csak annyi lesz a dolgod, hogy az előértékesítés felületén keresztül igényled a BTCMTX-et.

Itt tudsz BTCMTX-et vásárolni

Így alakulhat a bitcoin értéke 2024-ben a szakértők szerint 

Visszakanyarodva a BTC-hez, a legtöbb szakértőnek megoszlik a véleménye az idei évben várható árfolyammal kapcsolatosan. 

Abban azonban viszonylag egyetértés látható, hogy a korábbi 69,000 dolláros csúcs idén minden bizonnyal meg lesz döntve.

Ennek oka elsősorban az, hogy az ETF megjelenésével lakossági befektetők széles körében elérhetővé válik a BTC. Továbbá április végén ismét sor kerül a bitcoinbányászat után járó jutalmak felezésére, ami hagyományosan pozitív hatást gyakorol az árfolyamra.

A Galaxy Digital alapítója, Mike Novogratz úgy véli, a felezés idejére már akár 70,000 dolláron is állhat a BTC értéke, amit elsősorban a folyamatos ETF engedélykiadások miatt tűnik valószínűnek.

Kevésbé konzervatív véleményt fogalmaztak meg a Standard Chattered elemzői. A csapat arra számít, idén a digitális arany értéke akár a korábbi csúcs duplája is lehet.

A felsoroltakhoz képest jóval óvatosabb következtetésre jutottak azonban a Matrixport szakértői. Szerintük a mostani értéknél mindössze 10-20 százalékkal juthat magasabbra a BTC árfolya ma. Ennek ellenére azonban nem tartják kizártnak, hogy 2024 végére a korábbi csúcs közelébe, 63,000 dolláros szintig is elmehet egy rally.

Végezetül a bizakodók táborát erősíti a VanEck akik abban bíznak, hogy 2024-ben újabb csúcsokra hódíthat meg a bitcoin. Ennek azonban az elsődleges okát nem a felezésben, hanem a szélesebb felhasználói rétegek felbukkanásában látják. 

A VanEck szerint az infláció továbbra is magas maradhat, ami miatt széles rétegek dönthetnek ennek ellensúlyozása végett a bitcoin megvásárlása mellett. 

Összefoglalva elmondható, hogy az idei évre ugyan sokan a bikafutam folytatásában bíznak, ennek ellenére jobb lehetőségeket is lehet találni.

token vásárlás

Ilyen a korábban említett Bitcoin Minetrix, amivel valóban lehetségesnek tűnik rövid és hosszú távon is az elképesztő bevételek megszerzése. 

Amennyiben felkeltette a projekt az érdeklődésed, abban az esetben érdemes lehet ellátogatnod még a listázás lezárása előtt a Bitcoin Minetrix weboldalára!

Irány a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet:

Szép a Meme Kombat 7,1 millió dolláros gyűjtése, de vajon kitart a lendülete?

A PEPE jogosan félhet új vetélytársától, a SPONGE V2 érmétől?

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Bizonyítani kell, hogy életben van-e a nyugdíjas - ha nem bizonyítja, nem kap nyugdíjat!

Miért fizessen olyan ember után a nyugdíjfolyósító aki már nincs is az élők sorában? - teheti fel a jogos kérdést bármelyik ország intézménye. De kinek kell bizonyítania, hogy él a nyugdíjas? Neki magának vagy a nyugdíjfolyósítónak? Egy izgalmas kérdés után jártunk most.
2024. 02. 23. 01:00
Megosztás:

3 kriptó, ami milliomossá tehet

Mindenki tisztában van vele, hogy hamarosan nyakunkon a Bitcoin felezés időpontja, és ez bizony elindíthat bizonyos ciklusokat. Ahhoz, hogy erről megbizonyosodjunk, elég átnéznünk a történelmi kriptovaluta árfolyamokat, és ráébredünk, hogy itt az ideje megtennünk magunknak egy szívességet, azaz mielőbb diverzidikálnunk kell a portfóliónkat.
2024. 02. 23. 00:01
Megosztás:

Egyre több elektromos járművet vásárolnának támogatással a vállalatok

A vállalkozások február 5-e óta kérhetnek vissza nem térítendő állami hozzájárulást tisztán elektromos személygépkocsi, teherautó vagy kisbusz beszerzéséhez - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön.
2024. 02. 22. 23:30
Megosztás:

Újabb 5 évig az AutoWallis csoport lesz az Opel importőre

Újabb 5 évig, legalább 2028 végéig az AutoWallis csoport leányvállalata, az AutoWallis Distribution lesz az Opel márka nagykereskedelmi forgalmazója Magyarországon, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és Szlovéniában - közölte az AutoWallis csoport csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 22. 23:00
Megosztás:

Beadta első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary

Az elmúlt hónapok projektelőkészítési munkájának eredményeként benyújtotta nyíregyházi beruházásához kapcsolódó első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary. Pozitív elbírálás esetén az egyes ütem épületeire vonatkozó talajelőkészítő munkálatok, vagyis a cölöpözés és a mélyalapozás várhatóan tavasszal indulhatnak meg a területen. A kérelem kitér a gyár ivóvízfelhasználására is, amely maximális értéke a dokumentáció alapján nem fogja meghaladni a napi 630 köbmétert – ez egy nagyobb közintézmény átlagos napi felhasználásának felel meg. Továbbá a helyi szennyvíztisztító telep 2026 második negyedévre tervezett üzembe helyezésével az ivóvízfogyasztás mértéke nagymértékben csökkenni fog a tisztított szennyvíz használatának köszönhetően.
2024. 02. 22. 22:30
Megosztás:

Járvány van Belgrádban

Kanyarójárvány van Belgrádban - erősítette meg a szerb főváros közegészségügyi hivatala a szerbiai közszolgálati televíziónak (RTS) csütörtökön.
2024. 02. 22. 22:00
Megosztás:

ERP rendszerbe épített webáruház? Mi ez egyáltalán?

Számos webáruház tulajdonos jut el arra a pontra, hogy szükségessé válik számára egy ERP (vagyis vállalatirányítási) rendszer, ennek megfelelően pedig rengeteg fejlesztő kínál különböző webáruházhoz kapcsolható szoftvereket. Na de itt más a helyzet, a következőkben nem két különálló rendszer kapcsolatáról fogunk beszélni, hanem egy olyan megoldásról, ami ERP és WEBSHOP is egyben. Érdekes, igaz? Nézzük meg közelebbről!
2024. 02. 22. 21:30
Megosztás:

Csúcson a japán tőzsde

Új történelmi csúcsára futott a japán tőzsde, a befektetők bátrabban áramoltatnak pénzt a szigetország vállalatainak részvényeibe, miután egyre inkább úgy néz ki, hogy az ország gazdaságának sikerült megmenekülnie a deflációtól.
2024. 02. 22. 21:00
Megosztás:

Elfogadták a 13. szankciós csomagot Oroszországgal szemben

Az EU jóváhagyta az Oroszországgal szembeni 13. szankciós csomagot, ami meglehetősen enyhe és inkább csak szimbolikus lépés a háború második évfordulója előtt néhány nappal.
2024. 02. 22. 20:30
Megosztás:

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: gyengült az euróval és a dollárral szemben, erősödött kissé a svájci frank ellenében.
2024. 02. 22. 20:00
Megosztás:

Vakcinabankot nyitott a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Ceva-Phylaxia Zrt.-vel együttműködve vakcinabankot hozott létre a HPAI (highly pathogenic avian influenza) madárinfluenza vírus elleni védekezés érdekében - közölte a Nébih az MTI-vel szerdán.
2024. 02. 22. 19:30
Megosztás:

Gyengébben muzsikált a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 19:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel fejeződött be csütörtökön a kereskedés a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 02. 22. 18:30
Megosztás:

Enyhén csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 18:00
Megosztás:

A spanyol gazdák is színre léptek

Traktorokkal vonult fel több ezer tiltakozó gazda a spanyol fővárosban szerdán, hogy megoldásokat követeljen az agrárágazat problémáira.
2024. 02. 22. 17:30
Megosztás:

Szorgoskodnak a munkások Gyökön

Csaknem 400 millió forintos beruházással korszerűsítik a csapadékvíz-elvezető rendszert a Tolna vármegyei Gyönkön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásával.
2024. 02. 22. 17:00
Megosztás:

Finom változást hozott az euróövezetben a február

Az euróövezetben a vártnál kissé nagyobb mértékben javult februárban a fogyasztói hangulat az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóságának (DG ECFIN) előzetes adatokon alapuló szerdai jelentése szerint.
2024. 02. 22. 16:30
Megosztás:

Jelentés érkezett a belvízhelyzetről

Az országban 2024. elején számottevő, de nem kiemelkedően magas a belvízzel borított mezőgazdasági területek nagysága - közölte az MTI-vel kedden az Agrárminisztérium (AM).
2024. 02. 22. 16:00
Megosztás:

Összefogják az erdélyi hegyi falvakat

Romániában úttörő kezdeményezésként ökomúzeumba szervezik az Erdélyi-szigethegység hagyományos hegyvidéki településeit, több község márciusban dönt a csatlakozásról - jelentette be szerdán Alin Mos, az Erdélyi-szigethegység Nemzeti Park igazgatója.
2024. 02. 22. 15:30
Megosztás:

Csúcsot döntött a jelzálogkamat

Az Egyesült Államokban több mint kéthavi csúcsra emelkedett a 30 éves jelzáloghitelek kamata a február 16-án záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 02. 22. 15:00
Megosztás: