Mennyi lehet VALÓJÁBAN a BITCOIN értéke 2024-ben? Szakértők válaszolnak

Az előző hónapok során a bitcoin döbbenetes sikereket tudott elérni, aminek köszönhetően a népszerű kriptó növekedése túlszárnyalta a szektor túlnyomó részét. Bár még 2024 első hónapját tapossuk, ennek ellenére a BTC az első hetek során közel 20 százalékkal vált értékesebbé.

Mennyi lehet VALÓJÁBAN a BITCOIN értéke 2024-ben? Szakértők válaszolnak

A futam egészen 48,900 dollárig kitartott, ahol azonban éles fordulatot következett. Ezért jelenleg a BTC 41,000 dollár alatt mozog, és nem zárható ki annak az esélye, hogy a mostani zuhanás még csak a kezdet. 

A várható árfolyammal kapcsolatban azonban erősen diverzív véleményeket lehet olvasni. Míg egyesek szerint érdemes óvatosnak lenni, mások szerint többek között a BTC felezés miatt új csúcsokat láthatunk majd. 

Egy dolog viszont biztos: a BTC magas volatilitásától függetlenül számos olyan projekt létezik, amelyekbe még ilyenkor is érdemes befektetni.

Ilyen például a bitcoin bányászatát forradalmasító Bitcoin Minetrix, melynek a hamarosan esedékes listázása döbbenetes sikereket tartogat a BTCTMX számára.

Ezért mielőtt elmerülnénk a bitcoin lehetséges értékének elemzésében, nézzük meg, miért is érdemes betárazni a BTCMTX tokenekből.

Miért lehet az év legjobb befektetése a Bitcoin Minetrix? 

Az előző években kiderült, hogy a bitcoin sikerével párhuzamosan a legnagyobb növekedést a bitcoinhoz köthető projektek szokták elérni. Erre jó példa a BTC2.0 vagy akár a Bitcoin ETF Token. 

Bár a Bitcoin Minetrix egy új szereplő a szektorban, ennek ellenére a készítők már most komoly sikereket mutathatnak fel. Csupán néhány rövid hónap leforgása alatt a BTCMTX tulajdonosainak sikerült több mint 9 millió dollárt gyűjteni, így a közeljövőben listázásra is kerülhetnek a natív altcoinok.

bitcoin

Működésével kapcsolatban elmondható, hogy egyszerű, mégis rendkívül praktikus megoldással biztonságossá és transzparenssé tehető a felhőalapú bányászat világa. Arról nem is beszélve, hogy a BTC jutalmak megszerzése nem von magával brutális költségeket.

A listázást követően a BTCMTX lekötésével forgalomba nem hozható krediteket fogsz kapni. Ezeket elégetve felhőalapú teljesítmény kerül majd a számládra, aminek arányában részesülsz majd a sikeresen kibányászott BTC-ből.

Ez a rendszer azért is újszerű, mivel az eredeti befektetésed folyamatosan elérhető marad, míg az összes lényeges folyamatot bármikor on-chain is tudod ellenőrizni.

Ami még ennél is jobb, hogy a stakelést már akár a listázás előtt meg tudod kezdeni. Mivel az Etheruem hálózatának okosszerződiései lehetővé teszik, így az előértékesítés során vásárolt BTCMTX-szel azonnal meg fogod tudni kezdeni a profitszerzést.

Amennyiben így teszel, úgy éves szinten 70 százaléknál is magasabb jutalmakra számíthatsz!

Nem érdemes sokat késlekedni a BTCMTX vásárlásssal

Ahogy az sejthető volt, a különleges felépítése miatt pillanatok alatt széles rétegek számára vált a Bitcoin Minetrix ideális befektetéssé. Ennek következményeként akár már januárban teljesülhet a 10 millió dolláros szint is.

Természetesen a kiugró érdeklődés nem kizárólag a lakossági befektetők figyelmét keltette fel, hanem a legjobb influenszerekét is.

bitcoin

Például a 310,000 követővel rendelkező Michael Wrubel szerint a Bitcoin Minetrix az egyedi felépítésének hála, valóban bekerülhet a legjobb kriptók közé 2024-ben.

Továbbá az alacsony kezdeti mérete miatt akik még időben vásárolnak BTCMTX-et, azok számára az elemző szerint akár az 1000 százalék feletti bevétel sem elképzelhetetlen.

Végezetül nem lehet megfeledkezni arról, hogy a magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül a vásárláshoz akár bankkártya is használható. Ezért amennyiben szeretnél vásárolni, azt valóban másodpercek alatt el tudod végezni, és mindössze egy ingyenes MetaMask kriptotárcára lesz szükséged. 

A listázáskor pedig már csak annyi lesz a dolgod, hogy az előértékesítés felületén keresztül igényled a BTCMTX-et.

Itt tudsz BTCMTX-et vásárolni

Így alakulhat a bitcoin értéke 2024-ben a szakértők szerint 

Visszakanyarodva a BTC-hez, a legtöbb szakértőnek megoszlik a véleménye az idei évben várható árfolyammal kapcsolatosan. 

Abban azonban viszonylag egyetértés látható, hogy a korábbi 69,000 dolláros csúcs idén minden bizonnyal meg lesz döntve.

Ennek oka elsősorban az, hogy az ETF megjelenésével lakossági befektetők széles körében elérhetővé válik a BTC. Továbbá április végén ismét sor kerül a bitcoinbányászat után járó jutalmak felezésére, ami hagyományosan pozitív hatást gyakorol az árfolyamra.

A Galaxy Digital alapítója, Mike Novogratz úgy véli, a felezés idejére már akár 70,000 dolláron is állhat a BTC értéke, amit elsősorban a folyamatos ETF engedélykiadások miatt tűnik valószínűnek.

Kevésbé konzervatív véleményt fogalmaztak meg a Standard Chattered elemzői. A csapat arra számít, idén a digitális arany értéke akár a korábbi csúcs duplája is lehet.

A felsoroltakhoz képest jóval óvatosabb következtetésre jutottak azonban a Matrixport szakértői. Szerintük a mostani értéknél mindössze 10-20 százalékkal juthat magasabbra a BTC árfolya ma. Ennek ellenére azonban nem tartják kizártnak, hogy 2024 végére a korábbi csúcs közelébe, 63,000 dolláros szintig is elmehet egy rally.

Végezetül a bizakodók táborát erősíti a VanEck akik abban bíznak, hogy 2024-ben újabb csúcsokra hódíthat meg a bitcoin. Ennek azonban az elsődleges okát nem a felezésben, hanem a szélesebb felhasználói rétegek felbukkanásában látják. 

A VanEck szerint az infláció továbbra is magas maradhat, ami miatt széles rétegek dönthetnek ennek ellensúlyozása végett a bitcoin megvásárlása mellett. 

Összefoglalva elmondható, hogy az idei évre ugyan sokan a bikafutam folytatásában bíznak, ennek ellenére jobb lehetőségeket is lehet találni.

token vásárlás

Ilyen a korábban említett Bitcoin Minetrix, amivel valóban lehetségesnek tűnik rövid és hosszú távon is az elképesztő bevételek megszerzése. 

Amennyiben felkeltette a projekt az érdeklődésed, abban az esetben érdemes lehet ellátogatnod még a listázás lezárása előtt a Bitcoin Minetrix weboldalára!

Irány a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet:

Szép a Meme Kombat 7,1 millió dolláros gyűjtése, de vajon kitart a lendülete?

A PEPE jogosan félhet új vetélytársától, a SPONGE V2 érmétől?

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Tesztlaboratóriumot nyitott a Continental Temesváron

Egyik legnagyobb európai tesztlaboratóriumát nyitotta meg a Continental Temesváron - írta az economedia.ro a vállalat közleménye alapján.
2024. 07. 24. 17:00
Megosztás:

Szántóföldi körkép a nyári hőhullám hatásairól

Megjelent az Európai Bizottság Közös Kutatóközpontjának (JRC) júliusi, meteorológiai és műholdas adatokra alapozott, szántóföldi kultúrákra vonatkozó elemzése - közölte az MTI-vel kedden az Agrárminisztérium (AM).
2024. 07. 24. 16:00
Megosztás:

Újabb gyorsforgalmi közúti kapcsolat létesül Magyarország és Ausztria között

Újabb gyorsforgalmi közúti kapcsolat létesül Magyarország és Ausztria között - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 07. 24. 15:00
Megosztás:

Bérlés helyett érdemes megfontolni a lakásvásárlást

A felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése után felmerül a lakásvásárlás kérdése, az ingatlan.com elemzése szerint a megfelelő önrésszel rendelkező családoknak vagy fiataloknak ismét érdemes mérlegelniük, hogy a bérlés helyett inkább vásároljanak egy garzonlakást.
2024. 07. 24. 14:00
Megosztás:

Finn tőkebefektetővel egyesül az OXO Technologies

Egyesül a 3TS Capital Partnerrel az OXO Technologies, miután többségi tulajdont szerez a finnországi magántőke- és kockázatitőke-társaságban - közölte az OXO Technologies Holding Nyrt. hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 24. 13:00
Megosztás:

Bitcoin árfolyam előrejelzés: a BTC ETF tőkebeáramlások pótolják a hiányt és tartják az árat a $70K felé

Miközben a hosszú távú kilátások Bitcoin és Ethereum számára továbbra is bullishak maradnak az intézményi érdeklődés és jelentős ETF beáramlások miatt, a rövid távon volatilitás tapasztalható.
2024. 07. 24. 12:30
Megosztás:

A klímaváltozás és az erdei termékek iránti igény egyre erősebb nyomás alá helyezik az erdőket

A klímaváltozás növeli az erdők kitettségét a különböző stresszoroknak, mint az erdőtüzek vagy a kártevők – olvasható az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) új kiadványában, ami egyúttal az innováció fontosságára hívja fel a figyelmet a fenntartható erdőgazdálkodás elérésében.
2024. 07. 24. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető európai tőzsdék

Mínuszban nyitottak a főbb európai tőkepiacok szerdán. A londoni FTSE-100 index 0,58 százalék, a frankfurti DAX index 0,86 százalék, a párizsi CAC-40 index pedig 1,48 százalék csökkenéssel indított.
2024. 07. 24. 10:00
Megosztás:

Csökkenéssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

A nemzetközi befektetői hangulat romlása miatt szerdán csökkenéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 246,31 pontos, 0,34 százalékos emelkedéssel, 73 622,19 ponton, történelmi csúcson zárt kedden.
2024. 07. 24. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás: