Mennyi lesz a Pullix (PLX) árfolyama a következő két évben? Szakértői elemzés

A Pullix (PLX) jelentős szereplővé kíván válni a kriptovaluta piacokon. Eddig több mint 8 millió dollárt gyűjtöttek össze az első érmék kibocsátásával (ICO), amely bizonyítja, hogy erős a kereslet az innovatív platformjuk iránt. De mi is az a Pullix, és hogyan teljesít majd a következő két évben? Merüljünk el egy szakértő elemzésében, hogy lássuk, mit tartogat a jövő a Pullix számára.

Mennyi lesz a Pullix (PLX) árfolyama a következő két évben? Szakértői elemzés

Mit kell tudni a Pullix-ról?

A Pullix (PLX) egy új hibrid tőzsdei modellt vezet be, amely kihívást jelent a hagyományos központosított és decentralizált tőzsdei modellek számára. Platformjuk mindkét világ legjobbját kínálja: biztonságos és átlátható rendszert biztosítva, miközben magas likviditást és felhasználóbarát élményt tart fenn.

Ez az egyedi modell hatalmas visszhangot vált ki a kriptovaluta közösségekben, mivel megoldást kínál a jelenlegi tőzsdékkel kapcsolatos fő problémákra. Az éppen zajló előértékesítés során eddig összegyűlt 8 millió dollár azt mutatja, hogy a piac hisz a Pullix potenciáljában.

Egy kulcsfontosságú különbség a Pullix és a központosított tőzsdék, például a Binance között az, hogy eltávolítják a KYC (Know Your Customer - Ismerd meg az ügyfeledet) és az AML (Anti-Money Laundering - Pénzmosás elleni) követelményeket a platformjukon való kereskedéshez. Azok, akik a privát szférájuk biztonságát fontosnak tartják, végre élvezhetik a problémamentes kereskedési élményt anélkül, hogy személyes adataikat veszélyeztetnék.

Ezenkívül a felhasználók különféle pénzügyi eszközökhöz férhetnek hozzá, nem csak kriptovalutákhoz. Egyszerűen regisztráljunk egy e-mail címmel, hogy kereskedhessünk részvényekkel, ETF-ekkel, árucikkekkel, devizákkal és még sok mással - mindez egyetlen anonym fiókból.

PLX Token: A Pullix Ökoszisztémájának Gerince

pullix

A Pullix hisz a közösség által hajtott sikerben, és egyedi bevételmegosztó rendszert fejlesztett ki annak bizonyítására. Azok, akik PLX tokeneket stakelnek a platform likviditásának biztosításához, rendszeres passzív jövedelmet kapnak a cég által termelt bevételből.

Ez a bevételmegosztó megközelítés forradalmi változást hoz a tőzsdeiparban. Amíg a Coinbase és a Binance évente milliárdokat keresnek, a Pullix az igazságos és egyenlő elosztást kínálja felhasználóinak a profitokból.

A PLX szerepe a Pullix Token Gazdaságában

Minden jó decentralizált tőzsdének van egy saját tokenje, így a PLX a Pullix ökoszisztémájának gerince. Közvetítő szerepet tölt be a platformon, amely lehetővé teszi a bevételmegosztást, a stakelést, a kedvezményes kereskedési díjakat, az új funkciókhoz való hozzáférést, a kormányzási jogokat, valamint más előnyöket.

A Pullix rendszeresen fel fogja használni bevételét a PLX tokenek visszavásárlására a piacon. Ezeknek a tokeneknek a fele automatikusan el lesz égetve, a másik fele pedig a hűséges felhasználóknak kerül kiosztásra jutalomként hosszú távú részvételükért. Ez a token-gazdaság deflációs nyomást hoz létre és értéknövekedést generál a PLX token tulajdonosok számára.

Pullix előértékesítés: Utolsó lehetőség korai befektetőknek

A PLX tokenek kedvezményes áron vásárolhatók meg a Pullix előértékesítése során. A PLX ára 0,04 dollárról 0,14 dollárra emelkedett eddig, ahogy egyre többen csatlakoznak a Pullix közösséghez.
Azonban az elővásárlás napjai meg vannak számlálva, mivel a Pullix felkészül platformjának hivatalos indítására. Még egy kis mennyiségű PLX bónusz token maradt eladóban, így az érdeklődőknek gyorsan kell cselekedniük a tokenjeik biztosítása érdekében, mielőtt az elővásárlás véget ér.

Milliárd dolláros piaci értékpotenciál

Az elemzők elismerik, hogy a Pullix nem csak egy újabb tőzsde, amely semmit újat nem kínál. Ez egy olyan forradalmi újdonság, amely megkérdőjelezi, amit eddig valaha is hittünk a kriptovaluták online kereskedésekor.

Korábban el kellett fogadnunk a magas kereskedési díjakat, a KYC eljárásokat és a gyakori hackeléseket, amikor a hagyományos központosított tőzsdéken kereskedtünk. És a decentralizált tőzsdéknél a likviditás hiánya és a lassú sebességek mindig problémát jelentettek.

A Pullix segítségével a felhasználók élvezhetik mindkét világ legjobbját. Magas likviditást, alacsony díjakat és gyors kereskedési sebességet biztosít, miközben fenntartja a felhasználói autonómiát előtérbe helyező decentralizált struktúrát.

Az elemzők úgy vélik, hogy egy milliárd dolláros piaci kapitalizáció is lehetséges, ha a Pullix sikeresen indul el a következő hónapban. A Binance esetében az ICO ár 0,15 dollárról több mint 690 dollárra nőtt mindössze három év alatt, tehát azok, akik részt vesznek a Pullix elővásárlásán, akár 100-szoros megtérülést is tapasztalhatnak a következő két évben.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban kattints az alábbi linkekre:

Látogass el a Pullix weboldalára

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Folytatódik a Zalaegerszeg melletti ipari park kialakítása

Mintegy 300 millió forintból folytatódik Zalaegerszegen a német Metrans leendő logisztikai központja mellett kialakítandó ipari park kiépítésének második üteme - közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján a város polgármestere.
2024. 04. 19. 15:00
Megosztás:

Megnyílt az ötvenhetedik Burger King nálunk

Az országban az 57., Zalában a második éttermét nyitotta meg Nagykanizsán a Burger King - tájékoztatta a hálózatot működtető Fusion Zrt. csütörtökön az MTI-t.
2024. 04. 19. 14:30
Megosztás:

Szombaton forgalomkorlátozás lesz Budapesten kerékpáros felvonulás miatt

Kerékpáros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek szombat délután Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
2024. 04. 19. 14:00
Megosztás:

A vártnál alacsonyabb volt Japánban az infláció

A távol-keleti szigetországban a várt 2,8 százalékkal szemben 2,7 százalékra csökkent márciusban az infláció, míg a februári adat is 2,8% volt.
2024. 04. 19. 13:30
Megosztás:

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.
2024. 04. 19. 13:00
Megosztás:

A külföldi piacszerzésben kapnak segítséget a magyar vállalkozások

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat - közölte az NIÜ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:30
Megosztás:

Az év végig kétszeresére emeli napelemei számát a Budapesti Közművek

Az év végig megkétszerezi napenergia-termelő kapacitásait a Budapesti Közművek - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:00
Megosztás:

Az illetékmentesség is a csok plusz egyik előnye lehet

A teljes visszafizetést tekintve több tízmillió forintot is megspórolhat az, aki a csok plusz támogatott hitelkonstrukciót és az ezzel járó illetékmentes ingatlanvásárlási lehetőséget választja - hívta fel a figyelmet csütörtökön kiadott elemzésében a Duna House.
2024. 04. 19. 11:30
Megosztás:

Az S&P rontotta Izrael hitelminősítését

A Standard & Poor (S&P) nemzetközi hitelminősítő AA mínuszról A pluszra rontotta Izrael hosszú távú adósbesorolását
2024. 04. 19. 11:20
Megosztás:

Az új kriptovaluta, melynek ára 0,02 dollár, a Solana és a Cardano mellé került a 2024 áprilisi kiemelt ajánlásokba

A kriptovaluta piac továbbra is vad száguldását folytatja 2024 áprilisában, ahol az olyan ismert szereplők, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) erős pozíciókat töltenek be. Azonban egy új versenyző is megjelent a színen, amely az alkalmi vásárlók figyelmét is magára vonja: a DTX.
2024. 04. 19. 10:45
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 04. 19. 10:30
Megosztás:

Eséssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Az európai és az amerikai határidős indexek a közel-keleti helyzet hatására negatív értéket mutatnak, így eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) is pénteken az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. A BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 19. 10:00
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai indexek

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,53 százalékos csökkenéssel, 37 090 ponton zárt.
2024. 04. 19. 09:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 19. 08:30
Megosztás:

Csökkent a Danone negyedéves bevétele

A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5 százalékkal, 6,79 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben - áll a cég honlapján.
2024. 04. 19. 08:00
Megosztás:

Az OECD-ben stagnált az infláció februárban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó országokban februárban átlagosan 5,7 százalék volt a fogyasztói árak éves növekedése ugyanúgy, mint januárban.
2024. 04. 19. 07:30
Megosztás:

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport

Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport, amely tavaly az egy évvel korábbi rekordév magas bázisához képest is csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte az árbevételét. Közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra, amelyből többek között több mint 1000 négyzetméter hasznos összterületű, négyszintes, modernebb és kényelmesebb szociális blokk épült Szadán, közel egymilliárd forint értékben üzembe helyezte automata raktárát, 45 új üzletet nyitott Európa-szerte és megvalósult óbudai régi irodaháza teljes felújítása is. A turbulens környezet ellenére a társaság pénzügyi helyzete tovább javult 2023-ban, miután az EBITDA-mutatója több mint 3,5 százalékkal 10,47 milliárd forintra nőtt.
2024. 04. 19. 06:30
Megosztás:

Már ragaszkodnak az otthoni munkavégzéshez a munkavállalók

Az otthonról dolgozó munkavállalók harmada teljesen a lakóhelyéről látja el feladatait, míg a második leggyakoribb opció a heti három nap home office – derült ki az Erste felméréséből. A koronavírus-járvány alatt még kötelező rossznak tekintett otthoni munkavégzés lehetősége ma már a bank kérdőívét kitöltők 93 százaléka szerint alapvető vagy nagyon fontos. A legtöbben azért szeretik a home office-t, mert rugalmas, valamint időt és pénzt is megspórolnak azzal, hogy otthonról dolgoznak.
2024. 04. 19. 06:00
Megosztás:

Hiába javult sokat a magyar termékenységi ráta, ez is kevés lehet

Habár európai összevetésben a magyar születési ráta különösen 2011-től 2022-ig felettébb kedvezően alakult, mégis fenyeget a társadalom elöregedésének veszélye. Ennek egyik oka a Bankmonitor szakértői szerint az, hogy a szülőképes korú nők száma (a Ratkó-unokák kiöregedésével) mostanra jelentősen csökkent. Ha pedig eleve kevés nő tud szülni, akkor a magas születési ráta is alacsony születésszámokhoz vezethet.
2024. 04. 19. 05:30
Megosztás:

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak, elektromosra nem

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső égésű motorok viszik a prímet, amely elsődleges oka a kedvezőbb árak terén keresendő. Az elmúlt 1 évben viszont az elektromos autók népszerűsége növekedett, és időközben mind hirdetésszám, mind telefonos érdeklődések tekintetében maguk mögött hagyták a hibrideket.
2024. 04. 19. 05:00
Megosztás: