Miért váltanak a Binance Coin (BNB) tulajdonosok a Rollblock (RBLK) kriptovalutára a magasabb hozamok érdekében?

A Binance Coin (BNB) tulajdonosok mostanában egy figyelemre méltó tendenciát mutatnak, egyre többen váltanak Rollblock (RBLK) kriptovalutára a nagyobb profit reményében.

Miért váltanak a Binance Coin (BNB) tulajdonosok a Rollblock (RBLK) kriptovalutára a magasabb hozamok érdekében?

Ez a migráció a kreatív Rollblock platformnak köszönhető, amely fejlett staking mechanizmusokkal és erős biztonsági funkciókkal javított hozamesélyeket kínál. Nézzük meg, miért az egyik legjobb altcoin most a Rollblock, amit érdemes megvásárolni.

Rollblock: Az egyik legjobb altcoin, amibe most érdemes lehet befektetni

A Rollblock előértékesítésének harmadik szakasza már gyorsan elkel, ami hozzájárult a jelenlegi, több mint 760 000 dolláros bevételhez, és várhatóan júniusban eléri az 1 millió dolláros bevételi szintet. A befektetők kezdenek özönleni, mivel az RBLK token jobb befektetési potenciált mutat, mint a Binance Coin (BNB), hiszen a harmadik szakasz elérése után 40%-os áremelkedést tapasztalt.

A Rollblock ökoszisztémájának különlegessége a bevételmegosztási struktúrája, amely kiemeli az altcoin és GambleFi piacokon. A Rollblock heti bevételeinek akár harminc százalékát az RBLK tokenek visszavásárlására fordítja a nyílt piacon. Ezen kívül, a másik felét staking jutalmakra különíti el, jelentősen növelve a lehetséges befektetési hozamot az RBLK tulajdonosok számára. Ezeknek a tokeneknek a fele elégetésre kerül, csökkentve a teljes tokenkínálatot.

A Rollblock emellett biztonságos és átlátható játékélményt garantál a DeFi protokolljával és a blokklánc technológiával, amely a szívében helyezkedik el. A Rollblock DeFi technológiát használ, hogy biztonságos és átfogó játékélményt nyújtson felhasználóinak. Így a GambleFi token készen áll arra, hogy versenyezzen a vezető altcoinokkal az online játékpiacon.

A Rollblock további elkötelezettségét mutatja felhasználói bázisának bővítése iránt, hogy akár 20 kriptovalutát is támogat. Az RBLK token ára jelenleg 0,014 dollár, gyorsan emelkedett a harmadik előértékesítési szakaszba. A Rollblock várhatóan az év egyik legértékesebb altcoinjává válik, a szakértők előrejelzése szerint az előértékesítés végén 800%-os növekedést mutathat.

Rollblock, Binance Coin kruptó árfolyam elemzés és prognózis

Binance Coin árfolyam diagram elemzése

A Binance Coin árfolyam diagramja egy emelkedő háromszög mintát mutatott, amely az altcoin bullish trendjét jellemzi. Az emelkedő háromszög mintát egy vízszintes felső trendvonal, amely a csúcspontokat köti össze, és egy alsó trendvonal, amely az emelkedő mélypontokat köti össze, alkotja. Ez az emelkedő háromszög minta a Binance Coin ármozgásában folytatódik, ha a trend kitör a legközelebbi ellenállási szinten.

A Binance Coin árfolyama az írás idején 603 dollár volt. Ha a bullish lendület erősödik, a Binance Coin árfolyama elérheti a 634,6 és 804,5 dolláros ellenállási szinteket. Másrészt, ha az eladási lendület folytatódik, a Binance Coin árfolyama visszaeshet a 537,9 és 498,4 dolláros támasz szintekre. Közben, 2024. július 13-ra a Binance Coin árfolyama várhatóan 19,42%-kal emelkedik 723,08 dollárra egy friss árfolyam előrejelzés szerint.

Összegzés

A Rollblock kreatív jellemzői és kiváló előértékesítési teljesítménye sok befektető érdeklődését felkeltik, mivel a Binance Coin tulajdonosai egyre inkább a Rollblock felé fordulnak nagyobb hozamok keresése céljából. Az egyik legjobb altcoin most a Rollblock, amely egyedülálló bevételmegosztási modellel, gyors előértékesítési növekedéssel és nagy hozamlehetőségekkel rendelkezik.

Érdekes módon a Rollblock stratégiai token égetési és staking jutalmazási mechanizmusai erős befektetési lehetőséget teremtenek, amelyek lehetővé teszik, hogy heti bevételeinek akár 30%-át token visszavásárlásra használja fel. Ez a stratégia hosszú távú tartásra ösztönöz, és csökkenti a forgalomban lévő kínálatot, magasabb hozamokat kínálva az RBLK tulajdonosoknak.

Nem szeretnél lemaradni ennek az ígéretes altcoinnak az előértékesítéséről, amely a fellendülő online szerencsejáték-ipart kívánja kihasználni, amelynek értéke 2028-ra várhatóan meghaladja a 179 milliárd dollárt.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

Látogass el a Rollblock előértékesítésére

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/rollblockgroup

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás:

Gyenge kezdés az amerikai tőzsdéken

Indexcsökkenéssel indítottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 07. 23. 17:00
Megosztás:

A1 besorolást kapott az MBH Jelzálogbank jelzáloglevél-programját

A Moody's Investor Service stabil kilátások mellett a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH-csoporthoz tartozó MBH Jelzálogbank Nyrt. jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 23. 16:00
Megosztás: