A Rollblock (RBLK) vezeti a legígéretesebb altcoinok listáját, mint a SOL, AVAX és BNB, 1000x-es növekedési potenciállal

A Rollblock (RBLK) hamarosan az egyik legkiemelkedőbb altcoinná válhat. Köszönhetően hosszú távú növekedési potenciáljának, ez az első szakaszban lévő előértékesítési csillag képes lehet versenyezni olyan óriási érmékkel, mint a Solana (SOL), az Avalanche (AVAX) és a Binance Coin (BNB). Valójában bizonyos elemzők szerint ez az újonc lehet a következő 1000-szeres növekedési potenciálú altcoin 2024-ben. Vizsgáljuk meg, hogy miért.

A Rollblock (RBLK) vezeti a legígéretesebb altcoinok listáját, mint a SOL, AVAX és BNB, 1000x-es növekedési potenciállal

Rollblock (RBLK): Az egyik legígéretesebb altcoin, amelyet érdemes lehet megvásárolni

A Rollblock (RBLK) jelentős hullámokat készül okozni az altcoin területén a folyamatban lévő előértékesítési teljesítményének köszönhetően. Az előértékesítés során több mint 12 millió token került értékesítésre, és közel 125 000 dollár gyűlt össze. A becslések szerint a bevétel akár az 1 millió dollárt is elérheti 2024 május vége előtt.

A Rollblock sikerének kulcsa az újító online kripto játéktermében rejlik, amely kiküszöböl számos problémát, amelyek az online játék-szektort sújtják. A blokklánc technológia használatával a Rollblock online kripto játékterme megszünteti a KYC ellenőrzések szükségességét, és biztosítja az átláthatóságot és biztonságot, mivel minden tranzakció végleges és megváltoztathatatlan.

Azonban ami igazán kiemeli a Rollblockot, az a bevétel-megosztási modellje. Más szóval, a Rollblock jutalmazni fogja az RBLK tulajdonosokat heti bevételeik egy százalékával. A Rollblock visszavásárolja az RBLK tokeneket a nyílt piacról. Ezeknek a tokeneknek a fele örökre eltűnik a forgalomból, így az RBLK az egyik legdeflációsabb eszközzé válik a piacon. A másik fele tétbe helyezési jutalmak formájában kerül felhasználásra, és a kriptovaluta tér legjobb APY-jait kínálja majd az RBLK tulajdonosok számára. Mindezeknek köszönhetően ezen altcoin birtoklása szükséges, ha valaki hatalmas növekedést és passzív jövedelmet szeretne elérni.

Egy RBLK token jelenleg csak 0,01 dollárba kerül, mivel az előértékesítés első szakaszában van. Azonban számos piacelemző rámutat arra, hogy az online szerencsejáték-ipar 450 milliárd dollárt ér. Ha a Rollblock megkapja a megérdemelt elismerést, akkor könnyen a milliók kedvence lehet. Ezért maradnak bizakodóak hosszú távú növekedését illetően. 2024 vége előtt 1000-szeres növekedést jósolnak az RBLK számára.

Dan Smith: A Solana (SOL) hamarosan megelőzheti az Ethereumot

Számos elemző nemrégiben a Solanáról (SOL) tárgyalt. Például Dan Smith szerint a Solana hamarosan megelőzheti az Ethereumot a tranzakciós díjakban és megszerezheti a MEV-t 2024 májusában. Ez a fejlesztés jelentős lehet, és akár egy bikafutást is elindíthatna ezen altcoin számára.

A Solana értéke az elmúlt évben majdnem 590%-kal nőtt. Ezenfelül, a Solana most a 100 és 200 napos EMA felett kereskedik, miközben 16 zöld technikai indikátorral büszkélkedhet. Mindezek miatt a piaci elemzők azt jósolják, hogy a Solana árfolyama elérheti a 157 dollárt a 2024-es második negyedév vége előtt.

A World of Charts bikás Avalanche árjóslata

Eközben az Avalanche (AVAX) is címlapokat szerez az altcoin területén. A CoinMarketCap adatai szerint az Avalanche ára az év eleje óta 120%-kal emelkedett, míg piaci kapitalizációja 13 milliárd dollárban áll. A kripto elemző, World of Charts szintén bikás marad. Az X posztjában azt jósolja, hogy egy sikeres kitörés a csökkenő ék felett hamarosan hatalmas emelkedést indíthat el.

Az Avalanche kripto műszaki elemzése ezt az állítást tá SUPPORT BROWSERSATJA. Például az AVAX jelenleg az 50 és 100 napos EMA felett kereskedik, míg az RSI értéke 60 (Vétel). Mindezen okok miatt a szakértők bizakodóak a növekedését illetően. Azt jósolják, hogy az AVAX ára elérheti a 45 dollárt a 2024-es második negyedév vége előtt, így az AVAX az egyik figyelemre méltó altcoin lesz.

Captain Faibik: Készüljünk egy 40%-os bikás Binance Coin emelkedésre

Mint az egyik top 10 altcoin, a Binance Coin (BNB) zöldben kereskedik. A CoinMarketCap adatai szerint a Binance Coin ára az elmúlt 12 hónapban közel 90%-kal nőtt, piaci tőkeértéke pedig 49 milliárd dollárról 87 milliárd dollárra emelkedett ebben az időszakban. A kripto elemző, Captain Faibik további növekedést jósol, és azt sugallja, hogy hamarosan jöhet egy 40%-os bikás rally.

Jelenleg a Binance Coin az 100 és 200 napos EMA felett kereskedik, míg 26 műszaki indikátor zöldet villant. Ez a műszaki elemzés alapján azt sugallja, hogy ez a Binance Coin árjóslat valóra válhat. Néhány elemző még azt is előre látja, hogy a Binance Coin értéke elérheti a 733 dollárt a 2024-es második negyedév vége előtt.

Képes lehet-e a Rollblock gyorsabban növekedni, mint a Solana, az Avalanche és a Binance Coin?

rollblock kripto ico

A Rollblock alacsony piaci tőkeértéke, 10 millió dollár, lehetővé teszi, hogy gyorsabban növekedjen, mint a Solana, az Avalanche és a Binance Coin. Ha az RBLK elérné az 1000-szeres növekedést, még mindig alacsonyabb piaci tőkeértékű lenne, mint ezek a kriptovaluták, ami azt jelzi, hogy mennyire robbanásszerű lehet az RBLK token növekedése.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az okos pénz ezeket a kriptókat keresi most, te is?

Ahogy a kriptopiac továbbra is egy közelgő bikapiacot vár, az ügyes befektetők tokeneket halmoznak fel, hogy növeljék portfóliójukat a piacon. Tekintettel a fellendülési potenciáljukra, a Solana (SOL) és az Avalanche (AVAX) kereskedési volumene növekedést mutatott. Ebben a háttérben egy új piaci szereplő, a KangaMoon (KANG) megmutatta, hogy potenciálisan az egyik legjobb altcoinná válhat a piacon.
2024. 05. 21. 03:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Ahogy a csillagok állása változik, úgy hoznak új lehetőségeket és szerencsés pillanatokat az életünk különböző területein. Ez a hét különleges pénzügyi és szerencsejóslatainkkal készülünk! Fedezd fel, hogy mely napokon lesz érdemes lottózni, melyik szerencseállat jelentheti a változást, és milyen izgalmas pénzügyi lehetőségek várnak rád!
2024. 05. 21. 02:00
Megosztás:

Semmi nem ment meg minket: egyre több pénzzel tartozunk majd a bankoknak

Újabb csúcsra jutott a lakosság fennálló lakáshitel-állománya és az állomány bővülése is. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a következő hónapokban az alacsony kamatozás mellett elérhető akár 50 millió forintos CSOK Plusz által hajtott hitelkereslet-bővülés, valamint az ingatlanárakban prognosztizálható emelkedés felgyorsíthatja a hitelállomány bővülését.
2024. 05. 21. 01:00
Megosztás:

A 99Bitcoins lehet az év egyik legjobb befektetése?

A 99Bitcoins úton van afelé, hogy a történelem egyik legnagyobb kriptovalutája legyen, mivel egy új és egyedülálló irányzatot indít el, amelyet Learn-To-Earn (vagyis tanulj-és-keress) néven ismerünk.
2024. 05. 21. 00:01
Megosztás:

Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról

Hétmilliárd forinttal többet ajánlottak fel az adózók a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékából a mostani bevallásukban, mint tavaly, az eSZJA portálra belépők száma pedig meghaladta a 4 milliót - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 23:00
Megosztás:

Javított előrejelzésén az ENSZ

Javultak a globális gazdasági kilátások az Egyesült Államok és a nagy feltörekvő gazdaságok erős teljesítményének köszönhetően, bár a sebezhetőség továbbra is fennáll az ENSZ január közepén kiadott jelentésének évközi frissítése szerint.
2024. 05. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 05. 20. 21:00
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 20. 19:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat.
2024. 05. 20. 18:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 05. 20. 17:00
Megosztás:

Újfent pályázhatnak támogatásra az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

Ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 16:00
Megosztás:

Bölcsőde épül Perbálon

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.
2024. 05. 20. 15:00
Megosztás:

Többen kötöttek utasbiztosítást az első negyedévben

A Netrisk idei adatai szerint az első negyedévben 72 ezer utasbiztosítási szerződést kötöttek a magyarok, 13 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.
2024. 05. 20. 14:00
Megosztás:

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 05. 20. 10:00
Megosztás:

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás: