Nagyon sok pénz hullik most 3 csillagjegy ölébe, csak tudd, mire figyelj!

Fedezd fel, milyen pénzügyi meglepetéseket tartogat számodra a hétvége és a következő hét! Részletes horoszkópunkban megtudhatod, melyik nap érdemes szerencsejátékot kipróbálnod, és személyre szabott szerencseszámokat is adunk, valamint ötleteket, hogyan találhatsz további nyerő számokat az életed fontos pillanataiból. Merülj el a csillagok üzeneteiben, és készülj fel a szerencse és a pénzügyi sikerek érkezésére!

Nagyon sok pénz hullik most 3 csillagjegy ölébe, csak tudd, mire figyelj!

Kos (március 21. – április 19.)

Ezen a hétvégén egy váratlan találkozás hozhat anyagi előnyöket számodra. Talán összefutsz egy régi ismerőssel a piacon, aki megemlíti, hogy éppen eladna egy ritka tárgyat, amelyre régóta vágytál. Ha megveszed, később nagyobb haszonnal értékesítheted. Emellett egy kisebb ajándékot is kaphatsz valakitől, ami pénzügyi helyzetedet javítja.

Jövő héten a szerencsenapod csütörtök lesz, ekkor érdemes lenne megpróbálnod egy kaparós sorsjegyet. Talán egy kávészünetben beszaladsz a közeli trafikba, és megveszed a nyertes jegyet.

Szerencseszámaid: 7, 19, 23

További számok ötlete: Gondolj a gyerekkori házszámodra, vagy a legemlékezetesebb utazásod dátumára. Esetleg a kedvenc sportolód mezszáma is szerencsét hozhat.

Honnan jöhet nagyobb pénzösszeg még Neked? ITT írtunk róla

Bika (április 20. – május 20.)

Most érdemes nyitott szemmel járnod, mert egy remek befektetési lehetőség bukkanhat fel. Lehet, hogy egy új üzlet nyílik a környékeden, vagy egy barátod mesél egy induló vállalkozásról, amihez csatlakozhatsz. Ne félj belevágni, mert hosszú távon gyümölcsöző lehet.

Jövő héten a szerencsenapod hétfő lesz, amikor a kenó játékban próbálhatsz szerencsét. Talán egy ebédszünetben együtt játszhatsz kollégáiddal, ami még izgalmasabbá teszi a játékot.

Szerencseszámaid: 5, 14, 28

További számok ötlete: Gondolj a családtagjaid születésnapjaira, vagy a legjobb barátod telefonszámának utolsó számjegyeire. A kedvenc könyved oldalszámai is inspirálhatnak.

Honnan jöhet nagyobb pénzösszeg még Neked? ITT írtunk róla

Ikrek (május 21. – június 20.)

Egy spontán döntés most anyagi hasznot hozhat. Lehet, hogy belépsz egy antikváriumba, és találsz egy értékes könyvet, amelyet gyűjtőknek továbbadhatsz. Emellett egy régóta húzódó pénzügyi ügy is megoldódhat, például visszakaphatod egy kölcsönadott összeget.

Jövő héten a szerencsenapod péntek lesz, amikor érdemes lenne lottót feladnod. Talán éppen egy baráti összejövetelen közösen kitöltött szelvény hozza meg a szerencsédet.

Szerencseszámaid: 11, 22, 34

További számok ötlete: Gondolj a telefonszámod utolsó három számjegyére, vagy a kedvenc filmjeid megjelenési évére. Esetleg az utolsó nyaralásod szállodaszobájának száma is jó ötlet lehet.

Honnan jöhet nagyobb pénzösszeg még Neked? ITT írtunk róla

Rák (június 21. – július 22.)

pénzhoroszkóp 2024 október

Ezen a hétvégén egy családi összejövetelen hallhatsz egy remek pénzügyi tanácsot. Talán egy idősebb rokon oszt meg veled bölcsességet, ami segít a spórolásban vagy befektetésben. Emellett egy régi adósságot is visszafizethetnek neked, ami kellemes meglepetésként ér.

Jövő héten a szerencsenapod szombat lesz, amikor a skandináv lottót érdemes megpróbálnod. Lehet, hogy egy séta közben jut eszedbe beugrani a lottózóba.

Szerencseszámaid: 2, 16, 27

További számok ötlete: Emlékezz vissza az első munkahelyed kezdő dátumára, vagy a kedvenc éttermed asztalszámára. A gyermeked iskolai osztályának száma is szerencsét hozhat.

Honnan jöhet nagyobb pénzösszeg még Neked? ITT írtunk róla

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Most a kreativitásod és karizmád anyagi előnyökkel járhat. Lehet, hogy meghívnak egy helyi rendezvényre, ahol bemutathatod tehetségedet, és ebből bevételed származhat. Emellett egy online platformon keresztül is értékesítheted alkotásaidat vagy szolgáltatásaidat.

Jövő héten a szerencsenapod kedd lesz, amikor érdemes kaparós sorsjegyet venned. Talán éppen egy üzleti találkozó után érzel késztetést, hogy próbára tedd a szerencsédet.

Szerencseszámaid: 9, 18, 30

További számok ötlete: Gondolj a kedvenc sportolód mezszámára, vagy egy emlékezetes utazás dátumára. A születési éved is tartogathat szerencsés számokat.

Honnan jöhet nagyobb pénzösszeg még Neked? ITT írtunk róla

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Egy kolléga vagy barát most értékes pénzügyi tanácsot adhat. Lehet, hogy egy új megtakarítási módszert vagy befektetési lehetőséget ismertet meg veled. Alaposan mérlegelj, de ne félj új dolgokat kipróbálni, mert hosszú távon kifizetődő lehet.

Jövő héten a szerencsenapod szerda lesz, amikor a hatoslottót érdemes megpróbálnod. Talán egy rövid utazás során megállsz egy benzinkútnál, és megveszed a nyertes szelvényt.

Szerencseszámaid: 6, 12, 24

További számok ötlete: Vedd figyelembe a háziállatod születési dátumát, vagy a lakásod emeletének számát. A kedvenc zeneszámod track száma is szerencsét hozhat.

Honnan jöhet nagyobb pénzösszeg még Neked? ITT írtunk róla

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

szerencse horoszkóp

Egy régóta halogatott pénzügyi döntést most érdemes meghoznod. Lehet, hogy eladod a régi bútoraidat, és ezzel plusz bevételhez jutsz. Emellett egy művészeti alkotásba vagy gyűjteménybe való befektetés is gyümölcsöző lehet.

Jövő héten a szerencsenapod vasárnap lesz, amikor a kenóban próbálhatsz szerencsét. Talán egy családi kirándulás alkalmával érsz el nyereményt.

Szerencseszámaid: 8, 17, 29

További számok ötlete: Gondolj a legjobb barátod születésnapjára, vagy a kedvenc filmed évszámára. A munkahelyed épületének száma is jó ötlet lehet.

Honnan jöhet nagyobb pénzösszeg még Neked? ITT írtunk róla

Skorpió (október 23. – november 21.)

Egy váratlan bónusz vagy jutalom érkezhet a munkahelyeden. Talán egy projektedet elismerik, és pénzjutalomban részesítenek. Használd ezt az összeget bölcsen, akár egy régi vágyad megvalósítására.

Jövő héten a szerencsenapod csütörtök lesz, amikor a lottót érdemes megpróbálnod. Lehet, hogy egy hosszú nap után érzed majd, hogy szerencsét kell próbálnod.

Szerencseszámaid: 3, 15, 21

További számok ötlete: Emlékezz vissza az esküvőd dátumára, vagy a kedvenc könyved fejezetszámára. A gyermeked kedvenc számát is felhasználhatod.

Honnan jöhet nagyobb pénzösszeg még Neked? ITT írtunk róla

Nyilas (november 22. – december 21.)

Egy utazás során találkozhatsz valakivel, aki üzleti lehetőséget kínál. Talán egy vonaton vagy repülőn ülve elegyedsz beszélgetésbe egy vállalkozóval, aki megosztja veled tapasztalatait. Légy nyitott az új kapcsolatokra, mert ez anyagi gyarapodást hozhat.

Jövő héten a szerencsenapod hétfő lesz, amikor érdemes kaparós sorsjegyet venned. Talán egy kávé vásárlása közben döntesz úgy, hogy próbára teszed a szerencsédet.

Szerencseszámaid: 10, 20, 31

További számok ötlete: Vedd figyelembe a születési éved utolsó két számjegyét, vagy a gyerekkori kedvenc számodat. A kedvenc csapatod meccseinek pontszámai is inspirálhatnak.

Honnan jöhet nagyobb pénzösszeg még Neked? ITT írtunk róla

Bak (december 22. – január 19.)

Most érdemes áttekinteni a pénzügyi terveidet. Egy kis módosítás vagy újítás nagy különbséget hozhat. Lehet, hogy egy új megtakarítási számla nyitása vagy egy régi előfizetés lemondása jelentős összeget spórol neked.

Jövő héten a szerencsenapod szombat lesz, amikor a skandináv lottót érdemes megpróbálnod. Talán egy baráti összejövetelen közösen játszotok, ami még izgalmasabbá teszi a dolgot.

Szerencseszámaid: 4, 13, 26

További számok ötlete: Gondolj a házassági évfordulódra, vagy a kedvenc dallamod ütemszámára. A munkahelyed emeletének száma is szerencsét hozhat.

Honnan jöhet nagyobb pénzösszeg még Neked? ITT írtunk róla

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Egy online platformon keresztül extra bevételre tehetsz szert. Lehet, hogy egy régi tárgyadat értékesíted, vagy egy szolgáltatást kínálsz fel. Emellett egy barátod is megkereshet egy közös üzleti ötlettel.

Jövő héten a szerencsenapod kedd lesz, amikor érdemes lenne lottót feladnod. Talán egy esti séta során érzed úgy, hogy próbára kell tenned a szerencsédet.

Szerencseszámaid: 1, 14, 25

További számok ötlete: Vedd figyelembe a gyermeked iskolai osztályának számát, vagy a kedvenc kávézód házszámát. A kedvenc számítógépes játékod szintjeinek számai is inspirálhatnak.

Honnan jöhet nagyobb pénzösszeg még Neked? ITT írtunk róla

Halak (február 19. – március 20.)

Egy álom vagy megérzés most pénzügyi előnyhöz juttathat. Talán egy álmodban látod a nyerő számokat, vagy egy hirtelen ötlettől vezérelve befektetsz valamibe, ami megtérül. Ne hagyd figyelmen kívül a belső hangodat.

Jövő héten a szerencsenapod péntek lesz, amikor a hatoslottót érdemes megpróbálnod. Talán egy nyugodt estén, meditáció után érzed majd, hogy itt az ideje cselekedni.

Szerencseszámaid: 12, 18, 33

További számok ötlete: Gondolj a kedvenc festményed évszámára, vagy egy fontos családi esemény dátumára. A születési helyed irányítószáma is szerencsés lehet.

Honnan jöhet nagyobb pénzösszeg még Neked? ITT írtunk róla

Már a román nyugdíjas is több nyugdíjat kap, mint a magyar

Egy év alatt közel 40%-kal nőtt az átlagnyugdíj Romániában, miközben Magyarországon alig 9% emelést kaptak a nyugdíjasok. De vajon melyik országban élnek jobban a szépkorúak? A Bankmonitor számításai alapján Magyarországnak igencsak fel kell kötnie a gatyáját!
2024. 10. 12. 03:00
Megosztás:

Aki most nyugdíjas, az számolhat: az új változásokkal ki jár jól és ki rosszul a nyugdíjas között?

Hogyan fog változni a magyar nyugdíjrendszer? Kiemelt figyelmet kap a Nők40 program, a 13. havi nyugdíj és a nyugdíjkorhatár kérdése.
2024. 10. 12. 02:00
Megosztás:

A Solana, az Ethereum és az Avalanche októberi növekedés előtt állnak, de a szakértők úgy vélik, hogy ez a kis piaci kapitalizációjú altcoin felülmúlhatja őket

Ahogy közeleg az október, a vezető kriptovaluták, mint a Solana, az Ethereum és az Avalanche jelentős növekedésre számíthatnak. A piaci elemzők azonban úgy vélik, hogy egy kevésbé ismert altcoin felülmúlhatja őket, felkeltve azoknak a befektetőknek az érdeklődését, akik jelentős hozamokra vágynak.
2024. 10. 12. 00:30
Megosztás:

Az SPX6900 token 223,8%-kal emelkedett - Mutatjuk az alternatívákat

Az SPX6900 kriptovalutát a legutóbbi kriptofutam legnagyobb nyertesei közé sorolták. A projekt egy hét leforgása alatt 223,8%-kal szaladt előre, és ezzel október 10-én új árfolyamrekordot (0.6846 dollár) sikerült felállítania.
2024. 10. 12. 00:01
Megosztás:

A piaci helyreállás folyamatban: 6 kriptovaluta, amelyet érdemes vásárolni a novemberi bikapiac előtt

Ahogy a kriptopiac a fellendülés jeleit mutatja, a tapasztalt befektetők kulcsfontosságú lehetőségeket keresnek. Az elrejtett gyöngyszemek jelentős hozamot kínálhatnak a novemberre várt emelkedés előtt. Ez a cikk hat olyan altcoint mutat be, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátással, és felkeltik azok figyelmét, akik szeretnék kihasználni a piac helyreállásának lehetőségeit. Készüljön fel ezeknek az ígéretes befektetési lehetőségeknek a felfedezésére!
2024. 10. 11. 23:30
Megosztás:

Ezek lendíthetnék fel a lakásépítéseket

Kormányprogramokra és kedvezőbb kamatozású piaci finanszírozásra volna szükség ahhoz, hogy a lakásépítések és lakásfelújítások volumene ismét emelkedjen - közölte az MTI-vel pénteken az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), reagálva az Orbán Viktor miniszterelnök által tett bejelentésekre, amelyekre közleményük szerint az építésgazdaság szereplői is felfigyeltek.
2024. 10. 11. 23:00
Megosztás:

A TRX és a ZDEX az egekbe szökhet 2024 4. negyedévében — Készülj fel a 100x-os nyereségre!

Ahogy 2024 az utolsó hónapjaihoz közeledik, a kriptovaluta piac izgalommal pezseg. A szakértők olyan specifikus coinokra összpontosítanak, amelyek elképesztő nyereséget hozhatnak, akár százszorosára növelve a befektetéseket. Egyre nagyobb a felhajtás azzal kapcsolatban, mely digitális valuták vezethetik ezt a rendkívüli növekedést, és sok befektető figyelmét felkeltik, akik jelentős nyereségre vágynak.
2024. 10. 11. 22:15
Megosztás:

A $XYZ MémKriptó egyesíti a sportot és a kriptót, hogy elképesztő, 99.900%-os nyereséget érjen el

A kriptovaluták mostanában nehéz időszakon mentek keresztül, számos projekt omlott össze és tűnt el — némelyikük nyilvánvaló átverés volt, míg mások egyszerűen nem tudták kezelni a nyomást. De elég volt a medvéskedésből! Az XYZ itt van, hogy megmutassa, hogyan lehet 99.900%-os növekedést elérni a semmiből!
2024. 10. 11. 21:30
Megosztás:

Nem várt helyről kapnak támadást a hitelt nyújtó pénzintézetek

Miközben a klasszikus bankokat elkényelmesíti, hogy magas kamatszintek mellett is eddig nem látott összegben veszik fel az emberek a személyi hitelt, a Cofidis után most a Provident is rekord alacsony kamatokkal akciózik – hívja fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 10. 11. 21:00
Megosztás:

Szakértő szerint az altcoin szezon decemberben kezdődik – Íme, mibe érdemes most befektetni

Egy vezető kriptoelemző jelentős emelkedést vár az alternatív digitális valuták piacán, ahogy közeledünk decemberhez. Az altcoinok fellendülésének lehetősége sokak figyelmét felkeltette a kriptoközösségben. Ez a cikk bemutatja, mely coinok mutathatnak lenyűgöző növekedést, betekintést nyújtva a fejlődő piac kínálta lehetőségekbe.
2024. 10. 11. 20:00
Megosztás:

Szigorodó SEC szabályozás: 3 kriptovaluta, amelyek a szabályozás ellenére is növekedhetnek

Ahogy a kriptovilágban egyre szigorodnak a szabályozások, nem minden digitális eszköz mutat gyengülést. Néhány alternatív érme ellenállónak bizonyul, és jelentős növekedési potenciállal rendelkezik. Ez a cikk három olyan kriptovalutát tár fel, amelyek a növekvő felügyelet ellenére is sikeresek lehetnek. Ismerje meg, mely tokenek lehetnek a következő nagy nyertesek a digitális pénzügyek fejlődő területén.
2024. 10. 11. 19:30
Megosztás:

Megdőlt a fővárosi napi szélrekord

Megdőlt a fővárosi szélrekord csütörtökön – közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján pénteken.
2024. 10. 11. 19:15
Megosztás:

43 millió forintra nőtt a lakások átlagára

Országos átlagban már 43 millió forinthoz közelít az otthonteremtésre fordított összeg, amennyiben egy élhető, megközelítőleg 57 négyzetméteres lakás vásárlását tervezi a vevő - tudatta a Duna House pénteken az MTI-vel.
2024. 10. 11. 19:00
Megosztás:

Cardano vagy SUI vagy Cybro: Mit mondanak a kripto-szakértők?

A szakértők figyelemmel kísérik három kriptovaluta alakulását, és izgatottan várják a fejleményeket. A Cardano, a SUI és a Cybro egyaránt felkeltette az elemzők és befektetők figyelmét. Ez a cikk azt mutatja be, mit mondanak a szakértők ezekről a coinokról és növekedési potenciáljukról. Tudja meg, melyik emelkedik ki, és miért beszél mindenki róluk.
2024. 10. 11. 18:30
Megosztás:

Botrányos kifizetésekre és adattörlésre is fény derült az I. kerületi önkormányzatnál

Botrányos kifizetésekre és adattörlésre is fény derült az I. kerületi önkormányzatnál: a távozó polgármester, V. Naszályi Márta utasítására az október elsejei átadás-átvételt megelőző napokban 71 millió forintot csoportosítottak át közvetlen munkatársainak, továbbá a jegyző utasításba adta, hogy az önkormányzat levelezésének biztonsági mentéseit töröljék - mondta Böröcz László (Fidesz-KDNP) kerületi polgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján. Közölte, hogy feljelentést tesznek az ügyben.
2024. 10. 11. 18:00
Megosztás:

Piaci fellendülés 2100-szoros ROI potenciállal: 6 token, amelyet érdemes felhalmozni a 2024 decemberi bikapiac előtt

A piac dinamikája jelentős fellendülésre utal, és egyes tokenek jelentős befektetési megtérülést kínálhatnak. Ahogy közeledünk a 2024 decemberi bikapiac felé, egyre nagyobb az izgalom bizonyos kriptovaluták körül, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátással. Ez a cikk hat olyan tokent mutat be, amelyek exponenciális nyereséget hozhatnak, egyedi lehetőségeket kínálva a körültekintő befektetők számára.
2024. 10. 11. 17:30
Megosztás:

Nyakunkon a hivatalosan október közepén kezdődő fűtési szezon

Már az időjáráson is érezni, hogy nyakunkon a hivatalosan október közepén kezdődő fűtési szezon. A hűvösebbre forduló napokban különösen jó hír, hogy Magyarország megfelelően felkészült a télre - mondta Steiner Attila, az Energiaügyi Minisztérium (EM) energetikáért és klímapolitikáért felelős államtitkára pénteken a tárca Facebook-oldalán közzétett videójában.
2024. 10. 11. 17:00
Megosztás:

Az amerikai elnökválasztás után a recesszió sem zárható ki

Az Egyesült Államok munkaerőpiaca és gazdasága a lassulás jeleit mutatja – figyelmeztetnek a most megjelent, negyedik negyedéves befektetési stratégiájukban az OTP Bank szakértői, akik ezért túl optimistának találják a piaci előrejelzéseket. Az elemzők szerint a piacokon óvatosság indokolt, miközben a magyar GDP-től már csak mindössze 1,5 százalékos növekedést várnak 2024-re.
2024. 10. 11. 16:30
Megosztás:

Közeledik a 2024-es élelmezési világnap

A világszerte több mint 150 országon átívelő összefogás az, ami a magyar kezdeményezésre születettélelmezési világnapot kiemeli a többi ENSZ nap közül. A számtalan rendezvény célja, hogy ráirányítsák a figyelmet és tettekre sarkalljanak a mennyiségi és minőségi éhezés felszámolásáért. 2024-ban az #ÉlelmezésiVilágnap az élelemre, mint emberi jogra helyezi a fókuszt. A globális kampány világszerte hangosan hirdeti, hogy mindenki számára biztosítani kell a hozzáférést a tápláló, biztonságos és fenntartható élelemhez elérhető áron. Itt az összefogás ideje, hogy létrehozzunk egy jobb és fenntarthatóbb jövőt mindenkinek.
2024. 10. 11. 16:00
Megosztás:

Egészséges fogásokkal a dehidratáltság ellen

A dehidratáltság első jele a szomjúság. A tudatos folyadékfogyasztók állítólag nem jutnak el eddig az állapotig. Létezik olyan eltökéltségen alapuló hozzáállás, aminek következtében egy felnőtt ember valóban hozzájut a javasolt napi folyadékbevitelhez?
2024. 10. 11. 15:30
Megosztás: