Napi pénz és szerencse horoszkóp - váratlan pénz és szerencse jön, csak tudni kell honnan!

Ezoterikus pénzügyi rovatunkban a mai pénzügyi és szerencse horoszkópját nézzük meg minden csillagjegynek 2024. március 13. napjára! Figyelj és szerencsés leszel!

Napi pénz és szerencse horoszkóp - váratlan pénz és szerencse jön, csak tudni kell honnan!

Kos (március 21 - április 19):

Ma kiváló lehetőségek várnak rád a pénzügyi fronton, Kos. Bátran indulj el az úton, és higgy a belső érzéseidben. Egy váratlan lehetőség várhat rád, ami hosszú távon hozhat anyagi stabilitást.

Befektetési tipp: Kereskedj a technológiai szektorban, különösen azokban a vállalatokban, amelyek az újítások élén járnak. Ha lottót játszanál, a szerencseszámok: 7, 15, 23, 31, 42.

Egy izgalmas pénzügyi tipp ITT.

Bika (április 20 - május 20):

Ma körültekintően tervezd meg pénzügyeidet, Bika. Ne siess, és alaposan mérlegeld az összes lehetőséget, mielőtt döntést hozol. Egy régi befektetés lehet, hogy most hozhat neked váratlan jövedelmet.

Befektetési tipp: Fontold meg az ingatlanbefektetéseket, és nézd meg az értékesítési lehetőségeket. Ha lottózni szeretnél ma, akkor a szerencseszámok: 4, 11, 19, 25, 38.

Befektetési ötlet a Bikának ITT.

Ikrek (május 21 - június 20):

pénzügyi horoszkóp

Ma izgalmas lehetőségek várnak rád a pénzügyi területen, Ikrek. Legyél nyitott az új ötletekre, és ne félj kockáztatni. Egy kreatív megközelítés hozhat meglepő eredményeket.

Befektetési ötlet: Nézz körül a kriptovaluta piacán, és fontold meg a részvételt egy új és ígéretes projektben. Ha lottót játszanál, a szerencseszámok: 6, 17, 29, 33, 46.

Egy izgalmas pénzügyi ötlet az Ikrek számára ITT.

Rák (június 21 - július 22):

Ma figyelj a pénzügyeidre, Rák. Egy kis odafigyelés és megfontoltság hatalmas különbséget tehet a jövőben. Legyen terved és kövesd azt elszántan.

Befektetési tipp: Nézz körül az arany- vagy ezüstpiacokon, és fontold meg az értéktárgyakba történő befektetést. Ha lottót játszanál, a szerencseszámai ma: 8, 22, 27, 35, 49.

A Rákoknak ez a TUTI befektetés, ITT írtunk róla.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22):

Ma bátran lépj ki a komfortzónádból pénzügyeid terén, Oroszlán. A kreativitásod és bátorságod most hatalmas előnyt jelenthet. Merj nagyot álmodni és megvalósítani terveidet.

Befektetési tipp: Kereskedj a divatszektorban vagy vállalkozz a szórakoztató iparágban. Ha lottót adnál fel ma, akkor ezekben a számokban gondolkozz: 3, 16, 21, 39, 45.

Biztos befektetés, jó kamattal az Oroszlánnak ITT.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22):

horoskóp pénzügyek szerencse témakörben

Ma legyél résen és figyelmes pénzügyeid kezelése során, Szűz. A részletekbe menő gondolkodás most hozhatja meg számodra a legnagyobb előnyöket. Ne hagyd figyelmen kívül az apró jeleket és lehetőségeket sem.

Befektetési tipp: Nézz körül a részvényárfolyamokban és keresd az alulértékelt lehetőségeket. Ha lottót játszanál, a szerencseszámok: 9, 18, 28, 36, 47.

Egy izgalmas pénzügyi tipp ITT.

Mérleg (szeptember 23 - október 22):

Ma kiváló alkalom nyílik arra, hogy a pénzügyeidre fókuszálj, Mérleg. Legyen egyértelmű célod és lépj határozott lépéseket a megvalósítása érdekében. Egy új üzleti lehetőség jöhet szembe, ami hosszú távon hozhat anyagi stabilitást.

Befektetési tipp: Nézz körül a nemzetközi piacokon és fontold meg a valutaárfolyamok kihasználását. Ha lottót játszanál, a szerencseszámok: 5, 14, 24, 37, 48.

Befektetési ötlet a Mérlegnek ITT.

Skorpió (október 23 - november 21):

Ma légy nyitott az új lehetőségekre és változásokra pénzügyeid terén, Skorpió. A rugalmasságod most hatalmas előnyt jelenthet a sikeres döntések meghozatalában. Ne félj az új irányok felé fordulni.

Befektetési tipp: Nézz körül az ingatlanpiac új lehetőségeiben és fontold meg az alternatív befektetési formákat. Ha lottót játszanál, a szerencseszámok: 2, 13, 26, 34, 41.

Befektetési ötlet a Skorpiónak ITT.

Nyilas (november 22 - december 21):

Ma hagyd, hogy az intuíciód vezesse pénzügyi döntéseidet, Nyilas. Néha egy kis kockázat vállalása hozhatja meg a legnagyobb jutalmat. Legyél nyitott az új lehetőségekre és bízz a saját belső érzéseidben.

Befektetési tipp: Keresd az új technológiai trendeket és merj beruházni a jövőbe. Ha lottót játszanál, a szerencseszámok: 1, 12, 20, 32, 44.

A Nyilasnak ez a TUTI befektetés, ITT írtunk róla.

Bak (december 22 - január 19):

Ma légy türelmes és kitartó pénzügyeid kezelése során, Bak. A hosszú távú tervezés most hozhatja meg a legnagyobb sikereket. Ne siess, és alaposan mérlegeld az összes lehetőséget.

Befektetési tipp: Nézz körül a hagyományos piacokon és keress stabil, hosszú távú befektetési lehetőségeket. Ha lottóznál, akkor a mai szerencseszámaid: 10, 30, 40, 43, 50.

A BAK-nak ez a TUTI befektetés, ITT írtunk róla.

Vízöntő (január 20 - február 18):

szerencse és pénz horoszkóp, napi asztrológia

Ma legyél nyitott az új és innovatív pénzügyi lehetőségekre, Vízöntő. Merj kilépni a megszokott keretek közül és keresni az új irányokat. Egy váratlan ajánlat hozhat számodra anyagi előnyöket.

Befektetési tipp: Nézz körül a fenntartható befektetések területén és keresd az ESG (Environmental, Social, and Governance) alapokat. Ha lottót játszanál, a szerencseszámok: 4, 17, 28, 39, 48.

Egy izgalmas pénzügyi tipp a Vízöntőnek ITT.

Halak (február 19 - március 20):

Ma hagyd, hogy az intuitív megérzéseid vezessenek pénzügyi döntéseidben, Halak. Néha egy kis kockázat vállalása hozhatja meg a legnagyobb jutalmat. Legyél nyitott az új lehetőségekre és bízz a saját belső érzéseidben.

Befektetési tipp: Keresd az alkalmazott technológiákban rejlő lehetőségeket és nézz körül a start-up világban. Ha lottót játszanál, a szerencseszámok: 3, 16, 25, 37, 46.

Heti pénz és szerencse horoszkóp.

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás: