A milliárdosok 100-szoros emelkedést várnak a Scotty the AI érmétől

A kriptovilág folyamatosan változik, hiszen újabbnál újabb érmék jelennek meg a színtéren.

A milliárdosok 100-szoros emelkedést várnak a Scotty the AI érmétől

A legfrissebb név, amelyre felkapták a fejüket a befektetők és a kriptorajongók, nem más, mint a Scotty The AI. Ez a projekt mesterien bűvészkedik a mesterséges intelligenciával és a blokklánc technológiával. A SCOTTY érme büszke lehet rá, hogy egy innovatív projekt natív érméje, hiszen pezseg körülötte az élet.

Ütemesen dübörgő előértékesítése, és újításai már sok ismert milliárdost állítottak az ökoszisztéma mellé. A Scotty The AI igazi jelzőfény a kriptotérben.

A Scotty újradefiniálja a mém érmék világát és biztonságosabbá teszi a blokkláncot  

A kriptopiacon se szeri, se száma az új kriptovalutáknak, melyek természetesen számos előnyt ígérnek. A legfrissebb versenyző a Scotty The AI, mely egy olyan hasznos érme, ami különleges pénzügyi lehetőségeket is kínál. Ez az üde mém érme kezdeményezés igyekszik profitálni a kutyás mém érmék általános népszerűségéből, és ugyanazt a keresettséget szeretné elérni, mint amit a Dogecoin, a Shiba Inu és a Floki.

Természetesen a hasonlóság kimerül abban, hogy egy kutyás tokennel állunk szemben, hiszen merőben más, mint piaci versenytársai. A projekt kabalaállata egy fekete, fényes szőrű skót terrier, mely védi a digitális birodalmakat. Az őrző projekt résen van, és észreveszi a veszélyt, a gyanús tevékenységeket, valamint a biztonsági hiányosságokat is. Gazdája maga a mesterséges intelligencia, mely nem tűri a félmunkát, és teljes éberséget kíván meg tőle.

A Scotty The AI tehát a blokklánc biztonságáért és a kockázatok csökkentéséért felel. Támogatása jelentős: az előértékesítése elkelt, és több, mint 6,9 millió dollárt gyűjtött össze. Már csak pár napod van arra, hogy kedvezményes áron vásárolhass belőle, még a tőzsdei megjelenés előtt.

Nézd meg a Scotty The AI oldalát

A Scotty The AI egy új évadot nyit a kripto befektetések sorozatában

A Scotty The AI iránti fokozott érdeklődést jelzi, hogy az ICO-ja ünnepelhet, hiszen sikerrel zárult. Jelentős mérföldkő ez a projekt történetében, kifejezetten figyelemre méltó eredmény.

A Scotty The AI úttörő funkciói kiválóan növelik a piaci értékét.

Az ökoszisztéma nívóját szépen emeli annak két különleges funkciója, a Scotty Chat és a Scotty Swap. Mindkét alkalmazás célja az, hogy egy biztonságosabb digitális környezetet teremtsen. 

A Scotty Swap beveti a mesterséges intelligenciát a blokkláncon a kiberbiztonsági megoldásokkal támogatott tokencseréhez. Mivel a Scotty valós idejű blokklánc-adatelemzést végez, kiszúrja a legkisebb veszélyforrást is, és természetesen azonnal ki is iktatja a képletből. Így lesz a tokencsere nem csak egyszerű, de extrém biztonságos is.

A Scotty Chat képes hasznos tippeket adni a blokklánc tranzakciókkal kapcsolatban, tehát mintegy kiegészítő eleme a már bemutatott Scotty Swap funkciónak. Kiszűri a szabálytalanságokat, a gyenge láncszemeket, így erősíti a blokklánc védelmét a potenciális rosszindulatú támadásokkal szemben.

Látogasd meg a Scotty The AI oldalát

A milliárdosok bíznak az MI és kriptoközpontú projektben

A Scotty The AI-ban számtalan nagy lehetőség rejlik. Először is, egyre népszerűbbek a mesterséges intelligenciát is alkalmazó kriptoprojektek, a Scotty pedig pontosan ennek az innovatív hullámnak az egyik vezéralakja. Ennek köszönhetően a milliárdosok és a vezető befektetők is szívesen támogatják.

A modern MI-t a blokklánc decentralizált és biztonságos világával keresztező projekt bepillantást ad egy nem is olyan távoli jövőbe, amikor a fenti technológiák szorosan együttműködnek a hatékonyabb, biztonságosabb és felhasználóbarátabb platformok létrehozásában.

A Scotty szó szerint megváltoztatja a játékszabályokat 

A SCOTTY AI vonzerejét tovább emeli az a szóbeszéd, miszerint az ökoszisztéma hamarosan bővül egy P2E (Play-to-Earn) játékkal. Sőt, a  skálázhatóság fejlesztése miatt a projekt egy natív blokkláncot is teremtene, mely beépített MI képességekkel bír.

A játék és a kriptovaluták összeolvadása valós értékekkel ajándékozza meg a felhasználókat. A P2E játék nagy mértékben növelné a felhasználók elkötelezettségét, és egy viruló közösséget alakítana ki  a játékosokból és a befektetőkből.

Valóban reális a 100%-os emelkedés?

A SCOTTY ICO-ja szépen haladt, és olyannyira jelentős befektetések érkeztek, hogy hipp-hopp elérte a célját. Mindez nagy mértékben köszönhető a szakértők és befektetők optimista előrejelzéseinek, és azon jóslatának, miszerint az érme elérheti akár a 100%-os értéknövekedést is.

Mivel a projekt alapjai szilárdak, és a jövőképe is reális, erős közösségével és technikai innovációival képes lehet megragadni a határtalan növekedési potenciált, és tovább bővíteni az ökoszisztémáját.

Már csak pár napod maradt, hogy kihasználd a kedvezményes tokenárat 

A Scotty The AI az MI és a blokklánc egyedi mixével olyan mint egy orákulum, bevezet a digitális valuták jövőjébe. A SCOTTY érme körüli várakozás igen nagy, egyes milliárdosok és tapasztalt befektetők szerint ez lehet a legjobb MI kriptopénz a piacon.

Valóban a SCOTTY válhat az egyik legjobb MI kriptóvá a piacon? Úgy gondoljuk, hogy erre a kérdésre csak az idő válaszolhat, de a jelek szerint igenis lehetséges. Szavazz te is bizalmat az úttörő MI érmének!

Nézd meg a Scotty The AI oldalát

Ez is érdekelhet:

Mégis mi történik a Shiba Inu-val?

Bálnákra vadászik a kriptosárkány

A 16 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás:

Új jelölési rendszert vezetne be a GVH

Megkönnyítené a tudatos fogyasztói döntést, ha környezetterhelést mutató jelölési rendszert kapnának az élelmiszerek - mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) pénteken közzétett podcastjében a GVH vezető közgazdásza.
2024. 04. 14. 05:00
Megosztás:

Segély helyett lehetőséget kell nyújtani a vállalkozásoknak

Az ország első, kifejezetten hátrányos helyzetű emberek támogatására, mentorálására létrehozott vállalkozásfejlesztési központja segély helyett lehetőséget nyújt - jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter az intézmény pénteki átadásán, Kiskunhalason.
2024. 04. 14. 04:00
Megosztás:

A fehér kenyér maga a méreg?! A kenyérevés egészségügyi kockázatai, amelyekről tudnia kell

A fehér kenyér, az asztalok állandó kedvence, első pillantásra ártalmatlan alapélelmiszernek tűnhet, ám a finomított búzalisztből készült pékáru fogyasztásának számos, kevésbé ismert egészségügyi kockázata van. Az egészséges táplálkozás iránt érdeklődők és a tudatos fogyasztók számára fontos, hogy tisztában legyenek ezekkel a potenciális veszélyekkel.
2024. 04. 14. 03:00
Megosztás:

Mennyi a tökéletes vérnyomás érték 30, 40, 50, 60, 70 és 80 éves korban?

A vérnyomás az életkor előrehaladtával változó élettani paraméter, amely fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri egészség fenntartásában. E tanulmány célja, hogy bemutassa az ideális vérnyomásértékek életkori trendjeit, különös tekintettel a nemek közötti különbségekre.
2024. 04. 14. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjprémiumot sajnos el lehet felejteni, nem lesz!

A kormány és a Kopint-Tárki egyformán csak 2,5 %-os gazdasági növekedést jósolnak idén Magyarországon. Emiatt nyugdíjprémiumra nincs lehetőség, és - ahogy a Pénzügyminisztérium külön kiemelte - már az is jelentős eredmény, hogy az állam biztosítja a nyugdíjak fenntartásához szükséges pénzügyi alapot. Lássuk a részleteket, hogy van-e bármilyen remény...
2024. 04. 14. 01:01
Megosztás:

A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

A SMOG, a Solana blokkláncon futó, rendkívül népszerű mém érme jelentős mérföldkőhöz érkezett. Az 1 millió dolláros airdrop program első fázisát éppen most zárta le. A Smog gyors felfutása egészen a 110 000 felhasználóig azt bizonyította, hogy képes megnyerni a közösséget a zsúfolt mém érme térben.
2024. 04. 14. 00:01
Megosztás:

A Wizz Air zöld üzemanyagra szeretne váltani

A Wizz Air az évtized végére járatainak 10 százalékát tervezi üzemeltetni fenntartható repülőgép-üzemanyaggal (SAF) - közölte a légitársaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 13. 23:00
Megosztás:

Már nyártól kétszázmilliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a hazai élelmiszeripari vállalkozók

Mintegy 480 milliárd forint értékű forrást szán az élelmiszeripari fejlesztésekre a gazdasági kormányzat a Közös Agrárpolitika (KAP) Stratégiai Terv keretében. Az ehhez kapcsolódó, a napokban közzétett pályázatok számos tekintetben a korábbiaknál is kedvezőbb feltételekkel nyújtanak támogatást az érintett piaci szereplőknek – mondta dr. Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára csütörtökön az Agroinform.hu közel 400 résztvevővel lezajlott online konferenciáján.
2024. 04. 13. 22:00
Megosztás:

Már öt banknál lehet akár 10% önerővel lakáshitelt felvenni

Már öt banknál tudnak akár 10% önerővel lakáshitelt igényelni azok a fiatalok, akik első saját otthonukat vásárolnák meg banki finanszírozással. A Bankmonitor szakértői szerint ennek azért van jelentősége, mert az egyes pénzintézetek hitelbírálati gyakorlata nagyon különböző, emiatt előfordulhat, hogy míg az egyik bank meghitelez valakit, egy másik elutasítja őt, vagy a szükségesnél kisebb hitelösszeget ad a számára.
2024. 04. 13. 21:00
Megosztás:

Rekordév után emelt osztalékfizetésről és új igazgatósági tagokról döntött a Waberer’s közgyűlése

Budapest, 2024. április 12. – Rekordévet zárt a Waberer’s International 2023-ban is, így az előző évit meghaladó mértékű, részvényenként 120 forintos osztalék fizetéséről döntött a társaság éves rendes közgyűlése. A részvényesek emellett elfogadták a vállalat beszámolóját, valamint két új Igazgatósági és egy új Felügyelőbizottsági tagot is választottak. A Waberer’s a közgyűléssel egyidőben publikálta első Fenntarthatósági jelentését is.
2024. 04. 13. 20:00
Megosztás:

Magyar tudósok, akik nélkül ma teljesen más lenne az űrkutatás

1961. április 12-én indult útjára a Jurij Gagarin repülő őrnagyot szállító űrhajó, aki így első emberként jutott el a világűrbe. Habár ez már önmagában is óriási evolúciós ugrás volt a történelemben, az azóta eltelt 60 évben is rengeteg jelentős előrelépés történt az űrkutatás területén, melyben a magyaroknak is nagy szerepük volt. Nélkülük ma teljesen máshogy nézne ki a Holdjáró, kevesebbet tudnánk a napszél jelenségről vagy a vízről a Marson, többük munkásságára pedig a NASA is felfigyelt. Az április 12-i Űrhajózás Világnapja alkalmából a National Geographic – a teljesség igénye nélkül – összegyűjtött 5+1 olyan kiváló magyar tudóst és felfedezést, amik előremozdították az űrkutatást.
2024. 04. 13. 19:00
Megosztás:

Egy megdöbbentő kétharmad - ezúttal a lakáshitel piacon

Egy év alatt kétharmadával ugrott meg, és történelmi csúcsra, 15,5 millió forint fölé emelkedett a felvett lakáshitelek átlagos összege. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a növekedésnek egyértelműen az év elején jól debütáló CSOK Plusz az oka. A magasabb kölcsönök nagyobb arányban fedezik a lakás vételárát, ráadásul a fiatal igénylők esetében egyre több banknál elég 10 százalékos önerő felmutatása a hiteligényléskor.
2024. 04. 13. 18:00
Megosztás:

Lelassult a német infláció márciusban

Az előzetesen közölttel összhangban közel hároméves mélypontra lassult a németországi infláció márciusban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett végleges adatai szerint.
2024. 04. 13. 17:00
Megosztás: