Nyugdíjasok heti horoszkópja - Kinek hoz nagy szerencsét a júniusi újhold?

Speciális heti horoszkópunk most a nyugdíjas olvasóinknak készült. Mi vár ránk június első napjaiban? Mik a szerencseszámaink, amik segíthetnek a pénzügyi problémák megoldásában? Mire számíthatunk a családunk és az egészségünk kapcsán? Horoszkóp érvényessége: május 30. - június 5. között.

Nyugdíjasok heti horoszkópja - Kinek hoz nagy szerencsét a júniusi újhold?

Bak

Környezetében valaki nem szimpatizál Önnel és nem, hogy nem szereti, hanem kifejezetten ellenségesen viselkedik. Mindent meg tesz, hogy megrövidítse önt valamivel. Ez lehet anyagi, de lehet, hogy valami olyanra fáj a foga, mely az Ön tulajdonát képezi. Gondolja át, hogy ki lehet az, mert ha nem tudja megakadályozni rosszindulatú ténykedését, akkor sajnos sikerrel fog járni.

Egészségi állapotát jelentősen befolyásolni fogja az elkövetkezendő napok időjárása, ezért legyen nagyon körültekintő. Amennyiben könnyelműen kezeli, úgy egy aprócska kis megbetegedésből komoly probléma is lehet.

Figyeljen jobban oda használati tárgyaira, mert az utóbbi időben kicsit szétszórt, ezért kellemetlen perceket szerez önmagának.

Családjából többen is megkeresik és kellemes beszélgetésekkel még közelebb kerülnek egymáshoz. Kényeztesse kicsit szeretteit, de engedje meg, hogy ők is ugyanezt tegyék.

Szerencse állata: tehén

Szerencseszáma: 32

Szerencsenapja: Kedd

Vízöntő

Erre az időszakra mondják azt, hogy a legtökéletesebb a boldogság és fantasztikus az összhang Ön és családja között. Bármibe kezdenek, bármit csinálnak, bármihez nyúlnak az arannyá változik. Nagyon szerencsés és csodálatos időszak elé néznek, melyet, ha jól használnak, ki nagyon hosszú távon el fogja önöket kísérni.

Családja sok mindenben számit önre és ezért egy kicsit el is fárad néha. Gondoljon arra, hogy mindent nem tud megoldani helyettük és talán nem is kell, hisz előbb utóbb a saját lábukra kell állniuk.

Fordítson több gondot arra, hogy pihenjen, kapcsolódjon ki, hisz ez az egészségének is jót tesz. Egyeztessenek szakemberrel és utazzanak el egy kicsit, olyan helyre, amelyet már régóta meg szeretnének látogatni. Amennyit csak tud töltsön szabadlevegőn és hódoljon azoknak az élvezeteknek, amelyeket olyan nagyon szeret.

Szerencse állata: delfin

Szerencseszáma: 87

Szerencsenapja: szerda

Halak

Az elkövetkezendő napokban igen sokat foglalkozik egy tervben lévő eseménnyel. Lehet, hogy meg fogják bízni ennek szervezésével, de lehet, hogy csak résztvevője lesz. Akárhogy is alakul mindenképp sok örömöt fog szerezni önnek és a résztvevőknek.

Gondolja át mit szeretne elvégezni a ház körül és tervezze meg annak elvégzését, mert lehetséges, hogy nem minden munkát kell egyedül megoldania. Amennyiben segítség kell, ne restelljen szólni családtagjainak, ismerőseinek, hiszen szívesen jönnek és segítenek.

Használja ki a hétvégét arra, hogy kimozdul otthonról és több időt tölt a természetben. Amennyiben az időjárás engedi vigye magával kedvenc könyvét vagy újságját (de ne felejtse otthon a szemüvegét) és lazuljon egy kicsit.

Egészségi állapotával kapcsolatosan jó hírek vannak. Ne aggodalmaskodjon olyan sokat és figyelje meg a vérnyomása is sokkal jobban fog alakulni.

Szerencseállata: vízipók

Szerencseszáma: 77

Szerencsenapja: Péntek

Kos

Önhöz vagy Önhöz közelálló családtaghoz olyan személy fog ellátogatni, akit nagyon kedvesnek tartanak és szeretettel veszik körbe. Szinte úgy érzik, hogy már már családtagként fogadhatják. Valószínűleg egy családi eseményre érkezik és egy darabig Önöknél is marad. Ennek az eseménynek hosszú távon fontos jelentősége lesz.

Figyeljen oda a költekezéssel, mert a nyugdíj hamar el fog fogyni, hisz olyan kiadások lesznek a családban, amelyre mindenképp szeretne hasznos ajándékkal előrukkolni. Ellenben tartsa szem előtt, hogy nem kell senkivel versenyeznie és a legdrágább ajándékot megvennie.

A nagy készülődésben se felejtkezzen meg az egészségéről és tervezze meg mikor fogja megejteni a régóta halogatott orvosi ellenőrzést. Figyeljen oda, mert a fogorvoshoz is el kell majd látogatnia és azt nem szabad halogatnia.

Szerencse állata: Denevér

Szerencseszáma: 26

Szerencsenapja: Szerda

Bika

Hivatalos helyről valamilyen visszajelzést vár, melyre már nagyon-nagyon kíváncsi. Bizakodhat, mert hamarosan megérkezik és egy férfi fogja Önnel közölni, aki sokat segíti tevékenységében.

Anyagilag is komoly döntést fog meghozni, melynek a jövőben nagy nyeresége lesz. Ezt a nyereséget nagyon átgondoltan kell majd kezelni, mert ha nem így tesz hamar el fog fogyni. Ne nagyon híresztelje, mert nagyon sokan akarják majd ilyen olyan ürüggyel öntől megszerezni egy bizonyos részét.

Családja egy két tagjának a viselkedése is megváltozhat, de n e törődjön vele. Gondoskodjon arról, hogy ne tudjanak beleszólni pénzügyeibe. Ha kell kérjen szakembertől tanácsot, bár a mostani bizonytalan időszakban lehet, hogy egy biztonságos széf a legjobb megoldás.

Most igazán meg fogja tudni engedni magának, hogy kikapcsolódjon és elutazzon kikapcsolódni. Egyenlőre inkább Magyarországi fürdőt válasszon, hisz a környékben úgy is ezek közül vannak olyanok, amelyek az ön egészségi állapotának a legmegfelelőbbek.

Szerencse állata: Gólya

Szerencseszáma: 90

Szerencsenapja: Szombat

Ikrek

Erre az időszakra mondják, hogy jobb ki sem mozdulni otthonról és semmibe sem belefogni, mert minden balul fog kiütni. Gondolja át, mik azok a halaszthatatlan dolgok, amelyeket mindenképp el kel végezni és mi az, amit el tud halasztani. Feltétlenül járja körbe alaposan a teendőket és csak akkor döntsön, ha úgy érzi minden lehetséges eshetőségre felkészült.

Kérje ki családja, jó ismerőse tanácsát, hogy miként tudja megoldani a felmerült problémát. De fontos, hogy ne aggodalmaskodjon, mert minden szerencsésen fog alakulni, csak a döntést kell alaposan átgondolni és nem szabad kapkodni.

Közeleg egy olyan esemény, amelyre már régóta készül és többen a családból részt fognak venni rajta. Szervezzék meg miként fognak eljutni a helyszínre és gondoskodjanak előre a virágokról.

Kicsi bosszúságot fog okozni, hogy a háziorvosa nem a jó gyógyszert írja fel. Mielőtt elmenne a gyógyszertárba kiváltani ellenőrizze le. Szemüvegére vigyázzon, mert ha nem figyel jobban elhagyhatja.

Szerencse állata: Farkas

Szerencse száma 73

Szerencse napja: Csütörtök

Rák

Ismeretségi körében egy idősebb férfi gyengélkedik, aki Önhöz lelkileg közel áll. Beszéljen vele, hogy ne vegye félvállról a dolgokat és tartsa be az utasokat, melyeket kapott és így elkerülheti a nagyobb bajt. Ez a betegség sok mindenre megtanítja és a jövőben úgy gondol vissza az eseményekre, hogy fantasztikus esélyt kapott az élettől azzal, hogy felgyógyult.

Ismerősei olyan eseményre invitálják, amelyről nem tudja eldönteni részt vegyen-e rajta. Ne hezitáljon és használja ki a kínálkozó lehetőséget és töltsön kellemes napokat ismerőseivel. Nem fogja megbánni.

Egészségi állapota ahhoz képest, hogy már jó ideje halogatja az orvosi kivizsgálást nagyon  jó. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy tovább lehet halogatni a rendelőintézet felkeresését. Szánja rá magát és gyorsan túl lesz rajt.

A hétvégén kínálkozó lehetőséget használja ki és töltse a szabadban, mert remek idő kínálkozik kültéri programokra. Töltse kedvenc hobbyaival el ezt a pár napot és meglátja magár sem fog ismerni.

Szerencse állata: Szarvas

Szerencseszáma: 88

Szerencsenapja: Péntek

Oroszlán

Az elkövetkezendő időszakban olyan esemény fog bekövetkezni, mely csak azokkal szokott, akik lazán tudnak az élethez állni. Ez az időszak rettentően sikeres, minden sikerül, amibe belefog és a boldogság is beköszönt az életébe, valamely családtagja (talán unokája) révén.

Nyugdíjának egy részét tegye félre az elkövetkezendő időszakban, mert a jövőben olyan kiadásokra számíthat, amelyek előre nem tervezhetőek, de remek alkalom fog kínálkozni,hogy egy háztartási gépét előnyösen cserélje. Amennyiben nem tudja a papírmunkát egyedül megoldani kérjen segítséget, mert erre a lehetőégre most lesz alkalom.

Amennyiben van lehetősége kertészkedni, virágokkal, gyümölcsökkel foglalatoskodni, úgy használja ki a hétvégét és töltse kint a szabadban és gondozza szeretett növényeit. Amennyiben erre nincs módja, úgy sétáljon nagyokat a közeli parkban.

Orvosához ne felejtsen el ellátogatni és megbeszélni a következő időszak gyógyszerezési programját, mert ezzel jelentősen hozzájárulhat az elkövetkezendő időszak kellemes eltöltéséhez.

Figyeljen arra, hogy mibe harap bele, mert az előkövetkezendő napokban kellemetlen perceket okozhat a fogsora.

Szerencse állata: Őzike

Szerencseszáma: 55

Szerencsenapja: hétfő

Szűz

Családja környezetében valaki rosszban sántikál, már igen régóta és ezt a tevékenységét nem is fogja abba hagyni, ha csak Ön ki nem deríti kiről van szó és elejét nem veszi a további áskálódásának. Gondolja át, hogy ki az a környezetében, akinek a viselkedése az elmúlt időszakban más mint az előtt és tegyen arról, hogy megszabaduljon tőle vagy bírja jobb belátásra.

Egészségi állapota az elmúlt napokban nem úgy alakult, ahogy szerette volna. Olyan érzése van, hogy valami nincs rendben. Feltétlenül keresse fel házi vagy szakorvosát és járjanak a végére. Lehetséges, hogy csak egy apróságról van szó és egy rövid gyógyszeres kezeléssel megoldható.

Amennyiben gyógyfürdőt javasol az orvosa mindenképpen éljen a lehetőséggel, mert így nem csak, hogy meggyógyul, hanem a kikapcsolódásra is lesz lehetősége.

Családi esemény közeledtével ön is tele van tervekkel és ötletekkel. Tervezze meg és ha van mód rá saját kezűleg készítsen egy kis meglepetést.

Szerencse állata: Fácán

Szerencseszáma: 43

Szerencsenapja: Hétfő

Mérleg

Egy hivatalos ügyből kifolyólag visszajelzésre vár, mely az elmúlt napokban bizonytalanná tette Önt. Ettől az üzenettől nagyon sokat remél és csak erre tud gondolni. Lazítson, mert a jó hír hamarosan megérkezik és Ön is végre felszabadultan tud a jövőbe nézni.

Olyan nem várt esemény következik be, amelyből fakadóan plusz anyagiakra tesz szert. Gondolja át van-e még lehetősége hasonló üzletre, mert most remek alkalom kínálkozik további anyagiak megszerzésére.

Szervezetének jót tenne egy kis fürdő, amelyre eddig még nem is gondolt. Keresse fel orvosát és beszélje meg vele, miként tudna a lehető leg olcsóbbban egy gyógyfürdőbe beutalót kapni.

Vigyázzon a ház körüli munkával kapcsolatosan, mert egy rossz mozdulat napokra ágyba, pihenésre kényszeríteti.

Szerencse állata: Sündisznó

Szerencseszáma: 66

Szerencsenapja: Szerda

Skorpió

Hamarosan megérkezik Önhöz egy hivatalos személy, aki nagyon sok mindenben fog tudni Önnek segíteni és egyben támogatni. Ez a hölgy egy nagyon jó ember és az élet számtalan területén fog az Ön segítségére lenni. Használja ki ezt az időszakot, melyet együtt töltenek és fogadja meg tanácsait. A jövőben sok-sok mindenben fognak együtt ténykedni.

Anyagiak terén egy kicsit könnyelmű volt az elmúlt időszakban, ezért most egy kicsit át kell gondolni melyek azok a kiadások, amelyek feltétlenül fontosak. Ez nem azt jelneti, hogy vonja meg magától a kedven nassijait, de ne is halmozza fel őket.

Családjából valakinek az elkövetkezendő időszakban nagy szüksége lesz önre. Főleg lelkileg kell majd támogatnia. Ha van lehetőség töltsenek több időt együtt és esetlek gondolkozzanak el egy közös rövid utazáson.

Ez a kikapcsolódás mindkettőjüknek nagyon hasznos lenne, mert az ön egészségi állapotát is jelentősen javítaná. Esetleg egy fürdő mindkettőjük igényét kielégítené.

Szerencs állata: Hattyú

Szerencseszáma:42

Szerencse napja: Péntek

Nyilas

Gyermeke körül olyan helyzet alakult ki, melyre a környezete nem a legjobban reagál. Valószínűleg nem tudják, hogy azokért a dolgokért, melyre most féltékenyek ő nincs befolyással és nem azért történik, hogy felhívja magára a figyelmet. Ez neki nagy gondot okoz és reménykedik, hogy hamarosan ismét minden a régi lesz a környezetében. Beszélgessen el vele és támogassa.

Anyagiakban az elkövetkezendő időszakban legyen körültekintő, mert valaki nem jóban sántikál és ki akarja használni önt és valamire pályázik, ami az öné.

Legyen résen és nem lesz semmi baj.

Egészségi állapotának jót tenne egy kis kikapcsolódás. Amennyiben van lehetősége ismerőseivel részt venni egy közös kiránduláson éljen a lehetőséggel. Időjárás kegyes lelsz és az elkövetkezendő időszakban mindent meg tudnak valósítani.

A nagy készülődésben ne felejtse el a gyógyszereit felíratni és figyeljen a szemüvegére is, hogy ne hagyja otthon, mert kellemetlen helyzetbe kerülhet ez álltal.

Szerencse állata: Pingvin

Szerencseszáma: 33

Szerencsenapja: Csütörtök

Újabb amerikai kongresszusi delegáció utazott Tajvanra

Újabb amerikai kongresszusi delegáció utazott Tajvan fővárosába vasárnap, ami bő egy héten belül a második hivatalos és előre be nem jelentett amerikai látogatás a szigetre. Az előző, amelyet Nancy Pelosi házelnök vezetett, komoly diplomáciai konfliktust okozott az Egyesült Államok és a Tajvant egyik saját tartományának tartó Kína között.
2022. 08. 14. 21:00
Megosztás:

A szabályok enyhítését jelentette be az amerikai járványügyi központ a tanév kezdetén

Az Egyesült Államokban a diákoknak nem lesz kötelező karantén a hamarosan kezdődő tanévben, akkor sem, ha koronavírussal fertőzött személlyel voltak kapcsolatban - olvasható az Egyesült Államok járványügyi központjának (CDC) pénteken frissített ajánlásában.
2022. 08. 14. 20:00
Megosztás:

Légtérberepülést tart hétfőn a Magyar Honvédség

Légtérberepülést tart a Magyar Honvédség augusztus 15-én a kora délutáni órákban Budapesten, az augusztus 20-i légibemutató előkészítéseként - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) vasárnap az MTI-vel.
2022. 08. 14. 19:00
Megosztás:

Most kell nagyon odafigyelni az életveszélyes mustgázra!

A mustgáz veszélyeire hívja fel a figyelmet a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) a Facebook-oldalára vasárnap feltöltött posztban.
2022. 08. 14. 18:00
Megosztás:

Szegeden rendezik meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést szeptemberben

Szegeden szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) szeptember 22-23-án - közölte az MKT az MTI-vel.
2022. 08. 14. 15:00
Megosztás:

Erdőkért felelős államtitkár: ezután is szabályozott keretek között fog zajlani a fakitermelés

Az erdészeti, a természetvédelmi hatóság és a nemzeti parkok szakemberei a fakitermelés szabályozására vonatkozó rendelet módosítása után is ugyanúgy ellenőrizni fognak minden fakitermelést, mint eddig - erről az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára beszélt a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
2022. 08. 14. 14:00
Megosztás:

Így alakult a héten a BUX

Csökkenő forgalomban emelkedett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 43 662,95 ponton zárt pénteken, 194,67 ponttal, 0,45 százalékkal magasabban, mint egy hete.
2022. 08. 14. 12:00
Megosztás:

GDP- és építőipari adatokat közölnek a jövő héten

Több statisztika is megjelenik a jövő héten, közöttük kiemelkedik a második negyedévi bruttó hazai termék (GDP) adata.
2022. 08. 14. 10:00
Megosztás:

A hőség miatt idén cserepes növényekből rakták ki a brüsszeli virágszőnyeget

Kánikulában ünnepli 51. születésnapját a brüsszeli főteret, a Grand Place-t beborító virágszőnyeg, amelyet ez alkalomból úgy készítettek el, hogy jobban ellenálljon a hőségnek.
2022. 08. 14. 08:00
Megosztás:

Egy amerikai bíróság visszaállította a szénbányászati moratóriumot

Egy amerikai szövetségi bíróság visszaállította a szénbányászati moratóriumot a szövetségi földterületeken pénteken.
2022. 08. 14. 06:00
Megosztás:

70 éves nyugdíjkorhatár Magyarországon? Igen, erre számítunk!

Kedvezőtlenebbé váltak a nyugdíjkilátások a K&H biztos jövő felmérése szerint, amely a 30-59 évesek körében nézte meg, mire számítanak időskorukban. A nyugdíjkorhatárt átlagosan 69 évre teszik, a küszöb a 70 éves szint a várakozásokat nézve. Mi ennek a realitása?
2022. 08. 14. 04:01
Megosztás:

Pusztító villámárvizekre készülhet Kalifornia a jövőben

Nagy területen pusztító villámárvizekkel kell szembenéznie a jövőben a ma történelmi szárazsággal küzdő Kaliforniának, amelyek nagyobb kárt okozhatnak majd, mint egy erős földrengés - állapították meg a Kaliforniai Egyetem (UCLA) kutatói.
2022. 08. 14. 03:00
Megosztás:

Olaszországban a nyári szezon csúcsnapjait élik a mostani hétvégén

Alig maradt üres szoba a szállodákban és bérelhető napernyő a strandokon Olaszországban az augusztus 15-i Nagyboldogasszony ünnepe előtti hétvégén, amely a pandémia előtti idegenforgalmi adatokat idézi a CNA kereskedelmi szövetség adatai szerint.
2022. 08. 14. 02:00
Megosztás:

Online kaszinók Magyarország Casino Zeus

Az online szerencsejátékok már régóta népszerűek Magyarországon.
2022. 08. 14. 00:30
Megosztás:

Szeptember elején tartják a Budapest Short Film Fesztivált, a BUSHO-t

Augusztus 30. és szeptember 4. között tartják a 18. Budapest Short Film Fesztivált, vagy közismert nevén a BUSHO-t, amelyen a nevezett csaknem 1000 filmből 65-öt láthatnak az érdeklődők a fővárosban.
2022. 08. 14. 00:01
Megosztás:

Az átlag 69 éves nyugdíjkorhatárra számít

Átlagosan 69 évre teszik a rájuk váró nyugdíjkorhatárt a 30-59 évesek - derül ki a K&H a legfrissebb felméréséből, amelyet szombaton juttattak el az MTI-nek.
2022. 08. 13. 22:00
Megosztás:

A MÁSZ tagjai nyitva lesznek a független benzinkutak demonstrációja idején is

A Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) tagvállalataihoz tartozó benzinkutak nyitva lesznek augusztus 19-én és 20-án - közölte a szövetség szombaton, miután arról értesült, hogy a Független Benzinkutak Szövetsége megmozdulást hirdetett, amelynek következtében azon a két napon a tagságukhoz tartozó 500-600 töltőállomás várhatóan nem fog üzemelni.
2022. 08. 13. 21:00
Megosztás:

Ezeket a számokat húzták az ötös lottón

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
2022. 08. 13. 20:00
Megosztás:

Negatív kilátást adott a magyar adósosztályzatra az S&P

Negatívra módosította az eddigi stabilról Magyarország osztályzatának kilátását az S&P Global Ratings. A nemzetközi hitelminősítő ugyanakkor változatlanul befektetésre ajánlja Magyarországot: a cég megerősítette a devizában és hazai valutában fennálló, rövid és hosszú futamidejű magyar államadósság-kötelezettségek "BBB/A-2" szintű, befektetési kategóriás minősítését.
2022. 08. 13. 18:00
Megosztás:

Hétfőtől ismét elhelyezkedési juttatást kaphatnak a versenyszférára váltó közfoglalkoztatottak

Több mint kétezer közfoglalkoztatott részesülhet havi 45 600 forint elhelyezkedési juttatásban augusztus 15-étől, ha állást talál a versenyszférában - jelentette be Kutnyánszky Zsolt. A Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) szombaton kiadott közleménye szerint az iparért és munkaerőpiacért felelős államtitkára elmondta: a Közfoglalkoztatásból a versenyszférába program újraindítása mellett a hónap közepétől megint igényelhető a lakhatási és utazási támogatás is, ami a mobilitás élénkítésével szolgálja a foglalkoztatás további növelését.
2022. 08. 13. 17:00
Megosztás: