Októberi legjobb kriptoválasztásai: NEAR, FET, SUI és MTAUR, amelyek megduplázhatják a tőkédet

A legfrissebb kriptopiaci hírek szerint a piac tele van izgalommal, különösen olyan coinok esetében, mint a Near Protocol (NEAR), az Artificial Superintelligence Alliance (FET) és a Sui (SUI). Ezek a tokenek a gyors növekedésük miatt kapnak egyre több figyelmet. Eközben egy új előértékesítés kavarja fel a piacot robbanásszerű potenciáljával.

Októberi legjobb kriptoválasztásai: NEAR, FET, SUI és MTAUR, amelyek megduplázhatják a tőkédet

De vajon ezek a coinok meg tudják duplázni a költségvetésed októberre? Nézzük meg, miért számítanak ezek a tokenek potenciális szupernövekedőknek, és hogyan teljesíthetnek a következő hetekben.

Minotaurus ($MTAUR): Alacsony belépési küszöb a 15 milliárd dolláros piacra

Kezdjük felfedezésünket egy új piaci versenyzővel, a Minotaurus ($MTAUR) tokennel. Az előértékesítése már él, a tokenek ára 0,00005956 dollár — ami 70%-kal alacsonyabb a jövőbeni listázási árnál, ami 0,0002 dollár lesz. A korai résztvevők már 0,000040 dolláros árnál beszálltak, és azóta 49%-os növekedést láthattak. A listázáskor a token értéke összesen 400%-kal nőhet. A mai vásárlás még mindig körülbelül 236%-os növekedési lehetőséget kínál.

MTAUR USD kriptovaluta árfolyam grafikon

A $MTAUR nem csupán az árról szól — ez egy valódi játékrendszer része. A játékosok a tokent használhatják különleges játékbeli tárgyak és funkciók feloldására, ami spekuláción túli hasznosságot ad neki. A token birtokosai emellett élvezhetik az ajánlási programot, és extra tokeneket szerezhetnek rugalmas feloldási opciók révén.

Minotaurus ($MTAUR) kriptovaluta token vásárlása előértékesítésben

Számos kriptopiaci rajongó már izgatott a Minotaurus ($MTAUR) lehetőségei miatt; sokan lelkesen csatlakoznak hozzá. Az összes $MTAUR token készlete 100 milliárd. Ennek 10%-a (10 milliárd) közösségi kezdeményezésekre van szánva, míg egy kis része, 2 milliárd (2%) a csapathoz kerül. A SolidProof és a Coinsult által végzett auditok biztosítják a projekt biztonságát, így ez több mint egy újabb előértékesítés. A Minotaurus ($MTAUR) hosszú távra épült, erős növekedési potenciállal a körülbelül 15 milliárd dolláros alkalmi játékpiacon.

legjobb kriptovaluta befektetések októberre: NEAR, FET, SUI, MTAUR

Miért várnál? Szállj be a Minotaurus ($MTAUR) világába még ma. Minél előbb csatlakozol, annál nagyobb lehet a nyereséged.

>> Csatlakozz most a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítéséhez, és spórolj 70%-ot! <<

Near Protocol (NEAR): Fenntartható a rally?

Következő potenciális nagy növekedési lehetőségünk a Near Protocol (NEAR), amely egy hónap alatt 50%-ot emelkedett. Ennek oka az új fejlesztések és a platform egyre szélesebb körű használata. Egyik legnagyobb változása a "sharding" technológia bevezetése. Ez a fejlesztés felgyorsítja a tranzakciókat és csökkenti a költségeket. A NEAR napi tranzakciói 42%-kal nőttek, a Total Value Locked (TVL) pedig 34%-kal emelkedett. Egyre több ember bízik a Near Protocol rendszerében és használja azt. További részletekért a NEAR legfrissebb növekedéséről és a sharding megvalósításáról olvasd el a Cointelegraph részletes jelentését.

A NEAR jelenlegi ára 5,10 és 5,45 dollár között mozog. Nyolchetes csúcspontját 5,36 dolláron érte el. Az elmúlt hét nap során a Near token ára közel 30%-kal emelkedett. A NEAR jelenleg egy kulcsfontosságú ellenállási szintet tesztel 5,14 dollárnál. Ha sikerül áttörnie a 6,00 dolláros szintet, akár 6,45 dollárig is eljuthat. Ugyanakkor a relatív erősségi index (RSI) 70-es értéke arra utal, hogy a token túlvásárolt lehet, ami korrekciót eredményezhet.

NEAR Protocol kriptovaluta árfolyam grafikus elemzése és a NEAR kriptó árfolyam előrejelzése

Ha a NEAR ára 4,40 dollár alá esik (ez az 50 napos átlaga), a token ára 3,50 dollárra is visszaeshet. Másrészt, ha a jelenlegi trend folytatódik, a NEAR áttörheti a 6,25 dolláros szintet, és akár meg is duplázhatja értékét októberig. Akár emelkedik, akár csökken a NEAR ára, mindenképpen érdemes figyelemmel kísérni. Az elemzők szorosan követik a Near kriptopiaci híreket, hogy milyen fejlemények befolyásolhatják a piacot.

Artificial Superintelligence Alliance (FET): Az AI forradalom motorja

Tovább lépve, az Artificial Superintelligence Alliance (FET) is erős növekedést mutat. Az AI trendből profitál, különösen Kamala Harris, a jól ismert politikai személyiség mesterséges intelligenciával és kriptovalutákkal kapcsolatos támogatása után. Ez a támogatás segített a FET token népszerűségének növekedésében, különösen azok körében, akik lehetőségeket keresnek az AI szektorban. További részletekért Kamala Harris AI támogatásáról és annak hatásáról a FET-re, olvasd el a Watcher.Guru cikkét.

A FET ára 1,61 és 1,74 dollár között mozog. Az elmúlt héten 26%-kal emelkedett. Az RSI értéke 73, ami erős vásárlói érdeklődést mutat. Ugyanakkor ez arra is utal, hogy a FET token ára túlvásárolt lehet. Ha a FET sikeresen áttöri az 1,87 dolláros ellenállási szintet, gyorsan elérheti a 3,45 dolláros, minden idők legmagasabb szintjét.

FET kriptovaluta grafikus technikai elemzése, FET kripto árfolyam prognózis

A legújabb FET árfolyam-előrejelzések szerint a befektetők reménykednek abban, hogy a token októberre eléri a 3,20 dollárt. Az AI iránti folyamatos érdeklődés szilárd lehetőséget kínál a FET-nek, hogy tovább növekedjen. A FET token ára emelkedő tendenciát mutat. Ha ez a növekedés folytatódik, jelentős nyereségek lehetnek elérhetők. A szakértők szorosan figyelik a FET árfolyam-előrejelzéseket, mivel ez a token egyre nagyobb figyelmet vonz a piacon.

Sok elemző arra számít, hogy a FET árfolyama tovább emelkedik, különösen az AI szektor növekvő adaptációja miatt. Ha követed a FET kriptopiaci híreit, ez egy olyan token, amelyet érdemes figyelemmel kísérni.

Sui (SUI): Visszaszerezheti a dicsőségét?

Végül a Sui (SUI) is felkerült a költségvetés-növelési lehetőségek listájára. A token figyelmet kelt, ahogy a Total Value Locked (TVL) közelít az 1 milliárd dollárhoz. A Sui ökoszisztéma gyorsan bővül. Ennek ellenére a Sui token még mindig 40%-kal az 2,17 dolláros minden idők csúcsa alatt van. Ez azt jelenti, hogy van tér a növekedésre. A Sui token az utóbbi időben lendületet kapott, de még hosszú út áll előtte, hogy elérje korábbi teljesítményét. További információkért a Sui TVL növekedéséről és árfolyami trendjeiről olvasd el a NewsBTC jelentését.

Az elmúlt héten a Sui ára 45%-kal emelkedett. Jelenlegi ára 1,51 és 1,78 dollár között mozog. Az RSI értéke 83, ami erős vásárlói aktivitást jelez. Ugyanakkor ez arra is utalhat, hogy a token túlvásárolt lehet. Ha a SUI áttöri az 1,78 dolláros ellenállási szintet, az előrejelzések szerint az árfolyam akár 2,00 dollárra is felmehet. A Sui token még nagyobb figyelmet kaphat, ha a bikás trend folytatódik.

SUI kriptodeviza árfolyam elemzés és előrejelzés grafikonos, technikai módszerrel

Még az emelkedő tendencia mellett is, a magas RSI érték korrekciót jelezhet előre. Ha a SUI meg tudja tartani az 1,44 dolláros támaszszintet, jó esélye van, hogy megduplázza az értékét októberre. Ha a növekedés folytatódik, a következő célár 2,50 dollár lehet. Az előrejelzések szerint a Sui token új csúcsokat érhet el, különösen a pozitív trendek és a Sui hírek alapján. Ahogy a TVL közelít az 1 milliárd dollárhoz, a Sui növekedés előtt áll. A befektetők szintén figyelemmel kísérik a Sui USD árfolyamát, ahogy tovább emelkedik.

Összegzés: Bikás trendek, de figyelj a volatilitásra

A Near Protocol (NEAR), az Artificial Superintelligence Alliance (FET) és a Sui (SUI) erős növekedési potenciállal rendelkeznek. Eközben a Minotaurus ($MTAUR) tűnik a legígéretesebbnek az előértékesítésével. Az alacsony belépési küszöb és a 400%-os növekedés a presale során szilárd lehetőségeket mutat. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki belőle, érdemes gyorsan cselekedni.

Tudj meg többet a Minotaurusról:

Weboldal:

http://minotaurus.io/

Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

181 milliárd forinttal támogatják a kkv-k innovációját a Ginop Pluszban

Az idén és jövőre 181 milliárd forint áll rendelkezésre a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (Ginop) Pluszban a kis- és középvállalkozások innovációjának támogatására - mondta szerdán budapesti sajtótájékoztatóján a kulturális és innovációs miniszter.
2024. 09. 25. 19:00
Megosztás:

A digitalizáció kifehérítheti a kkv-szektort

A digitalizáció kifehéríti a kkv-szektort: a szürke-fekete bevételek korábban 20 százalék körül vélt aránya mára a 10 százalékhoz közelít, amiben az elektronikus számlázásnak komoly szerepe lehetett - derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatásból.
2024. 09. 25. 18:30
Megosztás:

Csökken az alapkamat – bealkonyul a kamatvadászoknak

Az újabb alapkamat-csökkentéssel végleg eltűnőben vannak a kiemelt betéti kamat-ajánlatok, október elejéig azonban még biztosan elérhetőek az évi 6 százalékot, vagy azon felüli kamatot fizető ajánlatok – figyelmeztet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 09. 25. 18:00
Megosztás:

Érték vagy Növekedés? Melyik részvényt vegyük?

Nagyjából szeptember 9-én érte el a csúcsát, és mostanra 6,7 százalékra csökkent a június vége óta számított különbözet a Dow Jones és a Nasdaq index között.
2024. 09. 25. 17:30
Megosztás:

Új Railjet vonatok közlekedhetnek Bécs felé

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV és a MÁV-START az Osztrák Szövetségi Vasúttal (ÖBB) a közlekedési kapcsolatok javításáról kedden a berlini InnoTrans 2024 Nemzetközi közlekedési szakkiállításon. A megállapodás a személy- és áruszállítási szolgáltatások színvonalának emelésére, és a műszaki területeken történő együttműködésre egyaránt kiterjed - közölte a MÁV az MTI-vel kedden.
2024. 09. 25. 16:30
Megosztás:

Kiugró érdeklődés a hibrid autók iránt

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint 1 év alatt csaknem megduplázódott a hibrid autókkal kapcsolatos érdeklődések száma. A portál autópiaci szakértője szerint ennek a jelenségnek legfőbb oka az erősödő árversenyből fakadó átlagárcsökkenés lehet.
2024. 09. 25. 16:00
Megosztás:

Szignifikáns növekedést hozott 2024 első féléve a VERTIKAL Group számára

Közzétette a 2024 első félévére vonatkozó jelentését a Budapesti Értéktőzsde Xtend piacán jegyzett VERTIKAL Group Nyrt., amelynek alapján a társaság szignifikáns növekedést ért el: míg az árbevétel 314, az EBITDA 76, az adózás előtti eredmény 93 százalékkal emelkedett 2023 első félévéhez képest. A növekedés elsősorban a hulladékgazdálkodási koncessziós rendszer 2023. július 1-i indulására vezethető vissza, amelyben a társaság a koncesszor MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. kiemelt partnereként vesz részt. A jelentésben egyúttal egy stratégiai kitekintés is helyett kapott, amelynek keretében a társaság megerősítette a 2028-ig kiterjedően meghatározott célszámait.
2024. 09. 25. 15:30
Megosztás:

A jövő év első felében fokozatos kamatcsökkentések várhatók

Klaas Knot, az Európai Központi Bank kormányzótanácsának tagja szerint a jövő év első felében fokozatos kamatcsökkentések várhatók.
2024. 09. 25. 15:00
Megosztás:

Baljós jelet küldött az USA gazdasága

A richmondi Fed feldolgozóipari indexe szeptemberben -21-re csökkent az augusztusi -19-ről, miközben a piac enyhe javulásra számított. A friss adat a gyári tevékenység legnagyobb mértékű visszaesését jelzi 2020 májusa óta.
2024. 09. 25. 14:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson a Dow és az S&P 500, a kínai gazdasági élénkítés híre lendületet adott a részvénypiacoknak a tengerentúlon is

Mérsékelt emelkedést követően újabb történelmi csúcson zárt a Dow és az S&P500, a kínai gazdasági stimulus híre megmozgatta az ipari fémek árait, magukkal húzva az alapanyagszektor részvényeit.
2024. 09. 25. 14:00
Megosztás:

A vártnál gyengébb európai és amerikai hangulatindexek nyomán erősödő kamatcsökkentési várakozások

Bár tegnap reggel a kínai jegybank további gazdaságélénkítő lépéseket (többek között kamat- és kötelező tartalékráta-csökkentést) jelentett be az 5%-os növekedési cél elérése érdekében, ennek pozitív hatása is csak részben tudta ellensúlyozni az európai gazdasági kilátásokkal kapcsolatos erős aggodalmakat.
2024. 09. 25. 13:30
Megosztás:

5 ok, amiért a DOGE és Pepe befektetők a következő mémcoin Jackpot-ra figyelnek!

A kripto történetében számos példa van arra, amikor emberek a kevéssé ismert mémérmékre, mint a DOGE és a PEPE, rakták a pénzüket, mielőtt azok elérték volna azt a kritikus tömeget, ami vagyonokat teremtett. Ez a történet 2024-ben sem változott, a kockáztatók pedig továbbra is a következő mémérmét keresik, amelynek az értéke az egekbe szökhet.
2024. 09. 25. 13:00
Megosztás:

Több mint 200 program a Kutatók Éjszakáján az Óbudai Egyetemen

Kétszáznál is több programmal: robotbemutatókkal, autós szimulátorral, izgalmas kísérletekkel, interaktív játékokkal, inspiráló előadásokkal, mesterségesintelligencia-bemutatókkal készül az Óbudai Egyetem, minden korosztály számára az intézmény hét karán, kutató- és képzési központjában Budapesten, Székesfehérváron és Salgótarjánban.
2024. 09. 25. 12:30
Megosztás:

A Shiba Inu és a PEPE 10%-ot emelkedett, de ez az előértékesítési token 2025 elejére 3 000%-os rallyra készül

A kriptopiac teljes felépülés jeleit mutatja, és olyan tokenek, mint a Shiba Inu és a PEPE jelentős árnövekedést értek el. Az elemzők ezt egy várható altcoin hullámnak tulajdonítják, amely szerintük hamarabb bekövetkezhet, mint gondolták.
2024. 09. 25. 12:00
Megosztás:

Arbitrum, Cardano, és ez az új Ethereum token a következő kriptóérmék, amelyek a bikapiac felé robbannak

Ahogy a kriptopénzpiac a következő nagy fellendülését várja, az Arbitrum (ARB), a Cardano (ADA) és egy frissen kibocsátott Ethereum token emelkedik ki, mint a robbanásszerű növekedésre esélyes vezető versenyzők.
2024. 09. 25. 11:30
Megosztás:

Bankfiók helyett egyre többen ATM-eknél fizetik be a készpénzt

Rekordot döntött az ATM-es készpénzbefizetések száma 2024 második negyedévében Magyarországon. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss adatai[1] szerint majdnem kétszer annyi befizetés történt a bankautomatáknál, mint a pénztárakban. Újra dinamikusan nőtt az ATM-ek száma is – utoljára öt éve, a koronavírus-járvány előtt volt ennyi bankautomata Magyarországon. Az OTP Bank szakértője szerint egyre többen szeretik használni az ATM-ek kényelmi funkcióit is
2024. 09. 25. 11:00
Megosztás:

Áttöri a Bitcoin a 70 000 dollárt? Elemzők felfedik a 4. negyedéves profit-tippjeiket – Ne maradj le!

Most, hogy gyorsan közeledik az év negyedik negyedéve, a befektetők a legjobb kriptovalutát keresik, amit 2024-ben érdemes megvásárolni. A Bitcoin (BTC) nemrég átlépte a 60 000 dolláros határt, ami felveti a kérdést, vajon elérheti-e a 70 000 dollárt. Ezzel egyidőben a másik nagy kriptovaluta, az Ethereum, egy új frissítést fog bevezetni.
2024. 09. 25. 10:30
Megosztás:

Miért váltanak át az Ethereum tulajdonosok Binance Coinra (BNB) és Cutoshira (CUTO)

A korai Ethereum-befektetők hatalmas nyereséget értek el, amikor a kriptovaluta 2021 májusában elérte a 4 362 dolláros csúcsot. Azonban sokan elkezdtek átpártolni a Binance Coinhoz (BNB) és a Cutoshihoz (CUTO), mivel egyre kiélezettebbé válik a verseny az 1. rétegű blokkláncok között.
2024. 09. 25. 10:00
Megosztás:

A kedvezőtlen Ifo-index ellenére tovább emelkedtek a nyugat-európai tőzsdeindexek

Kedden jó hangulatban folytatódott a kereskedés a nyugat-európai tőzsdéken, a Stoxx600 0,7%-os pluszban zárt, a DAX 0,8, a CAC40 pedig közel 1,3%-os nyereséget könyvelhetett el, míg a FTSE pénteki záróértéke közelében maradt.
2024. 09. 25. 09:30
Megosztás:

Mire számíthatnak ma a befektetők?

Az ázsiai részvénypiacokon továbbra is jó a hangulat a kínai gazdaság-élénkítő lépések hétfői bejelentését követően, a Shanghai Composite 0,1, a CSI300 0,3%-os pluszt jelez, a Hang Seng 1,2%-os pluszban áll a szerda reggeli zárás előtt.
2024. 09. 25. 09:00
Megosztás: