Optimista Bitcoin árfolyam elemzé Michaël Van De Poppe-től , a KangaMoon (KANG) és az Uniswap (UNI) hatalmas növekedési potenciált mutatnak

Bitcoin (BTC) hullámvasút látható a piacon. Azonban, az elemző Michaël Van De Poppe magabiztos abban, hogy emelkedés következhet, mely jóslat kellően izgatottá tette a kereskedőket. Ennek köszönhetően az altcoinok, mint például a KangaMoon (KANG) és az Uniswap (UNI) is igyekeznek kihasználni ezt az őrületet. Míg az UNI egy jelentős piaci szereplő már, a KANG egy előértékesítési (presale) csillaga, sok elemző jelezte, hogy 2024-ben lehet ez lehet a következő 100x-es meme érme.

Optimista Bitcoin árfolyam elemzé Michaël Van De Poppe-től , a KangaMoon (KANG) és az Uniswap (UNI) hatalmas növekedési potenciált mutatnak

A Bitcoin (BTC) új történelmi csúcspontra emelkedhet

A kripto elemző Michaël Van De Poppe nemrég címoldalakon jelent meg a Bitcoin árfolyamelőrejelzésével. Poppe új X bejegyzése egy potenciális robbanást jósol 48,000 dollárig a Bitcoin felezési eseménye előtt. Ezenkívül arra számít, hogy ez a kriptó óriás új ATH-ra (új mindenkori csúcsra) törhet 2024 harmadik/negyedik negyedévében.

A CoinMarketCap adatai szerint a Bitcoin ára az elmúlt hónapban 44,420 és 42,827 dollár között ingadozott. A piaci kapitalizációja pedig 863 milliárd és 840 milliárd dollár között mozgott ebben az időszakban.

Mindazonáltal a technikai elemzés szerint ez a kriptó bullish képet mutat. Az optimizmust megerősíti, hogy 20 technikai mutató zöldben van. Ennek következtében a piaci elemzők úgy jósolják, hogy a Bitcoin 2024 márciusában eléri a 45,000 dollárt.

KangaMoon (KANG): Egy Forradalmi Meme Coin

A KangaMoon (KANG) egy DeFi projekt, amely ötvözi a "Play to Earn" (P2E) és a social-Fi elemeket. Ebben a közelgő P2E játékban a játékosok saját egyedi karaktereket hoznak létre. Ezzel a karakterrel bárki részt vehet csatákban, hogy kriptopénzeket és játékbeli tárgyakat keressen.

A KANG ennek a platformnak a saját tokenje. Ellentétben a meme érmék 99%-ával, a KANG valós használattal bír, mint játékbeli valuta. Ezzel az altcoinnal képes leszel fejleszteni a karaktereidet. Nem csak ez, a KangaMoon jutalmazza a KANG tartókat azzal, hogy hozzáférést biztosít nekik heti, havi és negyedéves kihívásokhoz. Ha ezeket a kihívásokat megnyered, extra tokeneket fogsz szerezni.

Azoknak, akik nem szeretnének részt venni semmilyen csatában, tudni kell, hogy a KangaMoon lehetővé teszi a fogadást a mérkőzésekre. Ha eltalálod a helyes győztest, akkor nyerhetsz néhány díjat, mint például játékbeli tárgyakat. Ráadásul ezeket a tárgyakat eladhatod vagy kereskedhetsz velük a KangaMoon piacterén. Mindezekkel a funkciókkal a KangaMoon a legaktívabb meme közösséget tervezi létrehozni a DeFi piacon.

Egy KANG token mindössze 0,005 dollárba kerül most, mivel az előértékesítésének (presale) 1. szakaszában jár. Azonban a kereslet magas, ahogy azt a KangaMoon eddig közel 100 ezer dollár összegű tőkegyűjtése mutatja. Ezért a piaci elemzők továbbra is optimisták, és azt jósolják, hogy amint ez a meme érme elérhetővé válik a tőzsdéken 2024 második negyedévében, 100x-es emelkedésre lehet számítani.

Ali Martinez előrejelzése a Uniswap árfolyamáról

Eközben a kripto elemző, Ali Martinez optimista Uniswap (UNI) árfolyamjóslatot tett közzé. Az elemző új tweetje szerint a Uniswap kriptopénz hamarosan árfolyamemelkedést mutathat, mivel a TD Sequential mutatója vételi jelet mutat.

A Uniswap árfolyama az elmúlt héten 6,14 dollárról 6,17 dollárra nőtt. Ebben az időszakban a piaci kapitalizációja 3,68 milliárd dollárról 3,69 milliárd dollárra növekedett. Ráadásul a Uniswap kriptopénz jelenleg az 50 és 100 napos EMA fölött kereskedik, ennek következtében a szakértők előrejelzik, hogy ez az altcoin 2024 márciusában 6,76 dollárig képes lehet emelkedni.

Felülmúlja-e a KangaMoon a Bitcoint és a Uniswap-ot?

5 millió dolláros alacsony piaci kapitalizációjával a KangaMoon egy olyan meme érme, amely képes lehet túlszárnyalni a Bitcoin és a Uniswap növekedését. Nem kell annyi új pénznek beáramolnia ahhoz, hogy gyorsan emelkedjen az ára. Mivel egyedi és minden mástól független, így a KangaMoonnak hatalmas növekedési potenciálja van.

Fedezd fel a Kangamoon (KANG) Elsődleges Értékesítés (presale) Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Közzétette negyedéves jelentését az ORLEN Csoport

A lengyel ORLEN Csoport energetikai vállalat a 2023. december 31-én zárult negyedévben 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményt) és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el - tájékoztatta a cég pénteken az MTI-t.
2024. 02. 24. 20:00
Megosztás:

Újabb 193 ezer laptopot kaphatnak az iskolák

2022-ben és 2023-ban 120 ezer, illetve 140 ezer laptopot kaptak a tanárok és diákok ingyenesen az iskolákban. 2024 tavaszán további 193 ezer laptop kiosztása várható - tájékoztatta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-t.
2024. 02. 24. 19:00
Megosztás:

Stabil a hazai munkaerőpiac

Stabil a belföldi munkaerőpiac, a foglalkoztatottság a rendszerváltás utáni rekordját elérve csúcsközelbe jutott Magyarországon - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vezető közgazdásza az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorban.
2024. 02. 24. 18:00
Megosztás:

Javította Csehország adósosztályzatának kilátását a Fitch Ratings

Stabilra javította a leminősítés lehetőségére utaló eddigi negatívról Csehország magasan elsőrendű, "AA mínusz" szintű devizaadósság-besorolásának kilátását a Fitch Ratings. A nemzetközi hitelminősítő egyidejűleg megerősítette a cseh szuverén osztályzatot.
2024. 02. 24. 17:00
Megosztás:

Alig drágult a személyautóknál a kgfb

Mindössze 368 forinttal emelkedett a tavalyi IV. negyedévben egy átlagos személyautó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) állománydíja - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 16:00
Megosztás:

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson - közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 15:00
Megosztás:

Leválás: új módszer a vállalatok átalakulására

2024. január 1-jétől új jogintézménnyel, a leválással bővül a Polgári Törvénykönyvnek a jogi személyek szétválására vonatkozó szabályrendszere. Mint minden egyéb átalakulás, egyesülés és szétválás, a leválás is adókövetkezményekkel járhat.
2024. 02. 24. 14:00
Megosztás:

Közzétette 2023-as, negyedik negyedéves konszolidált üzleti eredményeit az ORLEN Csoport

A 2023. december 31-én zárult negyedévben az ORLEN Csoport 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el. A teljes 2023-as évre vonatkozó LIFO-alapú EBITDA1 elérte a 44,8 milliárd zlotyt, a nettó nyereség pedig 27,6 milliárd zloty volt. Az ORLEN Csoport negyedik negyedéves eredményeire pozitív hatással volt a gázszegmens teljesítménye, amely 11 milliárd zlotyval járult hozzá az EBITDA-hoz, elsősorban az alacsonyabb beszerzési költségeknek és a magasabb értékesítési volumennek köszönhetően. Az ORLEN emellett több mint 20 százalékkal növelte kiskereskedelmi értékesítési volumenét az előző évhez képest, részben a magyarországi és szlovákiai hálózatbővítések eredményeként.
2024. 02. 24. 13:00
Megosztás:

Elégedetlenség: A versenyszféra munkavállalóinak közel kétharmada munkahelyet váltana

A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésének mértékével, 63 százalékuk tervezi, hogy ha lehetősége nyílik rá, 2024-ben munkahelyet vált – derült ki a Trenkwalder február első felében elvégzett munkaerőpiaci kutatásából.
2024. 02. 24. 12:00
Megosztás:

A BAYC társalapítója Greg Solana lett az új vezérigazgató, és az NFC-hez kapcsolódó projektek lendületet kapnak - a MultiversX, az ApeCoin és a Meme Moguls felívelő pályán

A Bored Ape Yacht Club NFT-k alkotója, Greg Solana lett az új vezérigazgató a Yuga Labs-nál. Ő váltja Daniel Alegre-t, aki 2023 áprilisában vette át a vezérigazgatói szerepet. Ennek eredményeként az ApeCoin (APE) hirtelen lendületet kapott, a két hetes grafikonon 23%-kal emelkedett az árfolyama. Emellett a MultiversX (EGLD) is optimista hangulatban van, de a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) meme érmék felé fordul. Hamarosan indul, és a gyors előértékesítés miatt az egyik legforróbb projekté válhat 2024-ben. Most áttekintjük, hogy mi áll a háttérben. Megvizsgáljuk, hogy melyik a legjobb kriptovaluta jelenleg befektetési célból.
2024. 02. 24. 11:20
Megosztás:

Accor: rekorderedmények 2023-ban globálisan és Magyarországon

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja bejelentette 2023-as évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az EBITDA meghaladta az 1 milliárd eurót, és az eredmény felülmúlja a 2023-ra vonatkozó előrejelzést. A vállalat folytatta vonzó részvényesi hozampolitikáját, és bízik a 2024-es növekedési kilátásokban.
2024. 02. 24. 11:00
Megosztás:

Csak 2023-ban, 55 millió dollárt szerzett vissza a Binance a csalóktól

A digitális pénzügyi eszközök egyre szélesebb körben vállnak elfogadottá, a velük való kereskedelem volumene, a tranzakciók száma ezzel együtt fokozatosan nő. A kriptotér éppen ezért került a csalók és hekkerek célkeresztjébe, habár a törvénytelen tranzakciók száma a kriptotérben elenyésző és fokozatosan csökken. A Binance ügyfélszolgálata és biztonsági csapata a hatóságokkal és a kriptoközösséggel együttműködve sok százmillió dollár értékben mentett meg, vagy szerzett vissza digitális pénzeszközöket hekkerektől, csalóktól, és juttatta őket vissza tulajdonosaiknak az elmúlt két évben.
2024. 02. 24. 10:00
Megosztás:

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.
2024. 02. 24. 09:00
Megosztás:

4,6%-os munkanélküliségi ráta és 10,3%-os reálbérnövekedés a hazai munkaerőpiacon

A november-januári időszakban továbbra is csúcsközelben állt a foglalkoztatottság, a hazai elsődleges munkaerőpiacon 17 ezer új munkahely jött létre az előző év azonos időszakához képest, a közfoglalkoztatottak száma 8 ezer fővel csökkent, a külföldre ingázók száma pedig nem változott érdemben, így a legutolsó háromhavi átlag alapján a gazdaság teljes foglalkoztatotti létszáma 4.718 ezer fő volt.
2024. 02. 24. 08:00
Megosztás:

A The Graph (GRT) bejelenti a Műszaki Tanácsadó Testületet, a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX) folytatják a növekedést

A The Graph (GRT) épp most jelentette be Műszaki Tanácsadó Testületét, ami jelentős mérföldkő a projekt számára. Közben két másik kriptopénz vonzza magára a figyelmet - a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX). Miközben lehet, hogy már ismered az AGIX-et, a KANG egy 2. fázisnál járó előértékesítési sztár, ami lehet, hogy a következő 100x-es meme coin lesz 2024-ben. Tudd meg, miért.
2024. 02. 24. 07:00
Megosztás:

Új kölcsönzési üzletágvezető a Prohumannál – a cél a hazai munkaerőtartalék aktivizálása

Februártól munkaerőkölcsönzési üzletágvezetőként folytatja munkáját a Prohuman csapatában Izsó Balázs. Az új vezető érkezésével a piacvezető magyar HR szolgáltató célja továbbra is az, hogy ahol csak lehet, a magyar munkaerőtartalék aktivizálásával kínáljon megoldást a hazai vállalatok munkaerőigényének és HR-kihívásainak megoldására.
2024. 02. 24. 06:00
Megosztás:

Régóta nem látott tüneteket produkált a lakásépítés

A lakásépítések tavalyi megtorpanása közel negyedszázados rekordokat is megdöntött, ez derült ki a KSH legfrissebb adataiból. A visszaesés egyúttal szerkezeti átrendeződést is hozott: kevesebben fogtak saját otthon megteremtésébe, az új lakások közel kétharmadát már eleve eladásra szánták.
2024. 02. 24. 05:00
Megosztás:

Tovább emelte a dohányfelvásárlási alapárat a Continental Dohányipari Csoport

A Continental Dohányipari Csoport dohánytermesztésért felelős tagja, a DOFER Dohányfermentáló Zrt. tovább emelte a dohány szerződésben rögzített felvásárlási alapárát, erősítve hazai versenyképességét és elkötelezettségét a magyar dohánytermelők és a dohánykultúra támogatása iránt. Az áremelés keretében a társaság a jelentősen nagyobb területen termesztett Virginia dohány esetében 19%-os, míg a Burley dohány esetében 20%-os emelést eszközölt, amely a tavalyi, 50%-os áremeléssel együtt két év alatt összesen 69-70%-os árnövekedést jelent.
2024. 02. 24. 04:00
Megosztás:

Ismét a magas kamatok mellett érveltek az amerikai jegybankárok

Christopher Waller, a Fed kormányzótanácsának tagja megerősítette, hogy még szükség lesz legalább néhány hónapnyi adatra, ami az infláció csökkenését jelzi, mielőtt kamatcsökkentésbe kezdhet a jegybank.
2024. 02. 24. 03:30
Megosztás:

2025. után bármikor leállhat az észak-atlanti áramlat egy fontos része

A tengeráramlások szerepe óriási a Föld hőáramlásában, az éghajlat alakulásában. Leállásuk dominóként döntené be a Föld további fontos éghajlati rendszereit. Az Észak-atlanti áramlás Grönland előtti része az egyik kulcspontja a nagy rendszernek.
2024. 02. 24. 03:00
Megosztás: