Pénz horoszkóp - nyerés vagy bukás vár most Rád?

Pénzügyi, szerencse (vagy épp balszerencse) horoszkópunk segítségével most megismerheted, hogy milyen anyagi kilátásaid vannak a csillagok állása szerint a jövő hét folyamán. Pénz áll a házhoz, vagy éppen anyagi csőd van kilátásban? Megtudhatod horoszkópunk segítségével. A horoszkóp érvényessége 2022. július 25 - július 31.

Pénz horoszkóp - nyerés vagy bukás vár most Rád?

Bak

Régóta vágyakozik valaki után, akit a szíve legmélyén a legjobban szeret. Azaz nem csak szeret, hanem hamarosan lángra is lobban az igazi nagy szerelem, melyre olyan nagyon vágyott. Valószínűleg egy közös utazás alkalmával egy összenézés, egy mozdulat indítja meg a szerelem lavináját. Olyan ismerőssel fog találkozni, aki rengeteg ötlettel és tanáccsal fogja ellátni.

Pénzügyi kilátások

Jól gondolja meg, hogy belevágjon-e ezzel az ismerőssel egy közös üzletbe, mert nem biztos, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket. Lottószámaid IDE kattintva.

Nyerőszámaid:

5

21

22

30

34

Nyerő napod a héten: kedd

Vízöntő

Valaki az élet számtalan területén nagyon nagy bosszúságot okoz egy ideje Önnek. Ami jó hír, hogy ez a rossz időszak hamarosan véget fog érni. Sajnos azonban ez nem fog olyan egyszerűen lezajlani, mert egy hivatalos személy fog önnel kapcsolatosan döntést hozni,  aki valamiért nem szimpatizál Önnel.

Ne adja fel a reményt, mert a döntésig van még idő, amit arra használjon fel, hogy visszaszerezze a bizalmat és így döntés remélhetőleg Önnek fog kedvezni.

Pénzügyi kilátások

Jó tanácsként fogadja meg, hogy ne legyen mindig jóhiszemű, mert azok, akik körülveszik nem minden esetben állnak ki Ön mellett. Egy sorsjegyet éremes venned pénteken, és ha hatos lottót adnál fel, akkor IDE kattints.

Nyerőszámaid:

1

2

5

11

40

Nyerőnapod a héten: péntek

Halak

Környezetében az utóbbi napokban többször próbáltak, olyan helyzetet kialakítani, mely az Ön számára nem kedvező. Valószínűleg olyan helyzetben van, melyre irigykednek és szeretnék megszerezni mindazt, ami az Ön tulajdonát képezi. Lehetséges, hogy a munkahelyén ármánykodnak és ássák alá jó hírnevét. De végül a tervük nem sikerül és Ön kerül ki győztesen.

Pénzügyi kilátások

Amibe ezek után belefog, legyen az magánélet vagy munka, minden szerencsés kimenetelű lesz. Ilyenkor érdemes fizetésemelést kérni a munkahelyén. Ne izgulj, bejön, ha nem vagy túl kapzsi! Lottószámaid IDE kattintva.

Nyerőszámaid:

8

15

17

21

33

Nyerőnapod a héten: szombat

Kos

Egy Önhöz közel álló személy egészségügyi problémákkal küszködik, mely sajnos az Ön egészségét is veszélyeztetheti. Figyeljen jobban arra, hogy merre jár és kikkel érintkezik, mert sajnos nagyon veszélyes lehet hosszútávon. Legyen figyelmes akkor is, ha úgy érzi, nem lát kiutat, mert valaki a háttérből hűségesen egyengeti útját. Fogadja meg a tanácsát és miután jól átgondolta cselekedjen.

Pénzügyi kilátások

Vigyázzon, hogy milyen szerződést ír alá a napokban. Tőrbe akarják csalni, így jobban jár, ha egy szakértővel (jogásszal) átnézi a szerződésben rejlő buktatókat.

Nyerőszámaid:

3

7

11

13

20

Nyerőnapod a héten: kedd

Bika

Váratlan szerencse éri Önt, mely nem csak egy napra szól, hanem egy igen hosszú időszakra. Ez az öröm az egész családját érinteni fogja, mert a családtagok egyikének köszönhetően  kopogtat be Önökhöz egy olyan lehetőség, melyet megragadva megalapozzák hosszútávon a létbiztonságukat és a boldogságukat. A jó döntés csak közösen tuják meghozni, ezért legyenek őszinték egymással.

Pénzügyi kilátások

Kaparós sorjegyet érdemes most vennie, mert nagyobb nyeremény látszik a csillagokban. Legalkalmasabb nap a játékra: szombat.

Nyerőszámaid:

5

14

21

27

77

Nyerőnapod a héten: csütörtök

Ikrek

A nap folyamán nagyon nagy bosszúságot fog okozni önnek, egy olyan esemény, melyre talán már számított, de még is bizakodott abban,  hogy a dolgoknak jó kimenetele lesz. Sajnos ez jelen pillanatban anyagi és erkölcsi vesztességgel is fog járni.

Pénzügyi kilátások

Ahogy telnek a napok, olyan lehetőséget fog kapni, mellyel élni fog és a korábbi veszteség ajándék lesz. Lottószámaid IDE kattintva.

Nyerőszámaid:

3

13

23

44

56

Nyerőnapod a héten: vasárnap

Rák

Házasságában, kapcsolatában egy olyan hivatalos dolgot kell elintézni, amelyet már régóta halogat és ezért most ez megbosszulja magát. Egy férfitől várja a segítséget, de már sajnos nem tud segíteni, ezért csak Önön múlik mennyi lesz a veszteség.

Gondolja át a dolgokat és cselekedjen mielőbb!

Pénzügyi kilátások

Valaki rá akarja beszélni valamire, amitől Ön kifejezetten ódzkodik. Bízzonk magában és mondja a másik szemébe, hogy: "Köszönöm, NEM."

Nyerőszámaid:

4

24

42

50

57

Nyerőnapod a héten: péntek

Oroszlán

Olyan veszteség előtt áll, amely ha ügyes és körültekintő még saját javát szolgálhatja. Fontos, hogy ne szórja a pénzt és ne kezdje el sajnálni önmagát, hanem gondolja át, kik vannak a környezetében, akik nem feltétlenül őszinték Önnel.

Nem kell mindenkinek megfelelni, mert úgy tűnik, hogy mostanában csak számításból keresik néhányan a társaságát.

Nyerőszámaid:

4

7

17

19

26

Nyerőnapod a héten: szerda

Szűz

Gyermeke, vagy a családban lévő fiatal az elmúlt időszakban sokszor jár a gondolataiban. Valószínűleg egy idősebb ember az, aki a megoldás kulcsa lesz. Valószínűleg az iskolával vagy tanulással kapcsolatosan lehet segítségükre. Ne késlekedjen!

Keresse fel ismerősét és beszéljék meg mi a legoptimálisabb megoldás.

Pénzügyi kilátások

Kedvező a szerencsecsillagok állása. Pénzügyi befektetése ragyogó hozamot biztosít, vagy ha Ön nem befektető, akkor adjon fel szombaton egy lottót. Lottószámaid IDE kattintva.

Nyerőszámaid:

18

28

38

48

66

Nyerőnapod a héten: kedd

Mérleg

Az elkövetkezendő nap fantasztikus hírrel fog kezdődni, amelyet üzenet formájában kap meg. Ez az üzenet nem csak örömöt, hanem anyagi biztonságot is hordoz magában. Tehát, ha valami olyan esemény előtt áll, amit eddig halogatott, mert kétséges volt a kimenetele ne habozzon meglépni, mert eljött az idő.

Gondolja át alaposan döntéseit, mert most hajlamos a könnyelműségre, amely később kellemetlenséget okozhat.

Nyerőszámaid:

3

33

41

44

70

Nyerőnapod a héten: szombat

Skorpió

Olyan üzenetet fog kapni, melyre már nagyon régóta várt. Minden a legjobban fog alakulni és bízzon önmagában, mert amit elhatározott csak az Ön javát fogja szolgálni. Sokan lesznek, akik irigykednek, és rossz szemmel néznek Önre, de mind ezt csak féltékenységből teszik!

Tehát éljen a lehetőséggel, ami kínálkozik! Ne habozzon!

Nyerőszámaid:

10

12

15

25

79

Nyerőnapod a héten: hétfő

Nyilas

Olyan hírt fog kapni, melytől majd kiugrik a szíve a helyéről. Szerelemmel, szeretettel kapcsolatosan egy hölgy fogja a hírt hozni, aki nem feltétlenül családtag. Valószínűleg egy olyan személy, akivel hivatalos helyen találkozhat, mint például iskola, munkahely vagy valamilyen intézmény. Figyeljen rá és bízzon benne!

Pénzügyi kilátások

Anyagilag  egy rossz döntés miatt olyan helyzetbe kerül, amelyet elkerülhet, ha alaposan átgondolja és megkeresi a helyes utat.

Nyerőszámaid:

16

24

27

31

66

Nyerőnapod a héten: péntek

Érkeznek a bérköltség-támogatások a falusi kisboltok számára

Érkeznek a bérköltség-támogatások a falusi kisboltok számára - jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos csütörtökön a Facebook-oldalán.
2022. 12. 01. 15:00
Megosztás:

Váratlanul nagyot csökkent októberben a német kiskereskedelmi forgalom

Októberben a vártnál jóval nagyobb mértékben csökkent, az előző havihoz képest az idei legnagyobb esést szenvedte el a kiskereskedelmi forgalom Németországban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis csütörtöki jelentése alapján.
2022. 12. 01. 14:30
Megosztás:

Duplájára nőtt az idén nyáron a légi utasforgalom Németországban

Az idén nyáron duplájára nőtt a légi utasforgalom Németországban az előző évihez képest, de még mindig elmarad a pandémia előtti szinttől a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis jelentése alapján.
2022. 12. 01. 14:00
Megosztás:

Fejleszti diagnosztikai technológiáját a szegedi Avidin Kft.

Uniós támogatással több mint 305 millió forintos beruházással fejleszti diagnosztikai technológiáját a szegedi Avidin Kft. - tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.
2022. 12. 01. 13:30
Megosztás:

Hidrogén meghajtású zéró-emissziós hajtóművet és kiszolgáló létesítményeket fejleszt az Airbus

Hidrogén meghajtású, üzemanyagcellás hajtómű fejlesztését jelentette be az Airbus a szerdán zajló Airbus Summit rendezvényen. Az első földi és légi hajtóműteszteket az évtized közepén hajtják végre az első legyártott Airbus A380-as óriásgép segítségével, amelyet most alakítanak át ZEROe demonstrátorrá, hogy képes legyen folyékony hidrogén szállítására és az új hajtómű fogadására.
2022. 12. 01. 13:00
Megosztás:

Az energiaintenzív vasúti árufuvarozás továbbra is kimarad a mentőcsomagokból - azonnali lépéseket sürgetnek a vállalkozó vasúti társaságok

A szeptember végén bejelentett kormányzati segítség eddig még nem érkezett meg a vasúti árufuvarozási szektor terheinek könnyítése érdekében, emiatt fokozódik a bizonytalanság és aggodalom a vállalkozó vasúti társaságoknál, akik 2022-ben 24 milliárd forint többletköltséget kell elszenvedjenek a drasztikusan megnövekedett energiaárak miatt. Minden energiaintenzív támogatási programból eddig kimaradt a vasút, pedig lenne lehetőség a vállalkozó vasúti társaságok megsegítésére. A vállalkozó vasúti társaságokat is képviselő HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület a lehető leghamarabb párbeszédet kíván kezdeményezni a közlekedésért felelős tárca új vezetőjével Lázár János miniszter úrral a megnyugtató megoldások megtalálása érdekében.
2022. 12. 01. 12:30
Megosztás:

A horvát kormány döntött az üzletek vasárnapi zárva tartásáról

A horvát kormány csütörtökön döntött az üzletek részleges vasárnapi zárva tartásáról - közölte Marin Piletic munkaügyi miniszter a kabinet ülését követő sajtótájékoztatóján.
2022. 12. 01. 12:00
Megosztás:

Az ESG kötelező, krízisálló és értéket teremt– derült ki a CBRE ESG konferenciáján

Az ESG-vel kapcsolatos kérdéseknek szentelte a CBRE legutóbbi szakmai konferenciáját. Ahogy a témaindító előadásokon is elhangzott, az üzleti életben a fenntarthatóság túlmutat az önkéntes kezdeményezéseken, és már nem megkerülhető. A tágabban vett gazdaság és a kereskedelmi-ingatlanpiac szereplői egy olyan mérhető és átlátható rendszer kialakításának küszöbén állnak, melyet egységesen kell követnie a vállalatoknak.
2022. 12. 01. 11:00
Megosztás:

A többség továbbra sem a karácsonyfán fog spórolni

A kereskedők és szakmai szövetségek által előrejelzett idei 10-15 százalékos áremelkedés ellenére a vevők továbbra sem a fenyőfán terveznek spórolni. 41 százalék azok aránya, akik 10 ezer forintnál is magasabb összegből tervezik beszerezni a karácsonyfát, a vásárlók 60 százaléka pedig a legdrágább fenyőfaj, a nordmann fenyő iránt érdeklődik - derül ki Agroinform.hu múlt heti felméréséből.
2022. 12. 01. 10:30
Megosztás:

Erős kezdés az európai tőzsdéken

Emelkedéssel indult a kereskedés csütörtökön az európai értékpapírpiacokon, folytatva az előző napi erősödést.
2022. 12. 01. 10:06
Megosztás:

Mérsékeltebb növekedést mutat a novemberi BMI

A beszerzésimenedzser-index (BMI) szezonálisan kiigazított novemberi értéke 54,7 az októberi 56,4 után, vagyis azt jelzi, hogy a válaszadók az előző hónaphoz képest kevésbé élénk bővülésről számoltak be - közölte csütörtökön a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2022. 12. 01. 09:30
Megosztás:

Az elmúlt évek történései felnyitották a magyarok szemét

Változóban van a magyarok megtakarításhoz való viszonya egy friss felmérés szerint. Ez alapján majdnem kétharmaduk szerint a nehéz gazdasági helyzetben is lényeges, hogy megtakarítsanak. Emellett tavalyhoz képest nőtt az előre tervezők aránya és megtakarítással is egyre többen rendelkeznek. A közép- és hosszabb távú megtakarítási célok elérésében segíthet a Tartós Befektetési Értékszámla nyitása vagy meghosszabbítása, amivel adómentesség vagy kedvezményes adózás is elérhető.
2022. 12. 01. 08:30
Megosztás:

Újraindul a nulla százalékos kkv forgóeszköz hitelprogram

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) uniós forrásból 100 milliárd forint keretösszegű, nulla százalékos kamatozású forgóeszköz hitelprogramot indít újra a magyar vállalkozások számára a kormány törekvéseivel összhangban - közölte a pénzintézet szerdán az MTI-vel.
2022. 12. 01. 07:30
Megosztás:

Vizsgálja az adóhatóság a részvényjuttatások adózását

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jogkövetési eljárás során egy amerikai cég magyar leányvállalatánál vizsgálta a részvényjuttatások adózását, és a cégnél dolgozó több magánszemélynél tárt fel hiányosságokat, akik később önrevízióval korrigálták adóbevallásukat - tájékoztatta az adóhatóság az MTI-t szerdán.
2022. 12. 01. 07:00
Megosztás:

Lezárult a Mol lengyelországi töltőállomás vásárlása

A Mol sikeresen lezárta a PKN Orlennel és a Grupa Lotos-szal kötött megállapodást, ezzel több mint 410 lengyelországi töltőállomást vásárolt a 2022. január 12-én tett bejelentéseknek megfelelően - közölte a Mol szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2022. 12. 01. 06:30
Megosztás:

Füstpróbák lesznek az M3-as metró középső szakaszán

Az utolsó füstpróbák lesznek szombat-vasárnap 8-19 óra, illetve jövő csütörtökön 23 óra és pénteken 3 óra között az M3-as metró átadásra váró szakaszán a Deák téri és a Felszabadulás téri állomásokon - tudatta a Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. illetékes igazgatósága közleményben szerdán az MTI-vel.
2022. 12. 01. 06:00
Megosztás:

Fidelitas: Karácsony még mindig nem számolt el az Amerikából kapott százmilliókkal

Karácsony Gergely főpolgármester még mindig nem számolt el a kampányra Amerikából kapott százmilliókkal - hívta fel a figyelmet a Fidelitas szerdán közzétett Facebook-videójában.
2022. 12. 01. 05:30
Megosztás:

Tizennégy helyszínen lesz decemberben vasutas véradónap

Tizenhatodik alkalommal szervezi meg az országos vasutas véradónapot a MÁV a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülettel (VOKE), a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal decemberben - közölte a vasúttársaság szerdán az MTI-vel.
2022. 12. 01. 05:00
Megosztás:

Magyarország 50 legnépesebb települése - melyik városban hányan laknak 2022-ben?

Melyek Magyarország legnagyobb városai? Mely városokban laknak a legtöbben 2022-ben Magyarországon és vajon melyik lesz a legnépesebb város 2023-ra? A KSH adatai segítségével most megnézhetjük Magyarország TOP50 legnépesebb városának listáját.
2022. 12. 01. 04:01
Megosztás:

Az Európai Bizottság új szabályokat javasol a csomagolási hulladék mennyiségi csökkentése érdekében

Az Európai Bizottság új európai uniós jogszabályokat javasolt szerdán, amelyek célja, hogy visszaszorítsa a nehezen lebomló és a környezetre káros műanyag csomagolási hulladék mennyiségét.
2022. 12. 01. 03:30
Megosztás: