Pénzhoroszkóp a hosszú hétvégére - melyik csillagjegy fog nagy összeget nyerni?

Pénz és szerencse horoszkópunk a hosszú hétvégére készült és azt vizsgálja, hogy a csillagok állása alapján melyik csillagjegynek milyen pénzügyi kilátásai vannak. Jön a nagy nyeremény? Ha igen akkor hol és kinek és hogyan?

Pénzhoroszkóp a hosszú hétvégére - melyik csillagjegy fog nagy összeget nyerni?

Kos (március 21. – április 19.)

Ezen a hétvégén a Kosokra váratlan szerencse vár a zöld asztaloknál. Ha éppen kaszinóban jársz, a rulett lehet a te játékod. Ne felejtsd el a pirosat és a feketét kiegyensúlyozottan választani. Valaki, akit régen láttál, hirtelen felbukkanhat, és egy üzleti tervvel lephet meg, ami hosszú távon jelentős pénzügyi előnyökkel járhat.

A KOS érdekes pénzügyi tippet talál ITT.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bika jegyűek számára a hétvége ideális időszak lesz a pénzügyi befektetések átgondolására. Kerüld a gyors gazdagodást ígérő játékokat, helyette koncentrálj a lottóra, különösen azokra a számokra, amelyek személyes jelentőséggel bírnak számodra. Egy váratlan találkozás egy régi baráttal lehetőséget kínálhat egy közös vállalkozásra, ami jövedelmező lehet.

A BIKÁNAK érdemes lehet egy ILYEN pénzügyi befektetés megismerni.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek jegyében születettek számára a hétvége kiváló lehetőséget kínál arra, hogy kipróbáljanak valami újat. A sorsjegyek különösen szerencsések lehetnek, de válaszd a tematikusakat, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a hobbijaidhoz vagy érdeklődési körödhöz. Egy váratlan utcazenész találkozás inspiráló lehet, és egy új szenvedély felé terelhet.

Az IKREK-nek vagy egy izgalmas pénzügyi tipp IDE kattintva.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák jegyűekre a hétvége során egy váratlan pénzügyi lehetőség várhat, ami a régi tárgyak eladásából eredhet. Nézz körül otthon, talán van valami, amit már nem használsz, de más számára érték lehet. A szerencsejátékok terén kerüld a nagy kockázatokat, helyette támaszkodj a megérzéseidre a kisebb nyereményjátékoknál.

Egy ismeretlen személyből hirtelen jó barát válhat, aki fontos tanácsokkal láthat el a pénzügyeid kezelésében.

A RÁK izgalmas pénzügyi tippet talál ITT.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánoknak a hétvége különösen szerencsés lesz a sportfogadás terén. Ha van kedvenc csapatod, most érdemes rájuk fogadni. Emellett egy régi ismerősöddel való véletlen találkozás érdekes befektetési lehetőséget hozhat számotokra. Maradj nyitott és kommunikatív, mert ez az esemény jövőbeli pénzügyi sikerességed kulcsa lehet.

Az OROSZLÁNNAK érdemes lehet egy ILYEN pénzügyi befektetés megismerni .

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegyűeknek ezen a hétvégén a pénzügyi jólét jegyében kellene tennieik lépéseket. A kriptovaluták vagy az online tőzsdei kereskedés különösen kedvező lehet, de csak óvatosan, kis összegekkel kezdve. Egy szerencsés találkozás egy pénzügyi tanácsadóval segíthet megerősíteni a pénzügyi helyzetedet hosszú távon.

A SZŰZ-nek vagy egy izgalmas pénzügyi tipp IDE kattintva.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegek számára a hétvége izgalmas fordulatot hozhat a szerencsejátékok világában. Egy online pókerbajnokság különösen szerencsés lehet számotokra, de ne feledd, hogy a játékban a türelem és a stratégia a legfontosabb. Egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel új üzleti lehetőségeket nyithat, amelyek hosszú távon jövedelmezőek lehetnek.

A MÉRLEG megfontolandó pénzügyi tippet talál ITT.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók a hétvégén különösen érzékenyek lesznek a környezetük energiáira, ami előnyükre válhat a szerencsejátékokban. A Bingo vagy más társasjátékok, ahol az intuíció fontos szerepet játszik, különösen szerencsések lehetnek. Egy váratlan pénzügyi ajánlat egy ismerősödtől érkezhet, ami kezdetben kockázatosnak tűnhet, de hosszú távon nagy nyereséget hozhat.

A SKORPIÓNAK célszerű lehet egy ILYEN pénzügyi befektetés megismerni.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok számára a hétvége kalandos lesz, különösen azok számára, akik úgy döntenek, hogy részt vesznek valamilyen különleges nyereményjátékban vagy tombolán. Egy ritka és érdekes tárgy nyerése lehetőséget adhat arra, hogy bővítsd a gyűjteményedet vagy új hobbiba kezdj. Egy véletlen találkozás egy idegennel izgalmas pénzügyi lehetőséget hozhat.

A NYILAS-nak vagy egy izgalmas pénzügyi tipp IDE kattintva.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakoknak ezen a hétvégén a hagyományosabb befektetési formák, mint az ingatlanok vagy értékpapírok felé kellene fordulniuk. Egy váratlan örökség vagy ingatlan ajánlat jöhet szóba, ami jelentős hozamot ígér. A szerencsejátékok terén maradj távol az impulzív döntésektől, és inkább azokra a lehetőségekre koncentrálj, amelyek hosszú távú stabilitást ígérnek.

A BAK érdekes pénzügyi tippet talál ITT.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők számára a hétvége kiváló lehetőséget kínál arra, hogy újraértékeljék a pénzügyi stratégiájukat. Egy innovatív, új pénzügyi applikáció vagy platform kipróbálása izgalmas lehetőségeket rejt. Egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel hozhatja meg az áttörést egy régóta húzódó pénzügyi dilemma megoldásában.

A VÍZÖNTŐ érdemes lehet egy ILYEN pénzügyi befektetés megismerni.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak jegyűek számára a hétvége különleges lehetőségeket tartogat az önkifejezés és a kreativitás terén, amely pénzügyi előnyökkel is járhat. A fotózás vagy a művészetek iránti szenvedélyedből származó bevételek növekedhetnek, ha megosztod alkotásaidat online platformokon. Egy váratlan találkozás egy művészeti galéria tulajdonossal új kiállítási lehetőségeket nyithat meg számodra.

A HALAK-nek vagy egy izgalmas pénzügyi tipp IDE kattintva.

Felülteljesített kiskereskedelemben az AutoWallis az első negyedévben, és továbbra is érdemi növekedéssel számol

Erősen indította az AutoWallis Csoport Kiskereskedelmi üzletága az idei évet, miután 16 százalékkal növelte az újgépjármű-eladásokat, ezzel jelentősen meghaladva a magyar piac 7 százalékos növekedését. A régiós autókereskedelmi és mobilitási szolgáltató Nagykereskedelmi üzletága által értékesített járművek száma a múlt évi azonos időszakhoz képest elsősorban bázishatások és a tengeri szállítások nehézségei miatt kisebb volument teljesített. A szolgáltatások terén a szervizórák és a bérleti események száma növekedett. Az AutoWallis az idén összességében a tavalyi évet érdemben meghaladó értékesítési adatokkal számol a jelenlegi makrogazdasági környezetben.
2024. 04. 15. 22:30
Megosztás:

Az unió újabb ingyenes InterRail-bérleteket biztosít a fiataloknak

Újabb pályázati kör nyílik meg kedden az Európai Unió ingyenes InterRail-bérleteket biztosító, úgynevezett DiscoverEU-programja keretében, idén közel 800 magyar fiatal nyerhet ingyenes európai vonatbérletet - közölte Ujhelyi István szociáldemokrata európai parlamenti (EP-) képviselő, a program mentora hétfőn.
2024. 04. 15. 22:00
Megosztás:

Begyújtották a rakétát a nyugdíjpénztárak, nem ritka 3 hónapra 10 százalék hozam

A tavalyi év is kiválóan sikerült, az idei első negyedévben pedig még jobban rákapcsoltak a nyugdíjpénztárak. A magas kockázatot vállaló portfóliók már három hónap után kétszámjegyű pluszban állnak - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 04. 15. 21:30
Megosztás:

Az OTP részvény célárfolyamát megemelték

Az Erste 20.500 forintra emelete meg az OTP célárfolyamát és továbbra is felhalmozásra ajánlja a részvényt a ma közzétett angol nyelvű elemzésében. A céláremelésben számos tényező játszik szerepet.
2024. 04. 15. 21:00
Megosztás:

Februárban emelkedett az euróövezet ipari termelése

Februárban az elemzői várakozásoknak megfelelő mértékben nőtt az euróövezet ipari termelése havi összevetésben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat honlapjára hétfőn felkerült adatok szerint.
2024. 04. 15. 20:30
Megosztás:

Idén is meghirdetik a hungarikum-pályázatokat

Az idén 445 millió forint értékben hirdet hungarikum-pályázatokat az agrártárca, a felhívások célja az identitás megerősítése - mondta V. Németh Zsolt magyar életmód és nemzeti értékeink védelméért felelős miniszterelnöki biztos hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 15. 20:00
Megosztás:

A Samsung megelőzte az Apple-t

A Samsung dél-koreai cég lett a világ legnagyobb okostelefon-kiszállítója az első negyedévben, miután a tavalyi utolsó három hónapban még az amerikai Apple állt az élen - derül ki az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat honlapjára hétfőn feltett jelentéséből.
2024. 04. 15. 19:30
Megosztás:

Márciusban tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon

A befektetési alapokban kezelt vagyon 2,9 százalékkal, 445 milliárd forinttal nőtt márciusban, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 624 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a Bamosz hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 15. 19:00
Megosztás:

A jó nemzetközi hangulatban emelkedett a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 118,79 pontos, 0,18 százalékos emelkedéssel, 67 407,86 ponton zárt hétfőn.
2024. 04. 15. 18:30
Megosztás:

Pluszban zártak az európai tőzsdék

Vegyes kezdés után London kivételével indexemelkedéssel fejezték be a hétfői kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 04. 15. 18:00
Megosztás:

Kevesebb járművet értékesített az AutoWallis az első negyedévben

Az AutoWallis 11 603 gépjárművet adott el az első negyedévben, 15,9 százalékkal kevesebbet, mint egy évvel korábban; a nagykereskedelmi volumen csökkent, a kiskereskedelmi értékesítések azonban emelkedtek; az év egészében érdemi bővülésre számít a cég mindkét üzletágban - közölte a cégcsoport a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.
2024. 04. 15. 17:30
Megosztás:

Már lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra

Hétfőtől lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra. A program az Európai szociális alap plusz társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósul meg - jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 04. 15. 17:00
Megosztás:

Harmadik alkalommal rendezik meg a Konica Minolta Live Show-t

Harmadik alkalommal szervezi meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Konica Minolta IoT Live Show-t 2024. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban, a programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként tartják - közölték a szervezők az MTI-vel.
2024. 04. 15. 16:30
Megosztás:

Megkezdte hetedik szezonját a jégkármérséklő rendszer

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hétfőn beüzemelte az országos jégkármérséklő rendszert (JÉGER), amely ezzel megkezdte hetedik védekezési szezonját - jelentette az MTI-hez eljuttatott közleményében a kamara.
2024. 04. 15. 16:00
Megosztás:

Erősödött az ingatlanpiac márciusban

Tovább erősödött az ingatlanpiac márciusban, így az első negyedévben összesen 30 154 tranzakcióval, a tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai piac, amely 52 százalékos növekedést mutat - közölte a Duna House szombaton.
2024. 04. 15. 15:30
Megosztás:

Újabb pályázat indul napelemekre

A Napenergia Plusz program folytatása mellett még az idén pályázatot írnak ki azok számára, akik a korábbi elszámolás mellett telepítettek napelemet, ám kiestek a tízéves szaldós időszakból - jelentette be az energiaügyi miniszter a Mandinernek adott interjúban.
2024. 04. 15. 15:00
Megosztás:

Komoly célunk a magyar-német kapcsolatok erősítése

Nagy Márton és a Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja Németországba utazik - tájékoztatta a szaktárca közleményben az MTI-t vasárnap.
2024. 04. 15. 14:30
Megosztás:

Lazulnak az adózók adminisztrációs terhei

Uniós szinten is példaértékű változásokat hajtott végre az adóadminisztráció csökkentése terén Magyarország az elmúlt években, ezt folytatta a kormányzat az Eseményalapú Adatszolgáltatási Platform (EMAP) projekttel, amelynek célja a vállalkozások foglalkoztatással összefüggő adminisztrációs terheinek csökkentése - mondta Izer Norbert az MTI-nek.
2024. 04. 15. 14:00
Megosztás:

Te mi alapján választasz gyógyhatású készítményt?

Persze itt most nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy a panaszoknak megfelelő terméket keresel-e, hanem azt, hogy ha két-három változat közül választhatsz, akkor mi alapján fogod meghozni a végső döntést.
2024. 04. 15. 13:30
Megosztás:

Fontos fejlesztés zárult le Zalaegerszegen

Csaknem 1,9 milliárd forint értékű önkormányzati fejlesztések valósultak meg az elmúlt években Zalaegerszegen, a Gébárti-tónál - tájékoztatta a városháza az MTI-t.
2024. 04. 15. 13:00
Megosztás: