Új kriptók követelnek helyet maguknak: megérkezett a NEURAL, a VEN és a WCT

A befektetők újratervezik a befektetési portfóliójukat a közelgő Bitcoin felezés és a várható bikafutás fényében. Ez a lépés megnövelte a kereskedési aktivitást az altcoinok piacán is, mivel a befektetők igyekeznek kihasználni a várható emelkedést.

Új kriptók követelnek helyet maguknak: megérkezett a NEURAL, a VEN és a WCT

A jelenlegi piaci hullámzás kedvező környezetet teremtett az új tokeneknek és az előértékesítéseknek is, hogy felhívják magukra a figyelmet. Az alábbi elemzés ezeknek az új érméknek a jellemzőit, a teljesítménymutatóit és a kriptopénz piacok figyelemre méltó eseményeit vizsgálja.

Új kriptopénz kibocsátások, listázások és előértékesítések

A Bitcoin értéke egy hét alatt 11 százalékot emelkedett, talpraállva a 62 ezer dolláros kitérő után. Eközben a Bitcoin Minetrix előértékesítése a 33. szakaszba ért, és meghaladta a 12,6 millió dollárt, valamint lenyűgöző, 55 százalékos APY-val büszkélkedhet. 

A NeuralAI és az AigentX egyesítette erőit, hogy a blokklánc területén belül fejlessze a mesterséges intelligenciát. Ez az együttműködés ígéretet tesz arra, hogy úttörő előrelépéseket, nagyobb hozzáférhetőséget és nagyobb hatékonyságot hoz a blokklánc alkalmazásainak AI-fejlesztésében.

1. NeuralAI (NEURAL)

A NeuralAI célja, hogy a NEURAL token ökoszisztémájával és fejlett alkalmazás-csomagjával 3D-s eszközöket hozzon létre. Bár a NEURAL token hivatalosan március 21-én indult, a NeuralAI víziójának gyökerei sokkal régebbre nyúlnak vissza. A piaci stratégiája a minőség fenntartása mellett a költségcsökkentés körül forog.

Ezen túlmenően a NeuralAI célja, hogy a 3D-s eszköz-generálás első számú Bittensor alhálózatává váljon. Ennek jegyében a bányászokat (más néven eszköz-generátorokat) arra ösztönzi, hogy csúcsminőségű eredményeket produkáljanak, miközben a kiválóságot jutalmazza. Így elősegíti az erőforrások folyamatos fejlesztését, és kihasználja a 3D-s AI-generátorok hatalmas potenciálját.

A NeuralAI a puszta eszközkészítésen túl egy élénk piactér felé is megnyitja az ajtókat, ahol a felhasználók zökkenőmentesen kereskedhetnek az alkotásaikkal. A kereskedéstől az eladásig a piactér végtelen számú lehetőséget kínál a projekt munkafolyamatainak racionalizálására és az alkotótársak támogatására.

Az eszközkészleten kívül a NeuralAI a TAO-bányászoknak is kiterjeszti a hatókörét azzal, hogy bányászati sablonokat biztosít. Így bárki bérelhet GPU-teljesítményt, és hozzájárulhat a hálózat teljesítményéhez. Mindemellett a NeuralAI megvizsgálja a GPU-streaming lehetőségét a hardveres korlátokkal küzdő játékosoknak. Ilyen módon megoldást kínál arra, hogy a kiváló minőségű GPU-teljesítményt közvetlenül az eszközeikbe juttassák.

Eközben a Neural körüli közösségi figyelem egyre jobban nő, mivel közeleg az első nyilvános dApp megjelenése. Ennek célja, hogy a mesterséges intelligenciát kihasználva gyorsaságot, hatékonyságot és kiváló minőséget biztosítson a 3D eszközök szöveges leírásokból történő generálásában.

Ugyanígy egyesíti erőit a NeuralAI és az AigentX a blokkláncban lévő AI javítása érdekében. Az AigentX AI-csomagján keresztül egyszerűsíti a Web3 technológiát a dAppok és blokkláncok számára.

Tulajdonképpen ezek az ajánlatok javítják a hozzáférhetőséget és egyszerűsítik a fejlesztést. Ennek a partnerségnek a célja a mesterséges intelligencia feltöltése, a jövőjének alakítása és a közös kezdeményezések fellendítése. Emellett innovációt, hozzáférhetőséget és hatékonyságot ígér az AI-fejlesztésben.

2. Venium (VEN)

A Venium piacra lépésének célja a digitális szórakoztatás és a blokklánc technológia világának egyesítése. Ezzel összhangban a Venium strukturált erőforrás központot használ a kriptovaluta felhasználóknak. A kiterjedt könyvtára pedig arra törekszik, hogy minden felhasználó piaci élményét egyszerűbbé tegye.

A Venium decentralizált alkalmazásai (dAppok) ráadásul túlmutatnak a puszta szórakoztatáson, és aktív, kézzelfogható előnyöket kínálnak a felhasználóknak. A projekt a szórakoztatást a hasznossággal ötvözi. Így biztosítja, hogy az ökoszisztémán belüli minden interakció és aktivitás értékes hozamot eredményezzen.

Ugyanakkor a Veniumot az új felhasználóknak optimalizálták egy felhasználóbarát felület segítségével. Ez leegyszerűsíti a navigációt és élvezhetőbbé teszi a szokásos használatot. Ez a könnyű kezelhetőség zökkenőmentes átmenetet biztosít a kriptovaluták világába merészkedő, újonnan érkező befektetőknek is.

További jellemző aspektus, hogy a Venium határozottan elkötelezi magát az innováció előmozdítása mellett a gyorsan fejlődő, digitális világban. Ezért ahelyett, hogy csupán alkalmazkodna a változásokhoz, a Venium aktívan arra törekszik, hogy az új trendek és fejlesztési lehetőségek révén az élen járjon.

A platform továbbá lehetővé teszi a zökkenőmentes, platformok közötti játékot, decentralizált kormányzást valósít meg, és elősegíti a közösség-központú ökoszisztémát. Emellett a Venium a GameFi mechanikák integrálásával a felhasználóknak aktívan kínál innovatív módokat a kedvenc játékaik keresésére, magára a játékra és az általános interakciókra.

Az ökoszisztémán belüli hasznosság szempontjából nem mellékes, hogy a játékokon belüli elsődleges fizetőeszköz a VEN token. A natív eszköz megkönnyíti a játékteljesítményeken, a vásárlásokon és a részvételen keresztül történő jutalmazást. Eközben a VEN lekötése lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy jutalmakat szerezzenek, és részt vegyenek a platform-specifikus programokban. Emellett a fontos döntésekről szóló szavazáshoz aktív irányítási jogokat biztosít.

A VEN tokenek birtoklása szintén exkluzív hozzáférést biztosít az ökoszisztémán belüli jutalmakhoz. Ez magában foglalja az új funkciókhoz való elsőbbségi hozzáférést, és természetesen a tranzakciókra vonatkozó kedvezményeket. Emellett a VEN ösztönzi a közösség növekedését az airdrop-ok és a részvételi jutalmak révén.

3. Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

A Bitcoin Minetrix nemrégiben mutatta be az Ethereum platformon működő, okosszerződéseket használó stake-to-mine mechanizmusát. Ez az innovatív és úttörő megközelítés a felhőalapú bányászati módszerek korlátait kívánja kitolni.

A sikeres előértékesítésen a projekt összesen 12,5 millió dollárt gyűjtött össze. Most minden egyes BTCMTX token 0,0142 dolláron áll, amire igencsak felfigyeltek a befektetők. Érdemes azt is megjegyezni, hogy már 749 979 207 tokent kötöttek le, ami a projekt iránt érzett, erős befektetői bizalmat tükrözi.

A második fázisban a hangsúly a platform fejlesztésére és a létesítmény létrehozására helyeződik át, amely magában foglalja a mobil és az asztali szoftverek létrehozását is. Eközben a Bitcoin Minetrix fejleszteni kívánja a csapatát, és együttműködik neves felhőbányászati konglomerátumokkal.

Az elsődleges cél a stake-to-mine szerződés finomítása és további jegyzések biztosítása a különböző kriptovaluta tőzsdéken. A 3. fázisban a Bitcoin Minetrix stake-to-mine platformjának nyilvános bevezetése következik, ami kulcsfontosságú mérföldkövet jelent a fejlesztési út során. Ebben a szakaszban a befektetők először utalhatnak ki bányászott BTC-t a pénztárcájukba.

A végső fázisban a Bitcoin Minetrix célja, hogy a BTCMTX token széles körű elterjedését ösztönözze, méghozzá a fenntartható marketingtevékenységek és a felhőbányászati bérleti szolgáltatások bővítése révén. A jelenleg zajló 33. előértékesítési fázisban a befektetők 56 százalékos APY-t élvezhetnek a lekötéseken keresztül, ami ígéretes megtérülési lehetőség. Mivel már csak napok vannak hátra a várható áremelkedésig, a befektetők kihasználhatják a jelenlegi árat az emelkedés előtt.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésre

4. WCTrades (WCT)

A kriptopiac volatilitása miatt a kereskedők megbízható elemzési eszközöket keresnek a bizonytalanságok hatékony skálázásához. Ezen a fronton a WCTrades ígéretes megoldásnak tűnik, amely kifinomult, algoritmikus kereskedési segédprogramot kínál a kereskedés egyszerűsítésére.

A platform aktívan törekszik arra, hogy a kereskedők analitikus társaként szolgáljon. Hasonlóképpen hangsúlyt fektet arra, hogy hozzáférhető piaci betekintést nyújtson. Ezáltal pedig képessé tegye a befektetőket a megalapozott döntések meghozatalára. Ennek elérése érdekében a WCTrades továbbfejlesztett analitikát használ, biztosítva, hogy a kereskedők mélyebben megértsék a piaci dinamikát.

A WCTrades továbbá aktív, felhasználó-központú megközelítést nyújt, a kereskedők egyedi igényeihez igazítva a platformját. Elmondhatjuk, hogy az intuitív és felhasználóbarát élményt helyezi előtérbe. A platform aktívan foglalkozik a kereskedési tér egyik alapvető kérdésével. Ezáltal valós idejű elemzést, automatizált kereskedési lehetőségeket és személyes stratégiai tanácsokat kínál.

Ez az átfogó és aktív megközelítés a kereskedési élmény tökéletesítését célozza azáltal, hogy a kereskedők rendelkezésére bocsátja azokat az eszközöket, amelyekre szükségük van a piaci sikerhez. A WCTrades a piaci ismeretek és a végrehajtás közötti szakadék aktív áthidalásával törekszik arra, hogy a tapasztalatlan kereskedőket jól tájékozott résztvevőkké alakítsa. Összességében az is a célja, hogy javítsa a piaci hatékonyságot és a hozzáférhetőséget.

Ez is érdekelhet:

A legújabban felkapott Dogecoin20 akár 100-szoros megtérülést is hozhat

Egy új kripto előértékesítés veri a Bitcoin, a Solana és az XRP árfolyamát

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás:

Hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik ma Magyarországon

Jelenleg hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik Magyarországon, amelyek nyomán mintegy huszonötezer új munkahely jön létre a legfejlettebb technológiai színvonalat hozva hazánkba - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 13:00
Megosztás:

34 éves mélyponton a japán jen, be kell avatkozni!

A japán feldolgozóipari beszerzési menedzser index áprilisban 49,9 pontra emelkedett az előző havi 48,2-ről, felülmúlva a 48-as piaci várakozást.
2024. 04. 23. 12:30
Megosztás: