Pénzügyi horoszkóp: a héten jön a váratlan pénz! Mire figyelj, hogy ne menj el mellette?

Fedezd fel, milyen pénzügyi meglepetéseket tartogat számodra a hét második fele! Izgalmas és egyedi horoszkópunkban minden csillagjegy számára különleges történeteket gyűjtöttünk össze, melyek felfedik a szerencse titkait. Olvasd el, mikor és hogyan próbálj szerencsét, és fedezd fel, hol találhatod meg a szerencseszámaidat az életed apró jeleiben!

Pénzügyi horoszkóp: a héten jön a váratlan pénz! Mire figyelj, hogy ne menj el mellette?

Kos (március 21. – április 19.)

A hét második felében, kedves Kos, egy váratlan találkozás felpezsdítheti a pénzügyi helyzetedet. Csütörtökön egy régi ismerős bukkanhat fel, aki egy izgalmas üzleti ajánlattal keres meg téged. Lehet, hogy egy közös projektben való részvételről van szó, ami elsőre kockázatosnak tűnhet, de hosszú távon jelentős nyereséget hozhat. 

Ne félj kockáztatni, hiszen most a bátorságod meghozza gyümölcsét.

Szerencsenapod pénteken lesz, amikor érdemes megpróbálnod egy lottószelvényt kitölteni. Heti szerencseszámaid: 7, 14, 28.

A további számokat keresd a gyerekkori házszámodban, a kedvenc könyved oldalain vagy a születésnapod dátumában. Szerencsepénzed IDE kattintva.

Bika (április 20. – május 20.)

A hétvégén egy családi összejövetelen olyan információhoz juthatsz, ami pénzügyi előnyökkel járhat. Egy rokonod mesélhet egy befektetési lehetőségről vagy akcióról, ami felkelti az érdeklődésedet. Fontold meg alaposan, és ne habozz tanácsot kérni szakértőktől.

Szombaton lesz a szerencsenapod, amikor érdemes egy kaparós sorsjegyet vásárolnod.

Heti szerencseszámaid: 5, 23, 31. A további számokat merítsd a családtagjaid születésnapjaiból, az autód rendszámából vagy a kedvenc éttermed címéből. Szerencsepénzed IDE kattintva.

Ikrek (május 21. – június 20.)

A kommunikáció most kulcsfontosságú lesz számodra. Pénteken egy baráti beszélgetés során olyan ötlet merül fel, ami anyagi szempontból ígéretesnek tűnik. Lehet, hogy egy közös vállalkozás vagy egy kreatív projekt kerül szóba. Hallgass a megérzéseidre, és ne félj belevágni valami újba.

Vasárnap lesz a szerencsenapod, amikor a skandináv lottóban próbálhatsz szerencsét.

Heti szerencseszámaid: 3, 19, 27. A többi számot keresd a telefonszámod utolsó számjegyeiben, a kedvenc dalod hosszában vagy a munkahelyed emeletének számában. Szerencsepénzed IDE kattintva találod.

Rák (június 21. – július 22.)

horoszkóp pénzügyek

Az intuíciód és az érzelmi intelligenciád most pénzügyi előnyökhöz vezethet. Szombaton egy jótékonysági rendezvényen veszel részt, ahol megismerkedsz valakivel, aki új lehetőségeket kínál számodra. Egy közös projekt vagy együttműködés révén növelheted bevételeidet.

Csütörtökön lesz a szerencsenapod, amikor a kenóban érdemes szerencsét próbálnod.

Heti szerencseszámaid: 9, 16, 24. A további számokat merítsd a kedvenc emlékeid dátumaiból, a háziállataid életkorából vagy a konyhai eszközeid számából. Szerencsepénzed IDE kattintva leled.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A kreativitásod és a vezetői képességeid most a pénzügyek terén is kamatoztathatók. Pénteken lehetőséged nyílik bemutatni egy ötletedet a munkahelyeden vagy egy befektetőnek, ami nagy sikert arathat. Ne félj reflektorfénybe kerülni, hiszen most minden adott ahhoz, hogy ragyogj.

Szombaton lesz a szerencsenapod, amikor érdemes egy hatoslottó szelvényt kitöltened. Heti szerencseszámaid: 2, 18, 33.

A többi számot keresd a születési évszámodban, a kedvenc sportolód mezszámában vagy az autód kilométerórájának állásában. Szerencsepénzedet IDE kattintva láthatod.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A részletekre való odafigyelésed most kifizetődő lesz. Csütörtökön rábukkanhatsz egy hibára egy pénzügyi dokumentumban vagy szerződésben, ami jelentős megtakarítást eredményezhet. Érdemes alaposan átnézned minden papírt és számlát.

Vasárnap lesz a szerencsenapod, amikor egy kaparós sorsjegy hozhat szerencsét. Heti szerencseszámaid: 6, 15, 28.

A további számokat keresd a napi rutinodban: hány lépést teszel meg átlagosan, mennyi időt töltesz edzéssel vagy a kedvenc receptjeid hozzávalóinak számából. Szerencsepénzed IDE kattintva találod.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

pénzügyi és szerencse horoszkóp

A kapcsolataid most pénzügyi előnyökhöz vezethetnek. Pénteken egy baráti összejövetelen találkozhatsz valakivel, aki érdekes befektetési lehetőséget kínál. A közös érdeklődési kör és az együttműködés most gyümölcsöző lehet.

Szombaton lesz a szerencsenapod, amikor a lottóban érdemes próbálkoznod. Heti szerencseszámaid: 8, 21, 30.

A többi számot merítsd a kedvenc festményeid évszámaiból, a zenei albumok track számaiból vagy a lakásod szobáinak számából.Szerencsepénzed IDE láthatod meg.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A mélyreható gondolkodásod és az intuíciód most pénzügyi sikert hozhat. Csütörtökön egy rejtett lehetőségre bukkanhatsz egy befektetés vagy üzleti ajánlat formájában. Érdemes utánajárnod a részleteknek, mert most megtalálhatod azt az információt, ami mások figyelmét elkerülte.

Vasárnap lesz a szerencsenapod, amikor a skandináv lottóban érdemes szerencsét próbálnod. Heti szerencseszámaid: 4, 17, 26.

A további számokat keresd az álmaidban megjelenő számokban, a kedvenc könyved fejezeteinek számában vagy a háztartási gépeid modelljeiben. Szerencsepénzed IDE kattintva érhető el.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Az optimizmusod és a kalandvágyad most anyagi előnyökkel járhat. Pénteken lehetőséged nyílik részt venni egy tanfolyamon vagy workshopon, ami hosszú távon növelheti bevételeidet. Ne félj új területekre merészkedni, mert most minden adott a sikerhez.

Szombaton lesz a szerencsenapod, amikor a kenóban érdemes próbálkoznod. Heti szerencseszámaid: 11, 23, 34.

A további számokat merítsd az útleveled számából, a kedvenc országod hívószámából vagy a bakancslistád elemeinek számából. Szerencsepénzed IDE kattintva kerül elő.

Bak (december 22. – január 19.)

A kitartásod és a felelősségtudatod most meghozza gyümölcsét. Csütörtökön elismerést kaphatsz a munkádban nyújtott teljesítményedért, ami akár előléptetéssel vagy bónusszal is járhat. Érdemes továbbra is fókuszálnod a céljaidra.

Pénteken lesz a szerencsenapod, amikor egy kaparós sorsjegy hozhat szerencsét. Heti szerencseszámaid: 10, 20, 32.

A további számokat keresd a munkahelyi azonosítód számában, a gyerekkori osztályod létszámában vagy a kedvenc történelmi évszámaidban. Szerencsepénzed IDE kattintva találod.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

pénzügyi szerencse és horoszkóp

Az innovatív ötleteid és az eredeti gondolkodásod most anyagi sikert hozhatnak. Pénteken egy technológiai vagy kreatív projektben való részvétel lehetősége merül fel. Ne habozz megosztani elképzeléseidet, mert most támogató fülekre találhatsz.

Vasárnap lesz a szerencsenapod, amikor a hatoslottóban próbálhatsz szerencsét. Heti szerencseszámaid: 12, 24, 31.

A további számokat merítsd a kedvenc tudományos felfedezéseid évszámaiból, a barátaid születésnapjaiból vagy a technikai eszközeid modelljeiből. Szerencsepénzed IDE kattintva bújik elő.

Halak (február 19. – március 20.)

Az intuíciód és az empátiád most pénzügyi előnyökkel járhat. Szombaton egy jótékonysági eseményen való részvétel során olyan emberekkel találkozhatsz, akik értékes lehetőségeket kínálnak. Ne félj nyitni mások felé, mert most a kapcsolataid által gyarapodhatsz.

Csütörtökön lesz a szerencsenapod, amikor a lottóban érdemes próbálkoznod. Heti szerencseszámaid: 1, 13, 25.

A további számokat keresd a kedvenc verseid soraiban, a festményeid címében található számokban vagy a zenei albumok kiadási évében. Szerencsepénzed IDE kattintva leled.

Emlékezz, hogy a szerencse mellett a tudatosság és a jó döntések is kulcsfontosságúak a pénzügyi sikerhez. Használd ki a hét második felének adta lehetőségeket, és légy nyitott az új élményekre és információkra. Sok szerencsét!

Így teljesített októberben az euróövezet gazdasága

Októberben szerény mértékben ugyan, de már a második hónapja csökkent az euróövezet gazdasági teljesítménye a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank AG közös beszerzésimenedzser-indexének (BMI) előzetes értékei alapján.
2024. 10. 24. 14:00
Megosztás:

Jóváhagyta a jövő évi cseh költségvetés keretszámait a képviselőház

Jövőre 241 milliárd koronás (3825 milliárd forint) hiánnyal számol a cseh állam. A költségvetés keretszámait csütörtökre virradóra hosszú vita után hagyta jóvá a képviselőház.
2024. 10. 24. 13:30
Megosztás:

Czomba Sándor szerint reális az 1000 eurós minimálbér

Reális esély van az 1000 eurós minimálbér és az 1 millió forintos bruttó átlagkereset elérésére 2028-ra, ha a magyar gazdaság tervezett magasabb növekedési üteme megvalósul és az infláció kiszámíthatóan alacsony szinten tartható - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán csütörtökön.
2024. 10. 24. 13:00
Megosztás:

Egyre több magyar befektető érdeklődik az amerikai olajbiznisz iránt

Bár az olajpiac az utóbbi években kiszámíthatatlannak tűnhet a volatilitása és a geopolitikai események hatásai miatt, mégis az egyik legvonzóbb befektetési lehetőség világszerte. Az olaj továbbra is alapvető energiaforrásként van jelen, és az energiaszektor globális átalakulása ellenére is stabil megtérülést kínál.
2024. 10. 24. 12:30
Megosztás:

Elkészült a kétmilliomodik autó a kecskeméti Mercedes-Benz Gyárban

Újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár, októberben legördült a gyártósorról a kétmilliomodik jármű. A jubileumi modell egy tisztán elektromos hajtású, ötüléses EQB.
2024. 10. 24. 12:00
Megosztás:

További kamatvágások jöhetnek Európában

Az EKB két képviselője, Robert Holzmann és Fabio Panetta is arra számít, hogy a következő, decemberi ülésen ismételten kamatot csökkenthet az EKB.
2024. 10. 24. 11:30
Megosztás:

Az Európai Bizottság megbírságolta a cseh és az osztrák államvasutakat

Az Európai Bizottság 48,6 millió euró (19,5 milliárd forint) pénzbírságra ítélte a cseh és az osztrák államvasutakat, amiért a két vasúttársaság megsértette az európai uniós versenyjogi szabályokat.
2024. 10. 24. 11:00
Megosztás:

A káprázatos hetes vezette az esést a tengerentúlon, a Fed „bézs könyve” gyenge gazdasági aktivitásról számol be

Estek szerdán az amerikai indexek: az S&P 500 0,9%-kal, a Dow 1,0%-kal, míg a NASDAQ 1,6%-kal csökkent. A szektorok szintjén egyedül a közművek és az ingatlanszektor zárt zöldben, a legnagyobb esés az alapvető fogyasztási termékekhez (-1,6%) és a technológiához (-1,4%) köthető.
2024. 10. 24. 10:30
Megosztás:

Generációváltás küszöbén: Az Y és Z generációk térnyerése a magyar üzleti életben

Magyarországon a generációváltás az üzleti életben kiemelten aktuális, mivel sok cég alapítója elérte a nyugdíjkorhatárt. Az X generáció még mindig a legnagyobb tulajdonosi réteg, de arányuk 2023-ban 50 % alá csökkent. Ezzel szemben az Y és Z generációk egyre nagyobb szerepet vállalnak, különösen az új vállalkozások alapításában, ahol a generációváltás már az ő javukra dőlt el.
2024. 10. 24. 10:00
Megosztás:

Mire számíthatnak ma a befektetők?

Többnyire visszaestek a részvények Ázsiában, miután a Wall Street harmadik egymást követő napon is veszteséget szenvedett.
2024. 10. 24. 09:30
Megosztás:

Trump növekvő esélyére emelkedtek az amerikai hozamok, változatlanul hagyta a kamatot az MNB

Donald Trump győzelmi esélyének javulása és az ezzel járó várható költségvetési hiánynövekedés és nagyobb inflációs nyomás miatt pár bázisponttal tovább emelkedtek a kötvényhozamok az USA-ban és ezzel négy hónapos csúcsra, 4,25% közelébe emelkedett a tízéves hozam.
2024. 10. 24. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Alig változott csütörtök reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 10. 24. 08:30
Megosztás:

Csökkentek az európai piacok, kismértékben emelkedett az ESI

Kismértékben csökkentek az európai piacok – az angol FTSE100 0,1%-kal, a német DAX 0,2%-kal, míg a francia CAC40 0,5%-kal esett –, így a páneurópai Stoxx600 0,3%-os mínuszban zárt, mivel a befektetők elsősorban az amerikai jelentési szezonra fókuszálnak.
2024. 10. 24. 08:00
Megosztás:

Közel 20 milliárdos piac lesz néhány éven belül a magyar mérnöki kutatások élvonalát jelentő bionika

A globális gazdaság egyik legdinamikusabban fejlődő tudományága a bionika, a legfrissebb adatok szerint piaca 2024 és 2034 között évente átlagosan 10 %-kal fog növekedni. Jelentőségét mutatja, hogy idén a fizikai és a kémiai Nobel–díjat is a területhez kapcsolódó szakembereknek ítélték oda. Magyarország oktatási szempontból alakítja a trendeket a bionikában. Európában ugyanis legrégebb óta a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen hallgatható külön mérnöki szakként a molekuláris bionika, ahol a hallgatók olyan kutatásokban és fejlesztésekben vehetnek részt, amelyek világszerte előremutatónak számítanak. Többek között látássérültek mindennapi életvitelét segítő applikációt, intelligens protéziseket, érzékelő robotikai és orvosdiagnosztikai eszközöket is fejlesztenek.
2024. 10. 24. 07:30
Megosztás:

Útkeresésben az európai akkumulátoripar – jön a Hungarian Battery Week

Az akkumulátoripar versenyképessége, az innováció és a globális trendekhez való alkalmazkodás az idei Hungarian Battery Week konferencia kiemelt témája. A Magyar Akkumulátor Szövetség és a White Paper Consulting szervezésében november 6–8 között megvalósuló esemény az év legjelentősebb akkumulátoripari szakmai találkozója hazánkban, ahol az iparág legfontosabb szereplői, hazai és nemzetközi szakértői Magyarország és a régió szerepét vitatják meg a fenntartható energiatermelés és -felhasználás jövőjét illetően. Az immár negyedik alkalommal megrendezett eseménynek idén a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont.
2024. 10. 24. 07:00
Megosztás:

Önkormányzatok: működhet-e a közvetlen demokrácia?

A közvetlen demokráciának több korlátja van egy önkormányzat életében, mint ahány alkalmazási területe. Ott viszont, ahol erre mód van, használata igen jelentős előnyökkel jár mind a lakosok, mind az önkormányzat számára, melyeket nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Mindez technikailag ma már végtelenül egyszerű, lényegében csak szándék kérdése.
2024. 10. 24. 06:00
Megosztás:

Hazánkban megtérülnek a fenntarthatósági beruházások

A vártnál jobban megtérülnek a fenntarthatósági befektetések azoknál a hazai vállalatoknál, ahol komolyan veszik a kijelölt klímacélokat – mutat rá az EY több mint 500, köztük magyar fenntarthatósági vezetők (CSO-k) részvételével készült nemzetközi kutatása. Leginkább a klímavédelembe, a hulladékgazdálkodásba, a munkahelyi esélyegyenlőségbe, valamint az ellátási láncok kockázatkezelésének javításába fektetnek be itthon a cégek a fenntartható működés érdekében.
2024. 10. 24. 05:00
Megosztás:

2025-től a magyar nyugdíjasok komoly kockázattal néznek szembe

A 2025-ös év komoly kihívások elé állítja a magyar nyugdíjasokat, különösen a gazdasági bizonytalanságok és a tervezett reformok miatt.
2024. 10. 24. 04:00
Megosztás:

Több mint egy év után csak elindult az ingyenes bolti készpénzfelvétel

Az ezt lehetővé tevő törvény hatályba lépése után több mint egy évvel elindult a bolti készpénzfelvétel. Egyelőre azonban csak egy-két kisboltban van ilyen szolgáltatás, ott is gyerekbetegségekkel küzd a rendszer - írja a Bank360.hu.
2024. 10. 24. 03:00
Megosztás:

Meggazdagodtál most hirtelen, ha itt vettél panel lakást!

Míg egy-két évtizeddel ezelőtt, aki csak tehette, elkerülte a panellakásokat, addig az elmúlt években jelentős érdeklődés alakult ki irántuk. Ugyanakkor a panelkínálaton belül is akadnak olyan típusok, méretek és adottságok, melyek az átlagnál gyorsabban kelnek el.
2024. 10. 24. 01:00
Megosztás: